Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem,ezúttal nem nekem nincs igazam...Te töröltél ismételten (multkor szó nélkül lenyeltem) olyan hsz-eket amik egyáltalán nem ütköztek az SG topic szabályzataiba,mivel egyáltalán nem offtopic hsz-ek voltak hanem részben MW2 részben BF BC2 hozzászólások a 2 játék különbségeit/hasonlóságait tárgyalva.
Te még mindig azon lovagolsz hogy elküdtelek a csába. Én pedig még mindig ott tartok hogy teljesen jogosan mert nem elõször fordult elõ hogy önkényesen belekontárkodsz mások beszélgetésébe,és nem igazán szeretem ha úgy cenzúrázgatják a szöveget hogy én jöjjek ki negatív státuszba (mint ahogy most csinálod).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
megnézheted az eredményt.
nem hiszem el, hogy nem lehet megérteni hogy nem mindig neked van igazad, sztem gyerek vagy, vagy egy gazdag valaki, akinek még nem mondtak nemet.
amúgy nem hiszem, hogy a moderátor topicban kell ezt megbeszélni..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
várom a döntést.
ha úgy gondoljátok, akkor visszaadom az MW2 házigazdaságát.
legyetek szívesek, nézzétek már meg....
tudom, holnap visszajön egy másik néven, de én nem tudok mit csinálni vele....
Csak annyit kértem hogy töröld a hazudozó hsz-edet mert nem q anyáztam,aztán majd adminok döntenek amit akarnak én addig oda nem írok.
én eltörölgetem, de ez már túlzás, amit mûvel..
köszönöm.
És még én nézzek magamba azért a tahóságnak is van határa...Érdekes hogy csak az én hsz-emet törölgeted még most is.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
qva gyorsan.
igaz nem qvanyáztál, hanem mennyé a p*** írtad, valóban.....
nézzél magadba.
Frank99 folyamatosan törli a hozzászólásokat amikhez SEMMI joga nincs a szabályzatban foglaltakat nem sérti egyik hsz sem.
Továbbra is benthagyta a hazudozó hsz-át amiben azt állítja hogy q anyáztam,és minden további hsz-emet törli!
Kérem a jogától történõ megfosztást mert nevetséges amit lemável mint házigazda.
Next PC upgrade: 2022
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
1x sem q anyáztam (sem az MW2 topikban sem máshol, soha amióta a regem megvan),elküldtem az illetõ topic gazdát a csába amiért önkényesen törölgeti a hsz-eket amik ottálisan az akutális témába és beszélgetésbe vágnak (igaz részben nem topic téma,de csak részben).
Szóval ha akartok banoljatok nemérdekel titeket minõsít ha egy hazudozó topik azdára hallgattok.
Házigazdát meg igazán meglehetne már választani, lassan a 1000 hozzászólás is megvan és egyre jobban elfognak csak szabadulni az idióták.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
és köszi, hogy betetted
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
[merlinw.org]
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
A gyakran ismételt kérdések alá/mellé valamelyik kedves moderátor írja már oda hogy klikk rá vagy ilyesmi feliratot mert az istennek se akarják észrevenni!
Ezt a linket kellene ide kitenni ezzel a szöveggel: "Offline profil létrehozása LIVE-on belül" a Bioshock 2 topikba.
Köszi
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1265658512
topiba van egy kis gondom!Folyamatosan provokálnak a helyesirásom miat amiröl nem tehetek állandoan ilyen ûzenetek érkeznek de nem szeretném ha ezért zárnátok be a fórumot szeretnék jó házigazda lenni!!
Szeretném megkérni hogy az olyan ûzeneteket ami nem a játékkal kapcsolatos azokat kitörölni!
Valami ûzenetett kérni az oldalra!
Aki nem a játékkal foglalkozik annak az ûzenete törölve lesz!
Ero Truck Simulator topikban van egy kis gond a #103065-ös HSZ-el... javaslom a BAN-t az érintett usernek. Ja és erõs alreg (multireg) gyanú...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
www.gportal.hu/bioshock
lásd a linket,
persze most már minden opciónak megfelelsz, de csak tegnap óta lépte át az 500 hozzászólást a topik,...milyen házigazda lennél, ha inkább 3X is írsz, mielõtt utána néznél a dolgoknak!?
Házigazda jogokat kérnék a BioShock 2 (általam nyitott) topic-ra. Elõre is köszönöm!
Üdv: Saxicola
www.gportal.hu/bioshock
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
#168462itte
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.