Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
1 kérdés: ha nem is cod6zol minek jársz be a topicba skyline? kötekedni meg flamelni :S

Szega87
felkellene nõni skyline, 2003 óta van reged, mégis vérpistiként viselkedsz

Hol beszéljem meg veled ha mindig törlöd a hsz-emet?
És nem,ezúttal nem nekem nincs igazam...Te töröltél ismételten (multkor szó nélkül lenyeltem) olyan hsz-eket amik egyáltalán nem ütköztek az SG topic szabályzataiba,mivel egyáltalán nem offtopic hsz-ek voltak hanem részben MW2 részben BF BC2 hozzászólások a 2 játék különbségeit/hasonlóságait tárgyalva.
Te még mindig azon lovagolsz hogy elküdtelek a csába. Én pedig még mindig ott tartok hogy teljesen jogosan mert nem elõször fordult elõ hogy önkényesen belekontárkodsz mások beszélgetésébe,és nem igazán szeretem ha úgy cenzúrázgatják a szöveget hogy én jöjjek ki negatív státuszba (mint ahogy most csinálod).

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Frank99
sztem fejezd be.

megnézheted az eredményt.

nem hiszem el, hogy nem lehet megérteni hogy nem mindig neked van igazad, sztem gyerek vagy, vagy egy gazdag valaki, akinek még nem mondtak nemet.
amúgy nem hiszem, hogy a moderátor topicban kell ezt megbeszélni..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ez a reális moderálási elv:

Frank99
NA, itt vége.
várom a döntést.

ha úgy gondoljátok, akkor visszaadom az MW2 házigazdaságát.

Nem jövök vissza másik néven ha banolnak onnantól nem fog érdekelni az SG fórum mert õket minõsítik,nem mûveltem semmit,azt kértem hogy amíg az adminok eldöntik mi a helyzet TÖRÖLD a hazudozó hsz-ed amiben azt állítod hogy q anyáztam és le is lépek onnan amíg nincs admin döntés.

Frank99
megnézik majd, azóta mit mûveltél ott.
legyetek szívesek, nézzétek már meg....
tudom, holnap visszajön egy másik néven, de én nem tudok mit csinálni vele....

Nem túlzás úgy cenzúrázgatod a topikot ahogy neked tetszik,a saját hazug hsz-eidet pedig szépen bennhagyod, szerencsére a beszélgetés egy részét nem törölted ki mert csak az én nevemre viszket az ujjad az egéren,így lehet látni hogy egy tök normális beszélgetésbe kontárkodtál bele ahogy ezt eddig jópárszor a jogaiddal visszaélve tetted.
Csak annyit kértem hogy töröld a hazudozó hsz-edet mert nem q anyáztam,aztán majd adminok döntenek amit akarnak én addig oda nem írok.

Frank99
bocs, nem tudnátok csinálni vele valamit?
én eltörölgetem, de ez már túlzás, amit mûvel..

köszönöm.

Egyébként pedig csak az SG-t fogja minõsíteni ha banol,mivel totálisan nincs igazad,önkényesen törölgetsz mindent ami SZERINTED nem vág a témába......

Mitnézzek magamba olyan szövegeket törölsz ami egy beszélgetés része és jórészben nem is offotpik csak hoztál TE EGYEDÜL egy döntést és törlöd az ilyen hsz-eket sorba,eddig tûrtem, TE nézz magadba és gondolkodj el azon hogy ez egy játékos fóru,m ahol az ember elmondja egy véleményét egy játékról és dumál,válaszol egy két felvetésre.
És még én nézzek magamba azért a tahóságnak is van határa...Érdekes hogy csak az én hsz-emet törölgeted még most is.

Frank99
mirõl beszélsz?

nandorb
nemtom miota szabad kiskorunak hazigazda lennie?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Frank99
sztem meg foglak oldani, azt hiszem....

Frank99
sztem nézzél magadba öreg, de nagyon gyorsan....
qva gyorsan.
igaz nem qvanyáztál, hanem mennyé a p*** írtad, valóban.....
nézzél magadba.

Modern Warfare 2 topic.

Frank99 folyamatosan törli a hozzászólásokat amikhez SEMMI joga nincs a szabályzatban foglaltakat nem sérti egyik hsz sem.
Továbbra is benthagyta a hazudozó hsz-át amiben azt állítja hogy q anyáztam,és minden további hsz-emet törli!
Kérem a jogától történõ megfosztást mert nevetséges amit lemável mint házigazda.

grebber
Légyszíves tegyétek be Ebbe a topikba a banner alá ezt a linket:
OFF/WAREZ/SPAM topik

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

angelslie
Újra itt #1010

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Bevésem mielött a nagyszerû Frank99 (Cod MW2 topic gazda) nyivákolni a fõ sg admionoknak hogy banoljanak.
1x sem q anyáztam (sem az MW2 topikban sem máshol, soha amióta a regem megvan),elküldtem az illetõ topic gazdát a csába amiért önkényesen törölgeti a hsz-eket amik ottálisan az akutális témába és beszélgetésbe vágnak (igaz részben nem topic téma,de csak részben).
Szóval ha akartok banoljatok nemérdekel titeket minõsít ha egy hazudozó topik azdára hallgattok.

angelslie
Itt a 951-es hozzászólást nem ártana törölni, jó nagy spoiler azok számára akik még nem fejezték be a játékot.
Házigazdát meg igazán meglehetne már választani, lassan a 1000 hozzászólás is megvan és egyre jobban elfognak csak szabadulni az idióták.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

5 pontost plz! alregek #44160 #44163
Shiwo
oki, majd a jövõ héten valamikor lesz idõm és lecsippentem azt a 10 pixel széles csíkot 😊

és köszi, hogy betetted

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kandurex
Kicsit széles, majd csippentsd le a 790pix körülire, ha van kedved

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shiwo
Hali !

Légyszi tegyétek be ezt a képet ebbe a topicba bannernak. Elõre is köszi.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sheltem
Ó amit elfelejtettem írni #5183ról van szó.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
starcraft2

Kedves közvetlen megnyilvánulás irányomba, bár meg kell hagyni, hogy egyedi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MerlinW
ok, sorry, nem warez miatt gondoltam, hanem a sok okos bekérdezõ read-only user miatt.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Kandurex
A saját fórumon Te rakod ki a linkeket a téma rekordba.

Sziasztok!
Szeretném ha link bekerülne a Star Trek online bannerjába.

Köszönöm

Kandurex
vicces, ennyire nem támogatjuk a warezt,

berczely
Itt

A gyakran ismételt kérdések alá/mellé valamelyik kedves moderátor írja már oda hogy klikk rá vagy ilyesmi feliratot mert az istennek se akarják észrevenni!

Sziasztok!

Ezt a linket kellene ide kitenni ezzel a szöveggel: "Offline profil létrehozása LIVE-on belül" a Bioshock 2 topikba.

Köszi

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

nandorb
hazigazda 45hsz.-nel almodoz😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Tisztelt Moderátorok!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1265658512
topiba van egy kis gondom!Folyamatosan provokálnak a helyesirásom miat amiröl nem tehetek állandoan ilyen ûzenetek érkeznek de nem szeretném ha ezért zárnátok be a fórumot szeretnék jó házigazda lenni!!
Szeretném megkérni hogy az olyan ûzeneteket ami nem a játékkal kapcsolatos azokat kitörölni!
Valami ûzenetett kérni az oldalra!
Aki nem a játékkal foglalkozik annak az ûzenete törölve lesz!

Plusz folyamatosan provokál mindenkit, trágárul beszél, stb...
Tisztelt Moderátorok!

Ero Truck Simulator topikban van egy kis gond a #103065-ös HSZ-el... javaslom a BAN-t az érintett usernek. Ja és erõs alreg (multireg) gyanú...
Falkon
Sziasztok!
94gabii csinálja a feszkót!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

saxicola
Bocsánat. 300 hozzászólásra emlékeztem. Majd igyekszem, hogy jó házigazda legyek.

www.gportal.hu/bioshock

Kandurex
3x, de még EGYSZER SEM olvastad el a házigazdai jogok kiosztásának elveit:

lásd a linket,

persze most már minden opciónak megfelelsz, de csak tegnap óta lépte át az 500 hozzászólást a topik,...milyen házigazda lennél, ha inkább 3X is írsz, mielõtt utána néznél a dolgoknak!?

immovable
Akkor nem szóltam. 😊
saxicola
Már írtam a címre 3X, de választ nem kaptam.

www.gportal.hu/bioshock

immovable
Bannert nem olvastad el.
saxicola
Helló!

Házigazda jogokat kérnék a BioShock 2 (általam nyitott) topic-ra. Elõre is köszönöm!

Üdv: Saxicola

www.gportal.hu/bioshock

<#duhos2><#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

csúúúnya dolog árulkodni 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

vmi reklámféleség
#168462itte

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Narxis
Ide is betette, #70814.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.