21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#16531 Szerinted szólok, ha még nem kezdte el a flame-et?! Elkezdte, hidd el... Viszont gondoltam te vagy a kedvence, hát érezze a törődést. -
#16530 Úgy hiszem egy frissregtől ez már kimeríti a "problémás" fogalmát. :) -
Efrít #16529 Omlás barátunk a narancs tetves és dugóbol széjjel trollkodja a SWTOR topicot.Lehetne valahogy szankciónálni? -
#16528 Majd kihajítod, ha problémás - az, hogy ilyen hülye nevet regisztrált, még nem ad okot a tockosra :) -
#16527 Efrít gyerek trollkodik a SWTOR-ban, na vajon kinek az alregje... (szvsz. mehet a ban, de rádbízom) -
#16526 Én nem hergelem, a vitatkozás nem hergelés, nap mint nap szoktak emberek vitázni mégsem anyáznak. Azért köszi, de az anyázás nálam minimum egy jó nagy pofánbaszás nem 1 pont. -
#16525 Ez kétségtelen, de ti se hergeljétek. -
#16524 így nem lehet itt viselkedni ! -
#16523 League of Legends Topic #13078
Nem szép dolog így beszélni. -
#16522 German Truck Simulator - #41971 törölhető, a kedves delikvens pedig bannolható. -
#16521 Visszatért az a barom. Töröljétek ezt pls -
#16520 ETS topikba légyszives nézzetek már szét ;) köszi -
#16519 Szeretném megtisztítani egy kicsit az OMSI topikot. :)
#8268-72 számú HSZ-ek.
Köszönöm.
-
#16518 tomi99999999 nevű usert kérem 1 percen belül bannolni!
-
#16517 Csak egy beszólás volt, egyelőre nyugszik, direkt hergelni meg nem akarom. Pont elég volt a tegnapi.
Én annak örülök, ha eltűnik szépen magától, és nem kell vele foglalkozni se nekem, se nektek, modiknak.
Bár ahogy látom, (talán gumiszoba alapján?) már rátaláltál te is :) -
#16516 Jelezd is, a büntetés elkerüléséért azonnali kizárás a jutalom - kellene link a bizonyítékra, mert a Star Wars topicban én most ránézésre nem találtam. -
#16515 Csak jelzem, hogy a tegnapi False nevű tag Flaetiru felhasználónévvel visszatért, és úgy látom, folytatni akarja, amit tegnap elkezdett. Érdemes rá odafigyelni. -
Bullitt #16514 Köszönöm a segítséget! :) -
#16513 Sajnos a fórummotor néha nehezen viseli, ha felváltva vannak a postban képek és szövegek, és akkor összezavarodik, és eltűnik az egész. Érdemes először a szöveget leírni, és utána ömleszteni a képeket (én is átrendeztem a te postodat), akkor nem lesz probléma.
Nem tudom miért csinálja, de szerencsére javítható, nem veszett el semmi belőle. -
Bullitt #16512 valaki nézze már meg, miért nem jeleníti meg a postom ez a topik. Valami túl sok benne, ha jól sejtem, esetleg képméret/linkszám? -
Noodlee #16511 OMG!
Hogy lehet valaki ennyire primitív?
Szánalom a figura! -
#16510 Megelőztél. :) -
#16509 IDE tedd be. Am itt olvashatod mi írt a modoknak is. :) -
#16508 IP ban nincs (értelmetlen is lenne), és a privát üzenetekkel a moderátorok sem tudnak mit kezdeni, mert nem látnak bele mások postaládájába (tehát nem bizonyítható, hogy tényleg ő írta neked). Ha zavar, tiltsd le - ennyit lehet tenni. Esetleg ellátogathatsz egy vidám topicba egy jót nevetni rajta, és másokon is, akiknek nehezen megy a fórumozás alapelveinek felfogása :) -
#16507 Kaptam is tőle egy levelet, amiben megköszöni szépen, hogy bannoltattam. Nem tudom, létezik-e itt a fórumon ip, vagy egyéb ban, de megfontolandó.
A levél (kell hozzá gyomor, aki nem rég kajált, szerintem ne erőltesse):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tárgy: Üzenet egy egy ittragadt kommunista/fasiszta besúgó köcsögnek!
Hogy basznád meg a tetves ribanc cigány kurva anyádat a ravatalon,te gerinctelen besúgó féreg.Egyedül kevés vagy, izomban és észben egyaránt.nem kell félned, az al accaimal nem megyek oda húzni azt a zsebpiszok méretű agyadat,több eszem van annál,de ha lejárt a tiltás, megbaszlak téged meg a tetves kurva anyádat a ravatalon a nődnek,gyerekednek ha van egyáltalán, a szemed láttára fogom elvágni a torkát és kizsigerleni őket majd megfürdetlek téged a vérükben.Mert meg tudlak találni ha akarlak, és tönkre is tudlak tenni, és a spicliket különösen nem bírom.Szóval te fasszopó,ezért szenvedni fogsz.Nem kell a nyomorék kis védekező válaszod, úgy sem veszel komolyan, ahogy én se téged,de majd hamarosan meglepődsz, ha az adataiddal és pár fotóval küldöm a köv levelemet.See you soon!Jah te ezt nem érted,mert még ezt az egyszerű magyart is alig beszéled fasszopó spiclikém.Hamarosan találkozunk. -
#16506 Köszöntem! -
#16505 -
#16504 Elment kapálni. -
#16503 Sziasztok!
Star Wars: The Old Republic (MMORPG) topicról van szó (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112451114)
Megjelent a False felhasználónevű tag ma, és folyamatosan buzizza / faszozza / stb.-zi a usereket, meg úgy egyáltalán, buta. Kapott ma már 3 büntipontot, javaslom a bant, mert igencsak szét****a a topicot. Ha jól sejtem, nem csak ezt a topicot. -
Ironman2 #16502 -
#16501 -
#16500 Mindkettő megtörtént. -
#16499 hello
ezt a képet légyszi tegyétek már be bannernak ide
köszi -
Ironman2 #16498 Hali modik!
Rage topikba kérném szépen ezt az OFF/WAREZ linket berakni ha lehetséges.Köszi -
#16497 Rendben,úgy lesz! -
#16496 Ettől függetlenül azért jelezd a problémát, köszi. -
#16495 Köszönöm!
Sajna már kitöröltem az email-t:( -
#16494 Beállítottalak, sorry, hogy problémás az emailcím, jelezd kérlek a muszaki kukac mediacenter pont hu címre a visszaküldött hibaüzenet másolatával. -
#16493 Tiszteletem!
Írtam a [email protected],de(ismét) mail delivery-t kaptam vissza.
Szeretnék jelentkezni a Driver:San Fransisco topik házigazdájának.
A támogató hozzászólások:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1240758516&no=1170]#1170[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1240758516&no=1172]#1172[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1240758516&no=1175]#1175[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1240758516&no=1176]#1176[/URL]
Köszönöm! -
Nagydög #16492 Remek hirem van, nem kell vegignezned. Ha valaki megis kotelezne ra, kerlek jelezd nekunk, es mi megfenyitjuk az illetot!