21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#16491 Üdv az SG-n, új vagy erre? :) -
#16490 Korábban meg mindig az volt a baj, hogy évek óta nem fejlődik a fórummotor.
Ha meg fejlesztenek rajta, akkor az a baj.
Nehéz megfelelni az igényeknek a mai világban. :) -
#16489 Az egy film részlet. Tudod, a film nem valóság. -
pzs #16488 Sziasztok!
Nem tudom, hogy mást nem zavar , de a Battlefied3 bannerban konkrétan agyonvernek 1 nőt + 1 gyereket ? Értem én , hogy poénos banner , de nem lehetne azt a jelenetet kivenni belőle , hogy nem kelljen minden egyes alkalommal végignéznem ? -
#16487 Semmi értelme, majd meglátod ... csak egy újabb dolog, amin az egyébként is civakodó SG felhasználók téphetik egymás haját :) -
#16486 Bizom benne hogy igazad lesz, így nem zavar hogy átírtam az értéket a beállitásoknál. :P -
#16485 Legyél türelemmel, ki fog ez szerintem alakulni használható, és hasznos (ha már ez a gombok neve) rendszerré - sokan majd beleunnak a mínusz gomb nyomogatásába, és tényleg lesz pozitív hatása is. -
#16484 jaja csak addigis hogy tudják a többiekis, mert informálni kell őketis... :P
amúgy 1 fokkal jobb ez ami most van ha már nem törlik a likeolást teljessen. -
#16483 ...plusz meg kell várni, míg frissül a cache a szerveren, mert nem rögtön ugrálnak át az értékek. -
#16482 két alsó értéket írd át -99-re.
igaz ettől a többiek még téged csikban fognak látni...:S
-
#16481 Ennek mi a fasz értelme van? Írtam pár kommentet BF3hoz, azóta másodpercenként kapom a dislike okat...
-
#16480 Amit írsz korrektebb lenne. -
#16479 így "első körben" a véleményem a dologról :) -
#16478 Nekemis ne aggódj, ez megy most ez megy.
ez nem 1000 külön embert jelent, mert 1 ember postonként adhat neked negativot, vagis ezt 1 ember is csinálhatta, hagyd a francba. -
#16477 Két óra alatt 900 dislike mert beírtam, hogy benn vagyok battlelogban. Ez normális? Mi értelme ennek a rendszernek? Nem ezért van a házigazdi? Vajon mennyi idő, mire pluszban leszek? Ez egy fos. -
#16476 Sajnos sehol, mert ezt direkt noname-re csinálták, ha isten megsegít tesznek ellene hogy megszűnjön. -
#16475 Legyen kedves vki összefoglalni, hogy
hol lehet ellenőrizni, hogy ki adott és milyen hsz.-re like-ot/ dislike-ot.
Van-e a felhasználást érintő bármilyen jelentősége a like/dislike kapcsán megjelenített számoknak? -
#16474 Már több éve fojt ilyen és nem tudtam róla, azt mondod?
Akkor ő télleg híres... :D -
#16473 Carlosnak egy hivatalos moderátori figyelmeztetés szándékos feszültségkeltésért a diablo3 topikba.
(Ide jön a figyelmeztetésed, mivel PM-ed le van tiltva. Próbálj meg nem trollkodni, kösz). -
#16472 Battlefield 3 topikba legyenszíves benézni egy modi, Falatkenyér felhasználó trollkodik és kamu béta kulcsokat osztogat, ezzel idegesíti az ott fórumozókat, köszönöm előre is! -
#16471 Nem a mártírt játszom (fejezzétek be ezt a kényszeredett negatív színben való feltüntetést) hanem egyszerűen kikértem magamnak hogy engem okoljanak és savazzanak a történtekért. Osszák le az említett jómadarakat, ne engem fikázzanak egész álló nap egy kiba kérdés miatt. Ennyi. -
#16470 Ezt kérném ide.
Köszönöm! -
#16469 Sziasztok!
Ezt az oldalt és ezt elhelyeznétek ebbe a topikba? Banner még készülget. az nincs még neki
köszi előre is -
Ariakus #16468 Nem is igazán értem, hogy miért vagy még mindig ezen fölháborodva, illetve, hogy miért csodálkozol ezen , hogy így szóltak hozzád. Ez az SG egy ilyen fórum oldal, hiába állítasz vmit, vagy kérdezel vmiről, itt mindenbe bele tudnak kötni. Hiába hajtod az igazad utána, vagy hiába veszekszel, itt az emberek elordibálnak egymás mellett. Ilyen ez az oldal. Persze nem mondom, hogy itt nem lehet normálisan fórumozni meg ilyenek, de trollok, okostojások és faszkalapok mindig is voltak és mindig is lesznek.
De az az igazság, hogy a te esetedben a Dio 3 topikban téged semmiféle attrocitás nem ért, a srácok úgy reagáltak egy sokszor megismételt kérdésre, mint bármely más topikban. Semmi negatív jelzővel nem illettek téged mind ameddig míg te le nem bunkóztad az egész társaságot. Ráadásul a kérdésedre meg is kaptad két embertől is a választ, úgy hogy nem kellett napokat várnod rá. Sok ember még a kérdésére sem kap választ vagy még le is oltják miatta. Miért nem tudtad simán csak ignorálni azokat akik nem válaszoltak a kérdésedre és megvárni a normális választ. Nem kell itt a mártírt eljátszani... -
#16467 Bocs de nekik sem velem. Főleg egy sima kérdés miatt... -
"Gyűlöllek titeket, undorítóak vagytok, nem is emberek!"
Már bocs,de moderátor létedre nem így kellene megnyilvánulni! -
#16465 +1 -
#16464 "Hogy engedhetjük meg hogy legnagyobb magyar fórumban hetente ilyen történjen?"
Ez így volt már, mióta az eszemet tudom, ettől híres és hírhedt :D -
#16463 Gyűlölöm, hogy mindent képesek vagytok a javatokra kiforgatni, megmásítani, majd flémet csinálni, abba soha nem hagyni, és az egészet ellenem fordítani. Ezt már nem először játszátok el!
Undorító, rosszindulatú trollok vagytok. A topikot is ti b...tátok szét a flémetekkel, azt is rámkenitek. Mert mindig jön még valaki aki hozzátesz, majd újra hozzátesztek és így tovább, észre sem veszitek.
Gyűlöllek titeket, undorítóak vagytok, nem is emberek! -
#16462 +1 -
#16461 Nem játszottam semmiféle nebántsvirágot, és vissza is olvastam. De 1., nem volt a kérdésemre válasz, amit jeleztem, 2., utána rögtön jött a következő bunkó beszólás, 3., más is bunkónak tartotta a megnyilvánulásokat, 4., ezt merészeltem szóvá tenni, mert feleslegesnek tartottam bunkózni, 5., felháborodtatok és egész délután osztottatok, savaztatok, basztátok szét a topikot úgy, hogy ott sem voltam. Most este jövök vissza, tele vagyok privát üzenettel, hogy látom-e hogy önszorgalomból Kata-savazás megy a diablo3 topikban... Kapjatok már kicsit észhez, baxxa meg! Legalább egyszer a kurva életben vállalja be, ha ő volt a paraszt és ne kezdjen órákon át tartó egyoldalú flémmonológba, amihez pár unatkozó ember becsatlakozik mert milyen jó egy nőt fikázni, hejj. Főleg, hogy kib...ottul semmi alapja nem volt, nem én voltam veletek tirpák!
Én se buborékoltam órákon keresztül, mert ott se voltam lol.
Jézusom.... -
Ariakus #16460 Több száz forumozó kapott már "olvass vissza pár hsz-t" választ sokféle kérdésre sok különböző topikban és egyik "áldozat" se buborékolt utána órákon keresztül , hogy "büdösbunkók OMG". Nem kell játszani a nebáncsvirágot, ráadásul a választ a kérdésedre meg is kaptad később. -
#16459 Nekem kéne a normális fórumozást megtanulni? Észnél vagy te?! Ki a franc kezdett bunkó módon válaszolgatni, kötekedni a másikkal? Ki kezdte el savazni a másikat? Te meg a drága haverjaid. Nektek kellene megtanulni viselkedni, békén hagyni a másikat és normálisan reagálni ha valaki normálisan kérdez! -
#16458 Elég bunkó módon, ráadásul anélkül hogy elolvasták volna mit kérdezek. De ebbe felesleges most belemenned szarrágni, mert más is ugyanúgy bunkónak tartotta a válaszolókat.
A kérdés inkább, hogy utána ahelyett hogy elültetek volna a seggeteken miért kellett beledugni a zabszemet és nyitni egy Kata-fikázó napot. Főleg, hogy ti voltatok parasztok eleve, nem én. Vagy az a baj, hogy úgy szóltam vissza ahogy ti hozzám? Akkor tán változtatni kéne a hozzáállásotokon. Azt kaptátok amit adtatok, ennyi. Ha nem tetszik, el kéne gondolkodni tán azon hogy is álltatok eleve hozzám. De nem, direkt keltitek mindig a gyűlöletet és a flémet. És qrvára nem bírjátok elviselni ha vissza merek szólni. Pedig semmivel nem vagytok többek vagy különbek nálam. -
#16457 Te kezdtél személyeskedni, bunkózni, anyázni.
A hozzászólok csak annyit mondtak, hogy olvass vissza. Ennyi.
Számomra a téma lezárva, nem érdekel a véleményed, nem érdekel amit beszélsz, de a normális fórumozást meg kéne tanulnod. -
#16456 Talán nem kellett volna parasztnak lenni és kötekedni velem mikor bementem egy kérdést feltenni a topikba. Onnantól meg nekiálltatok flémelni és savazni és most az egészet rám akarod hárítani? Még mások is szóltak, hogy kicsit normálisabban is lehetne válaszolni ha bemegy valaki kérdezni valamit. -
#16455 Topik
Erős személyeskedés: #10487
Jó lenne, ha valaki végre leállítaná, mert kezdjük unni a topikban, hogy mi vagyunk a bunkók és nem a "Naccsád". -
#16454 Nem bírod az ezzel járó terhet? :) -
#16453 Már ne haragudj, de ez a negyedik olyan eset hogy itt vagy, és pontot/pihenőt kapsz az ott zajló trollkodás, ill. a topiklakók panaszai miatt. Azt hiszem ezek után semmi jogod nincsen itt pattogni. -
karajjj #16452 ezért megérdemelne megint 1 hónap pihenőt