Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért egy büntetõ pontot kapsz másodperc alatt letelik az idõ és várhatsz rá napokat míg eltûnik.... azért..
"engem nem fognak bannolni"
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Az úr a gumiban képzeli magát
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Szeretném szépen eltüntetni azt a két elakadás jelzõt köszönöm 😄
Euro Truck Simulator topikban a #113065 számú hozzászólásban reklám van.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Kérem ezt topicot átnevezni Formula 1 2010 Codemasters -re és ugyan ebbe a topicba (itt) bannernek kitenni ezt
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Don\'t worry, be HOPI!
A heavy cost. I pay it gladly.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Arab money
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
★ 汤姆 李
Gratulálok a modiknak!
Mindent megtettem a topikért, naprakész szállítottam az infokat, bannert csináltam, és õt rakjátok be hg-nak, mikor SEMMIT nem csinált!! SEMMIT! Topinyitás után eltünt, és felbukkant Open Beta-ra...<#bdead>#bdead> GRATULA! <#vomit>#vomit>
All hail the double x!
★ 汤姆 李
IDE a banner alá beraknátok ez?
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.99polls.com/polls_c8.swf" width="250" height="151">
<param name="movie" value="http://www.99polls.com/polls_c8.swf" />
<param name="flashvars" value="&id=156417&width=250&backgroundColor=0xD9E7F7&borderColor=0xFFC010&borderSize=2&radius=5&lang=en" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<embed src="http://www.99polls.com/polls_c8.swf" flashvars="&id=156417&width=250&backgroundColor=0xD9E7F7&borderColor=0xFFC010&borderSize=2&radius=5&lang=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="250" height="151"></embed>
KÖSZI! <#integet2>#integet2>
All hail the double x!