21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • menedzser
    ok, akkor nem fontos, nem akarom zaklatni, vagyis nem zaklatni, hanem nem akarok foglalkozni az üggyel, nem ér annyit.

plusz letiltott privátban :D. mert ott is ugattam régen :DD.
  • Maximus4
    Ezt a házigazdával kell megbeszélned,de nem itt,hanem privátban.
  • menedzser
    feloldhatnák a topik bannt a football manager topikban, sima kérdést szerettem volna feltenni a játékkal kapcsolatban.
  • Mighty
    Jól van na :P

Köszönöm.
  • [NST]Cifu
    Hinni a templomban kell... ^^ (bocsánat a gyenge poénért, de nem tudtam kihagyni)

Az illető kezelve. ;)
  • Mighty
    Azt hittem, a moderátorok látják.

Itt van egy hozzászólása.
  • Maximus4
    Egy adatlapból nem igazán derül ki,hogy milyen logót használ.Esetleg egy hozzászólása segítene.
  • Mighty
    Üdv!

A logom lopását itt lehet bejelenteni?

MightyDuck0 a renitens.
  • Maximus4
    Köszi!
    Átnéztem egy pár topikot,de ezt pont nem:)
  • wollnerd #16682
    Még a TDU topic is volna..
  • Maximus4
    Töröltem!
  • wollnerd #16680
    © robert18 nevű kocsis...
    OMSI topic [url=listazas_msg.php3?id=1236630869&no=9752]#9752[/url] del

• TVelvet
    Már tanítgatom a topiclakókat ne etessék a troll-t.. Kezdenek belejönni.
  • [NST]Cifu
    A probléma az, hogy a modik sajnos nem látják a törölt hozzászólásokat. Szóval potenciális trollok esetén inkább csak jelezd, ha a delikvens a vesztőhelyre lett vezetve utolsó útjára, akkor utána már takaríthatsz. :)
  • TVelvet
    Topicba mi már felismerjük a srácot. :) Egyszerű mint a faék. Töröltem néhány hozzászólását. De ez már rendszeres.
  • Maximus4
    Én sajnos nem tudom megnézni,hogy valóban megkerülte a kitiltást.Egy hozzászólását látom csak a topikban és amiatt még csak büntetést sem érdemes adni,mert úgy látom,hogy 2 hozzászólását törölted ami alapján talán lehetne intézkedni.Sajnálom:(
    De figyelem a topikot,aztán ha lesz valami akkor közbelépek.
  • TVelvet
    Sziasztok!

Visszatért a sokadik felvonásba Tigrincses barátunk, a World of Tanks topicba.

Legyetek szívesek újra kidobni.
    Köszi,
    A topic házigazda.

Köszönöm
  • Maximus4
    Kész!
  • grebber
    Ezt a képek légyszíves tegyétek be ebbe a topikba bannernek!

Köszönöm! (Tudom full alap de amíg nem lesz valami normálisabb addig jó)
  • Maximus4
  • wollnerd #16671
    OMSI topic [url=listazas_msg.php3?id=1236630869&no=9695]#9695[/url] DELETE!
  • Ry0K3N
    elszabadult valaki az elmeosztályról ezt postolgatja minden topicba
  • [NST]Cifu
    Lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy a WoT topic a második Való Világ topic...
  • pointer4
    #78807 - ő a fórumból kitiltott tigrincses más accal
    #78806 - ő meg a haverja, aki védi, és ketten teleszemetelik a fórumot

innen, köszi.
  • Bronx South
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1322316305]Topik > #28[/URL] - Értem én hogy vannak nagyon "raj" emberek, de nem hiszem hogy ez a kocsmatöltelék stílus fórumra való.
  • Tinman #16666

Van egy határ...
  • Shep
    A kolléga azt hiszem eltévesztette a topicot. Az efféle alpári viselkedés ami ráadásul saját bevallása szerint is tudatos nem hiszem ,hogy ide való.

Topic
    hsz
    hsz
  • [NST]Cifu
    Passz, nálam most látható (Opera, Mozilla).
  • Pluskast
    Bocsánat, hogy itt jelzem a problémámat de máshol egyszerüen nem tudom. A problémám az, hogy a Star Wars The Old Republic MMORPG topikban egyszerűen szőrén-szálán eltűnt a "mehet" feliratú gomb. Minden más topikba tudok üzenetet küldeni de ott egyszerűen felszívódott. Valami ötletetek nincs, hogy ez mitől lehet?
  • DarkSector
    THX. :P
  • [NST]Cifu
  • DarkSector
    Sziasztok ebben a topikban legyetek szívessek a teljes címben javítani nekem a gear-t Gear-ra, kis elirás történt, nagybetűvel akartam a formalitás miatt. :)
  • [NST]Cifu
  • Hoz_Hun
    Sziasztok,
    Ebbe a topikban (Assassin's Creed Revelation) a #1409, #1410 és #1411 hozzászólásomat tegyétek légyszi Spoiler tagba.
    Előre is köszönöm.
  • tuzfal3
    Sziasztok!GTS topic-ban elsődleges felszólítás(büntipont kiosztása) után folytatják a flémet.Üdv. tuzfal3
  • SHADOWEYES7
    Intéztem.
  • gogabi79
    Sziasztok!Sajnos Ma is igen szépeket alkotott a Tamás98!.Most fent fogom hagyni amiket irt,de a többek piszkálnak majd ,hogy miért nem törlöm ki stb!

Ime tamás98 hozzászolásai!
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8663]#8663. hozzászólás idézése:[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8662]#8662. hozzászólás idézése:[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8659]#8659. hozzászólás idézése:[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8655]#8655. hozzászólás idézése:[/URL]

Kérlek örökre tiltsátok,ki mert én egymagam kevés vagyok,hogy fegyelmezni tudjam!Én minden tölem telhetőt megteszek,de már nem tudom mi tévő legyek.Ezért hozzátok fórdulok segitsetek!
  • [NST]Cifu
    Mi alapján, engedelmeddel? A moderálási eszköztáram úgy néz ki, hogy ha látok egy hozzászólást, akkor a delikvensnek az alapján én büntetőpontot tudok kiosztani. 5 pont -> 1 hónap kitiltás.

Miután törölve lettek a hozzászólások általad, csak a hozzászólások hűlt helyét látom. Ez alapján viszont nem tudom megítélni, hogy tényleg jogos lenne-e a kitiltása...
  • gogabi79
    Valamit csináljatok már a Máté97 el!.Szét barmolja a Landwirtschafts Simulator 2011 sg fórumot!Bannoljátok már le legyetek szivesek
  • Maximus4
    De kitilthatod!