21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
menedzser #16691 ok, akkor nem fontos, nem akarom zaklatni, vagyis nem zaklatni, hanem nem akarok foglalkozni az üggyel, nem ér annyit.
plusz letiltott privátban :D. mert ott is ugattam régen :DD. -
#16690 Ezt a házigazdával kell megbeszélned,de nem itt,hanem privátban. -
menedzser #16689 feloldhatnák a topik bannt a football manager topikban, sima kérdést szerettem volna feltenni a játékkal kapcsolatban. -
#16688 Jól van na :P
Köszönöm. -
#16687 Hinni a templomban kell... ^^ (bocsánat a gyenge poénért, de nem tudtam kihagyni)
Az illető kezelve. ;) -
#16686 Azt hittem, a moderátorok látják.
Itt van egy hozzászólása. -
#16685 Egy adatlapból nem igazán derül ki,hogy milyen logót használ.Esetleg egy hozzászólása segítene. -
#16684 Üdv!
A logom lopását itt lehet bejelenteni?
MightyDuck0 a renitens. -
#16683 Köszi!
Átnéztem egy pár topikot,de ezt pont nem:) -
#16682 Még a TDU topic is volna..
-
#16681 Töröltem! -
#16680 © robert18 nevű kocsis...
OMSI topic [url=listazas_msg.php3?id=1236630869&no=9752]#9752[/url] del
-
#16679 Már tanítgatom a topiclakókat ne etessék a troll-t.. Kezdenek belejönni. -
#16678 A probléma az, hogy a modik sajnos nem látják a törölt hozzászólásokat. Szóval potenciális trollok esetén inkább csak jelezd, ha a delikvens a vesztőhelyre lett vezetve utolsó útjára, akkor utána már takaríthatsz. :) -
#16677 Topicba mi már felismerjük a srácot. :) Egyszerű mint a faék. Töröltem néhány hozzászólását. De ez már rendszeres. -
#16676 Én sajnos nem tudom megnézni,hogy valóban megkerülte a kitiltást.Egy hozzászólását látom csak a topikban és amiatt még csak büntetést sem érdemes adni,mert úgy látom,hogy 2 hozzászólását törölted ami alapján talán lehetne intézkedni.Sajnálom:(
De figyelem a topikot,aztán ha lesz valami akkor közbelépek. -
#16675 Sziasztok!
Visszatért a sokadik felvonásba Tigrincses barátunk, a World of Tanks topicba.
Legyetek szívesek újra kidobni.
Köszi,
A topic házigazda.
Köszönöm -
#16674 Kész! -
#16673 Ezt a képek légyszíves tegyétek be ebbe a topikba bannernek!
Köszönöm! (Tudom full alap de amíg nem lesz valami normálisabb addig jó) -
#16672 -
#16671 OMSI topic [url=listazas_msg.php3?id=1236630869&no=9695]#9695[/url] DELETE!
-
Ry0K3N #16670 elszabadult valaki az elmeosztályról ezt postolgatja minden topicba -
#16669 Lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy a WoT topic a második Való Világ topic... -
#16668 #78807 - ő a fórumból kitiltott tigrincses más accal
#78806 - ő meg a haverja, aki védi, és ketten teleszemetelik a fórumot
innen, köszi. -
#16667 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1322316305]Topik > #28[/URL] - Értem én hogy vannak nagyon "raj" emberek, de nem hiszem hogy ez a kocsmatöltelék stílus fórumra való. -
#16666 #30959
Van egy határ... -
#16665 A kolléga azt hiszem eltévesztette a topicot. Az efféle alpári viselkedés ami ráadásul saját bevallása szerint is tudatos nem hiszem ,hogy ide való.
Topic
hsz
hsz -
#16664 Passz, nálam most látható (Opera, Mozilla). -
#16663 Bocsánat, hogy itt jelzem a problémámat de máshol egyszerüen nem tudom. A problémám az, hogy a Star Wars The Old Republic MMORPG topikban egyszerűen szőrén-szálán eltűnt a "mehet" feliratú gomb. Minden más topikba tudok üzenetet küldeni de ott egyszerűen felszívódott. Valami ötletetek nincs, hogy ez mitől lehet? -
#16662 THX. :P -
#16661 -
#16660 Sziasztok ebben a topikban legyetek szívessek a teljes címben javítani nekem a gear-t Gear-ra, kis elirás történt, nagybetűvel akartam a formalitás miatt. :) -
#16659 -
Hoz_Hun #16658 Sziasztok,
Ebbe a topikban (Assassin's Creed Revelation) a #1409, #1410 és #1411 hozzászólásomat tegyétek légyszi Spoiler tagba.
Előre is köszönöm. -
#16657 Sziasztok!GTS topic-ban elsődleges felszólítás(büntipont kiosztása) után folytatják a flémet.Üdv. tuzfal3 -
#16656 Intéztem. -
#16655 Sziasztok!Sajnos Ma is igen szépeket alkotott a Tamás98!.Most fent fogom hagyni amiket irt,de a többek piszkálnak majd ,hogy miért nem törlöm ki stb!
Ime tamás98 hozzászolásai!
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8663]#8663. hozzászólás idézése:[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8662]#8662. hozzászólás idézése:[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8659]#8659. hozzászólás idézése:[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8655]#8655. hozzászólás idézése:[/URL]
Kérlek örökre tiltsátok,ki mert én egymagam kevés vagyok,hogy fegyelmezni tudjam!Én minden tölem telhetőt megteszek,de már nem tudom mi tévő legyek.Ezért hozzátok fórdulok segitsetek! -
#16654 Mi alapján, engedelmeddel? A moderálási eszköztáram úgy néz ki, hogy ha látok egy hozzászólást, akkor a delikvensnek az alapján én büntetőpontot tudok kiosztani. 5 pont -> 1 hónap kitiltás.
Miután törölve lettek a hozzászólások általad, csak a hozzászólások hűlt helyét látom. Ez alapján viszont nem tudom megítélni, hogy tényleg jogos lenne-e a kitiltása... -
#16653 Valamit csináljatok már a Máté97 el!.Szét barmolja a Landwirtschafts Simulator 2011 sg fórumot!Bannoljátok már le legyetek szivesek -
#16652 De kitilthatod!