21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • lac coo
    szélsőjobbos kiscsávó bátorra itta magát karácsonykor ....Miért kell a hülyeséget még privátban is olvasnom ???
  • Büdös Bohóc
    sry, igazad van, félkövérrel kellett volna inkább "figyelmet felhívni", mert igazából amiatt volt csak caps.
  • [NST]Cifu
    Kezelve. Viszont te meg szállj le legközelebb a Shift billentyűről (vagy kapcsold ki a Caps Lock-ot), mert az ordibálást sem szeretik a fórumban...
  • Büdös Bohóc
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1272612739]#4637 inzultálás[/URL]
  • Although
    Ok értem, Tehát ha rendesen végeznéd a munkádat akkor egy nagyon nyugodt ember mint én nem jutna el odáig hogy anyáz ezzel részemről lezártam ha már ilyen stílusba akarod a témát.
  • Although
    1. Így igaz ezután jött.nem is tagadom le, írtam sajnálom. De a kérdésre nem válaszoltál.
    2. Nos nem érdekel a büntetőpontod. :)Főleg az ilyen moderátoroktól mint te. Magyarázol miközben normális hangnembe képtelen vagy írni alapból. Nekem csak felment a pumpám te viszont.....neked még egy kulturált mondatod sem volt eddig. Magadnak is adhatsz egyet.

• Maximus4
    1.Ne hisztizz!
    2.Olvasd már el miért kaptál büntetőpontot!
    3.Sajnos már törölve lett az a hsz. a topikból,de valami olyasmi volt benne,hogy lef@szkalapoztál mindenkit és kijelentetted,hogy minden magyar fórum egy trágyadomb,mert eltérnek a véleményeitek,nézeteitek egymástól.

Megint megkérdezem.Akkor mit keresel itt?
    Ha tetszik,ha nem,én ezt a vitát itt lezártnak tekintem.Törődj bele,hogy kaptál (egyelőre) egy büntetőpontot!
  • Although
    Azért mert kérted privátba ne válaszoljak és nem szeretem a lezáratlan témákat. Ez egy skorpió tulajdonság.
  • Although
    Tehát válaszoljon mi szükség volt as 13863-as beszólásra foglakoztam én vele hogy mit és hogyan ír? legalább gondolkodjon rajta.
  • Maximus4
    És most ezt miért kellett ide betenni?
  • Although
    Szóval moderátor úr hol kezdtem én a vitát?????!!!
    Nyilván ha még hátrább megyünk akkor a mike típusú kötekedések és rosszabb kiadások is bőven vannak mindedig nem reagáltam.
    Tény sajnálom talán pont túl kemény voltam és sajnálom a csúnya szavakat is. És sajnálom hogy kibuktam
    De lehet magának meg olvasni kellene megtanulni már elnézést igazán udvarias stílusban és gondolkodni. Hogy talán nem kellene hagyni hogy mindig bele lehessen kötni mindenkibe csak azért mert nem ért egyet.
  • Although
    Oki játsszuk végig...
    © mike01010101
    [Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | ma 11:33 | privát | válasz | #13863
    Ki az rpg-s? Rajtad kivül létezik egyáltalán "rpg-s" ezen a bolygón?
    Én magamat egy olyan játékosnak titulálom aki a JÓ játékot szereti. Ha nekem tetszik a Skyrim akkor én nem vagyok "rpg-s".
    Kedvenc játékaim az elmúlt 10 évből (teljesség igénye nélkül): Gothic 1-2-3, Witcher 1-2, Assassin Creed 2-Bh-Rev, Mass Effect 2, Oblivion, Skyrim, KOTOR 1-2, Doom3, Fallout 3-NV, GTA3-SA-4, Godfather 1-2, Mafia.
    Én "rpg-s" vagyok?
    Válasz 'Although' üzenetére (#13861)
    AMD PhenomX4 965BE, 4 GB DDR3 RAM, GF GTX275 896MB

© mike01010101
    [Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | ma 11:27 | privát | válasz | #13862
    Nekem tetszett a w2 (én is első nap vettem meg) de a skyrim sokkal jobban tetszik.
    Válasz 'bélanéni' üzenetére (#13860)
    AMD PhenomX4 965BE, 4 GB DDR3 RAM, GF GTX275 896MB

© Although 1 db büntetőpont
    ma 11:23 | privát | galéria | válasz | #13861
    Sokkal szabadabb mint a Witcher 2. De azért mivel a szándék egyértelműen az volt hogy nem rpgseknek csinálták, így sokkal könnyebb mint a witcher 2 és a térkép meg a quest napló gyakorlatilag sorvezetőként mutat mindent, de ez már az Oblivionnál is így volt. Alapvetően van egy story amin végig tudsz menni itt két nagy story van a polgárháború meg a sárkányok. És több száz mellékquest szokás szerint. Kicsit kevesebb meg kisebb mint az Oblivion de elég nagy.
    És szokás szerint te döntöd el mit csinálsz mit mikor kezdesz el. Ha alacsony fokozaton játszol ott gyakorlatilag végig tudsz menni a fő szálon pár óra alatt gondolom. ha a többi nem érdekel. Az rpgsek számára fenntartott egyetlen nehézségi szinten a masteren ez viszont nem fog menni. ott szokás szerint ajánlott lv20-ig felmenni és utána elkezdeni a főszálat főszálakat. Összefoglalva olyan mint a többi Elder scrolls. Csinálsz egy karaktert és éled az életed a világban ami látszatra már nagyon él de valójában meg se közelíti a Witcher szintet vagy az FNV-t. De cserébe korlátlan szabadságod van. és ha jó a képzelőerőd akkor sokféle karakter eljátszhatsz. És az azért tényleg látható az Oblivionnál már sokkal jobb rpg lett. :)
  • Calver
    itt #13870
    valaki legyen oly kedves nézzen rá kicsit Although-ra, már mindenki baromira unja, hogy telesírja/szemeteli a topicot, aztán mi vagyunk a "faszkalapok".
  • karajjj
    köszönöm, csak fura volt, akkor jelent meg, mikor menedzsert kitiltottam a topikból
  • Maximus4
    IP lapján nem.
  • karajjj
    egy ráérő moderátor urat megkérnék, hogy nézze már meg, hogy menedzser és fmfan nem lehet, hogy ugyanaz a személy?
    hülyeséget még nem csinált az utóbbi reg, csak feltűnő, hogy megjelent a semmiből és pont úgy ír, mint a menedzser nevű illető
  • Maximus4
    Nem csak 4-et kapott.Tudom,hogy töröltetni akarta magát az SG-ről,de hiába mondtam,hogy azt nem lehet és nem ilyen stílusban kellett volna eljutni idáig.Most boldog lehet.
  • Martinez01
    LS 2011 Topik
    #9823;#9825.
    Kér még 4 pontot...
  • Efreet
    A linket töröltem, egy pontot kapott egyelőre, úgy néz ki túllendült rajta - köszi, hogy nem reagáltál/reagáltatok rá stílusban.
  • Kenny85
    Landwirtschafts simulator 2011
    #9701 warez
    #9735-től kezdve a masszív anyázás
  • [NST]Cifu
    Szépen kérnék mindenkit, hogy ne engem kérjen. Bármilyen modi ugyanolyan jó, mint én. Sőt, ők szebbek, okosabbak és BANHAMMER-jük is epic az én nyamvadt uncommon pörölyömhöz képest. :D

De mindjárt ránézek.
  • Strahd_
    Cifu esetleg ra tudnal nezni
    Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETŐS)

Mindha az ovodaban lennenk.
  • [NST]Cifu
    Sajnos a pörgős topicoknál mindig ez volt. Anno a HL2 esetében volt olyan, hogy napi 1500 új üzenet... :)
  • Agamemnon
    SWTOR-t zárjátok le 1-2 órára légyszi, aztán Jeff, vagy Qouno nyissa ki, ha úgy érzi, hogy lenyugodott a közösség, ez most senkinek sem kell :(

SWTOR
  • Jeffjohnson
    SWTOR topic folyamatos flame már unom törölgetni a hszeket:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=24750
  • Maximus4
    Ha tovább folytatja,akkor repül.
  • Agamemnon
    Légyszives ezt nézzétek meg: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=24520

Köszönöm.
  • Sóschips
    Áhá,értem.
    Legközelebb akkor ide írok,hát ha egyszer,s végre ki lesz rakva.
    Azért köszi.
  • Maximus4
    Például ezért.Ugyanolyan stílusban szóltok neki vissza,ahogy ő hozzátok.Sokszor el lett mondva,ha gond van,ide kell írni és nem lesüllyedni az ominózus ember szintjére.
  • Sóschips
    Öööö,miért is?Szerintem én nem beszóltam neki,de akár még nekem is nyugodtan lehet adni,nem zavar..csak véglis kb az egész topiknak elege van a srácból.
  • Maximus4
    Fölösleges lenne újra leírni,mert erre is tökéletesen igaz ez!
  • Sóschips
    Ugyan az a helyzet!
    Karesz99-nek nem sikerül megtanulnia fórumozni,ha lehetne valamit kezdeni,mert jóformán miatta van feszültség,vita.
    Legyetek szívesek nézzétek már meg!
    Köszönöm!
    GTS topik
  • [NST]Cifu
    Jobbról, index nélkül. :)
  • Maximus4
    Megelőztél:)
  • [NST]Cifu
    Berakok egy figyelmeztetést, őszintén szólva mindketten megérdemelnétek egy-egy büntipontot, ugyanis a másiknak való beszólást te kezdted. Örülj, hogy ennyivel megúsztad...
  • Gerypapa 95
    gts topik
    szeretnék egy kis segítséget kérni
  • [NST]Cifu
    Editáltam a nyitó hozzászólást, mert a kedves delikvens csúsztatott, hogy a saját meghívójával akarjon mindenki regisztrálni...
  • Büdös Bohóc
    nem
  • Bronx South
    Reklám - Mehet selejtre.
  • karajjj
    nem fogom feloldani