21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Savmacska #17301 Neki az.
jazzi
Abba viszont belekötnék hogy én generálom a fő feszültséget :DD Linkeld már a hsz-eimet amivel generálom a "fő feszültséget" sztem még nem léptem fel olyan stilussal mint amit elixir csinált...úgyhogy nem értem miről beszélsz... -
#17300 Savmacskának van elég vaj a fején és három elakadásjelzője. A következő alkalom már egy hónapos pihit jelent a számára.
A személyeskedés meg nem a olyan, hogy elfogadom vagy nem, hanem olyan, hogy ha nem tudsz kultúrált formában fórumozni, akkor jön a figyelmeztetés, aztán az elakadásjelző, és a végén a ban.
Nincs beszólás -> nincs miért jelentgetnie -> nincs min pörögni.
Nem hiszem, hogy ez olyan bonyolult lenne... -
#17299 Egyetértenék azzal, hogy savmacska generálja főleg a feszültséget. Többieknek is van egy stílusa, amit valaki elfogad, valaki nem, van beszólogatás, viszont ezektől az emberektől, lásd jonnyka, sok segítő hsz van és sok hír. Persze nem lehet megállni néha a szurkálódást, de most már ez addig fajult, hogy minden marhasággal rögtön ide szaladás van, mert miazhogyleírjaanevemhogymeri.
Döntsetek ahogy gondoljátok, de legyen valami, mert ez így nem fog javulni. -
#17298 Nagyszerű...
Akkor sorrendben:
@Savmacska: eleddig te voltál a feszültség forrása, ne akard úgy feltüntetni magad, mintha teljesen ártatlan lennél ebben a témában.
@Gosu: te sem bírtad ki, hogy ne szúrkálódj, nemdebár? Akkor a magas ló este, nem gondolod?
@Jonyka: te is személyeskedsz, szóval kéretik visszafogni magad. Ha gond van vele jelented, már nem sok hiányzik neki az egy hónapos pihihez...
@Godga: tájékoztatlak róla, hogy egy moderált fórumon vagy, a másik sértegetésének jelentése nem spicliskedés, hanem a fórum normális mederben való folyásának eszköze. Akkor sem állunk neki a másikkal személyeskedni, ha ő azt teszi veled. Jelzed a moderátornak, ő meg intézkedik. Ha te is személyeskedsz, akkor ugyanoda tartozol, ahova ő, és ennek megfelelően leszel kezelve. -
#17297 Mekkora spicligenerátor vagy te. -
#17296 mielőtt valakinek kattanna az agyában, hogy akkor most a dio topic be lesz zárva: kérlek, nézzetek már be előtte
az égvilágon semmi probléma nincsen a topicban, totál nyugodtság van, mellesleg nap mint nap jönnek új arcok, akik kérnek, és kapnak is segítséget
ez a majomparádé (pardon my french) már rég eladta a játékot, egyszerűen unatkozik, irigy, és nem akarja, hogy a többiek normálisan használják a topicot, ahol mellesleg az ő stílusát nem fogadták el a userek
tudom, hogy a tökötök televan a diablo topic-kal, mert látom - de nem a topicot kell kinyírni, mert azzal a világon semmi baj nem lenne (nektek modoknak főleg), az úriembert kellene még nyomatékosabban megkérni rá, hogy fejezze be a hisztit.
köszöntem a figyelmet. -
#17295 Nekünk senki sem fizet azért, mert moderátorok vagyunk, mi is a közösség részei vagyunk, éppen emiatt próbálunk rendet tartani a közösségben...
Ettől függetlenül ha egy topiccal nagyon sok gond van, akkor a modik is élhetnek a kezükben lévő eszközökkel, hogy valahogy a helyes irányba tereljék a társaságot. Shadow pedig az egyik ilyen opcióval fenyegetőzött, mert az adott topicokkal rendre sok probléma van. Ha egy topic törzsközönsége nem képes a saját nézeteltéréseit kultúrált formában megoldani, akkor ott a modik beavatkoznak. Olykor ez sem elég, ilyenkor a topic ideiglenes bezárása üzenet az egész társaságnak, hogy döntsék el merre tovább. Ha csak egy-két ember a probléma forrása, akkor arról ezt nyilvánítsák ki, és azt a modik megvizsgálják, aztán ha jogosnak vélik a panaszt, akkor a delikvensekkel szemben felléphetnek.
Ha azonban a topictársulat csak köpköd egymásra, majd a moderátori beavatozásra csak ilyen reakciókkal él, mint amilyennel te most, akkor ott a modik is tehetettlenek. El kellene fogadni és be kellene látni, hogy működik a forum és mi minek a következménye, mi miért történik.
Ezen kívül viszont azzal is tisztában kell lenni, hogy a sorrend a forumon USER < MODI < ADMIN. Szóval ha egy modi kér vagy felszólít, akkor azt tiszteletben tartjuk, és ha kifogásunk is van, azt normális hangnemben és kompromisszumkészen próbáljuk megbeszélni a felekkel.
Ha a fórumozóból hiányzik ez, akkor a modi is úgy fog hozzáálni a témához, és rövidre zárja a problémát... -
gosumofo #17294 végigtekertem 2 oldalt és csak ott van feszültség ahol villognak a kis sárga tábláid. aláírásodat ajánlom. -
Savmacska #17293 Csak azt nem értem miért nem lehet leállni. . . -
#17292 Pár napra be kell zárni és észhez térnek!
Nekem bevált. -
#17291 Kapott egy figyelmeztetést, ha ebben a stílusban folytatja, akkor jutalmazva lesz.
A tűrtöztetés pedig jó dolog. Mindkét oldalról. -
Savmacska #17290 Szintén D3 topic, #47932 hsz Pedig már egy jó ideje higgadt vagyok, mégis mindennap piszkálódni kell... -
#17289 Ja és ezt szeretném még a banner alá THX.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
<hr>
<a href="http://playwarframe.com/" target=_blank> <font color=black><big> [Closed Beta] </big><font> </a>
Nagyon THX.
Vagy ha lehetek HG akkor megcsinálom magam. :D -
#17288 Na ez a beírás kb. olyan volt, mintha ti fizetnétek azért, hogy itt van a közösség.... :)) Holott pont fordítva, szerintem nem ketten vagyunk meg hárman akik csak az OMSIba írnak és küldik becsülettel az SMS.... nos mindegy, jó éjt. -
#17287 Így is lehet nézni igen, a mai napig én is így voltam vele. Mindegy, majd alakul... -
#17286 Ezt a képet:
Katt
kérném szépen ide:
KATT
THX -
#17285 Az OMSI és a D3 be lesznek zárva pár napra ha továbbra is ez folytatódik ! -
#17284 Attól még,hogy valaki nem pro egy játékban,nem feltétlenül jelenti azt,hogy meg kellene büntetni.Azt hiszem ez még mindíg a jobbik eset,mint az előtted lévő hozzászólásban belinkelt egyén.Elhiszem,hogy idegesítő tud lenni az ilyen,de próbáljatok türelmesek lenni hozzá.
Legközelebb linkelj hozzászólásokat is,mert így látatlanba keresgélni elég nehéz -
#17283 Üdv!
OMSI topik
matec996 nick
mivel senki nem jött ide úgy látom, de a teljes közösségnek a töke tele van vele, le is írja a többség pl.ma este....
valamit kezdjetek vele, mert a topik gazda, több felhasználó figyelmeztetését figyelmen kívül hagyja. Írd és olvasd: hónapok óta csak a problémánk van vele, a hozzászólásainak a 99 százalékában csak értetlenkedik, egynap felteszi ugyanazt a kérdést akár többször is, vagy másnap, vagy 2 nap múlva, vagy egy hét múlva, stb.
Köszönjük! -
#17282 Üdv!
OMSItopic
hsz.
-
Savmacska #17281 Én is csak miatta, meg különc barátja miatt kaptam felszólításokat, mert mertem nekik visszaszólni -
#17280 remélem a main accjára már ment a perma ban, de télleg elég idegesítő -
Savmacska #17279 Lehet az egész d3 topikot offolni kéne....és vége lenne, az állandó "f@rok mutogatásnak". -
Savmacska #17278 Szintén d3 topik, megint ugyan az az emberke, most #47712. Nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni ? Mindig visszajön al-reggel és trollkodik... -
#17277 Ebben a topicban megkérnék egy kedves moderátort, hogy vegye el a házigazda jogomat, egyszerüen nem tudok rendet tartani az ovodában. Ha sok az off az a baj, ha törlöm az off-ot az a baj, ha off macro-val kell irni az off-ot akkor meg az a baj... -
Savmacska #17276 D3 topic azon belül a #47705 hsz -
#17275 Köszi! -
Bee #17274 Nehéz a srácot ignorálni, javaslom, hogy szemezgess a WoT topicbeli hozzászólásaiból. Az elején segíteni is próbálták, hiába. -
#17273 Természetesen:) -
#17272 Egy moderátor lenne kedves:), és be tudná ezt a képet állítani bannernek a Crusader Kings 2 fórum topikjában, köszi szépen! -
#17271 Mind Dio3-aznak. :P -
#17270 Ha nem a Diablo 3, akkor a World of Tanks...
A Battlefield 3 topiccal mi van, hogy ilyen nagy a csend ott most? :) -
#17269 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=144091
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=144133
Ha nem foglalkoznának vele nem is lenne probléma mert nem lehet elolvasni amit ír csak ha rányomnak a lefele nyílra szándékosan. -
#17268 Repült. -
#17267 csak hogy formális legyek
Diablo 3 topik
elixir alreg
folyamatos trollkodás, hamis felhívások, ajánlattételek, és megjátszott idegesítő ostobaság -
#17266 szintén ő az, alreg és szándékosan trollkodik, hülyének adja ki magát és ezt előszeretettel érzékelteti óránként, fake néven keressék őt friendbe, stb stb stb
pl -
Ry0K3N #17265 Már megint kezdi az offolást, topicrombolást és a trollkodást.
Diablo 3 topic.
#47446 -
Savmacska #17264 És adtál még egyet :DDDDDDDDDDDDD Nevetséges -
#17263 Nagyon kitört a nyári szünet, látom... tényleg nincs jobb dolga senkinek, minthogy egymást és a moderátoroket cseszegesse? -
#17262 Valaki moderálhatná a moderátorokat is nyugodtan.
Elvileg nektek kéne példát mutatni.
Ami erkölcsösen elvárható lett volna kitörölni ami nem ide való és warn-ban/büntetőpontban részesíteni nem beszólni a magaslóról.