21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#17341 Az OMSI topicból:
a házigazda jogköre erősen korlátozva van
Mert nem moderátori. A HG egy jobbára SG specialitás, a legtöbb fórumban nincs ilyen jogkör.
ezért szerintem van létjogosultsága annak a bannolos js-nek
Nincs bannolós js. Olyan JavaScript létezik, ami gyakorlatilag kiszűri adott emberek hsz.-ét.
mivel a házigazda jogot jóesetben úgy lehet kapni, hogy a közösség megszavazza, nem pedig a topiknyitóé, ezért a kvázi saját topikjában szerintem joga sőt kötelessége rendet tartani, ennek a része a kitiltás is.
A saját fórumrészben esetleg. Itt azonban egy közösségi fórumról beszélünk.
és sztem gáz állandóan a modiknak sírni, hogy tegyenek rendet (gondolom ide se véletlenül tévedtél, hanem sírt valaki).
A "sírás", ahogy te nevezed, inkább jelzés, hogy valaki(k) nem megfelelően viselkedik/viselkednek a fórumban. A moderátorok dolga eldönteni, hogy érdemel-e valami retorziót a jelentett illető(k). Szóval a probléma valahol ott van, hogy elvártok valamit (hogy a topic rendben legyen tartva), csak éppen tenni ellene már "gáz" (jelenteni a moderátori topicban). Már elnézést, de ez a ti (te) marhaságotok/marhaságod...
a script önszabályozás, ha a házigazdát érdekli a topikja, és nem csak azért vállalta el hogy legyen hatalma, akkor használjon minden lehetőséget, ami alapból vagy a fejlesztés töketlensége miatt külső megoldásként készült.
A fejlesztés töketlensége az, hogy "gáz" jelenteni a problémát a jogosult embernek (moderátor)? Nem vitatom el, hogy az SG-n vannak fejlesztési hiányosságok, csak éppen itt nem ezzel állunk szemben.
az elmúlt időben a pár retinens miatt erősen esett a színvonal, az nem megoldás, hogy a házigazda nem akar semmit tenni, mert joga van itt lenni mindenkinek. aki nem képes beilleszkedni, annak nincs, vagy belső bant neki, vagy rendeset. ha belép második reg.-gel akkor ugyanaz. meg lehet oldani, csak foglalkozni kell vele, ennyi.
Emlékeim szerint egy pár embernek volt is kiosztva ott büntetőpont / ideiglenes (1 hónapos) kitiltás. Azóta nem láttam a moderátori topicban jelzést, hogy gond lenne. Szóval akkor ez most hogy is van? -
#17340 Köszi. A bannolós js használatát kerülni akarom, sőt eszem ágába sinvs használni. A többit meg majd megírják (mondjuk eddig nem úgy tűnik, bátki is komolyan vett volna, szerintem egyesek a hsz hossza miatt azt végig sem olvasták).
Én személy szerint nem támogatám senki bannolását, de a radikális megoldásnál amit te is irsz jobbat nem tudok én sem, egész egyszerűen pár ember alkalmatlan a közösségi életre..... :( -
#17339 Adtam egy napot, hogy a topic társulata eldöntse mit és hogyan szeretne a jövőben. Ha nem tudnak megegyezni, akkor saját belátás alapján döntök, ami biztos, hogy sokaknak nem fog tetszeni... -
#17338 Üdv!
Az Omsi topic hg-ja ként írok. Kérlek benneteket, olvassatok vissza pár oldalt és tegyetek belátásotok szerint. Én kértem szépen, csúnyán (igaz csak egyszer), de semmi hatása nem volt. Egyesek, kettesek nem bírnak magukkal, nagyon nem..... :(
Topic linkje: www.sg.hu/listazas.php3?id=1236630869
köszönjük -
Hali23 #17337 A bünti osztogatás a modik dolga én úgy gondolom, ha valami csúnyát írok szóljatok a modiknak és intézkednek. De érdekes módon még soha nem volt felkiáltójelem.... -
Hali23 #17336 Így van én nem is titkolom, hogy az vagyok. Ferrari23 használom évek óta, és most is használom az összes többi topikban. Csak a Ferrari23 nickemet hasonlóan elintéztétek :), így oda a hali23-al írok, amit vagy 2-3 éve nem használtam. Semmi okotok nem volt a Ferrari23 elintézésre sem, mert semmi olyan dúrva dolgot nem írtam, mint ahogy most se írtam semmi olyan dolgot, amiért SZÓ NÉLKÜL ez járt volna. Csak meguntam, hogy 2. alkalommal is szó nélkül elintéztetek ennyi....
De mondom a jövőben figyelmen kívűl hagyom, és nem lesz probléma.
Visszaolvashatol nyugodtan vagy bárki visszaolvashat a Hali 23-as nickelm nem volt semmi gáz hozzászólásom, sőt, a játékkal foglalkoztam, 1 összetűzésem volt különccel, mert betettem egy itemet, ami elég jó volt, ő meg hozzámvágta, hogy SZAR!!!, ami nem tetszett, de megbeszéltem vele ennyi... -
#17335 Egyrészt a hozzászólásaidat én is láttam, tehát eltűnve nem voltak, sajnos.
Másrészt el kéne gondolkozni azon, hogy a topicba értelmes dolgokat is bele kéne írni, esetleg hozzátenni a színvonalhoz, nem csak akkor postolni amikor kötekedni kell, aztán hülyeségekkel jönni picsogni a moderátor topicba, lásd lentebb savmacska, ryoken és társai. Tőlük azóta is csak akkor látok új hozzászólást, ha valakivel kötözködni kell. Talán nem kéne odaszarni ahol enni adnak és utána felháborodni.
Egyébként meg marhára fura, hogy ferrari23 névvel eltűnt egy jonnyka utáló fórumozó a topicból, aki mindig idióta smilekat rakott a mondatai végére, 2 napra rá meg felbukkant egy 0/0 szavazatos (tehát eddig nem használt reg) hali23 nevű jonnyka utáló fórumozó a topicban, aki idióta smilekat ír a mondatai végére. Micsoda egybeesés? -
Hali23 #17334 És mi meglepő a hozzászólásod óta megjavult, pedig semmit nem csináltam. Fél napja nem jó, még 5 perce sem volt jó, a beírásod óta pedig láss csodát, jó lett, és mindezt a b) pontodra fogni felettébb vicces :D:D
Erről ennyit....
Ja és bocsi a név elírásod miatt! A jövőben átugrom a hozzászólásaid, így elkerülhetőek lesznek az összezördülések...
-
#17333 a) nincs h a nevemben
b) hülyeségeket beszélsz, törölj cache-t vagy isten tudja, használj rendes böngészőt
c) akinek írtam, felfogta, és megköszönte, te pedig belepofáztál, ismét -
Hali23 #17332 Diablo 3 topic:
Tegnap este egy fórumozó írt a játékkal kapcsolatban egy cikket, amibe johnny nevű fórumozó belekötött.
Szóval idézem:
Johnny: "microsoft word - helyesírás ellenőrző, mielőtt cikket írnál.."
Ez természetesen egyes fórumozóknak nem tetszett.. PL:
Gubberx | tegnap 22:16 | privát | galéria | válasz | #49651
Legalább valaki ír pár hasznos tippet, nem értem miért kell belekötni.....
Valamint én is beírtam:
Hali23
ma 23:04 | privát | válasz | #49656
+1
Ráadásul elég vicces, hogy az írja hogy helyesírás ellenőrző, aki minden egyes mondatát kisbetűvel kezd, és soha nem tesz mondatvégi írásjelet. Ez kb ált. iskola első osztály.. :D
Lehet kicsit dúrván fogalmaztam, de ennek az lett az eredménye, hogy ha ki vagyok jelentkezve a fórumról, akkor csak!!!! a diablo 3 topikban nem látszódnak a hozzászólásaim más topikokban igen. Ebből gondolom, hogy a beírásom következménye lett, mivel a fenti hozzászólást követően jelentkezett a probléma és csak ott nem látszódnak a hozzászólásaim mindenütt másutt igen. Próbának az este beírtam ide pár pontot, hogy lássam innen is eltűnik e? Kicsit furának tartom a dolgot, olyan mintha kibanoltak volna a topikból... nem gondolnám, hogy ezért ez jár. Ha valami gázosat ír az ember akkor vannak modik, akik fegyelmeznek , vagy adjanak elakadásjelzőt, de ez hogy minden szó nélkül eltakarítják az embert kicsit érdekes....
Mint modik nem tudnátok ez ügyben tenni valamit? Vagy ez a sg fórum hibája?
Köszi előre is! -
Johann Wind #17331 Üdv. Törölni szeretném az oldalról ezt a nickem amiről ide írtam.
Előre is köszönöm. -
Hali23 #17330 .... -
lexlutor #17329 Hello,
egy kis segitsegre lenne szuksegunk.
forum: world of tanks
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1271188541
bejegyzes: #147174
Koszi! -
#17328 ez nagyon erőltetett, szánalmasak ezek a kitalált levelek... -
MaximumTruth #17327 Mért kell költeni, mért kell hazudni folyton?Semmi ilyen nem szerepelt abban a levélben, csak most írtad bele, de mivel ilyen kúlturált vagy, bevágom ide, hogy te milyen gyönyörű és ízes káromkodásokkal fejezed ki magad folyamatosan:
1:Feladó: tommygear
Elküldve: 2012. 07. 02. 19:13
Tárgy: re: Mért?
mi a fasz bajod van? most jöttem fel sg-re először ezen a napon, takarodj a kurva anyádba
2:Feladó: tommygear
Elküldve: 2012. 07. 02. 19:20
Tárgy: re: Mért?
semmi negatív kritika nincs kitörölve a topikból, még egyszer rám mersz írni szájbabaszom a jó kurva anyádat
és így tovább.Nem elég, hogy egy beszűkűlt beltenyésztett nyomorék vagy, aki csak vagdalkozni tud, még hazugsággal is súlyosbítod?
Ami fontos : Ez nem ebbe a topicba való,de nem fogom hagyni, hogy alaptalanul megvádoljanak, meg hazugsággal dezinformáljanak, és ezzel rossz híremet keltsék.Kettőnk közül enyém a morális fölény, ezzel is bebizonyítottad, köszönöm! -
#17326 Köszönöm. -
#17325 A privi ablak alján van olyan, hogy "letilt", illetve ha egy felhasználó adatlapjára mész, bal oldalon van olyan, hogy üzenetküldés letiltása. -
#17324 Sziasztok!
Nem lehetne kibannolni eLiXir-t? Más másodszorra küld nekem privát üzenetet, ahol caps lock on káromkodik, mindenféle ok nélkül...
Vagy legalább én letilthatom valahogy, hogy ne kelljen többet látnom? -
#17323 de a teljes levél így nézett ki és ezzel zárható is a vita
"MaximumTruth írta, 2012. 07. 04. 15:25
te paraszt te mégis mien alapon törölted a hozzászólásomat a maxpayne topicból?" -
#17322 2 napos alregeddel nem fogsz ott trollkodni -
karajjj #17321 katt ide a válaszért -
#17320 Most egyelőre 3 büntetőpontot kapsz!Én ugyan nem tudom (még) kinek az alregje vagy (ha az vagy egyáltalán),de ha kiderül,annak úgy is lesz következménye!
Viszont,ha nem vagy képes elfogadni és betartani a fórum alapszabályait és nem mutatsz némi tiszteletet egy házigazda sem pedig egy moderátor felé,akkor kár volt regisztrálnod ide!Az,hogy esetleg nem úgy reagált az általad említett házigazda,arra is van megoldás,de nem ez:
"Arra szavazok,hogy valahogy lehessen fellépni az sg-t ellepő gerinctelen kiskirályok ellen, akik moderátornak adják ki magukat.Kérek 5leteket, hogyan4"
És felhívom a te és a többiek figyelmét is a banner utolsó sorára!
Téma lezárva! -
MaximumTruth #17319 Én használom az agyam.Ahogy látom, te nem annyira. -
MaximumTruth #17318 Azonkivül, ha te akkora gáncsnélküli hős vagy itt, akkor mond meg nékem, a személyeskedés ugye tiltott a fórumon?Akkor azokat,akik ott, vagy itt személyeskednek, mért nem jelented, ahogy jó puhatestűhöz illik? -
karajjj #17317 2 napja vagy beregisztrálva, de már tisztában vagy az itteni rangokkal, és tudod, hogy melyik a látogatott topik, ahol kivered a balhét, plusz azt is tudod, hogy ilyenkor melyik moderátori topikban kell panaszkodni...
sántít ez nagyon -
#17316 moderátor=/=házigazda
kikre vagy kire haragszol? :) -
MaximumTruth #17315 Ugyanerre a tagra vonatkozott, de igazad van, ott előbb vett ki engem az ideg, mintsem gondolkodtam volna, és az is lehet , rossz szóhasználat volt a moderátor, már ott is hazigazda kellett volna. -
#17314 A nagy szavazó topic -ban meg trollkodsz, aha, tényleg nem vagy alreg.
ˆ MaximumTruth
| ma 15:23 | privát | válasz | #99938
Arra szavazok,hogy valahogy lehessen fellépni az sg-t ellepő gerinctelen kiskirályok ellen, akik moderátornak adják ki magukat.Kérek 5leteket, hogyan4 -
MaximumTruth #17313 A tommygear nevű felhasználót szeretném feljelenteni, úgy ahogy itt ez elvárás hogy mindenki spicliként viselkedjen.Ő a max payne 3 topic házigazdája.Látom hogy linkelni kéne, de a csúcs fejlett, és igényes rendszeretek nem engedi.Viszont a privátos levélváltásomat be vágom ide, ha az ér valamit :
Feladó: tommygear
Elküldve: 2012. 07. 04. 15:40
Tárgy: re: re: re: Nincs tárgy
mert egy szaros alreg vagy
MaximumTruth írta, 2012. 07. 04. 15:40
Mért?
tommygear írta, 2012. 07. 04. 15:30
az összes hozzászólásod törölve lesz onnan, kár bármit is beírnod a továbbiakban
MaximumTruth írta, 2012. 07. 04. 15:25
te mégis mien alapon törölted a hozzászólásomat a maxpayne topicból?
Arra hivatkozik, hogy valami kocsisnak vagyok az alregje,ami nettó hülyeség.Mit lehet tenni?
-
#17312 Utsó 2 hsz: duplikáltan + reklám = BANÁN -
Plata #17311 WoT topic.
Katt
Katt
-
#17310 Valamint ezt a képet:
KATT
Ebbe a topikba szavazták meg bannernak...THX -
#17309 Nincs még HG.
Kérlek titeket ezt a refer linket töröljétek.THX.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1340654758&no=9]Warframe topik - #9. hozzászólás[/URL] -
kisbesi #17308 Hozzászólásomat szeretném töröltetni.
Ebben a topikban.
Előre is köszönöm -
t0xikus #17307 kérhetek egy törlést? http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083527989&no=43416 -
#17306 Avernum: Escape from the pit
2-7ig a sok vicces hozzaszolas torolheto -
#17305 -
#17304 -
#17303 A "neki az" beszólás nyilván megint nem személyeskedés. -
#17302 beraknátok bannernek ezt a képet. ty!