Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
van 1 ember akit szeretnék kitörölni a chat-bõl, ezt hol kell? mert csak csoportot enged törölni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Ennek a topiknak a nevét átírnátok "Counter-Strike: GO"-ra?
Sajnos a 30 karakter miatt nem lehet kiírni a teljes nevét, így egy részét le kellett rövidíteni. Topik létrehozásánál meg benéztem és a topik címe lett nagyon rövid, és nem a banner alatti rész, amire gondoltam.
Elõre is köszönöm!
Elrontottam ennek a topicnak a címét, ki tudnátok javítani az alábbira: Legends of Pegasus
Mind a bannerben, mind a fórumcímben rossz (lemaradt egy "s" betû 😊.
Köszi.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nagyon szépen kérlek benneteket Csináljatok már valamit a Máté97 el!!.
elõreis köszönöm
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Máté97 tomboló hormonjai sajnos üldözési mániát hoztak elõ nem bír magával szét barmolja a topikot,oltja a segítõket és másokat is..
4631,4619
Egy pár elakadás jelzõt vagy likvidálni egy kicsit ha lehet.
Köszönöm!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A hsz.-eket töröltöm, meg a rájuk reagálókat is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ki tudnátok segíteni egy kicsit minket. Ebben a topikban nem hagyják abba az off-ot annak ellenére, hogy többször szóltunk nekik. Nem tudom mi köze van a tõzsdézésnek a játékhoz, rajtuk kívül senkit nem érdekel. A privát chat nem a topikba való...
665 668 670 673 675 678
Köszi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Radical írta, hogy itt jelentkezzunk, ha fel akarunk kerülni banner alá.
Mi a Rift - Planes of Telara topic kiemelt guildjai közé szeretnék bekerülni.
PvE Szerver: Steampike, PvE Guild (Guardian): Árnyjárók
Árnyjárók a guildunk neve, és erre a linkre kellene mutatnia:
http://arnyjarok.enjin.com/rift
Köszönjük elõre is.
Üdv,
Árnyjárók
Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild
És csak megy a flém megy a flém megy a zavargás megy a cod vs bf.
Reméljük megy a büntetés is. MW3 topik
Next PC upgrade: 2022
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
szóval te maradj nyugton és engedd, hogy válaszolhassak, de mindegy, szerencsétlenek vagytok és kész.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
én csak elmondtam az eredményeim és ez a hála.
kicsit fura társaság vagytok ti és akkor még finoman fogalmaztam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<br>
<style type="text/css">
body{
background-image:url(http://www.sg.hu/galeria/1080474937/10804749371311121785.jpg);
background-repeat:no-repeat;
background-attachment: fixed;
background-position: center top;
background-color:#000000;
}
textarea{
padding: 5px;
background-color: transparent;
background-image: url(http://www.sg.hu/galeria/1080474937/10804749371311122708.jpg);
background-position: center;
background-repeat: no-repeat;
}
</style>
Köszönöm.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A házigazdasággal kapcsolatban: a fejlécet itt olvasd el kérlek - házigazda lehetsz, ha a közösség egyetért a felvetéssel. Kérdezd meg õket, ha egyetértenek írj újra az emailcímre kiegészítve a levelet.
Köszi.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nem lehetne a mocskot kitakarítani lassan? Már többször jeleztem, kapott 1 pontot, mondván, hogy majd ha folytatja. Már folytatja, sokadjára, marha unalmas. SEMMI más beírása nincsen, csak fikázódás, oltás, trollkodás, anyázás, személyeskedés, nem tudok több jelzõt.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Köszönöm
Hivatás az Életért!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.