37
  • NEXUS6
    #37
    Látom már akadt is egy önkéntes jelentkezőnk a Carmack expressre!
    Mond csak a nevedet kedves sok csíkú barátom...

    Na nem baj.

    Pont egy ilyen daliás, agyilag túl fejlett kis fickóra van szükségünk.

    Szállj be kérlek, vigyázni a buksira!

    Ja, majd elfelejtettem, a jegy nem retúr. De ez bizonyára nem fog zavarni, addig is itt egy GBA megvan rajta a DOOMADVANCE. Jó szórakozást, csíííz!
  • gz8
    #36
    Nagyrabecsült mikro*** kollégánk valószínűleg egy olyan sulinetes kis surmó, aki elcsórta a takarítónőtől a számtechterem kulcsát, aztán a WC-ablakon bemászva és géphez jutva kiéli ostoba hajlamait. Ennyi :)

    Doom a Holdon! YESSSS!
  • Inquisitor
    #35
    "Reklám."
    ???
    Micsoda? Hogyössyes bevételeinek nagyobb részét egy (látszólag) reménytelen pénznyelő projectbe öli bele?
  • Anteris
    #32
    "Csak azt sajnálom,hogy a világ több mint fele éhezik, nyomorog,ő meg ilyen hasznos és rendkívül segítő célokra szórja el a pénzét..."

    erre szokták mondani, hogy demagógia.
  • Anteris
    #31
    azt a rohadt életbe, Carmack még ebben a pillanatban is ott görnyed a doom3 fölött, de te már a sutba dobtad a progit, mert ráuntál. Kit tisztelhetünk benned?

  • Poki
    #29
    NOLF2: azt láttam de valahogy nem estem padlóra tőle. A Doom3 minden részen veri, grafikailag tutti.
  • Poki
    #28
    Én nem tom te honnan szabadultál, de hivatalosan Doom3 még nem jelent meg, csak egy lopott demo verzió jutott ki a berkekből ami még elég kezdetleges állapotban van. Számolj azzal, hogy az már 1 éve volt legalább és azóta erősen optimalizálódhatott. Ha minden igaz akkor már október elején élvezhetjük a műreamekket. :)
  • IrkaBirka
    #25
    LYó is az, ha az ember megvalósítja az álmait. Halyrá.
  • NEXUS6
    #24
    Amúgy szép mutatvány lesz ez annak aki belelül.
    Hát ugye elösször is fellőnek hat rád monjuk 2-5g pozitív túlterhelés, mert gondolom azért fekvőhelyzetben kell ezt végigcsinálni. Na de ha ez a jármű ebben a pozícióban (orral lefelé) jön vissza akkor szépen kiszalad az agyad az orrodon a negatív 5-10g-től, aztat ugyanis nem bírja olyan jól az ember. Hacsak nem szereled gyorsan át a fotelodat a pálya tetején a kabin aljáról a tetejére.
  • NEXUS6
    #23
    Én is akarok a zsebpénzemből!!!
    Veszek is egy Columbia makettet a bótban, összeragasztom oszt kihajigálom a zerkéjről.
  • NEXUS6
    #21
    Egy pár hete, amikor egy másik cikk (a magyar X-díj pályázat elutasítása)kapcsán ellátogattam az Xprize.org-ra azt hittem csak egy druszája, de ezek szerint a Zisten maga nevezett be. Úgy tűnik viszont a Doom jobb előtanulmány ehhez a vállalkozáshoz, mint valami valóban új elven működő hajtómű kidolgozása. (lásd a magyar pályázat sorsát)
    Így áttekíntve a jelentkezőket hát tényleg kb. hasonlóan fantáziadús pályázatok vannak, mint mondjúk a Kvék a maga kategóriájában (lényeg hogy használj minnél több tüzet a sikerhez!!! ;))))

    Csak aztat nem értem ha a NASA inkább felhagyott az X-33 fejlesztésével, mondván még nincs megfelelő technológiai háttér az egylépcsős, rakéta elven működő űrjárművek kifejlesztéséhez, akkor hova ez a nagy lelkesedés?

    De oda se neki Carmac bátyó, én neked drukkolok!!! Remélem a hasonlóan háj-end román ellenlábasodat azért legyőzöd!!!

    (Bár igazság szerint az X-prize azért elég alacsonyra tette a mércét, nem egy űrrepülőgépet kell megépíteni, csak(?) föl kell lőni egy rakettát 100 km magasra kéccer egymás után. Végül is ezt a német V-2 is meg tudta volna csinálni ezelött 60 évvel, de hát ugye azt nem az újra felhasználhatóság védjegye alatt tervezték. ;))
  • Lord_Giga
    #18
    Ez legalább egy értelmes cél! Olcsón, új technológiák kísérletezésével (nem magyar ország xéves bevételének közeli összegekért), ki jutni a földnek csúfolt bolygóról, hogy végre emberi idő alatt eljuthassunk távoli bolygókra, (nem évekig utazgatni) + eljussanak oda, ahol még senki sem járt. :)

    Idézet. ,,Id Software alapítójáról, aki most önmaga finanszírozza űrvállalkozását.”

    Gondolom nem kényszeríti senki rá, befektethetné a pénzét, más (gyorsan) jövedelmezőbb projectekbe. De Carmack mester, több helyen is le akar valamit rakni az asztalra, nem csak a zsebét zöldhasúval tömni. (bár nem uccsó szempont)

    GigaDoom
  • I.C.ram
    #16
    Azt utálom, amikor egy sikeres amerikai azthiszi, hogy mindenhez ért... kontár. Maradjon inkább a hülye lövöldéinél.
  • papabear
    #15
    Jó arc ez a srác, megunta a ferrarik gyűjtését é végre valami igazán érdekes (és ha összejön neki, történelmi) dologra szórja a pénzét. Ha az a bizonyos Billi fiú is ezt csinálná, már a marson is lehetne internet. :o)
  • Inquisitor
    #14
    "A nagy magasságú repülésekhez az Armadillo mérnökei a főejtőernyő kioldásakor 320 km/h sebességre számítanak a stabilizáló fékezőernyő alkalmazásával."
    Szerintem ők is így gondolják.
  • Cat #9
    hát, ja, én se hittem el hogy ez tényleg carmack
    de a honlapon - ha vetted rá a fáradtságot és megnézted, mielőtt fikázol - tényleg idsoftware.com os email van megadva több kontaktnál, illetve az xprize.org on is van rájuk link, illetve fotók
    az egyiken carmack feje is látható, egy csoportképen

    nomeg ha akkora kamu lenne, minek, elég drága hozzá, ezer dollár a nevezési dij a honlap szerint, illetve helikopterbérléstől kezdve azt a fémdobozt is meg kell csinálni
    minek?
  • gonosz
    #5
    En azt remelem hogy nem csak homokzsakkal tesztelnek. Az ok hogy nem repedtek fel de szerintem az ember bore konnyebben reped mint a homokzsak ;) Az autok tesztelesenel csinaltak nagyon korrekt szenzoros babukat, kb hasonlo erohatasoktol serulnek mint az emberek, es kozben monitorozzak az erohatasokat. Itt is vmi ilyesmit kene. Na megeresztek egy hivast Johnny-cimboramnak :)
  • zippofcy
    #4
    Remelem szemelyesen nem teszteli majd a jarmuveket mert akkor lottek a Doom4nek :)
  • b
    #3
    szó mi szó, elég nehéz erről fasziról elfogultság nélkül beszélni.

    habár én tagadom, hogy a isten földi helytartója lenne. azt máshol kell keresni. :)
  • Rephyx
    #2
    Azert az urhajos tema szerintem erdekesebb, es tobbre is megyunk vele :)