The Great Escape PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újra játszani kezdtem vele, csak az a baj hogy sehogysem sikerül megfolytani az õrt, elfelejtettem. mindig elengedi a nyakát, már a tököm tele van vele.
vki emlékszik még rá hogy lehet folytogatni?
<#help>#help>
<#help>#help>
De megint elakadtam a repülötéren vagyok és megszereztem mindent.kivéve kurblit mit kell vele csinállni mert ahogy felveszem 1 perc és elkapják a társamat.Vagy elehet hivini onann a társam vagy mit kell csinállni ott?
segitsetek köszike
Figyelj,ha másképp nem megy fejbevágod,összekötöd kezét lábát egy madzagot tekersz a nyakára és addig szorítod míg él.
Azért vigyázz nehogy nyomot hagyj magad után, mert jópár évet kaphatsz érte!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Mert állandon elengedi a nyarák.
HA tudtok segitsetek elöre is köszi.
Van ICQ-d vagy MSN-ed?
Ott tartok, hogy egy vonaton vagyok, de a pasit állandóan megtalálja a Gestapo, mit csináljak?
Valaki még jáccik a játékkal? Sztem király😊
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
és sikerült végigcsináltam a játékot.
Szerintem egy kicsit elcsapták a végét. Marha gyorsan végighaladtam a motorommal Svájcig. Hát azért egy kicsit jobbra számítottam.
És a pályaudvaros jelentet úgy kell megcsinálni, hogy nem kell venni jegyet, hanem szaladni kell, mint az õrûlt kifelé a sinek között(ha az aluljáróban próbálsz, akkor tuti meghaltál), majd ott a másik oldalon az õrnek benyomni párat(ha nem akkor megintcsak meghaltál,mivel ekkorra már alig van életerõd, az meg gépuskinval fog megszórni), aztán a kutyát semlegesíteni kell, végül kijutsz a pályaudvarról. Ez egy kõkemény üldözéses pálya volt. Ja közben a Gestapo emeberei meg úgy 5-6 jól megtermett náci vesz üldözõbe.
Azért nem volt olyan rossz.
Ki játszotta végig a játékot?
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
Elakadtam a pályaudvaron.
Kérdés: hogyan tudok vásárolni jegyet a jegykezelõnél sunyiban?
Mert hát engem mindig lekapcsol a GESTAPO.
Segítsetek, mert ez már az idegeimet tépi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
`Take a look to the sky just before you die`
Egyébként nem tudjátok hol tárolódnak a játék mentései?
`Take a look to the sky just before you die`
football without ultras is nothing