108
The Great Escape PC
-
TheZsenyka #60 Találtam egy ketchup-os dobozt az egyik őrbódé mellett. Mit kell vele csinálni? -
Na es mi a velemenyed rola most?:) -
Na, tova jutottam, es azt kell mondjam, eleg kellemes, es hangulatos ez a gamez... Szal nekem tetszik. Rosszabbra szamitottam sokkal.:) -
neménvoltam #54 sajna odáig még nem jutottam :(
Egyébként nem tudjátok hol tárolódnak a játék mentései? -
Basszer, a hegyekben, a castle utan mi a fuckot kell csinalni? Feleveszem a telot, meghallgatom, ahogy jelentik, ahogy meglogtam, majd a raktarbol feltankolok sok loszert, meg fegyvereket, es aztan pass nelkul nem engednek at a chekpointon... Probaltam leszedni( leloni, megfujtani) egy nemet soldiert, de allandoan szejjelottek... na, hogyan tovabb?? -
neménvoltam #52 kösz, kipróbálom -
skristof #51 báz, ez (mármint 'neménvoltam') se olvas :))) -
Tartsd nyomv a spacet, es ugy mozogj...:) -
skristof #49 jah, a demoba sztem is nehézkes az irányítás... esetleg probáldd az egeret érzékenyebbé tenni, meg állítsd át személyre szabottan a gombokat -
skristof #48 írták már a megoldást! spész!!! -
Thx! -
neménvoltam #46 Én nem jáccottam a demóval, de szerintem könnyű az irányítás. Amúgy tud valaki segíteni? Én még mindig nem tudtam továnnmenni. -
Nekem a demó valahogy nem jött be.
Tök nehézkes a fószerral mozogni,stb.
A véglegesen javítottak?? -
nem akartam
inkább töröltem. -
neménvoltam #43 Ez szerintetek bug? Vagy másnak nincs ilyen problémája? -
neménvoltam #42 Csítelj :DDD -
neménvoltam #41 Ahogy látom neked is ez a bajod. -
neménvoltam #40 Kérdeznék valamit. A második pályán a táborban, már mindent megcsináltam a meneküléshez, (ásó, fa, stb...) mégsem tudok kimenni, mert ahol ástak, ott nem tudok, mert valamibe beleütközök. Hol kell kimenni? -
akkor törlöm is.
-
Nem sajon igy van. Limitált a mentések száma. -
bazzeg, 5* lehet csak menteni és nem lehet felülírni, törölni?
ez valami bug, vagy mi? -
skristof #36 heheheeee :)))
amugy nekem nincs meg a gém, csak a demó! ütős???
a film is jo? mert aztse láttam sajna... -
Jah, eszre vettem, sikerult, bar meg kell mondjam igazan jelezhette volna valami, hogy azt a kurva spacet nyomva kell tartani:)) -
skristof #34 a másik oldalon pedig már várnak rád! :))) -
Lehet , en vagyok hulye, de az elso taborbol nem tudok megszokni... Mar ki van vajva a tunnel, megszereztem a german passt is, de az alaguton nem tudok at menni... csonya bug:( -
neménvoltam #32 Én épp most töltöm. Jónak tűnik. Az? -
Vissza kell futni az ejtőernyőért, majd meegint vissza és ott maguktól kiugranak. -
G_ArchAngel #30 Help please,
A repülőn eloltom a tűzet, lelövöm a gépeket, aztán...
...mit kell tenni??? -
ISO is ok XP-n. -
antijedi #28 nem az xpvel van a gond mert nekem a rip simán megy xp alatt... :P -
hat ez ultragagyi, se a rip se a full nem indul el xp alatt vmiert -
antijedi #26 jajaja :D -
Beagie #25 ugy látszik minden ritkán jön össze a fejlesztőknek. (ha meg igen azt akkor úgy hívják hogy Mafia) -
antijedi #24 szeirntem is a grafika a baj,egy felülnézeti módszer mint commandosban sokal jobb let volna..., annno a prisoners of war is ezert bukot meg nalam :( -
nekem el sem indult xp alatt -
Beagie #22 milyen vason? -
djcom #21 Összességében nem rossz a játék.Az első misszio a repülőn nagyon tuti.
A hangulat nagyon eredeti,hangok is jók csak a grafika:(
Az gáz kicsit.Szóval én többet vártam.Helyenként olyan CS szintű.:)
Szóval aki a "visualitation orgasmic"híve,az felejtse el ezt a játékot:)) -
Beagie #20 hát ha ez a game rossz lesz, akkor többet nem hiszek a screenshot-oknak -
Marcus_ #19 Vki irjon márv róla vmi véleményt!THX
-
KOSZI SEGITSET!
Csak az a helyzet, hogy azt mar leszedtem es muxik is, de jobb lenne, ha lennenk zenek es atvezeto videok is, esetleg addonok, vagy a tenyleges iso?