Abit IC7 befürdési faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahhoz, hogy DOS alatt (BIOS beállítások + Win újrarakásnál a "CD rom-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot" funkciókhoz) is mûködjön USB billentyûzet, hogyan állítjátok be a BIOS-t?
A beállításoknál csak olyat találtam, hogy vagy OS vagy DOS de nincs a kettõ együtt:(
Jelenleg ha OS-re ha DOS-ra állítom a BIOS-ba be tudok lépni (DEL gombbal) de a CDrom-ról indításnál nem mûködik.
help me please!
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
le kellene húznom, csak félek hogy kipurcan a gépem
ilyen passzív hûtõ lehûti? hol lehet kapni?
csak arra vágyok hogy Vista akadásmentesen fusson
Inkább passzold el a 256-osokat és vegyél 2 egyforma 512-est!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
van annak jelentõsége hogy melyiket melyik slotba rakom?
mert van valami dual channel vagy mi, nem értek hozzá
:) Nekem ez pont jó megoldás lenne, ha már krepa a ventilátornak.
ÜDV!
ÜDV!

tudja valaki, hol lehet abit ic7-hez új ventillátort szerezni?
mert ami gyárilag rajta van az hulladék:) és már megadta magát.
üdv.,
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
<#zavart2>#zavart2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Milyen márka?
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Nem volt húzva az FSB vagy nem állítodott el, mert attól is lehet, hogy nem mennek a PCI slotok ...?
2. PCI slotok nem mennek? az már gázabb ;)
a) BIOS default betöltés, legyen midnen alap és úgy nézd meg mi az ábra, csak winbe nem látszanak az alakatrészek vagy tuti a PCI-ok nem jelentkeznek, mert ha ez nem biztos, akkor új WIn húzása
b) BIOS update, hátha
c) szervízbe vele ;)
Mi lehet a probléma, lehet e javítani?
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
én is ic7-et vennék, az a kérdésem, hogy miben különbözik az ic-7, meg a ic7-g.
az abit honlapon a ic7-g-sen 4 SATA csatoló, a simán csak kettõ. Télleg csak 2 SATA van a simán?
Meg a ic7-g-n van egy plusz gigabites lan csip.
Csak ennyi a különbség?
pls.help.köszi.
Szeretnék venni alaplapot és az lenne a kérdésem,hogy az IC7 MAX3-as ban van RAID is vagy csak SATA?A RAID lenne fontos.
Köszi!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
másik gépemben márkás hangkártya van, de ebbe csak integrált jutott!
szóval nekem fontos lenne valamit kitalálni a hibára
v1: egy új driverrel már nem jelentkezik nálam a probléma
v2: 2ezerért már lehet venni normális hangk-t.
találkozott már valaki a problémával?
felrakok Realtek drivert, de azzal együtt
mi lehet a megoldás? (nem tudok hangkártyát venni)
amit a laphoz kaptam az üres!

) ujrainditod a géped, és beálitthatod amit akarsz a biosban. Hogy defaultra vissza kell állitani, az azért van hogy az ujjabb adatokat frissitse magának a bios, ez lehet hogy ilyen formában hülyeség amit írtam, de ezt olvastam valamelyik bios "how-to"-ban és nekem bejött. Szal tajékoztass bennünket..:)Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
én a windows-os Flashmenu-vel frissítettem a BIOSt, a "One Click" menügombbal, persze elõtte mentettem a BIOSt.
Nekem bevállt, de körültekintõnek kell lenni, nekem van szünetmentes, de eddig még nem volt kimaradás BIOS frissítéskor. Vigyázni kell, hogy ne fusson más progi, nehogy fagyjon a WIN, mert gáz lehet.
De ha profi vagy, akkor kisfloppy és hajrá. ;)
Pont ehhez a laphoz van, minden ki van vezetve oldalra, 4 usb, a fireware, hangok, szóval nagyon király... nekem.
próbáltam a BIOS-t frissiteni, azzal a FlashMenu progival amit hozzá adtak
felraktam újabb verziót
feltette az új BIOS-t
reboot
erre CMOS checksum error
F1 és bejön a gép (gondolom régi BIOS-al)
próbáljam lemezrõl inkább? nektek nincs ilyen hiba?
ez most a firewire a digitális kamerákhoz?
mert én a LAN-al fürödtem be, le van ragasztva és nincs chip beforrasztva
de eszközkezelõbe mint hálókártya rakta be
ezzel másik gép LAN-jára nem tudok kapcsolodni ugye?