960
Legacy of Kain: Defiance
  • Gnome
    Nahh végigjátszottam...Igaz két napomba tellt de kb éjjelnappal játszottam...voltak részek amiknél elakadtam de nagyon: kis hijja volt hogy nem töröltem a játékot de végül mindig megvolt a megoldás....
    Az volt a gond hogy nemnagyon érrtettem belőle vmit mert nem játszottam az előző részekkel...nincs vhová leirva ennek a története? vagy jött ki könyv belőle?....nemhiszem hogy meg tudnám szerezni a régebbi részeket:(
  • BlackShadow
    nah chapt 8 , elakadás: nem nyílik az ajtó :D
  • TneX
    Nem lehet sajna,de azért meg lehet ezt is szokni valahogy :)
  • BlackShadow
    mar megoldottam nelkuletek boldog karacsonyt.. ::DD
  • BlackShadow
    mert van az h mindig akkor nincs itt senki amikor en akadok el?:D #160 ! :)
  • BlackShadow
    amugy boldog karácsonyt :)
  • BlackShadow
    na vki! ott tartok (chapt 7) h kain-nal kinyirtam a "homokórás" résznél egy kővámpírt majd egy portálon átmentem egy másik ugyan oyan részre és a portál mellett vna 2 vámpírszobor, nos most mi tévő legyek? a teremben megöltem "elvileg" mindenkit HELP
  • Drex
    én is szeretlek kicsi köcsög....
  • Gnome
    Najó boccs megvan...pont a legegyszerűbb dologra nemgondoltam:P
  • Drex
    Kellemes Ünnepeket !

Ez a GAME meg kapja be )))))
  • Gnome
    Helló..Boldog Karácsonyt!
    nah énis elakadtam...eddig mindent kitaláltam nagynehezen de most nem tudom mit is kéne csinálni
    Tehát: Kainnal vagyok az oszlopoknál amik az égbe érnek az egyik végén viz van ijjászokkal a másik végén egy ajtószerűség és előtte vmi kőtárgy..nah ott beszél vmit hogy TkAimozzak szóval meggyujtom az egyikégőt meg a másikat is de az ajtó nem nyilik ki..A viznél meg mindig beleesek a vizbe..
  • Drex
    hogy a zökömbe kell a lépcsőkhőz felmenni ?
  • neménvoltam
    én meg megint elakadtam a 4. chapterben Raziellel, amikor át kéne mennem egy ajtón és azt írja, hogy használjam a Dark Reaver trükköt a láthatatlanságért, bár lehet, hogy ez hülyeség, nem vagyok túl jó angolos. Szal szerintetek mit kéne csinálnom?
  • BlackShadow
    na vki! ott tartok (chapt 7) h kain-nal kinyirtam a "homokórás" résznél egy kővámpírt majd egy portálon átmentem egy másik ugyan oyan részre és a portál mellett vna 2 vámpírszobor, nos most mi tévő legyek? a teremben megöltem "elvileg" mindenkit HELP
  • neménvoltam
    ja, bocs nem vettelek észre, kipróbálom!
    (legközelebb gyakrabban nyomom a Refresh gombot :P)
  • neménvoltam
    Meg is gyújtottam, csak nem történt semmi, szal kimenni azt nem tudok :D
  • BlackWolf
    neménvótam kombinalni kell a kelyheket vagy az elso 2 kelyhet vagy a masodik 2-ot gyujtsd meg
  • neménvoltam
    THX!!!
  • Gabe18
    Használd a "telekinézist",amivel eddig el tudtad lökni az embereket.Az iranyitsd a gyertyatartokra,celkör vörösre változik,és meg tudod gyujtni.
    De a lényeg a terem a 2 nagy oszloppal.Ott ugynigy gyujtsd meg a két oszlop tetejét.
  • neménvoltam
    Ja Kainnel, igen. Amikor van 4 kehely, középen meg egy nagy forgatható valami. Azt elfordítottam és kinyílt ez ajtó, amiben egy kis tárgy van és más lesz egy kicsit a kardom, olyan tüzes :P na valahol itt, és nem tudok utána kimenni!
  • neménvoltam
    A f***** kivan ezzel a szarral!
  • BlackWolf
    milyen kamraban kainnel?
    vagy razielel?
  • neménvoltam
    Na most máshol akadtam el. A kamrában, ahol azt írja, hogy gyújtsak meg egy bizonyos gyúlékony tárgyat a TK-val. DE MIT??? BÁRMIT PRÓBÁLOK, NEM MEGY!!!!!!!!
  • Drex
    már végig jártam mindent... és merre ???
  • neménvoltam
    Valaki tud segíteni?
  • neménvoltam
    Helló! én is elakadtam! mégpedig Kainnal a Chapter 3-ban. Ott vagyok egy hatalmas kör alakú teremben és van a közepén két oszlop. Na mármost találtam egy ilyen valamit, amit be tudtam kapcsolni a falon és ki is jöttek a lépcsők, de nem tudok felmenni rájuk. Tud valaki esetleg ötleteket adni?
  • BlackWolf
    de ha odattad a kardot meg a pajzsot a csavonak akkor kitud nyitni mogotte az egyik zart ajtot nem?
  • BlackWolf
    juj az szopas en nemnagyonjacok 1oranal tobbet vele mert utana lerobban az agyam
  • Drex
    mi Yo büdös Kib*szott életet kell csinálni a kastélyban.....

Megvan a Kard, a Pajzs, odaadom köcsögnek a főtéren, és már 3 napja rohangálok össze-vissza ebben a kib*szott kastélyban, és semmi....

Tipp ??
  • BlackShadow
    #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122
  • Sephi
    Mindeki aszongya hogy a iranyitas es a kamera iszonyu de szerintem nem igy van. En bealitottam magamnak a bilentyuzetet ugy ahogy az oszes tobbi edigi LOK szeriaba (kiveve az elso Soul Revert) es megyen rendesen. Egeret nem is hasznallok es csakszolok hogy azon a reszenahol mindeki panikol hogy fel kell rohangalni Raziel-el ott egyszer sem haltam meg es nem ertem mi ott a kamera elbaszas...

Igaz nalam a Balra+Fel+Ugras nem megy sajnos mert valami baja van a bilentyuzetemnek mert erre a harom gombra bippel a gep es lefagy egy masodpercre :)
  • BlackShadow
    nem hiszem el h nincs senkisem ébren áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • BlackShadow
    SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG #122
  • BlackShadow
    NAh vki segítsen máááár #122 :)
  • Lacc
    Az előző rész nem nagyon nyűgözött le... Ez is ahhoz hasonló gondolom.
  • BlackShadow
    sztem jo, el lehet vele szorakozni: ) bár az irányítás nem a legjobb és a kameraállások szörnyűek azért unaloműzőnek tökéletes :P KOTOR hoz nem hasonlitom mert elég durvan nehez lenne :D
  • Hmuda
    Jó a gém? Érdemes leszedni (akarom mondani megvenni)?
  • BlackShadow
    vki help! ott tartok h raziellel ujra abban a teremben vok ahol iyen "homokora" van (chapt 6 amugy) es benne szoktak lenni az erők, üres volt, bementem egy kriptaféleségbe előjött az egyik vámpír őr v nemtoménmi megöltem és mutatta h vmi előjött a kristályban, nos nemtom azt felvenni es ahogy nezem kene vmi tuzes kardot is szereznem, mit csinaljak??
  • Eye-scream
    Én is itt tartok és nem tudok továbbmenni....:(
  • BlackShadow
    menny balra :) a vegen szedj fel vmi kor izet azt menny oda ahol kezdted!