960
Legacy of Kain: Defiance
-
Nahh végigjátszottam...Igaz két napomba tellt de kb éjjelnappal játszottam...voltak részek amiknél elakadtam de nagyon: kis hijja volt hogy nem töröltem a játékot de végül mindig megvolt a megoldás....
Az volt a gond hogy nemnagyon érrtettem belőle vmit mert nem játszottam az előző részekkel...nincs vhová leirva ennek a története? vagy jött ki könyv belőle?....nemhiszem hogy meg tudnám szerezni a régebbi részeket:( -
nah chapt 8 , elakadás: nem nyílik az ajtó :D
-
TneX #171 Nem lehet sajna,de azért meg lehet ezt is szokni valahogy :) -
mar megoldottam nelkuletek boldog karacsonyt.. ::DD -
mert van az h mindig akkor nincs itt senki amikor en akadok el?:D #160 ! :) -
amugy boldog karácsonyt :) -
na vki! ott tartok (chapt 7) h kain-nal kinyirtam a "homokórás" résznél egy kővámpírt majd egy portálon átmentem egy másik ugyan oyan részre és a portál mellett vna 2 vámpírszobor, nos most mi tévő legyek? a teremben megöltem "elvileg" mindenkit HELP -
Drex #158 én is szeretlek kicsi köcsög.... -
Najó boccs megvan...pont a legegyszerűbb dologra nemgondoltam:P -
Drex #155 Kellemes Ünnepeket !
Ez a GAME meg kapja be ))))) -
Helló..Boldog Karácsonyt!
nah énis elakadtam...eddig mindent kitaláltam nagynehezen de most nem tudom mit is kéne csinálni
Tehát: Kainnal vagyok az oszlopoknál amik az égbe érnek az egyik végén viz van ijjászokkal a másik végén egy ajtószerűség és előtte vmi kőtárgy..nah ott beszél vmit hogy TkAimozzak szóval meggyujtom az egyikégőt meg a másikat is de az ajtó nem nyilik ki..A viznél meg mindig beleesek a vizbe.. -
Drex #153 hogy a zökömbe kell a lépcsőkhőz felmenni ? -
neménvoltam #150 én meg megint elakadtam a 4. chapterben Raziellel, amikor át kéne mennem egy ajtón és azt írja, hogy használjam a Dark Reaver trükköt a láthatatlanságért, bár lehet, hogy ez hülyeség, nem vagyok túl jó angolos. Szal szerintetek mit kéne csinálnom? -
na vki! ott tartok (chapt 7) h kain-nal kinyirtam a "homokórás" résznél egy kővámpírt majd egy portálon átmentem egy másik ugyan oyan részre és a portál mellett vna 2 vámpírszobor, nos most mi tévő legyek? a teremben megöltem "elvileg" mindenkit HELP -
neménvoltam #148 ja, bocs nem vettelek észre, kipróbálom!
(legközelebb gyakrabban nyomom a Refresh gombot :P) -
neménvoltam #147 Meg is gyújtottam, csak nem történt semmi, szal kimenni azt nem tudok :D -
BlackWolf #146 neménvótam kombinalni kell a kelyheket vagy az elso 2 kelyhet vagy a masodik 2-ot gyujtsd meg
-
neménvoltam #145 THX!!! -
Gabe18 #144 Használd a "telekinézist",amivel eddig el tudtad lökni az embereket.Az iranyitsd a gyertyatartokra,celkör vörösre változik,és meg tudod gyujtni.
De a lényeg a terem a 2 nagy oszloppal.Ott ugynigy gyujtsd meg a két oszlop tetejét. -
neménvoltam #143 Ja Kainnel, igen. Amikor van 4 kehely, középen meg egy nagy forgatható valami. Azt elfordítottam és kinyílt ez ajtó, amiben egy kis tárgy van és más lesz egy kicsit a kardom, olyan tüzes :P na valahol itt, és nem tudok utána kimenni! -
neménvoltam #142 A f***** kivan ezzel a szarral! -
BlackWolf #141 milyen kamraban kainnel?
vagy razielel? -
neménvoltam #140 Na most máshol akadtam el. A kamrában, ahol azt írja, hogy gyújtsak meg egy bizonyos gyúlékony tárgyat a TK-val. DE MIT??? BÁRMIT PRÓBÁLOK, NEM MEGY!!!!!!!! -
Drex #139 már végig jártam mindent... és merre ??? -
neménvoltam #138 Valaki tud segíteni? -
neménvoltam #137 Helló! én is elakadtam! mégpedig Kainnal a Chapter 3-ban. Ott vagyok egy hatalmas kör alakú teremben és van a közepén két oszlop. Na mármost találtam egy ilyen valamit, amit be tudtam kapcsolni a falon és ki is jöttek a lépcsők, de nem tudok felmenni rájuk. Tud valaki esetleg ötleteket adni? -
BlackWolf #136 de ha odattad a kardot meg a pajzsot a csavonak akkor kitud nyitni mogotte az egyik zart ajtot nem? -
BlackWolf #135 juj az szopas en nemnagyonjacok 1oranal tobbet vele mert utana lerobban az agyam -
Drex #134 mi Yo büdös Kib*szott életet kell csinálni a kastélyban.....
Megvan a Kard, a Pajzs, odaadom köcsögnek a főtéren, és már 3 napja rohangálok össze-vissza ebben a kib*szott kastélyban, és semmi....
Tipp ?? -
#122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 -
Mindeki aszongya hogy a iranyitas es a kamera iszonyu de szerintem nem igy van. En bealitottam magamnak a bilentyuzetet ugy ahogy az oszes tobbi edigi LOK szeriaba (kiveve az elso Soul Revert) es megyen rendesen. Egeret nem is hasznallok es csakszolok hogy azon a reszenahol mindeki panikol hogy fel kell rohangalni Raziel-el ott egyszer sem haltam meg es nem ertem mi ott a kamera elbaszas...
Igaz nalam a Balra+Fel+Ugras nem megy sajnos mert valami baja van a bilentyuzetemnek mert erre a harom gombra bippel a gep es lefagy egy masodpercre :) -
nem hiszem el h nincs senkisem ébren áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG #122 -
NAh vki segítsen máááár #122 :) -
Az előző rész nem nagyon nyűgözött le... Ez is ahhoz hasonló gondolom. -
sztem jo, el lehet vele szorakozni: ) bár az irányítás nem a legjobb és a kameraállások szörnyűek azért unaloműzőnek tökéletes :P KOTOR hoz nem hasonlitom mert elég durvan nehez lenne :D -
Jó a gém? Érdemes leszedni (akarom mondani megvenni)? -
vki help! ott tartok h raziellel ujra abban a teremben vok ahol iyen "homokora" van (chapt 6 amugy) es benne szoktak lenni az erők, üres volt, bementem egy kriptaféleségbe előjött az egyik vámpír őr v nemtoménmi megöltem és mutatta h vmi előjött a kristályban, nos nemtom azt felvenni es ahogy nezem kene vmi tuzes kardot is szereznem, mit csinaljak?? -
Én is itt tartok és nem tudok továbbmenni....:( -
menny balra :) a vegen szedj fel vmi kor izet azt menny oda ahol kezdted!