Legacy of Kain: Defiance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ohh ha akkor ide ugy 4 oldalnyit kene irjak 😊
Sajnos meg roviden sem tudom elmeselni mert kurva bonyorult a tortenet 😊
Sajnos meg roviden sem tudom elmeselni mert kurva bonyorult a tortenet 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Történetileg?
Röviden el tudnád mondani mirõl szólnak, mert én csak játszottam, de nem értettem.
Röviden el tudnád mondani mirõl szólnak, mert én csak játszottam, de nem értettem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mindakettonek 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én úgy tudom, hogy karácsonyra jelenik meg PC-re.
De ez most a Soul Reaver-nek, vagy a Blood Omen folytatása lesz?
De ez most a Soul Reaver-nek, vagy a Blood Omen folytatása lesz?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
milyen ertelemben nem olyan utos? sztori?
vegigvitted?
beszeltem vkivel aki igen es neki nagyon bejott , azt mondta nagyon jo lezarasa az eddigi reszeknek.
sephi, amugy barmikor johet pc-re 😊
vegigvitted?
beszeltem vkivel aki igen es neki nagyon bejott , azt mondta nagyon jo lezarasa az eddigi reszeknek.
sephi, amugy barmikor johet pc-re 😊
Hi !
Nekem sikerült egy hét alatt lekapni Nova torrente - vel. De sajna csalódás, nem olyan ütõs mint a régiek : (
Nekem sikerült egy hét alatt lekapni Nova torrente - vel. De sajna csalódás, nem olyan ütõs mint a régiek : (
Ezt a jatekot keptelenseg megszerezni Ps2-re. Pc-re meg meg meg sem jelent. Ha valakinek van infoja hol lehetne beszerezni Ps2-re szojjon.
Állitólag már megjelent. Látta már valaki?
olvasd el az oldalt #13
a blood omen1 -re epul teljesen a soul reaver 1-2. a blood omen2 meg a vegefele kiegesziti a soul reaver2 -t.
a blood omen sorozat is a soul reaverhez tartozik story ügyileg? nem más cég írta? játszottam a 2-vel. nagyon tetszett, gyönyörû volt, csak elakadtam ahol a vámpír csajt kellet volna kiszabadítani. két napig csak azt kerestem , hogy hogy lehet kinyitni a kápolna ajtaját ahol fogvatartották, aztán letöröltem
ja es az alapstory nagy resze a blood omen1 -bol derul ki. De az mai szemmel egy 2d-s borzalom 😊 A sr1 homepage -n nezd meg a karakterek hattertortenetet abbol nagyon sokminden kiderul.
A maga idejeben nagyon jo volt, ma mar kevesbe 😊 Olyasmi mint a 2-e csak szogletesebb. De vannak jokis harcok, javareszt vampirok az ellenfeleid, es csak tuz, karo, viz meg hasonlo hulyesegek hatnak rajuk. A szimpla gyakasbol par mp alatt felgyogyulnak, szoval kell trukkozni rendesen.
Meg mas jellegu puzzle -ok vannak benne, mint a 2-ben. Ugy fel eve vegigvittem megint, aniso + fsaa nyugodtan hasznalhato olyan rohadt gyorsan fut 😊 es ugy meg nezheto.
Meg mas jellegu puzzle -ok vannak benne, mint a 2-ben. Ugy fel eve vegigvittem megint, aniso + fsaa nyugodtan hasznalhato olyan rohadt gyorsan fut 😊 es ugy meg nezheto.
a soul reaver elsõ részének milyen volt a grafikája? most játszottam végig a kettõt, és lélegzetelállíóan gyönyörû. bár igazából a story miatt érdemes megcsinálni.érdemes lenne azt is megszerezni?
Te már tudsz valamit
! A GS en épp most olvastam : "A Legacy of Kain: Defiance címmel eleddig csak PS2-re fejlesztett játékot PC-re is ki fogják adni, novemberben."
! A GS en épp most olvastam : "A Legacy of Kain: Defiance címmel eleddig csak PS2-re fejlesztett játékot PC-re is ki fogják adni, novemberben."
"vessetek a mókusok közé" :)
Szerintem jol kezelheto volt a jatek, csatazni elvezetes volt, kozlekedesre, ugralasra meg pl egeret is lehet hasznalni, ugy egesz korrekt.
Ja +jelent PC-re is, a jól bevált konzolos irányítással...
Volt némi káromkodás, amíg megszoktam...
Volt némi káromkodás, amíg megszoktam...
soul reaver 1-2 folyatasa. Vampiros-undeades logikai+hent jatek, szerintem jol kiegyensulyozva a kettot. + a sztori is utos
igen, de mindegyik LOK jatekra azt mondtak hogy csak ps2 es megis megjelent pc -re is. igy hogy x-box -ra is jon, meg kevesbe maceras atirni is..
Pofás TPS vámpír fõszereplõkkel. Nem ismered az elõzõ két részt? A múvi alapján ugynéz ki, hogy káinnal + raziellel is lehet nyomulni benne Csak adják ki pc re is! 

Pedig nagy kedvencem a gama 😞 elszomorító ...
de nem veszek ezér konzolt. majd csak átportolják😊
de nem veszek ezér konzolt. majd csak átportolják😊
szép szép....
Csak az a baj hogy nemlátok a végén PC-s logot , csak XBox + ps2 ..😞
Csak az a baj hogy nemlátok a végén PC-s logot , csak XBox + ps2 ..😞

http://ftp.eidos.com/pub/videos/lok/09may03_web_lok.zip
itt van rola egy pofas trailer
itt van rola egy pofas trailer