Legacy of Kain: Defiance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ohh ha akkor ide ugy 4 oldalnyit kene irjak :)

Sajnos meg roviden sem tudom elmeselni mert kurva bonyorult a tortenet :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Evin
Történetileg?
Röviden el tudnád mondani mirõl szólnak, mert én csak játszottam, de nem értettem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sephi
Mindakettonek :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Evin
Én úgy tudom, hogy karácsonyra jelenik meg PC-re.
De ez most a Soul Reaver-nek, vagy a Blood Omen folytatása lesz?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

milyen ertelemben nem olyan utos? sztori?
vegigvitted?
beszeltem vkivel aki igen es neki nagyon bejott , azt mondta nagyon jo lezarasa az eddigi reszeknek.
sephi, amugy barmikor johet pc-re :)
Hi !

Nekem sikerült egy hét alatt lekapni Nova torrente - vel. De sajna csalódás, nem olyan ütõs mint a régiek : (

Sephi
Ezt a jatekot keptelenseg megszerezni Ps2-re. Pc-re meg meg meg sem jelent. Ha valakinek van infoja hol lehetne beszerezni Ps2-re szojjon.

Állitólag már megjelent. Látta már valaki?
olvasd el az oldalt #13
a blood omen1 -re epul teljesen a soul reaver 1-2. a blood omen2 meg a vegefele kiegesziti a soul reaver2 -t.
a blood omen sorozat is a soul reaverhez tartozik story ügyileg? nem más cég írta? játszottam a 2-vel. nagyon tetszett, gyönyörû volt, csak elakadtam ahol a vámpír csajt kellet volna kiszabadítani. két napig csak azt kerestem , hogy hogy lehet kinyitni a kápolna ajtaját ahol fogvatartották, aztán letöröltem

ja es az alapstory nagy resze a blood omen1 -bol derul ki. De az mai szemmel egy 2d-s borzalom :) A sr1 homepage -n nezd meg a karakterek hattertortenetet abbol nagyon sokminden kiderul.
A maga idejeben nagyon jo volt, ma mar kevesbe :) Olyasmi mint a 2-e csak szogletesebb. De vannak jokis harcok, javareszt vampirok az ellenfeleid, es csak tuz, karo, viz meg hasonlo hulyesegek hatnak rajuk. A szimpla gyakasbol par mp alatt felgyogyulnak, szoval kell trukkozni rendesen.
Meg mas jellegu puzzle -ok vannak benne, mint a 2-ben. Ugy fel eve vegigvittem megint, aniso + fsaa nyugodtan hasznalhato olyan rohadt gyorsan fut :) es ugy meg nezheto.
a soul reaver elsõ részének milyen volt a grafikája? most játszottam végig a kettõt, és lélegzetelállíóan gyönyörû. bár igazából a story miatt érdemes megcsinálni.érdemes lenne azt is megszerezni?

Te már tudsz valamit! A GS en épp most olvastam : "A Legacy of Kain: Defiance címmel eleddig csak PS2-re fejlesztett játékot PC-re is ki fogják adni, novemberben."

"vessetek a mókusok közé" :)

Szerintem jol kezelheto volt a jatek, csatazni elvezetes volt, kozlekedesre, ugralasra meg pl egeret is lehet hasznalni, ugy egesz korrekt.
shaba23
Ja +jelent PC-re is, a jól bevált konzolos irányítással...
Volt némi káromkodás, amíg megszoktam...
soul reaver 1-2 folyatasa. Vampiros-undeades logikai+hent jatek, szerintem jol kiegyensulyozva a kettot. + a sztori is utos
igen, de mindegyik LOK jatekra azt mondtak hogy csak ps2 es megis megjelent pc -re is. igy hogy x-box -ra is jon, meg kevesbe maceras atirni is..
Pofás TPS vámpír fõszereplõkkel. Nem ismered az elõzõ két részt? A múvi alapján ugynéz ki, hogy káinnal + raziellel is lehet nyomulni benne Csak adják ki pc re is!

zaki
milyen game ez?

Pedig nagy kedvencem a gama :( elszomorító ...
de nem veszek ezér konzolt. majd csak átportolják:)

szép szép....
Csak az a baj hogy nemlátok a végén PC-s logot , csak XBox + ps2 ..:(

http://ftp.eidos.com/pub/videos/lok/09may03_web_lok.zip

itt van rola egy pofas trailer