958
Legacy of Kain: Defiance
-
#255 tudom az vezet avernushoz :D na mind1 akkor megyek tovább avernushoz :D -
#254 Adott neked egy valamit, azzal ki kell nyitni a könyvtárban az ajtót. (stone henge,betört ablakon be...) -
#253 mert már kinyitottam az avernus felé vezető út ajtaját csak visszamentem mert gondoltam megszerzem vhol a föld reavert -
#252 persze, azon gondolkozok h most lelépjek e :) -
#251 :)
Jártál már a zöld vámpírnál? -
#250 kútnál csak 1 portal nyílt ami a víz reavert adta :) de viszont azt észre vettem h a középső gargoylebol vér folyik bár eltűnt belőle a lándzsa! a többi 2ben benne van, és újra nemtudom beleszúrni, lehet h egy icuripicuri bugocska? :) -
#249 A kútnál nem nyílt egy portál? -
#248 kiszurtam mind a 3 gargoyle t a kútnál de nem történt semmi :\ merre lehet? v mennyek tovább avernus felé? -
#247 izé a föld reaver merre van?? -
#246 Ott van az üvegház, ahol van egy szobor és körülötte stone henge féleség...na arra kellene felugrani és azon a szinrten van egy kitörhatő ablak.. -
#245 körbejártam a várat :) semmi kitörhető üveg és szintén semmiyen szárnyas szobor mögötti ajtó :D -
#244 hmm, hol van pontosan az az üvegház??? nem találok sehol iyesmit :) csak ott a végén annak meg üvegét nem lehet törni :) -
#243 De várjál, te már kaptál egy kulcsot a zöld vámpírtól...most olvasom...akkor az üvegház-betört ablaktól indulj a szokásos útvonalon és mentsél mielőtt leesnél.
És a teremben a szárnyas szobor mögött van egy ajtó oda kell betenni azt amit kaptál. -
#240 Ahova víz folyt és az utolsó lándzsa beszúrása után vérfolyik... -
#238 Elvileg egy kapunak kellene megnyilnia a tappancsban. -
#227 Az üvegháznál menj vissza a kitört ablakon át abba a terembe ahol az egyik lándzsa volt. A szárnyas szobor mögött van egy ajtó zárral. -
#224 ott odaadott neked egy vámpír egy kulcsot a könyvtárhoz, fuss keresd meg :P -
#217 karat: azt majd csak a föld reaverrel tudod majd kitörni...
-
#214 megoldottam, elég könnyü volt :P ott van a falon egy festmény azon ábrák reaver szimbolumokkal, az oszlopokat forditgasd ugy ahogy a falon van rajzolva és tátá :D -
#212 ott hol?? -
#203 átmész a jukon és mész foyamatosan a viz alatt majd jobbra :) -
#201 kösz :) most átmentem rajta megszereztem azt a külső kulcs féleséget beleraktam az ajtoba oszt monnya h szerezzek még1et, visszamegyek abba a részbe és látom h van ott 2 oyan oszlop a vizben amit lehetne mozditani rá 2 talpizére és kinyílna az ajtó, nos azt már télleg nemtudom elmozdítani :) ha továbbmegyek felmászok azon a pici alagúton és egy ajtó amivel nemtok mit kezdeni :D most merre? :) -
#198 monnd el inkább nincs kedvem tökölni :D -
Gandibá #195 Jó a játék? Érdemes letölteni? -
#193 nah megtaláltam az első dárdát!! :)) Hol a többi??? merre van??? találtam a vízben egy repedezett falat amiből fény szűrődik át csakhát a vízben nem tok kardozni se telekinesisezni :( másik vizioban meg nem tudok hozzáérni :\ -
#192 Nekem az a gondom a kamerával, hogy nem követi a karaktaert folyamatosan egy álandó távolságból mint egy normális 3th personban (Tomb Raider sorozat, Soul Reaver 2)hanem, néha innen, néha onnan mutatja az eseményeket, ha pedig megpróbálom a kamerát az egér segitségével mozgatni akkor teljesen a karaktertől függetlenül mozgatja úgy hogy akár benne sincs a kamera látóterében, szóval a karakteremet nem tudom az egérrel irányítani. -
#191 En jelenleg a temeto vegen vagyok valahol szal nem tudom eppen hol de nekem eddig nem volt bajom a kameraval. Egyeszruen amikor valt a kamera nem engedem el a gombot es megy az tovabb normalisan. Aszem a Broken Sword 3 -ba is volt ilyen dolog. Most ertemcsak meg ti mit ertettek szar kamera kezeles allat. Engem nem zavar :))) Egyszerse haltam meg meg a jatekba se kamera miatt se aze' mert megoltek volna szal... -
#190 Hi All! Én csak most "vásároltam" meg a game-t na és a kamerakezelés tényleg bosszantó legalább is számomra vagy pedig én csinálok valamit nagyon rosszul. nem tudom ti hogy vagytok vele de én utálom amikor a karakter akit irányítok, velem az az a kamerával szembe fut és gyakorlatilag nem látni, hogy hová. Nem lehet valahogy úgy beállítani a kamerát min Soul Reaver 2-nél, úgy értem valami normális 3-th person sútőr :) nézetet? mert számomra ez így igen csak idegesítő. -
#188 zsir akkor nem ad vki egy chapterrel későbbi mentést? utallom a boyongast :) -
#187 Ez a helyszín a játékban a leghosszabb szvsz....Itt minden lehetséges helyre be kell menni mindenhová felkapaszkodni és vhol szükséges átváltani a materiális világból a másikba mert ugy pl nagyobbak/kissebbek az oszlopok stb...tehát vhová a rácsokon kívül csak így lehet eljutni...De ha nekem megvolt akkor neked sem lehet gond:P
Egyébként elolvastam a háttérinformációkat de pl igy sem tudom miért is lett Raziel az ami,csak azt hogy hogyan vált azzá...meg azt sem tudom mi célt szolgáltak az oszlopok...nah mindegy asszem meg kell szereznem a régebbi részeket ahhoz hogy megértsem.....egyébként a BloodOmen2ben miért nézett ki Kain máshogy mint a SoulReaver 2 ben meg a Defiance-ban? -
#186 hol van pontosan az a portal mert 30 percnyi boyongas utan eleg unom h nem talalok semmit -
#185 Kozbe rajottem szal nem kell ma' pazarolni a betuket :) -
#184 Ahm... szal ott vagyok hogy Raziel-el eppen atleptem valami csilagkapun es valami tarambe kereultem majd egy homokorabol kiszedtem valamit de amikor viszamegyek a kapuhoz az nincs aktivalva... mit kell ott csinalni? -
#180 van annak rejtéje? :DD akkor lehet h egy picit tulrohantam :D -
#179 A viz reaverrel....mászkálj még egy kicsit a házban és találni fogsz egy portált ami elvisz abba a Helységbe ahol a viz reavert megszerezheted...utánna majd a földet is megszerzed...egyébként az majd csak késsőbb kell neked...A medence "relytéjét" megfejtetted már? -
#178 erre én is gondoltam, de honnan szerezzek én vizet? :D próbáltam az összes REAVER -rel de egyik sem oltotta el :\ -
#177 akkor viszont segíthetnél :) #173 -
#176 Csak logikusan: chapt 8 elakadás: ugye vannak az égő izék elött emblémák....az egyik tüzet jelent a másik vizet innen szvsz simán ki lehet találni hogy mit kel csinálni:P...mondom tiszta logika -
#175 Nahh végigjátszottam...Igaz két napomba tellt de kb éjjelnappal játszottam...voltak részek amiknél elakadtam de nagyon: kis hijja volt hogy nem töröltem a játékot de végül mindig megvolt a megoldás....
Az volt a gond hogy nemnagyon érrtettem belőle vmit mert nem játszottam az előző részekkel...nincs vhová leirva ennek a története? vagy jött ki könyv belőle?....nemhiszem hogy meg tudnám szerezni a régebbi részeket:( -
#173 nah chapt 8 , elakadás: nem nyílik az ajtó :D