960
Legacy of Kain: Defiance
  • Zsoltee_a_bator

• Zsoltee_a_bator
  • Zsoltee_a_bator
    hat ha netrol van a kep akkor jobb gomb ra es tulajdonsagok/properties -ott ki lesz irva a cim.
    ha a vinyodon van akkor macerasabb, elobb fel kell toltened a netre. de ez sem veszed mert van erre egy jokis oldal:
    http://iaro.srv.hu/
  • Solya
    Hogy csinálok http, url-t? Hol lehet ilyet?
  • Zsoltee_a_bator
    nincs es nem is lesz. ez egy ilyen koncepcio. cinematic camera. amellett hogy nagyon idegesito tud lenni neha nagyon latvanyos. amugy de megszokhato.

solya: ott a kep gomb. a mehet/torles alatt.
  • Solya
    A 492es üzenet nem neked szólt...nehogy össze zavarjon...

Zsoltee_a_bator: figyu hogy kell képet beszúrni ide?
  • Zsoltee_a_bator
  • ON3
    A második az világos az oszlopost de ezzel még nem vagyok elörébb inkább a (stone hengdes) oszlopoknál tudok kimenni vagy hol ??,
  • Solya
    Asszem át kell menned vvbe és a legelső oszlopra ugorj fel, majd menj át sprectralba, ekkor az oszlop megemelkedik és egyszerűen csak repülj át... meg fog kapaszkodni.
  • Solya
    Ha kijössz a romoknál az ajtó, ugorj jobbra és kövesd a kikövezett utat.
  • ON3
    Voltam már az olyan kapunál amit ugy kell átváltoztatni ,hogy az 1gyik et dark ra a másikat light ra de akkor még nem volt meg a light reaverem most meg nem tudok ide vissza jutni ott álok a templom(ebben van a portál) és nézek a fejembőlbambán
  • ON3
    Még mindig én. Kint a romoknál nem változik semmi a két mod között bent igen ,de az az oszlopos sz.rs.g.
  • ON3
    minden meg van ajto ahova csak spectral modban lehet menni de ott nem lehet visza alakulni(innen jöttem ide)van a nagy terem 2 böszme oszloppal amin csak ugy lehet átugrani ,hogy az elsöre sima modban a másikra spectral ban innen tudok a pajzshoz menni , innen csak ugy tudok elmenni ha 1 szobrot elforditok + még it van 1 ajtó ami mögött 1 runa van csak a light reaverrel leht kinyitni és van fölötte 1 gömb amit át lehet változtatni dark +light reaverrel . Innen csak ugy tudok kimenni ha elforditm a szobrot ballra. A nagy teremből ki tudok menni a romok hoz a romok nál eltolomm az oszlopot felurok a portálhoz és ennyi hol kell azt az ugást csinálni.

merre ugorjak honnan???,
  • ON3
    ha fenn vagyok a romokkall szenben és elöre nézek merre kell onna ugrani??

• ON3
  • Solya
    Jártál már olyan helyen ahol van egy nagy kapu és a két oldalán két gömb, amit át kell változtatni...egyébként csak akkor mutatja az utat, amikor először jössz ki.
  • Zsoltee_a_bator
    ahol tologathatod az oszlopot nem ugyanoda kell ugornod ahonnan jottel, hanem ugy tolod az oszlopot hogy a stonehengerol az az oszlopon at atugorhass a dark forge -hoz. (fent a parkanyon ott a bejarata) asszem lehet hogy ottvan a trukk hogy csak spectral-terben tudsz eleg nagyot ugrani es font lesz egy atjaro vissza.
  • ON3
    nem mutatott semmit mikor vissza téreka light reaverrel akkor kijövök a d.r. a kapuzn elöttem a romok 2 ajtó(egyik se nyilik) ott a huzogatos oszlop avval se megyek semire max viszza megyek a nagy teremhez ahol a két nagy oszlop van innen meg csak a forgatos fejhez tudok menni meg a nagy képhez ahol a shieldet szereztem
  • Solya
    Amikor kijössz az ajtón megmutattja h merre kell menned...egy kis bejáratnál kell lemenni...asszem
  • ON3
    pls help nem tudok tovább menni már két napja 4.szint Raziel megszerzem a light reaver-t vissza jövök az időbe és nem tudok továbbmeni. Miután kijövök a kapun (dark r. kellett kinyitni ) Elöttem a romok + 2 ajtó és az a tologatos oszlop ha viiszaugrok a oszlopróla oda ahonnan jöttem a (pajzsos ajto) és ennyi itt nem tudok tovább jutni pls help mert megkészülök
  • ON3
    ja bocs még az elöző 4.dik chapter ben van
  • ON3
    Hello van 1 kis problémám szerintem mondjuk én vagyok balfék ,de megszereztem a dark és light reaver vissza jöttem az időben és elakadtam merre kell tovább menni a rúnák után
  • Solya
    Asszem a föld reaverrel kell a vízben a körakást kiütnöd.
  • Zsoltee_a_bator
    nem mindenkinek van noi megerzese :))

(amugy enis a jatek vegefele vettem eszre azt a menut #lookaround])
  • Solya
    nekem egyszer sem kellett ez a menü...megérzéseimre hallgattam és mentem a fejem után...
  • Zsoltee_a_bator
    ha mar arra se figyeltek mit beszelnek a szereplok, legalabb nezzetek meg a goals menu-t..
  • Zsoltee_a_bator
    fekete szemmel kicsit zombis :)

• Zsoltee_a_bator
    kain jele is hasonlo. kozepen egyertelmuen a kinovesek a fejen, korulotte meg mintha egy szarny lenne..
    majdcsak neki is kino egyszer :)

• Zsoltee_a_bator
    ismeros jel? (raziel arc-kendoje a klanlogoval:)

• Zsoltee_a_bator
    ja nagy ez a kep :)

Ja amugy talaltam egy oldalt, olyan dolgokat tartalmaz,
    amiket kitoroltek az eddigi Kain jatekokbol. Pl mikor meg nem tudtak hogy csinalnak-e meg ebbol soksok jatekot, csinaltak egy alternativ befejezest a soul reaver1-hez, amiben Raziel meg a tavoli jovoben beszipkazza Arielt, megoli Kaint, majd hasznal egy gepet, amivel elpusztitja az osszes vampirt a bolygon, az Elder God meg orul. A szinkron-szineszekkel mar szepen lenyomattak az anyagot, letoltheto mp3-ban. Meg meg csomo cucc van ott.

http://www.thelostworlds.net
  • Solya
  • Zsoltee_a_bator
  • Zsoltee_a_bator
    amugy ha jol remlik a kert vegebe kell menned , es ott meggyujtani es eloltani a megfelelo mecseseket.
  • Zsoltee_a_bator
    nezd meg a goals menuben, vagy nemtom hogy hivjak..
    ahol a combok leirasa , meg a targyaid vannak.
  • steweee
    fúj de szar a kamerabeállítás!most installáltam, a sr2 állatira tetszett, de ez rögtön az elején nem jön be.miután vért szíttam, hogyan lehet kijutni a börtönből a legelején. egy irányba lehet menni, aztán a lépcső tetején van egy ajtó. hogyan lehet kinyitni?
  • johnny quest
    Mikor Raziellel meszereztem a víz kardot a kastélyban utána mit kell csinálni, hova kell menni.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • steweee
    most van megint újra netem.nem akarok sokat visszaolvasni.jó?megéri letölteni?
  • Solya
    Ööööö....sztem nem, meg kell szokni
  • hagirez
    skacok

ezen a kamera nézeten lehet valahogy állítani?
  • Zsoltee_a_bator
    valahol a my documents-ben tartja oket asszem..