36
  • HUmanEmber41st
    Idéznék 1 reszinkronizált filmből:
    " Kiazmiaz?? Fujde csunya vagy te.."
    (Radio C. hallhatatlan műve.. K. Szmeagol)
  • Kiva Obrayen
    Kiváncsi lennék erre a pacára
  • Inquisitor
    Vagy csak Tchulhu bácsi vedlik, mielött feljönne a felszínre büntetni a világot ;)
  • Bonewerkz
    hullajo:ÐÐÐÐÐ[ÐÐÐ pikaccsu-zabalo szomorce-ajku lopatkobalna-delfin-cs*cs-bimbo:Ð
  • Bonewerkz
    asszem volt, valamikor a 60as evekben ha yol tudom
  • Bonewerkz
    hm... talan Kooncz kicsit oszinte hangulataban volt, amikor az Osellenseget irta... vagy Stephen King, mikor a Masszat irta..:) Mindenesetre nalunk a Sharaq-on mikor mind a ket hold egyszerre van telt fazisban, ezek fel szoktak jonni a Gorgoria-tenger fole, es egeszen a szarazfoldig ki szoktak repulni:))
  • zippofcy
    Akkor mar csak az a kerdes hogy kinek adjuk meg az elojogot hogy szelektaljon. Neked vagy nekem? Mert az a nem mindegy, ugye. Ha megvalositjak kesz is a diktatura.
  • Randal
    Hmm, ilyet sehol se olvastam.
    Inkább mindenki azon gondolkozik, hogy mi lehet ez, és ha kiderítik az egy lépés lesz megint a tudományban.
    Ennyi.

Miért kell ilyen érdekes dolgokat ilyen agyatlan pofázásokkal elbaszni.
    Komolyan mondom, ti jófejeknek érzitek magatokat ha mindenből viccet csináltok?
    Nem vagytok viccesek, egyáltalán nem.
  • Mice
    (#16)
    Nem feltétlenül szükséges jobbat írnia.

(#3)
    Szerintem ha már egyszer a supergameznek is felrójuk, hogy válogassa meg a híreit, akkor az a minimum, hogy a felhasználói hozzászólásokat is csak szelektálás után publikáljuk.
  • zippofcy
    Irj jobbat ha tudsz. Vagy nyomas valamelyik 3. vilagbeli orszagba, segits az emberisegnek ha mar ilyen erzekeny vagy. Biztos vagyok benne hogy szivesen vesznek minden segitseget, ha masnak nem hat taplaleknak jo leszel, a szomaliai ehezok biztos nem valogatnak :) (kulonben mar reg ehenhaltak volna es nem foglalnak a hirekben a helyet a korrupt politikusok meg a bush es bin laden fele onjelolt istenek elol :) )
  • Csudri #12
    Tudtam, hogy előbb vagy utóbb kinyílik az a rohadt írisz a csillagkapun, amit az óceán aljára rejtettem és valami átjön rajta! Máskor nem lehetek ennyire felelőtlen! :)
  • Gabest
    Háromlépcsős bocsánatkérést Nemértem cipogójára, most!
  • KM
    Egyetértek!
  • zippofcy
    Szerintem az ordogi Osama Bin Laden, vagy esetleg Saddam Husszein USA ellenes akciojarol van szo mar megint. Megneztek a Godzillat, es hamarosan ilyen klonozott szornyetegek fogjak megtamadni az USA keleti- es nyugati partjait. A WTC utan a Szabadsag szobornak is lottek :)
    De Bush, a nemzet diszpeldanya mar tudja a megoldast: Bombazzuk le Irakot! Vagyis azt mar lebombaztak, de sebaj, van meg eleg 3. vilagbeli orszag. Vagyis: Bombazzuk le Irant!
    Nem lehet hogy az amerikai emberek agyat talaltak meg, ami nehany eve megunva a semmittevest a csatornarendszeren a gazdaik fejebol az oceanba vandorolt? :)
  • MaSzKa
    .-?: