Továbbra is azonosítatlan a tengeri óriás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Kiazmiaz?? Fujde csunya vagy te.."
(Radio C. hallhatatlan mûve.. K. Szmeagol)
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Inkább mindenki azon gondolkozik, hogy mi lehet ez, és ha kiderítik az egy lépés lesz megint a tudományban.
Ennyi.
Miért kell ilyen érdekes dolgokat ilyen agyatlan pofázásokkal elbaszni.
Komolyan mondom, ti jófejeknek érzitek magatokat ha mindenbõl viccet csináltok?
Nem vagytok viccesek, egyáltalán nem.
Nem feltétlenül szükséges jobbat írnia.
(#3)
Szerintem ha már egyszer a supergameznek is felrójuk, hogy válogassa meg a híreit, akkor az a minimum, hogy a felhasználói hozzászólásokat is csak szelektálás után publikáljuk.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!
De Bush, a nemzet diszpeldanya mar tudja a megoldast: Bombazzuk le Irakot! Vagyis azt mar lebombaztak, de sebaj, van meg eleg 3. vilagbeli orszag. Vagyis: Bombazzuk le Irant!
Nem lehet hogy az amerikai emberek agyat talaltak meg, ami nehany eve megunva a semmittevest a csatornarendszeren a gazdaik fejebol az oceanba vandorolt? :)