Cycling Manager 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és hova kell kitömöríteni?mert én kitömörítettem oda ahova írja az originalba+ a customba is és még mindig nem jó!szóval hova kell?
kössz,és nincs kedve valakinek neten jáccani velem?
Kubci ha a Cym 4-re gondolsz akkor van egy adatbázis ami rendes ember és csapatneveket és fotókat rak be a játékba a címe: http://www.database.new.fr
hol lehet átírni a neveket?
ja amúgy már 10 gb a megosztás
jol van beallitva az ip-d? meg az sem mindeggy hogy mekkora megosztasod van, minden hubon mas a minimum, meg a kapcsolatod tipusat is jol beallítottad? stb...

ha valakit édekel ezen az oldalon válaszoltok egy kérdésre megadjátok a címeteket akkor nyerhettek Cycling Manager 4 játékot de azért olvassátok el. A cím: http://www.gamerseurope.com/articles/558
GuRu
azt írja, ki, hogy megszakadt a kapcsolat... utána újrapróbálja felmegy, 2 másodprecig, aztán megint megszakad... az összes hub-nál így van!

GuRu
azt, hogy disconnect 😄DD

hello
Valaki mondja meg hogyan tudom megrendelni a cm4et részletesen ha lehet
Guru mit ír ki mikor disconnectál?
GuRu
Figyu akinek sikerült a hub-ról letölteni, az mondja már meg, hogy miket kell beállítani, mert hiába megyek fel a hubra, fentvagyok 2 másodpercig és Disconnect!!!! Légyszi segítsetek!

Hmmm.....
Ha már van játékod,ezt magadtól is megcsinálhatnád(nekem nincs)
Én a demoval is megcsináltam,oda mész és egyszerûen átírod.
Én a demoval más csapatokkal is tudtam játszani(de csak a CyM3-al😞((),. a CyM 3-ban karriert is tudok már játszani,de az a qrva egéstz még mindig nincs meg😞(
Egyébként hiába osztok meg 8 gigát,észre sem veszi a szerver😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Szia!

Milyen az a webes bankkártya? Az enyémet (Visa Electron) nem fogadja el...
csá most kinek van meg a Cym 4 aki megosztaná magyar hubon lehetõleg ne mátrix meg koli 😊
és nincs név+csapat patch??és ha van honnan lehet megszerezni?
az a kérdésem h hogyan lehet kontraattack és contra sprintelni????mert ráállok a saját playamra sprintelek vle de a hátsó-val nem lehet kontrázni.pls seítsetek
Nem volt ennyire bonyolult, a franciát kiszedtem a commentaries könyvtárból (meg úgy általában a game könyvtárból is), és a helyére raktam az angolt, persze átnevezve a könyvtárat "fra"-ra.

GuRu
Akinek sikerült letölteni dc-röl az légyszi írjon priviben vagy fórumban, hogy pontosan hogyan csinálta, légyszi, légyszi, nagyon megköszönném !

GuRu
valaki segítsen leszedni ezt a ki*aszott játékot pls, mert a falra megyek ettöl a dc-töl 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GuRu
nekem gondom van a hubbal! a felhasználók listája üres a atlantisrevolution.no-ip.info hub-nál, most akkor mi van???

Találtam egy viszonylag gyorsabb megoldást a Cym4 leszedésére:
Megtaláltam a neten a torrent fájlát a játéknak, és egy bittorrent klienssel (pl Azureus) gyorsabban lejön mint a DC-rõl. Akinek kell a torrent fájl az dobjon meg egy levéllel: [email protected]
Djuice ha már egy városban lakunk akkor egyenlõre sehogy mert nem tudtam elmenni érte 😊
Rakd fel a magyar CyM honlapra Eddie-nek.
Aki esetleg nem tudja annak mondom:
www.cyclingmanager.atw.hu
Próbáltad má átnevezni a francia hangokat mondjuk az angoléval átírni vagy ez hülyeség ?
+hegyimenö ha megvan a CyM4 hogyan lehetne + szerezni töled?(ha má 1 városban is lakunk)
Összedobtam gyorsan egy magyar db-t a cym4-hez, ha tudtok egy helyet, ahová fel lehet tenni, akkor közzéteszem. (Nem lesz tökéletes, de jobb mint a semmi, viszont azt garantálom, hogy rohadtul nehéz lesz vele a játék... 😊

Tudna valaki adni egy-két tippet, vagy jótanácsot, esetleg stratégiát a csapat idõfutamra?
Mert nekem valahogy sehogyse jön össze, mindig az uccsó vagyok 10-12 perc hátránnyal pedig a US Postallal megyek. Valaki tud segíteni (a Cym3-mal játszok)?
Gondolom a Cym3-ról van szó. Töltsd le és tedd fel az 13r3-as patchet, akkor nem fogja kérni.

A http://www.virtual-cycling.tk/ oldalon megtalálod, a download menüben.

a 11r és 12.4 patchet felraktam de ne indul a játék,számot kér,valaki adja meg.
PLS!

szentem tök jó,bár nehéz😊,nem minden szakaszon van 4 ital,van h csak 2 van,az egyéni idõfutamban miket lehet állítani a bal felsõ sarokban?
frissitést nem tudsz kérni van 4 számozott kis téglalap a versenyzõk lapjánál és ha azokat beadod akkor frissítenek és ezeket be kell osztani a szakaszokon.
donpedro ma este majd ha hazajövök megmondom hogy mi van a CyM 4-el hogy hogy megy
De lehet kérni?

Én is erre gondoltam, de a fájlok ott vannak az eng könyvtárban, szóval elvileg megvan a hanganyag, csak rá kéne bírni a játékot, hogy azokat játsza le.

na szal amit én kapok az 2 cd-s 😊 de azért leszedem 😊
donpedro énis tõle szedem de én szerintem azért nincs kommentátor csak francia mert az egy iso és a rendes CyM 4 2 cd.s ami valószínû hogy szinte tökéletes lesz.
Még valami, a csávó nickje, akitõl leszedtem a cuccot: frikandellenbroodjes (sajátos nick 😊)

Ollé, kipróbáltam, és mûködik 😊))

Azért még nem tökéletes a dolog, csak francia kommentár van, és néhány felirat meg szám valamiért nagyon pici, de azért látható. Ettõl eltekintve viszont teljesen korrekt a játék, nálam megy gond nélkül. 😊

A kommentárra még próbálok kitalálni valamit, csak találnom kell valamit, amivel le tudok játszani ogg kiterjesztésû fájlokat.

És hogy osztottad meg??
Én megosztottam majdnem 8 gigát,mégsem elég neki😞(

Aakkor az az volt viszont engem elõször a kevés megosztás miatt nem engedett fel.
Most már engem is, de valamikor lekapcsolt, és kiírta hogy a server is busy. Ezért gondoltam hogy amiatt nem enged be, hogy sokan vannak fönnt.
Neutral mennyit osztasz meg? Mert 5120 Mb a minimum megosztás
engem felengedett pedig 9800-an voltak 😊
Azt azért csinálja, mert már sokan vannak a hubon. Engem se engedett fel az elején. Kell egy kicsit várni míg kevesebben lesznek.
Nekem állandóan disconnecktel(pedig a Firewallt is kikapcsoltam),mia fenét csináljak?????

nem tudom mit kell szenvedni a dc-vel semmi nehézség nincs benne, de aki nagyon nem érti az a googleba írja be hogy dc++ a magyar oldalak közti keresésez és máris többet fog tuni róla.
Ha kapcsolódott, és a jobb oldalon megjelent a felhasználók névsora, akkor a fenti ikonok közül a nagyítóra klikkelve tudsz keresni.

Ha nem jelenik meg a kapcsolódók névsora, akkor nálad valami gebasz van, tûzfal, vírusirtó ilyesmi, próbáld ezek nélkül, és tájékozódj a témában, mert ehhez sajnos én nem igazán értek. Elvileg tûzfal mellett is lehet DC-zni, de valahogy sosem izgatott a dolog, ritkán megyek fel, akkor meg kikapcsolom.

gercse
nekem bejött de onnan hova tovább?csak annyit ír hogyy connected és kész hol keressem?

Kiváncsiságból beírtam az explorerbe az Atlantisrevolution címét, be is jött az User Administrator oldal, amit itt többen leírtatok... 😊))

Gyerekek, az atlantisrevolution.no-ip.info NEM EGY WEBOLDAL címe!!!! Nem az explorerbe kell beírni!!

Ez egy szerver, amire egy Direct Connect, röviden DC nevû programmal kell felcsatlakozni.

Itt le tudjátok tölteni a dc++ 0401-es verziót, csak válasszatok egy mirrort

Én szívesen megosztanám, de tõlem csak nagyon kis sebességgel lehetne leszedni, ráadásul most nekem is kell a net, és ez valszeg a hétvége nagy részén így lesz (esetleg éjjel fogom tudni megosztani). Jövõ héten már nem lesz ilyen gond, akkor reggel 8-tól délután 2-3-ig meg tudom majd osztani.

Mindenesetre érdekes, hogy tegnap reggel még senki nem tartott sehol, mindenki csak szenvedett, hogy nem tudja letölteni, nem tudja elindítani, stb..., aztán én rászántam összesen kb. 30-40 percet, és találtam egy mûködõ megoldást az elindításra, egy bizonyos verziókkal mûködõ CD-key-t, és megtaláltam magát a progit is, amit már le is szedtem azóta, pedig nincs túl gyors netem...

Akinek nem jön be a hub, az a saját gépén nézzen körül, mert nála van a hiba (valszeg régi a DC, az enyém a legfrissebb DC++ (0.403), azzal simán felmegyek bármelyik HUB-ra.

ha lejon akkor oszd meg plz valami magyar hubon, thx