Cycling Manager 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cm4 vétel engem is érdekel!! Sajnos a kolléga által megadott a Digital Jesters honlapra mutató link adatlapjait kitöltögetve nekem azt írta a végén, hogy valami nem stimmel...gondolom a bankszámlámmal, talán euro-alapú számla kellene...?
kösz de azon nem igazán igazodtam el
#447 de kell hozzá valami bankartya

Mondjatok 1 helyet ahol meg lehet venni cym4-et
Sokkal nehezebb és összetettebb, mint a 3. rész, de ha megvan az elõzõ, akkor sztem nem érdemes megvenni. VIszont ha nincs meg, akkor ezt vedd meg, mert ez jobb.

Sok idegesítõ hibát kiküszöböltek, pl hegyre felfelé már nem fogják meg automatikusan az üldözõk a szökevényeket, végre van értelme a menedzser-résznek, stb, viszont sajnos vannak új hibák, bár sztem egyik sem teszi tönkre a játékot annyira, hogy ne lehessen vele jókat játszani.

Én is szeretnék, de nekem csak egy öszvér verzióm van, 0.8-as verziószámmal, ergo nem tudok neten játszani. Elvileg két-három napon belül összejön a normális verzió, majd meglátjuk.

én akarok csak nincs meg a game(még)

És így lett helpdesk forum a cymbõl :P

Na de a kötözködést félre téve kérnék pár véleményt a cym4-rõl. Jobb, rosszabb mint az elõd, megéri-e megvenni, ilyesmi.

Köszönöm

dp:nem akarsz neten jáccani velem???
10. legnépszerübb téma

Ja, még valamit meg kéne nézned, a jobb alsó sarokban lévõ, netet jelzõ kis ikonra klikkelve bejön a kapcsolatod állapotjelzõ ablaka, ott a tulajdonságokra klikkelj, aztán a speciális fülre, és ott nézd meg, hogy be van-e kapcsolva az XP alaptûzfala, ha be van, akkor kapcsold ki.

Ha fent vagy az Atlantison, és nem talál, akkor az azért lehet, mert a szerver épp túl elfoglalt. Többször próbálkozz egymás után.

Ha így nem megy, akkor még valamit tehetsz. A felhasználók listájából keresd ki a következõket: Szkaga, (SK)Pinges, Bobdown, nekik megvan az img ami kell, jobbklikk a nevükre és Get file list.

ja

Sima Search ugye?

meny másik hubra, várd meg amig betölt...

akármit írok,akkor kiírja,hogy Search...,de 2 nap alatt se jön ki semmi

mit itral a keresobe? keress ra mas neven. lehet hogy nincs olyan az adott hubon ahova csatlakoztal akkor menny másik hubra.

Beállítottam ahogy írta,de még mindig nem talál semmit....

nem olyan jo oldal de beallitas nezd meg rajta

ezt olvasgassad at attol fugg mennyi olyan dolog van amit kerestel stb.

Meddig kell tartania a keresésnek?

Mit kell feltétlenóül beállítani?

nincs olyan amit keresel vagy nem jo a beallitasaid vagy nem vagy mar a hubon...

Beírom,de nem keres semmit

Hogy kell itt letölteni?

ha minden beallitas megvan akkor nem. csatlakozz valamelyik hubra, aztan mehet a keresobe

Kell még vmi??

itt például de mashol is meglehet

IP-t hol nézzem meg?

megvan minden beallitas? gondolok itt a nick nevedre, internet kapcsolatodra, ip cimed stb...

Következõ:a keresõbe kell beírni a CyM 4-et???

NAh megtaláltam.Csak megtévesztett hogy mnekem angol a Dc:)

a dc beallitasanal

mit ir? másold be ide az egeszet

ÉS ez hol van???
Mert én az XP-n nem találtam semmi ilyesmit....

GuRu
Nem hiszem el, hogy mindig megszakad az a rohadt kapcsolat, és nem tud segíteni senki....................

nem ott kell megosztottá tenni hanem a beallitasoknal

Azzal van a baj mindegyiknél...
Na most akkor hogy tegyem megosztottá azokat a fájlokat??
van 5 giga a Megosztott dokumentumokban,és egy másik meghajtón is már,és mind2nél a "mappa megosztása a hálózaton"-ra kattintottam....Akkor most miért nem találja,hova tegyem??????????????????????????????,,,

egyébb hubokon megtalálta valaki?
Én nem tudom neked mi a gondod a DC-vel, az biztos, hogy nálam megy simán és gyorsan, most is 50 kiloval töltök, igaz, nem a cym4-et. A minimum megosztás elvileg 5 giga, szóval nyilván nem ez a probléma. Ahogy már korábban is írtam, lehet tûzfal, vagy az is lehet, hogy csak rosszkor próbáltad, és pont foglalt volt a hub. És persze lehet még ezenkívül millió egyéb oka is, mindenesetre én kb 1 éve használok DC-t, és még egyszer sem volt olyan, hogy egy közismert hubra ne tudtam volna felmenni.

Neutral bocs de nem a DC szar hanem te nem csináltál valamit jól mert nekem meg donpedronnak is meg rendesen.
A DC++-rõl annyit,hogy 10 giga megosztást se vesz észre,olyan szar....

na akiben van valami emberi érzés az imádkozzon hogy holnap meglegyen már az a tetves CyM4. Elõre is köszönöm :))
Ezt nem kérdezheted komolyan...

Basszus, vegyetek már annyi fáradságot, hogy beírjátok egy nyamvadt keresõbe (pl google), hogy Cycling manager 4 patch, ha nem dob ki legalább 5 letöltési helyet, akkor nem tudom mit szólok.

Ami az iso-t illeti, már többször leírtam, hogy én honnan szedtem le, ha te onnan nem tudod leszedni, arról én nem tehetek...

1.Honnan lehet leszedni ezt az iso-t
2.a 1R1 patchet
A Többi megvan:)

sajna dc-n akitol te huztad mar nincs fenn, a tobbi arc akinek meg megvan nincs szabad slotja...

GuRu
Valaki nem lenne, olyan kedves, hogy felirja nekem cd-re CYM4-et, természetesen a cd árát állnám.És mondjuk valamikor elugranék érte vagy valahogy megoldanám.Estelge póstán, természetesen a póstakölcséget is állnám.Ha valaki hajlandó lenne segíteni akkor légyszi írjon ide a fórumba, vagy a következõ e-mail címre: [email protected] Köszi!

Mivel többen kérdeztétek, hogy milyen módszerrel lehet játszani, ezért leírom amit tudok, és lefordítom magyarra, amit már egyszer angolul beírtam:

Elvileg két megoldás is van, attól függõen, hogy melyik img fájlt töltötted le, ha a 781 megás .img kiterjesztésût a hozzá tartozó .sub és .ccd kiterjesztésû fájllal, akkor elvileg egyszerû a dolog, kell az új hivatalos patch (1.1r), kiírod a progit CD-re, felinstallálod, gép restart, patch-et felinstallálod és kész is vagy, serial sem kell. (Ezt a módszert én nem ellenõriztem még, szóval nem garantálom, hogy mûködik.)

A másik módszert írtam le itt az sg-n. Ehhez kell bármelyik img vagy iso kiterjesztésû fájl, kell a demo, kell az 1.1r patch és kell egy speciális cym4exe, illetve egy dll fájl, amit a http://www.cyclingmanager.fr.vu/ weboldalról szedhetsz le. (Négy mirror is meg van adva, klikkelj bármelyikre, és leszedi, tömörítve)

Fel kell installálni a demo-t, a full játékot és a patchet, mindet KÜLÖNBÖZÕ KÖNYVTÁRBA!

Ezután:

1. a patch könyvtárából át kell másolni a cdexporter és a gui könyvtárakat a demo könyvtárába.

2. a francia oldalról letöltött exét és dll fájlt szintén a demo könyvtárba másold.

3. a full game könyvtárából az MSH2004, a Database és a texture könyvtárakat másold be szintén a demo könyvtárába.

Ezzel a demo könyvtárban lesz egy full cym4-ed, amit az ott található exével el is tudsz indítani.

Kubci nem tudom de ha esetleg ma megkapom akkor szívesen játszok veled egyet multiban
Valaki tudna adni egy címet, ahonnan mûködõ crack van a CyM 4-hez?