229
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
#147 -
Xerxész #146 Én már szinte mindent tudok a filmről, volt hogy szándékosan spoilereztem, volt hogy véletlenül szaladtam bele olyan infókba, amikbe nem kellett volna. De azért az sokat számít, hogy amit olvastam, azt nem láttam vízuálisan...és azért ez különbség. Persze úgy a legjobb, ha teljesen tudatlanul ülsz be a filmre.
Egyébként, ha arra vagy kíváncsi, hogy jó-e a film vagy rossz, akkor olvass kritikákat, vagy nézd meg az IMDb honlapján a szavazás állását: 1457 szavazat után 9 pontos a film. -
#145 Azért spoiler tagbe szerintem lehet írni....én lehet fogok is....ha nem leszek túl fáradt hozzá :D -
#144 pf akkor én már nem is premierre megyek sztem :D
mind1, 24-ig kussoljatok a filmről csak annyit írjatok jo vagy rossz thx -.-' -
#143 Ma este éjfélkor....sok popcornal felfegyverkezve megnézem én is a filmet. -
Xerxész #142 Én 23-án este. -
blackgamer #141 cikk az indexen -
#140 én csak 24-én megyek premierre :( -
zoolee #139 Hajlihó emberek..Most indulok premier előtti adásra.Kíáncsi vagyok nagyon. -
Xerxész #138 Filmbuzin már látták néhányan és azt mondták, a hivatalos műsoridő 2 óra 15 perc!
Lehet örülni! -
pauly #137 -
blackgamer #136 Harrison Fordot beválasztották az Amerikai Archeológiai Intézet igazgatótanácsába, mert Indiana Jones nagy szerepet játszott az archeológiai feltárások iránti érdeklődés élénkítésben. -
#135 jogos de a bemutató után úgyis megugrik majd...:) -
#134 hamar fel fog az ugrani 500-ra. -
#133 133 db összes üzenetnél ? -
#132 Ez is egy vélemény... -
Xerxész #131 Alapvetően rosszul ítéled meg a helyzetet.
Egyébként már múlt hét vége óta itthon is adják az előzetest a tévék, én szombat késő este láttam a TV spotot. -
#130 Kéne egy házigazda. -
#129 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd
-
gabr #128 Szerintem bukni fog a film. -
#127 -
blackgamer #126 német adókon már reklámozzák
át lehetne írni a topik címét, most hogy már mindjárt bemutató, mit gondoltok? -
Xerxész #125 A Paramount szerint 123 perces lesz a film a stáblistával együtt. Sajnos ennyit a 140 perces hírekről... -
Xerxész #124 Ízelítő a filmzene minden kompozíciójából:
Indy 4 filmzene -
Xerxész #123 Na jó, de mindegyik részre ő írta a zenét, ezzel az erővel lehetett volna a trailer alatt a Kereszteslovag zenéje is, nem?
Egyébként egy erősen spoileres fórumban azt olvastam, hogy amikor a nagy raktárban menekül Indiana a szovjetek elől, akkor futó pillantást vet a Frigyládára. És ebből (plusz a szintén a Frigyládában látott nagyraktárból) kiindulva ez gondolom tiszteletadás a nagy elődök előtt. -
Seten #122
Mivel újra John Williams írta a zenét. :)
-
Xerxész #121 Most vajh' mi az igazság?
120 perces lesz vagy 142 perces?
Mondhatnám úgy is, hogy Filmbuzi kontra SG:
http://www.sg.hu/cikkek/59884/120_percnel_hosszabb_filmekre_szamithatunk
-
#120 Jó lesz ez! Várjuk-várjuk!!! -
#119 Szinkronos előzetes. -
Xerxész #118 Na, mostmár elég spoilert tudok a filmről. Remélem, hogy a képi megvalósítás is megfelelő lesz, mert a leírtak alapján a film méltó lesz elődeihez. -
Xerxész #117 Nagyon nagy az új trailer!
Az elején a Frigyláda zenéje megy...lehet, hogy mégis lesz valami köze ehhez a részhez? -
#116 HD Indy:) -
#115 filmbuzin:) -
Xerxész #114 Ez biztos? Hol olvastad? -
blackgamer #113 remélem szinkronos lesz -
#112 Sajnos kamu volt a hír.Csak 120 perc körül lesz ha jól tudom. -
#111 Új fél perces előzetes.:) -
Xerxész #110 Azt én is hallottam, hogy 140 perc körüli lesz a film, állítólag az eddigi leghosszabb lesz.
Azt meg szintén támogatnám, hogy legyen egy 5. rész is...mondjuk a Fate of Atlantis filmváltozata. -
matyika49 #109 én már nagyon várom!!! TÖK JÓ LESZ -
blackgamer #108 az tényleg jó hír