16
-
#16 Errol van szo, ha munkat kuldok akkor ftp, email valami, ezert irtam hogy van alternativa.
Yfel igazad van, valoban szamtalan lehetoseg lenne / van, de sztem jogos, hogy tulnyomoreszt mindenki illegalis dologra hasznalja, hisz pont ez a lenyege, a viszonylag nehez lenyomozhatosag (vagyis epp az hogy konnyu, csak osszeszedni nehez sokat). -
#15 Ha el is tűnnének a p2p programot fejlesztő csapatok, hipp-hopp megjelennének az ismeretlen készítők (akár hackerek) által kifejlesztett file-cserélő programok.
Nem baj, majd rájön egyszer a RIAA is hogy mindig van egy vesztes, és ez esetben ő az... -
Reggel #14 "bár számomra szinte elképzelhetetlen még mire is hasznalhatóak a fájlcserélők..."
Én csak néhány dokomentumot és freeware programot töltök le, illetve a saját fejlesztésű szintén freeware progikat osztom meg.
:) -
#12 lol -
Gabest #11 A már-már klasszikus idézetet: "bar szamomra szinte elkepzelhetetlen meg mire is hasznalhatoak a fajlcserelok..." talán ki lehetne egészíteni azzal, hogy "... nem csak egy szűk felhasználói kört vonzó tartalommal". -
Inquisitor #9 "A kiadok kora lejart. Fossziliak. Anakronizmusok. Eltunnek. Hamarosan."
ÁMEN! 8) -
Inquisitor #8 "Ha nekem neten kéne elküldenem a munkámat, biztos nem P2P-n tenném. Akkor más inkább ftp."
Ellenben ha "távmunkában" van egy vagy több kolléga, és nem eljuttatni, hanem megosztani kell a kész(ülő) anyagot ... közben persze EyeBall-on keresztül elküldik egymást a fenébe, mert még csak ennyi van készen :) -
#7 Vegre, a Birodalom Visszavag :)
Aztan majd pereskedhetnek a kiadokkal evekig, mi meg kozben tovabbra is tolthejuk le a zeneket a netrol. Vegul majd valami kompromisszummal lezarul a per, aminek ertelme csak annyi lesz hogy az ugyvedeknek is elniuk kell valamibol, ugye :)
A kiadok kora lejart. Fossziliak. Anakronizmusok. Eltunnek. Hamarosan. -
Yfel #6 bar szamomra szinte elkepzelhetetlen meg mire is hasznalhatoak a fajlcserelok...
Hirtelen a rengeteg független zenész jut eszembe (az RIAA-től független) akiknek a P2P hálózatok óriási terjesztési médiumot jelentenek, de biztosan vannak mások is... írók akik nem akarnak szóbaállni a könyvterjesztőkkel, művészfilmek készítői akiknek a forgatókönyvét nem fogadták el a stúdiók... mind olyan emberek akiknek lehetőségük van a figyelem központjába kerülni az ilyen filecsere szolgáltatások által.
Y -
Inquisitor #4 Russian Computer Scientist arrested.
Princeton Professor threatened.
Librarians == Terrorists?
Trust Microsoft? Anti-Trust?
FBI spying on Judges?
Illegal to link to source code.
Corporations buying Unconstitutional laws.
It's time to take back the net!
-
Inquisitor #3 This is a movement. We have an agenda. We built these networks. We'll take them back.
http://www.anti-dmca.org/take_back
VIVA LA RESISTANCE! -
Inquisitor #2 "bar szamomra szinte elkepzelhetetlen meg mire is hasznalhatoak a fajlcserelok..."
Nem t'om, de pl. a 3D Studio Max-hoz csináltak direkt p2p programot, tehát valamire csak lehet használni.
Nem mellékesen én nekem sikerült vele pár fizikáról szóló doksit megkaparintanom. Mármint a'la nature fájlmegosztóval. -
#1 Most elvonatkoztatva az illegalis dolgoktol, teljesen jogos a dolog... bar szamomra szinte elkepzelhetetlen meg mire is hasznalhatoak a fajlcserelok... persze hogyne tudnam elkepzelni, de azokra vannak mas modszerek, de ez is egy jo alternativa pl. munkak tovabbitasara.