374
http://www.hegyaljafestival.hu/
-
#374 Down napjára elmegyek, őket mindenképpen látni kell, a 90-es évek metál legendájával, Phil Anselmoval az élen! -
narcogar #373 Eladó hegyalja bérlet (véletlen keresztbe vásároltunk ismerősökkel) 15 k HUF áron.
Keveredést kizárandó kedd kb déltől lehet átvenni a fesztivál helyszínen a bérletet, jelen leszek igény esetén a karszalagra váltásnál.
Egyéb átvételi mód is megoldható.
30/426-3959 -
#372 na, valaki jön? szívesen koccanák akárki SG-s arccal, ugyse sok emberrel találkoztam eddig innen ;) -
#371 Uhhh
Akkor jobbulást! -
lord nihilus #370 2 napja tropára ment a bokám:( ha esetleg valami csoda folytán felépülök, meg nem kell gipszelni, akkor majd küldök üzit!!:D -
#369 Nekem idei lesz a második. Haverral ketten megyünk, ha nincs kivel menni, írjál aztán majd koccanunk :D -
#368 Stereo MCS! -
lord nihilus #367
jegy, sátor, hálózsák megvan...már csak útitársak kellenének:D
amúgy vannak itt őshegyaljások?:) -
jaggell #366 Hát én az újságban azt látom hogy eléggé fényezik a Szigetet, hogy msot tisztább is meg jobb, bár nem voltam kint szóval első kézből való infót nem tudok mondani.
Mindenesetre azt megfigyeltem, hogy a hegyalját meg a SZIN-t is egyre nagyobb becsben tartják. Gondolom ennek is köszönhető, hogy már most lehet szerezni a 2011-re jegyeket hozzájuk :) -
lassorta #365 és én szerintem még tovább is fogják emelni az árakat.lesz vagy 20 ezer is előbb utóbb a szigetre a napijegy, és ahogy néztem minnél drágább a jegy, annál gagyibb fellépők vannak, mondjuk ok Iron Maiden meg Muse meg hasonlók..de amúgy semmi egyéb..és ez gáz..eléggé gáz.
bár nyilván ezzel meg fognak sokan cáfolni. -
#364 vagy felveszik a sün alakzatot és tartják a tömegben:) -
f4ember #363 Ha családi hangulatot akarsz rendezz házibulit és ne menj fesztiválozni, ott sok ember van, nagyon sok :D Különben, ahogy olvastam egész sokan voltak Hegyalján. Többen, mint azon a baromi drága Balaton Soundon. De szerintem idén a Szigeten se lesznek annyian. mint tavaly. Ez az utóbbi kettő nagyon el van szállva az áraival. -
riddin #362 Mondjuk kibírtam volna a tömeget a Motörhead koncertjén, egy jó kis Ace of Spades közben :) De erről már lemaradtam... -
mofakil #361 Jah, ha "családiasabb" a hangulat az sokat nyom a latba :D
Sok ember között elvész a haveri kör és csak a tömeg hangulata marad meg.
Bár gondolo azért ember függő, találkoztam már sok olyan emberrel is akiknek az volt a lényeg hogy minél többen legyenek, de én jobban szeretem azt ha legalább az emberek egy részét ismerem. -
#360 Ezen ne legyél meglepődve, minden fesztiválon ha jól megnézed a legnagyobb buli az ilyen kis másabb egyedibb stílusú sátrakban vannak, nyilván nincsenek rajta annyian mint egy valami világsztár együttesen de akik vannak azok sokkal durvább hangulatot nyomatnak;)
olyan az hogy a nagy színpadnál sem mindegy mennyire elől állsz illetve mennyire szélen... -
faubul #359 Hát pedig volt róla netes live közvetítés is ;) Mondjuk lehet annak az archívumát visszanézheted vagy valami. De valami twitterezés tuti volt róla, abba még bele is olvastam -
riddin #358 Sajnos nem sikerült elmennem a hegyaljára, de hallgattam pár beszámolót, arról mennyire jó is volt a feszt. Olvastam tegnap az Indexen, hogy rock fesztivál ide vagy oda, a a legjobb buli mégis a Akkezdet Phiai volt. Mondjuk ennek örültem, és egyben sajnáltam is, hogy nem lehettem ott. -
#357 Idén már nem mész:D -
f4ember #356 Mettől meddig tart a Hegyalja fesztivál? Még nem voltam rajta, de idén szeretnék ellátogatni. A Szigeten már voltam tavaly, meg tavaly előtt is, kell a változatosság. Mondjuk az nem fog változni, hogy jó pár tálca sört befogunk termelni :) -
#355 heti jegy eladó betegség miatt, 16800 Ft, átvehető Budapest Zuglóban, vagy elvihetem valamelyik pályaudvarra is végső esetben -
feszkes #354 Hali! Bár azóta biztos megjártad a fesztet, mert tavalyi a kommented, de itt van pár info a szállásokról:
http://hegyaljafesztival.hu/index2010.php?page=392
itt városi szállást is találsz akár, közelebb vannak a pincék:)
plusz az értékmegörzésről itt találsz infót bővebben:
http://hegyaljafesztival.hu/index2010.php?page=393
Őszintén nekem mindenem megvolt a Hegy' végére, és már voltam párszor;)
-
artschi2 #353 akkor láthatod idén a Motörhead-et, Roots Manuva-t és a többieket... :) -
#352 Megvan a bérletem.
Júliusban találkozunk :D -
#351 Hi! Nem tud valaki véletlenül a közös kempingen kívül sátorozási lehetőségről? Egy ház udvara, vagy valami kisebb vendégház ahol az udvarban lehet?
A közös kempingről rosszakat hallottam és inkább máshol hagynám a cuccaimat :) -
#350 Még 11 nap -
#349 kösszépen. -
#348 Ejj basszus...
"A napijegyes karszalagok a rajta feltüntetett programnaptól másnap reggel 10 óráig érvényesek."
hegyaljafestival.hu - Házirend -
#347 De van fórum is, ott meg lehet kérdezni, vagy keresni, ha már volt róla szó. -
#346 Az online jegyvásárlásnál adott nap 10:00-t ír. Szal esélyes, hogy attól 24h-ig él. -
#345 egy kérdés: a napijegy mettől meddig érvényes? -
#344 idén (is) lesz n.o.h.a, és ami még szebbé teszi az egészet, hogy utána közvetlenül barabás lőrincék is nyomni fogják, de szép lesz istenem:D -
#343 Machine Head -
#342 Machine head? -
#341 Hegyalja Fesztivál - metal hegyek
[2009-03-24]
Az alábbi infot kaptuk a Hegyalja szervezőitől: "A Grammyvel díjazott Machine Head, és frontembere Robb Flynn flying V gitárja mellett számtalan más torzított hangszer és tulajdonosa lesz ott a Hegyalja színpadain. Californiából jön az Ignite, de hegyaljás lesz (legalább egy este erejéig) a Finntroll, a Death Angel, a Testament, a Kataklysm, a Keep Of Kalessin és a Hatesphere is." -
#340 nem voltam ott mégsem :( végülis balcsin voltunk -
Ben C #339 Ott kellett lenni! Hatalmas volt! -
#338 N.O.H.A.-n ott kell lenni :) -
atranor #337 hehe, én már vasárnap ott leszek :P -
#336 Mész?
Jó neked! -
#335 Már csak 13 nap!!!!!