3926
  • totya4
    Kösz, akkor ez valami bug lehet, mert az ember honnan találja ki hogy ő mint isten egy hordót csak akkor vehet fel ha a határ elér addig? :)
  • TomDantes
    Lehtséges, de az most naygo n tetszik hogy azt mondja ő egy nagy gyerekutánan meg össze taposta az ellenséget
  • Shadow_THH
    egyébként ajánlom a bw1-et sokkal jobb ha szereted a lényedet, a kettőben csak simán beállítod mit csináljon, ott bele kellett nevelni (vagy verni :) ) és mindegyik más-más személyiség volt

andy oroszlánja pl gyakran szeretett leülni és nézni a naplementét, nekem meg volt olyan tigrisem akit nem tudtam leszoktatni arról, hogy titokban a totemre szarjon
  • Shadow_THH
    gondolom nem ér el addig a határod

majd ha végigvitted a pályát akkor próbáld
  • totya4
    Nem ír senki? Hát... pl. a második szigeten vannak pici szigetek amiken fel lehet venni egy hordót és le kéne tenni a következőn és így tovább mindegyik ürgéhez. Namost felvenni fel lehet a hordót, letenni már nem (vagy csak a kiindulási pontra) Rákerestem a fórumban, volt akinek ilyen gondja volt, és nem is kapott rá választ azon kívül hogy ami a feladat :) Aki megcsinálta, az hogy és hova tette le azt a hordót miután felvette?
  • TomDantes
    ?
  • Shadow_THH
    ték
  • TomDantes
    Aha, pedig nagyon komoly játék, most ghoyg már értem miket irkál ki nagyon élvezem. Abromi jól szótrakoztam az oroszlánommal, megtanítota mminde félére, igazán jó fej, segít mindenben, gyűjtögeti az élelmet fát, ércet, segít építeni, trágyázza a mezőt, szórakoztatja a népet...és ha ellenség jönne lepofozza őket.
  • Shadow_THH
    de
  • TomDantes
    hát mostanában nem sokan írnak ide...
  • TomDantes
    Jó lett a honosítás!
  • Toroco
    én is
  • Dzsega #3594
    thx! már töltöm is
  • Shadow_THH
    elkészült a magyarítás szedjétek le a magyaritasok.hu oldalról
  • Forton
    köszi, kipróbálom
  • Nohab
    Próbáld meg az eredeti exét rakd vissza a tört helyére.
  • Forton
    Üdv!

Nekem nem engedi felrakni az 1.01-es patchet, mert azt írja hogy hamisítvány. Nem lehet ezt a problémát vmivel kiküszöbölni?
  • Forton
    mondtok egy oldalt ahol rengeteg alap dolog levan írva a játékról??
  • Neogan
    Már mind1. Az érdekes hogy ha Paused állapotban van mennyivel gyorsabb a gém. Egy leheletnyi röccenés sincs de amint benyomom újra a P-t elszabadul a pokol :(
  • Neogan
    Mi az a command line? Readmeben olvastam hogy ide kell beírni azt hogy LOWMEM vagy MINSPEC, ha szaggat a gém.
  • Toroco
    az egyik pályán a tengerparton, pálmafák között találsz 5 követ ha jólemlékszem. lehet hogy a második, az egyik falu közelében. mindegyik köbe egy arc van faragva, és barbaszinüek. ezeket bekell rakni a faluba, és az emberek majd elkezdenek táncolni körülötte. egy idő után aura lesz körülötte, és ha teljesen feltöltődik, akkor a szinbolumod is megjelenik fölötte. egy hatásos modszer hogy jobban felkeltse a nép figyelmét, ha megdobálod tüzgolyokkal, és akkor karod a faluba, amikor még izzik. Jól gyüjti a hivőket, ha kicsit dobálgatod is az emberek felett. ugyan igy hatásos egy másik falu meghóditásánál is.
  • Andrejka
    bocs hogy itt kérdezem de nem tudja vki hogy az 1-ben hogyan csinálhatok artifactokat(azt írták valami kövekből)
  • Toroco
    akkor nemtom
  • jaku
    Van, tobbet is epitettem.
  • Toroco
    elvileg mindenképen felnőnek. de rakj le óvodát, angoul nemtom mi a neve
  • jaku
    Nemreg elkezdtem ujra jatszani, es most vettem eszre, hogy a gyerekek nem nonek fel a varosban. Van 300 gyerek es 70 felnot. Nem tudja vki, hogy mi a megoldas? hogyan nonek fel a kolkok? Van tobb ovoda, egyetem..stb. Plz vki help, mert igy nem tom legyozni az ellent.
  • Toroco
    ore-t bányászni lehet. egyes pályákon vannak bányák a hegyek lábánál, máshol meg csak a felszinen. csak oda küldöd az embereket. mindig csillig körülötte a talaj.
  • bacardi93
    hy! hogyan lehet követ(ore) gyártani????
    PLS HELP!!
  • Toroco
    Hali! Van valaki regisztrálva a magyaritasok.hu-n, aki tudna küldeni egy meghivót, hogy regisztrálhassak. Aki tud segiteni, az küldjön privit, és megadom az email cimem. Köszi
  • MhyCroft
    Hali!

Nálam is jelentkezett a probléma de miután rájöttem mi a gázo 2 dolog tudott segíteni.

Nálam a gond az volt hogy hamar teleírta a virtuális memóriát s amikor elkezdett fogyni akkor baszagatott s amikor megtelt akkor automatikusan kipucolt vmennyit és ujraindult a körfolyamat. Növeld meg a virtulás memóriát!
    1./ Felraksz egy memeóriapucoló progit ami futt közben és szabadít fel memóriát.
    2./ Óránként kilépsz aztan visszalépsz:S.
  • grebber
    Még nincs, de készül!
  • JaSoN HuNTeR #3575
    Srácok a játékhoz van honositás?
  • Atkamon
    oké akkor elmondom: nincs
  • Jesy
    Fleko! attól hogy nicnsa j átékba attól még lehet hozzá valami multis program vagy patch... már boccs... mint ahogy a GTA SA-hoz is ....
  • FLeK0
    látod a játékban?
  • Jesy
    szóval nincs multi? :(
  • Toroco
    szerintem én is igy teszek
  • Dzsega #3569
    én megvárom a teljes magyar változatot s majd azzal végigtolom még 1x.
  • Toroco
    na ezt nem is tudtam. én hamar végig nyomtam az elején, és utána már nem is játszottam vele. bár jólenne még az oroszlánnal végig vinni egyszer.
  • Shadow_THH
    nem ha az összes patchet egymás után felrakja és közben nem kezd el játszani