Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gamekapocs
Én az 576.hu-n olvastam😊

lala12
A Black and White 2 hivatalos fórumán az egyetlen ezzel foglalkozó topik hivatalos bejelentése szerint:

The game will be released in stores on September 30th in the US, and October 7th in Europe. This is official. We are almost finished.

gamekapocs
2005.10.14.

HURRÁ!!<#taps><#taps>

Mikor jön?

gamekapocs
A végleges dobozkép!!!

gamekapocs

Eye-scream
Hehe, õket nagyon bírtam az elsõ részben is, fõleg ha egy ideig nem csináltál semmit, és elkeztek ökörködni a képernyõn 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Nyugi, gondolom optimizálják majd, valszeg futni fog gyengébb gépeken is.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

tigeroo

jájj de gálád😄
megnéztem nem voltam tuzottan elragadtatva ezektõl. az egyben sztem jobb volt a heal varázslat

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Bandew
Elõször mindenki utálja, amíg nem játszik vele több idõt.
Aki az elsõ 5 perc után törli, az jól megszívja.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tuvok
Videókat linkelni pls ,)

datango
fujj , már az 1 et is utáltam 😛 pedig mijen nagy szám volt az akkoriban...

Láttátok az utóbbi kiadott videókat a varázslatokról? És azt is, hogy mennyire szaggatós? Gondolom, nem egy harmat gépen vették fel. Hogy fog ez futni az átlag gépeken?!

Johnyy
most amúgy nehogy azt hid hogy nemmegy ez a topic csak a nép megnlzi elolvasa és nem komentel ,, de félmilioan bizti megnézték ... .o

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Mr_no_NaMe
Jöhetne mán!
tigeroo
topic UP! ha õsszel jelenik meg, nemtom hogy fogom zárni a félévet😄DD
sajnálom hogy nem lesz tigris benne (vagyis ki tudja, de játszható oldalon már nem) de marad farkas >>hûséges kiskutya /oroszlán >> doromboló kiscica😊)

Johnyy

hello lécci valakisegítsen. Hol tudom letölteni az elsõ részt?
Leszedtem a videókat és mindegyik fejjel lefele játszódott le. Én biztos hogy az oroszlánnal fogom kezdeni.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Nincs még kiadva vmi demó elözetes game?

Ezek szerint lesz farkas tehén oroszlán meg majom?

Hmuda
Mostmár 100%, hogy farkassal fogok kezdeni. 😄

De csak azért mert sajnos a tigris nem lesz játszható lény. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tuvok
nice !

Ja. Nagyon jó a videó. Már alig várom a megjelenést!!!

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

AnuluWork
Nézzétek meg a HWn a videót! 😊 Irtó jól néz ki.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bandew
hmmm nem csúnya :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

lala12
Hát még ezt hogy fogod komázni...

Tomalak
Pedig nagyon imádtam/imádom azt a játékot általános suli 3 éve nem is tellet másba csak hogy azzal játszottunk meg dumáltunk róla 😊. Meg Theme Hospitál az is nagyon ott van sztem meg a Theme Park meg folytatása 😊
HL ne is nagyon ismertem akkoriban játszottam a demójával mókás volt de annyi 😊

Bandew: Sajnos azt nem ismerem.
a_n_d_r_e_w
PC-re állítólag már az is feljavítva érkezik. De mondjuk az, hogy ütõsek, az relatív. Mi imádtuk õket, viszont némelyiket a nép nem annyira. A Dungeon Keeperbõl azt hiszem olyan 700 ezer darab fogyott, ami nem rossz, de hol van a HL 8 milliós számától?
Szerintem ugyanaz a helyzet, mint American McGee-vel 😞

One Vision. One Purpose.

Bandew
Fable azért igen nagy kivétel volt :-)

Tomalak
Ha jól tudom Peter Molineux játékai mindig elég sokat késtek és szerintem kivételnélkül mind ütõs darab is lett. Szoval inkább késsenek mint sem csalódnunk kelljen.
akkor már egy évet fognak késni. nem tulzás ez egy kicsit? vagy akkor vmi nagyon ütõsnek kell lennie.

Johnyy
enyi idõ alatt egyedül megírok egy blek end wáytot 😊))))

lala12
A Lionhead hivatalos fóruma szerint a megjelenés 2005 õszén várható. Eddig csak azt írták, hogy a más oldalakon található megjelenési dátumok csak spekulációk...

"At the present time, the release date for Black and White 2 would be Autumn 2005 according to Lionhead Studios' Peter Molyneux.

All dates found online, that are not directly sourced from Lionhead or our publishing partner EA Partners are merely speculation."

Johnyy
nemnehezítette met én automata megfordítva olvastam 😊

lala12
Ezer bocsánat, nem SpyGame, hanem GameSpy. Sorry. Gondolom ez megnehezítette a megtalálását.
http://media.pc.gamespy.com/media/016/016987/vids_1.html

Johnyy
link ? 😮

lala12
Megjelent egy interjú Peter Molineux-val. Letölthetõ video a SpyGame honlapjáról. Élvezettel beszél a játékról, és annak nagyságáról. Kíváncsi lennék, mekkora vasra építkeznek?!

Johnyy
én már 8.yára vaném.. 😊 nayó és az a regeteg skirmis, meg muti....

ÁÁÁÁÁ ez nekem nem fog menni!!! 😞 Pedig mennyit nyúztam az 1et. Jut eszembe elõ is vezsem hatodjára... 😉

Hát igen

A ramod kevés mással nem lesz gond!
Nekem Intel P4 2,6GHz Northwood van 256MB, Radeon 96pro. ezzel remélhetõleg menni fog, bár a memoárom az kevés.

Dzsega
csodálatos!!!!
annyira azé nem várom mert csak meg fog szakadni a szívem mivel ehhez legalább 2 erõmû fog kelleni nekem meg még egy fél sincs.😞

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tuvok
Tudtommal szoktak néhányan, a topikjában nézz szét .

kéne multizni az egyel. biztos kök baró

Johnyy
énatt má vagy 10 x végigvitem, nemtomenyiszer de iszonysoxor!! plusz multi, meg skirmis