3926
  • oneal1
    hát jah, nekem is 1 gigám van de szívok vele!előző szigeten 600 lakos felett volt a falum aztán akadt...
    szépnek szép de nemtudom milyen cucc kell hozzá...
    geforce leadtek 6800 Gt-m van, ennek azért elég kellene hogy legyen.

Jah a pályára visszatérve!nem csak 2 falu van, csak 2 ellenséges falu, a testvérpár irányítja őket 6. agy 7. lehet azthiszem!

Köszi azért a tippeket!
  • totya4
    Nem tudom melyik az a sziget, de nem emlékszek olyanra, hogy csak 2 ellenséges falu volt :)

Általában jó taktika az, hogy gazdaságilag erősödni, népet növelni, ezáltal jön a többi falu+érc, lényt edzeni és a leghamarabb leromboltatni vele az ellenség csodáját. Lény tudjon tűz, villám, és gyógyítás varázslatot. Átnézni a feladatokat rögtön az elején és ami nem elmebajos azt törekedni megcsinálni, mert abból jön a tp és ebből fakadóan sok lehetőség megvenni+a sziget feladatai.

Én egy ideje nem nyúzom, mert 1 giga rammal kínszenvedés nagyobb létszám esetén. Amúgy kurva szép a játék fejlett videókártyával.
  • Toroco
    én már nem emlékszem. most kezdtem újara, de még alszik a lényem
  • oneal1
    senki?:D
  • oneal1
    hali!
    azon a szigeten vagyok ahol 2 japán falu ellen kell menni.

van valami fontos amit tudni kell erről a szigetről?

tipp esetleg?:)
  • Toroco
    én is a sárkányra emlékszem
  • Shadow_THH
    skineket lehet bele tenni, és ha jól emlékszem sárkányt akartak új lényként még régen de hogy lett e belőle valami azt nem tudom
  • Toroco
    egyszer hallottam olyanról, hogy csinálnak új lényeket a játékba. azt hogy teljesen új lények lesznek e, vagy csak skinek azt nemtom. Erről nem tud valaki valamit?
  • Toroco
    Tudtam én hogy raktam fel képet, csak pont nincs benne ez ásatás kifejezés amit kerestem, az oldalakat meg nem néztem végig.

De akkor igy meg is oldódott a probléma.
  • Dzsega #3677
  • oneal1
    okés este csinálok képet:D

amúgy a 2. is megvan már jobbra aponttól egy kis dombon. ezt éjszaka találtam meg.
  • Toroco
    :D

ya van egy olyan amit éjjel, vagy naplementekor kell
  • totya4
    fu de rendes valaki :)
  • totya4
    Már nem tudom melyik sziget az, én magyarítással nyomtam, a földet kell dörzsölni ott ahol írják, meg egyszer van hogy éjszaka kell dörzsölni, na vagy a magyarítás nem volt korrekt, vagy a feladat volt gagyi, mert én is megszenvedtem vele.
  • Toroco
    azok alapján amit elmond jeleket kell kidörzölni a földből.elmondani nem tudom, hogy hol vannak a jelek, de ha egy képet teszel fel ide a területről, vagy elküldöd a [email protected] ra akkor bejelölöm rajta hol vannak a jelek, és visszaküldöm. Kb ra még emlékszem a jelek helyére. asszem az első pont ott van ahol a csávó magyaráz neked. ott dörzöld a földet.
  • oneal1
    6 os szigeten a régészes feladatom csinálom. vagyis csinálnám:D

hogy vezessem a romhoz??
    gyors help!!

köszi:)
  • oneal1
    http://bnw2.uw.hu/
  • Don Goo
    1,2 patch ????? hun????
  • Toroco
    nekem sem volt vele gond soha, éjszakára mindig eltüntek az emberek
  • Dzsega #3667
    egyébként sokan panaszkodtak erre de nekem sosem volt prob mindig lement szépen a nap azt joccakát...
  • Edit1965
    Köszi ! Akkor küldetésre fel !
  • oneal1
    jah alvás téma....hiányolják az alvást meg a szabadidőt!
    ezek ellen hogy lehet tenni!

azt nem teszem meg hogy leszarom mer jó-t játszok:D
  • Toroco
    ha szigetet váltasz akkor uj várost kell építeni, újra kell a népességet növélni, a katonaságot is újra kell szervezni. Amit megvettél épület tipust az megmarad már neked, és a pénz is.

óvoda mindig kell, egyetem annak nemtom van e azon kívül szerepe hogy javítja a város értékét. kocsma a késöbbiekben mindig zsúfolásig tele lesz. hogy miért nem alszanak azt nemtom.

2. vagy 3. pályán már lessz ellenfél. ha megvannak a küldetések, akkor csak rajtad múlik, hogy rögtön átmész e, vagy építgetsz tovább
  • Nohab
    Huh!
    Akkor próbálom elmagyarázni. Igen akkor szinte mindent újra kell kezdeni. Csak a varázslatok, állatkád, épületek(csak az alap, azaz neked kell felhúzni) és a pénz megy tovább.
    Amint megveszed őket érdemes felhúzni. Ha fáradtak az emberek csinálj éjszakát. (Az égre katt folyamatosan és elkezded rángatni az egeret)
    A pénz meg varázslatokra épületekre emberekre megvételére való.
  • oneal1
    én is ott vettem 1 hete kb:D
  • Edit1965
    Ja és a raktárak tele vannak kajával.
    Vagy mindig csak a küldetés kell teljesíteni, nem kell többet nyújtani az adott szinten ?

Mi a helyzett az összegyűjtött "pénzzel". Az is elvész, ha új szigetre megy az ember ?

Melyik szinten van, amikor más kultúrák is játszanak ? Pl. Japán ?
  • Edit1965
    Sziasztok !

Egyrészt, akit érdekel, a tescoban 1990 Ft-ér lehet kapni a B & W 2-öt.

Most kezdtem csak el vele játszani, az első szigeten minden az enyém lett, teljesítettem a feladatokat.

Kérdéseim:
    Ha az aranytekercsre kattintva elhagyom a szigetet, akkor mindent újra kell kezdeni ? Katonaság betanítása, város felépítése ? A nemzettség jön velem, vagy minden ott marad ? Amiket építettem házakat, azokat az új helyen is fel tusom már építeni ?

Mikor érdemes óvodát és egyetemet építeni ? Vagy pl. kocsmát ? A kutya se ment be még a kocsmába se.
    Az embereknek nincs jó kedvük, mert kialvatlanak és éhesek. Holott én nem hajszolom őket, az összes építményt én építem fel...de ők csak mennek kőfejteni, fát vágni és aratni rendületlenül, bejárják az egész szigetet, megállás nélkül. Miért nem alszanak, pihennek ?

Hirtelenjében ennyi. :)
  • Dzsega #3659
    átállnak egy idő után
  • oneal1
    hali!

a 3. szigeten tartok már csak a utolsó falut kell megszerezni, eddig nem háborúztam de lehet hogy most azt kéne..Vagy át állnak maguktól azok is, vagy mindenképp háborúval kell elfoglalni?

köszi
  • totya4
    A lény oltásban pont az a jó hogy nem kell elfoglalnod a közelben semmit :)
  • CSIMB0
    köszi sikerült nekem is:D(elfoglaltam a mellete lévő város és eloltotam)(nekem is mejmom van :D)
  • totya4
    Nekem nem okozott gondot, a majom (a lényem) tudta a víz varázslatot, oda küldtem, rákatt a toronyra hogy "megszüntet" (magyarítás) és eloltotta :)
  • CSIMB0
    Hello
    Nem tudtam néhány feladatot hogy kell megcsinálni.Segítetek nekem?
    Most épp égő olajpumpákat kell eloltani csak nem tudom hogy kell.
    Ha tud nekem segíteni valaki legyen szíves és segítsen :)
  • totya4
    Mindegy, a nyilasok megtették humánusan... :)
  • Toroco
    lesznek beteg tehenek. viszont ha már beépíted azt a területet akkor nehéz megtalálni őket, nekem csak nagyon közelről sikerült.
  • Dzsega #3651
    amikor elkezded a küldit akkor a környéken megjelennek beteg tehenek...

más: elakadtam az 1 ben már írtam oda ha valaki tudja plííííz thx
  • totya4
    Egy beteg tehenet bedobni, ezáltal megfertőzni és abba pusztuljon el? Hát, szerintem humánusabb lenyilazni :)
    Nekem egyébként semmilyen beteg teheneim nem voltak, tehát sok választás nem volt.
  • Toroco
    ya én is
  • Dzsega #3648
    nyilasok???
    én beteg tehenet dobtam be neki az sokkal inkább jó mint gonosz megoldás.
  • Toroco
    szerintem csak onnan. Délután működött, úgyhogy holnap biztos letudod ölteni