Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
bár a b&w2-rõl nem hallotam de sok gamma úgy oldja meg a törés elleni védekezést, hogy valami bugot kreál.
lehet, hogy ez van bár nemhinném

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Na, hogy lássátok mirõl is van szó.

http://media.proxnet.hu/upload/20070109/16175456064.jpeg

Látható, gyerek mint a tenger, sok nap is eltelt, mert a japánok sziget meg van hódítva, a népesség mégse változott csak azokkal, akiket lenyûgöztem.

Halott pedig csak 3 van (a temetõ korán lett felhúzva).

http://media.proxnet.hu/upload/20070109/16174894113.jpeg
Kösz a választ. Érdekes lenne a játék ha 1-2 nap alatt meg is nõnének a gyerekek 😊 Nemkem nem nõnek fel pedig több száz gyerek van, több száz felnõtt változatlan számban, haláleset meg összesen 3 😊 Pedig könnyebb lenne ha sok katonát lehetne alkotni.
A hordós részt megoldottam, a lényeg azon volt hogy marha idegesítõ hogy nem lehet letenni a hordót, de ez másnak is feltûnt mint írtam. Te legalább leírod pontosan mit kellett volna tenni, kösz. Azzal is egyetértek, hogy elég buta mellékfeladatok vannak a játékban, ez is feltûnt másnak is.
Dzsega
növekszik a városok létszáma és ha jól tudom 1-2 nap alatt meg is nõnek.
be lehet kapcsolni az "S" betûvel, hogy ki õ és mennyi idõs és akkor figyelemmel lehet követni mennyi idõ alatt nõ meg. (van hozzá egyébként magyarítás ami mocskosjó!) Ha rátartod vagy felveszel egy embert akkor csak annak az egynek lesz kiírva a tulajdonsága (hogy hívják mit csinál hány éves). Pl azon a szigeten ahol homokos a sziget, talán a 6. ott van egy küldi amit csak úgy lehet megcsinálni ha figyelsz egy embert mert a boszik csak a 21 éves csajra vagy csávóra mondják hogy jó.
visszatérve a hordóra: ha felemeled akkor egy kicsi kör jeleneik meg körülötte, fehér ez az a terület ahol el tudod dobni ha ezt elhagyod akkor nincs már hatalmad. fogod eldobod ha nem esik vízbe akkor újra dobhatod tovább.
asszem ennyi.

Én egy kicsit logikusnak találtam, hogy a katonaság azért nõjön, mert "meghódítok" falvakat, és így lesz ember is. Akinek a gyerekbõl felnõtt lesz, annak mégis hány "nap" alatt történik ez meg, és mindegyik pályán, az elsõkön is? És növekszik tõle a lakosság, vagy csak a kipusztult öregeket kompenzálja?
En ezzel a problemaval kuzdok. Nem tudom, hogy mi lehet a megoldas erre. Talan egy peccs segit? Most tervezem megvenni az eredeti jatekot, de ha ott is marad ez a bug, akkor nagyon merges leszek.
ennél a résznél lehet hogy bugos a játék. nálam általában felnõttek, de sokak irták régen hogy nemnõnek fel, és kihal a város az öregek miatt

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Nohab
Elméletileg felnõnek. Én csak azt veszem észre, hogy idõnként ninvs egyetlen kölök sem a környéken, de az öregekbõl pedig dugig van tömve.
Kösz, mint írtam is, mihelyst enyém volt a sziget már nem okozott gondot a hordó.
Kösz, ezt megpróbálom!

Egyelõre szerettem volna fát kiirtani a szigeten, mivel elfoglaltam nem kellettek a harcosok (és nem is jutnak át a következõ pályára...), ezek mind mehettek fát vágni 😊 El is mentem szunyálni, mikor visszajöttem látom ám hogy 4fps a sebesség, mondom mi van. Hát a feladatkezelõ megmondta...sok dolgozó embernél kevés neki 1 giga ram... Tûzlabdát nem akartam csinálni, mert az rontja a jóságomat, a multiösszeszedés megvan, de minek dolgozzon egy isten ha van rá halandó? 😊

Arra lennék kíváncsi, hogy ez a gyerek dolog a játékban csak szinesítés miatt van? Mert nem úgy vettem észre hogy ezek valaha is felnõnének; a (felnõtt) létszám csak akkor gyarapszik, ha behódol nekem valami tanya.
Nohab
H a jól megfigyeled a hordó amit felveszel egy köves résszel kirakott körben van, és csak a körben tudsz dobálni. Próbálkoztam, de nagyon nehéz. Inkább akkor kezdjél neki, mikor tiéd a sziget. Akkor már a máglya fölött el tudod engedni a hordót és kész is.
az erõsítés egyszerü. pórázzal utasítsd, hogy vegyen fel egy fát, és ha ráviszed a kezed az állatra, akkor kijön egy felirat hogy workout, és akkor klikk. elfog kezdeni kondizni. ugyan ezt lehet kõvel is.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

"A hordót pedig el lehet dobni. Csak tudni kell hogyan és hol."

Én pontosan ezt kérdezem kezdettõl fogva, hogy miképpen, dehát a titkot mindenki megtartja magának szép kis társaság ez 😊
A szigetet elfoglaltam, így normálisan meg tudtam fogni a hordót és le is tudtam tenni oda ahova köll.
Most hirtelen annak kéne utána néznem hogy tudom az állatkámat erõsíteni is...
Nohab
Szerintem ez úgy lett kitalálva, hogy a célzáson legyen a feladat nehézsége. Az meg már más kérdés, hogy miután az egész sziget a tiéd röhögve meg lehet csinálni. A hordót pedig el lehet dobni. Csak tudni kell hogyan és hol.
Nana, ilyet én szoktam mondani! 😊

Egyébiránt te ennyit írtál : "talán mer ez a játék menete?"

Ez, akárhogyan is olvasom semmit sem segített abban, hogy azt a hordót a megadott helyre leejtsem, ergó fenntartom azt amit neked írtam.

Dzsega veled ellentétben értelmes választ adott, az más kérdés hogy nekem nem jön össze.

Bug nem csak technikai van, ha egy játékhoz mindenféle végigjátszást vagy fórumokon megoldáskeresést kell végrehajtani, az se normális, tehát bug.

Röviden, csak neked csak most : attól a 4 csillagtól ami a neved mellett van okosabb nem lettél, ha értelmes hozzászólásod van egy felvetésre, lehetõleg akkor reagáljál, egyébként csak szemeteled a topikot a hülyeségeiddel, kösz.
Figyelj, ha annyira buta vagy, hogy olvasni sem tudsz, menj orvoshoz

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Talán mert okoskodni könnyû?
Hát nekem nem hagyta dobni, pedig próbáltam 😊 Csak a kéz megy arra, amerre "dobnám".
talán mer ez a játék menete?

Dzsega
nem bug.
lehet dobni is azt a hülye hordót...

Kösz, akkor ez valami bug lehet, mert az ember honnan találja ki hogy õ mint isten egy hordót csak akkor vehet fel ha a határ elér addig? 😊
Lehtséges, de az most naygo n tetszik hogy azt mondja õ egy nagy gyerekutánan meg össze taposta az ellenséget<#nevetes1>

egyébként ajánlom a bw1-et sokkal jobb ha szereted a lényedet, a kettõben csak simán beállítod mit csináljon, ott bele kellett nevelni (vagy verni 😊 ) és mindegyik más-más személyiség volt

andy oroszlánja pl gyakran szeretett leülni és nézni a naplementét, nekem meg volt olyan tigrisem akit nem tudtam leszoktatni arról, hogy titokban a totemre szarjon

gondolom nem ér el addig a határod

majd ha végigvitted a pályát akkor próbáld

Nem ír senki? Hát... pl. a második szigeten vannak pici szigetek amiken fel lehet venni egy hordót és le kéne tenni a következõn és így tovább mindegyik ürgéhez. Namost felvenni fel lehet a hordót, letenni már nem (vagy csak a kiindulási pontra) Rákerestem a fórumban, volt akinek ilyen gondja volt, és nem is kapott rá választ azon kívül hogy ami a feladat 😊 Aki megcsinálta, az hogy és hova tette le azt a hordót miután felvette?
?

ték

Aha, pedig nagyon komoly játék, most ghoyg már értem miket irkál ki nagyon élvezem. Abromi jól szótrakoztam az oroszlánommal, megtanítota mminde félére, igazán jó fej, segít mindenben, gyûjtögeti az élelmet fát, ércet, segít építeni, trágyázza a mezõt, szórakoztatja a népet...és ha ellenség jönne lepofozza õket.

de

hát mostanában nem sokan írnak ide...

Jó lett a honosítás!

én is

Dzsega
thx! már töltöm is

elkészült a magyarítás szedjétek le a magyaritasok.hu oldalról

köszi, kipróbálom
Nohab
Próbáld meg az eredeti exét rakd vissza a tört helyére.
Üdv!

Nekem nem engedi felrakni az 1.01-es patchet, mert azt írja hogy hamisítvány. Nem lehet ezt a problémát vmivel kiküszöbölni?
mondtok egy oldalt ahol rengeteg alap dolog levan írva a játékról??
Neogan
Már mind1. Az érdekes hogy ha Paused állapotban van mennyivel gyorsabb a gém. Egy leheletnyi röccenés sincs de amint benyomom újra a P-t elszabadul a pokol 😞

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Mi az a command line? Readmeben olvastam hogy ide kell beírni azt hogy LOWMEM vagy MINSPEC, ha szaggat a gém.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

az egyik pályán a tengerparton, pálmafák között találsz 5 követ ha jólemlékszem. lehet hogy a második, az egyik falu közelében. mindegyik köbe egy arc van faragva, és barbaszinüek. ezeket bekell rakni a faluba, és az emberek majd elkezdenek táncolni körülötte. egy idõ után aura lesz körülötte, és ha teljesen feltöltõdik, akkor a szinbolumod is megjelenik fölötte. egy hatásos modszer hogy jobban felkeltse a nép figyelmét, ha megdobálod tüzgolyokkal, és akkor karod a faluba, amikor még izzik. Jól gyüjti a hivõket, ha kicsit dobálgatod is az emberek felett. ugyan igy hatásos egy másik falu meghóditásánál is.

bocs hogy itt kérdezem de nem tudja vki hogy az 1-ben hogyan csinálhatok artifactokat(azt írták valami kövekbõl)

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

akkor nemtom

Van, tobbet is epitettem.
elvileg mindenképen felnõnek. de rakj le óvodát, angoul nemtom mi a neve

Nemreg elkezdtem ujra jatszani, es most vettem eszre, hogy a gyerekek nem nonek fel a varosban. Van 300 gyerek es 70 felnot. Nem tudja vki, hogy mi a megoldas? hogyan nonek fel a kolkok? Van tobb ovoda, egyetem..stb. Plz vki help, mert igy nem tom legyozni az ellent.
ore-t bányászni lehet. egyes pályákon vannak bányák a hegyek lábánál, máshol meg csak a felszinen. csak oda küldöd az embereket. mindig csillig körülötte a talaj.

bacardi93
hy! hogyan lehet követ(ore) gyártani????
PLS HELP!!

Hali! Van valaki regisztrálva a magyaritasok.hu-n, aki tudna küldeni egy meghivót, hogy regisztrálhassak. Aki tud segiteni, az küldjön privit, és megadom az email cimem. Köszi

Hali!

Nálam is jelentkezett a probléma de miután rájöttem mi a gázo 2 dolog tudott segíteni.

Nálam a gond az volt hogy hamar teleírta a virtuális memóriát s amikor elkezdett fogyni akkor baszagatott s amikor megtelt akkor automatikusan kipucolt vmennyit és ujraindult a körfolyamat. Növeld meg a virtulás memóriát!
1./ Felraksz egy memeóriapucoló progit ami futt közben és szabadít fel memóriát.
2./ Óránként kilépsz aztan visszalépsz:S.