Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a 2. is megvan már jobbra aponttól egy kis dombon. ezt éjszaka találtam meg.
!Forza Ferrari!
ya van egy olyan amit éjjel, vagy naplementekor kell
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
hogy vezessem a romhoz??
gyors help!!
köszi😊
!Forza Ferrari!
egyébként sokan panaszkodtak erre de nekem sosem volt prob mindig lement szépen a nap azt joccakát...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ezek ellen hogy lehet tenni!
azt nem teszem meg hogy leszarom mer jó-t játszok😄
!Forza Ferrari!
óvoda mindig kell, egyetem annak nemtom van e azon kívül szerepe hogy javítja a város értékét. kocsma a késöbbiekben mindig zsúfolásig tele lesz. hogy miért nem alszanak azt nemtom.
2. vagy 3. pályán már lessz ellenfél. ha megvannak a küldetések, akkor csak rajtad múlik, hogy rögtön átmész e, vagy építgetsz tovább
Akkor próbálom elmagyarázni. Igen akkor szinte mindent újra kell kezdeni. Csak a varázslatok, állatkád, épületek(csak az alap, azaz neked kell felhúzni) és a pénz megy tovább.
Amint megveszed õket érdemes felhúzni. Ha fáradtak az emberek csinálj éjszakát. (Az égre katt folyamatosan és elkezded rángatni az egeret)
A pénz meg varázslatokra épületekre emberekre megvételére való.
Vagy mindig csak a küldetés kell teljesíteni, nem kell többet nyújtani az adott szinten ?
Mi a helyzett az összegyûjtött "pénzzel". Az is elvész, ha új szigetre megy az ember ?
Melyik szinten van, amikor más kultúrák is játszanak ? Pl. Japán ?
Egyrészt, akit érdekel, a tescoban 1990 Ft-ér lehet kapni a B & W 2-öt. <#vigyor2>#vigyor2>
Most kezdtem csak el vele játszani, az elsõ szigeten minden az enyém lett, teljesítettem a feladatokat.
Kérdéseim:
Ha az aranytekercsre kattintva elhagyom a szigetet, akkor mindent újra kell kezdeni ? Katonaság betanítása, város felépítése ? A nemzettség jön velem, vagy minden ott marad ? Amiket építettem házakat, azokat az új helyen is fel tusom már építeni ?
Mikor érdemes óvodát és egyetemet építeni ? Vagy pl. kocsmát ? A kutya se ment be még a kocsmába se. <#wink>#wink>
Az embereknek nincs jó kedvük, mert kialvatlanak és éhesek. Holott én nem hajszolom õket, az összes építményt én építem fel...de õk csak mennek kõfejteni, fát vágni és aratni rendületlenül, bejárják az egész szigetet, megállás nélkül. Miért nem alszanak, pihennek ?
Hirtelenjében ennyi. 😊
a 3. szigeten tartok már csak a utolsó falut kell megszerezni, eddig nem háborúztam de lehet hogy most azt kéne..Vagy át állnak maguktól azok is, vagy mindenképp háborúval kell elfoglalni?
köszi
!Forza Ferrari!
Nem tudtam néhány feladatot hogy kell megcsinálni.Segítetek nekem?
Most épp égõ olajpumpákat kell eloltani csak nem tudom hogy kell.
Ha tud nekem segíteni valaki legyen szíves és segítsen 😊
más: elakadtam az 1 ben már írtam oda ha valaki tudja plííííz thx
Nekem egyébként semmilyen beteg teheneim nem voltak, tehát sok választás nem volt.
én beteg tehenet dobtam be neki az sokkal inkább jó mint gonosz megoldás.
Bányaszörnyet a nyilasok simán kivégezték, korábban írta valaki hogy neki nem ment...
Egyetlen megoldás jó sok kõfejtõ és belecsatlakozni a központi utakba, ekkor ha lassan is, de hoznak ércet valahonnan...
keresned kel egy olyan falut ahol még van és azt erõvel elfoglalni, mert ha elcsábítod akko ott marad a bánya amit nem tudsz kihasználni
Lám-lám :
http://media.proxnet.hu/upload/20070109/18102027662.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/20070109/18100933138.jpeg