3926
-
#1201 Mindegy, amelyik szimpatikusabb
A DVD installja egyszerűbb :) -
#1200 Remélem, holnapra kijön, mert...
JÁTSZANI SZERETNÉK EZZEL AZ ISTEN GAME-MEL!
Minden pillanat egyre hosszabbnak tűnik... -
#1199 #1189
HELP!!!!
-
#1198 Bármelyik pillanatban kijöhet. -
#1197 Mert már van ? Nemtom, mikor legutóbb néztem csak 1 cd volt fenn . -
#1196 Oh. És mikor jön ki? -
#1195 miert ne lenne fent? -
#1194 Millió stratégiai elemben van javítás, meg egy halom crash-bugot javít.
Szvsz, várd meg a patchet, mert elölről kell úgyis kezdeni a játékot az install után. -
#1193 Mit fog javítani a patch? Miért várjuk annyira? Egyáltalán érdemes patch nélkül elkezdeni a játékot? -
#1192 köszi meg fogom próbálni! -
#1191 Jee megvan a game
-
#1190 Már leszedtem vmelyik nap . -
#1189 Melyik a jobb verzió???
Ez: Black & White 2 (c) Elettronic Arts *CLONECD*
Vagy ez:Black and White 2 CLONEDVD
-
LegoTGR #1188 #1142 nincsmit és müxik :) -
#1187 Wanadoo-n még nincs fenn egészben ha jól láttam, megvárom hogy fent legyen teljesen, nem akarok többször fizetni . -
#1186 Működik, igen. -
#1185 Köszi
Tigris unlocker műxik, vagy helyzet ? -
#1184 Jó és szép a game torrentről meg a wanadoo-ról lehet tölteni és happy end -
#1183 öö megjelent, fut, daemont tools + key és go, gépigény korrekt, érzelmek vegyes, de ne hamarkodjunk el semmit pár óra játék után!! -
#1182 151 üzi, vki összefoglalná ? -
#1181 Az biztos, ez a game kegyetlen jól néz ki. Amikor kizoomoltam maxra, leesett az állam, aztán rázzomoltam egy nyúlra, felkaptam és nekidobtam a sziklafalnak :D
Én a majmot választottam, elég okosnak tűnt, majd gondolom jó kis varázslatokra lehet megtanítani. Talán majd hasznát veszem ostromkor :P
Meglepően jól fut, teljesen ledöbbentett az első csatajelenet is, irgalmatanul sok ember (kb. Rome nagyságrendű) osztotta egymást, gyújtogatták az épületeket, az ellensgées isten majma vulkánokat idézett meg, nem volt semmi na.
Szóval eddig nagyon pozitív minden számomra. -
#1180 áhhh dehogy -
#1179 tom
örül a fejed mi?
mit töltesz csak nem a Black And White 2-t?? -
#1178 Jó lenne, ha kijönne már a patch
Már túl sokat játszottam vele, nincs kedvem elölről kezdeni
Tényleg megállok inkább most
Pedig már seregem is van.
-
#1177 Előbb maradtál le róla én kaptam eggyet -
N1 #1176 De lehet, csak átkell irnod a Data->grap.cfg file-t,de arra készülj fel hogy a 9600 ezekhez már kevés, nemhiába nem lehet alapból azokat belőni, haaz alapból adottakat is mind benyomod már az is elég rendesen megeszi karit -
#1175 Valaki tud küldeni egy wanadoo-s passot? -
#1174 a legújabb driver van fent, lehet, hogy régebbivel jó, de egyelőre reménykedem a peccsben... -
Newfronter #1173 Esetleg próbálddd ki másik driverrel, de nem garantálom hogy úgy is be tudod pipálni, meg az is lehet,hogy a patch javítani fogja.. -
#1172 jó, nem olyan vészes a dolog, megy meg minden, csak rohadtul bosszant, hogy nem tudok olyan grafikai lehetőségeket használni, amiket máshol már többször megtettem. és még a diagnosztikája szerint is minden mellett pipa volt ahol lehet. -
Newfronter #1171 Ne hozd rám a pánikot, azt támogatnia kell! -
#1170 Honnan töltötted le? -
#1169 áááá, akkor miért az nvidiásoknak megy minden faszájosan nekem meg 3 opció nem választható?! -
Alien1024 #1168 énekem amig nem raktdam fel a 7800gt ém hez az uj drivert szarakodott (http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_winxp_2k_32bit_81.84.html) hát ha másnak is segit meg esetleg sebeség gyorsuéást is csinálhadt mivel ati ra optimizálták a gamet -
#1167 Szinte mindegyik torrent oldalról meg pl warez - www.wanadoo.atw.hu -
rayman2003 #1166 Dvds verziot honnet lehet leszedni? -
GrimReaper78 #1165 6600GT így adja az ívet?? Lehet, hogy le kéne cserélni az FX 5900XT-met... -
Newfronter #1164 Akit érdekel, a mininován most jelent meg egy újabb torrent!
BW2 -
#1163 asszem megse varom ki azt a rohatt peccset
vagy lemegyek megnezem a 7 mesterloveszt, hatha lesz peccs mire vege -
#1162 van még rajtam kívül valaki, akinél nem választható a bloom meg a depth of field?