Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Ez eddig rendben is van .
Csakhogy egyrészt attól még megtámad az ellenfél, és védekeznem kell -> hadsereg -> harc -> evil pontok .
Másrészt néha az objektívák közt van, hogy fejlesszek fel egy bizonyos méretû hadsereget egy bizonyos szintre, ez pedig (ahogy eddig tudom) csak harc révén lehetséges -> evil pontok .

Harmadrészt, de ez már csakis saját probléma, nagyobb városok építésével a játék játszhatatlanul belassul, pedig nem igazán minimum konfigom van, így asszem a mostani (4-5 ?) sziget lesz nekem az utolsó a 11-bõl, majd 1-2 év múlva visszatérek a játékra ...

Falabu
Hali!

Nem akar mûködni sehogysem, eddig arra gyanokdtam, hogy a ringyózzal van a gond, de most újraraktam az egészet teljesen friss rendzser, de még mindig ezt a hibát adja ki nekem (hiba)!

Rendszer: AMD Tb 950 Mhz, 512 DDR, Ati Radeon 9600!

Kérlek mondjatok erre valamit, mert este a hírekben hallani fogtok rólam!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Pluskast
Nagyon thx!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Elképzelhetõ, hogy a falon átlépés játékmenetbeli romlást okozna. Szerintem nem véletlen, hogy ekkora a mérete.

Mike
és mikor is? jelzett az valamit?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

I.C.ram
Erre valaki válaszóljon már légyszíves.

Meg még annyit, hogy ha gonosz vagyok, akkor megváltoznak az épületek, meg a városkép is, vagy minden marad ugyanolyan pompás. Direkt vettem ilyen alap házakat, amikbe többen beférnek, kolcsóbbak, és a rohadék kis dögök jó szomorúak lesznek, én meg jó boldog 😛
Mike
vagy csal a gép, és ahogy a semmibõl képes hatalmas sereget elõvarázsolni, ugyanúgy az õ katonái nem is esznek

Mike
alaõp, hogy felteszed a patch-et

Mike
figy
ha gonosz vagy hadsereg, harc
ha jó vagy nincs hadsereg csak építés
a jó isten az ellenségeit sem bántja, hanem odaszór nekik egy kis kaját

Mike
van kaja meg fa varászlat? és mondják akkor ohh foood, oh woood?

anno emléxerm kimentem a konyhába, és ohh food hagyta el a számat spontán
(innen is látszik, hogy fix nem vagyok normális 😊))))

Hmuda
Azért gonosz, mert a csata nem más mint értelmetlen gyilkolászás. Halál=rossz, élet=jó. Ilyen egyszerû.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nem lesz nagyobb. Vannak adatok és ott 100%-osnak jelzi a méretet. Ennyi, slussz-passz. Rengetegen panaszkodtak a hiv fórumon, hogy a lény maximális méreten is alig tud kikukucskálni a falak mögül.

A BnW1 lényei lazán átlépnék, itt meg nyitogatni kell neki a kaput, ha épp ki akar menni, mert túl kicsi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mike
néha jól jönne egy térkép, az egyszer biztos
mint a többi stratégiai játéknál

Mike
én meg szeretnék csatázni, ha már egyszer ez a nagy újítás a játékban, de nem szeretnék gonosz lenni, és az állatkám se legyen az
a csata mitõl gonosz dolog, ha nyerek? max az ellenfél tekinthetne rám mint Sátánra

Nem akarok beleszólni, pláne egyelõre kibic szerepben, de nem lehet, hogy ti nem vagytok még tisztában a játék minden részletével? Hogy például a lény lehet nagyobb is, ha így vagy úgy nevelitek? Meg mit tudom én, ilyenek. Ismétlem, nem beszólni akartam, még ha sikerült is <#vigyor3>.

Voltan
Az égre kattintasz a bal gombbal. Ott tudod állítani az idõt. Be van osztva munkaórákra, szórakozási idõra, meg alvó idõre. Tudod, "Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás."

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mike
ez a bajom a játékokkal
iszonyat idõigényesek
a GTA-val egy egész nyarat végigjátszottam, és még mindig nem fejeztem be
err ugye most itt a BnW2, a Fable, és az Age of 3 is

sokkal jobb lett volna a BnW2-be tesznek free módot is, amikor mindent csinálhatsz, és egyedül vagy egy szigeten

Mike
nem biztos hogy jobb. más

Pluskast
Ok csak nem tudom, hogy hogy kell éjszakát csinálni. De majd akkor otthon megnézem, ha hazaérek a melóból.

I.C.ram
Valaki tudja, hogy hogy a fenébe lehet pénzt szerezni a küldik teljesítésén kívül? A tutorialban mondott valami olyasmit, hogy ha elkapraztatom az embereket, akkor azért is kapok. Hát baromira nem kapok semmit, csak a küldikbõl, azok meg elfogynak.
Hmuda
Csinálj északát...jó dolog odafigyelni a tutorialok közben, roppant hasznos dolgokat szoktak megosztani a nagyérdemûvel...

Pluskast
Nem tudjátok, hogy mi a fenét lehet tenni az ellen, hogy aludjanak az embereim? Csakmert annyi házat építettem , hogy van amelyikben már nem is laknak benne fullosan és állandóan azt kántálják, hogy: "we need sleep". Ezt, hogy a fenébe lehet orvosolni?

Hmuda
Az elsõ részben is tökéletesen látható volt minden 100 méter magas lényekkel is. Egy átlag játékos úgyse közelrõl nézi a játékteret, hanem egészséges távolságból (kb 100-15 méter magasról). Én még azt is hajlandó lennék elviselni, hogy a lény átfut az épületeken, de ne csináljanak egy nyomoronc törpét a régi kolosszális titánokból.

Mike
😄DDDD

Gondolom kezelhetõség miatt lettek "kicsik" a lények (emberek - lény arány miatt).
Ha óriások lennének végképp elveszne a játékélmény a kamera kezeléssel.
Plusz nem látnád a bohóckodásukat - ami nagyon megdobja a hangulatot - , mert csak deréktól lefelé látnad lényed 😊

Persze csak saját vélemény, písz

drop
hát akkor minek mutatják a majmot olyan nagynak meg a 2 szigeten is milyen nagy a lény hát nem tudom akkor ez nagyon elet rontva

Hmuda
Ez a lény egy 100%-osan kifejlett farkas. Igen...ez a maximális méret...

Timbo
ebben tökéletesen 1t értek veled! Az 1 ben sokkal jobb questek voltak!Itt általában dobáljá össze vissz köveket meg hordókat és kész!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Hmuda
Nekem már az ötödik szigeten max méretû volt. Nézd meg az adatok között a méretet. Ha 100%, akkor nem fog tövább nõni. Csak az a gond, hogy jelenleg a legnagyobb méretû lény kábé akkora mint az elsõ rész bébi lényei. Pofátlanul le lettek kicsinyítve.

drop
énekem csak egy dolog nem tetszik hogy kevés a ezüst tekercs van a játékba 1 be sokal több volt nem tudom miért kelet enyire keveset tenni bele
és valaki tudja it hány évesen lesz teljesen nagy a lény mert az 1 részbe 15-20 óra után márnagy volt de it nem igen változik

Voltan
Különben fura, amíg nem hívtátok fel rá a figyelmemet, nekem fel sem tûnt...

Voltan
Lál!

Hmuda
Csak kár, hogy a játékosok háromnegyedének már a könyökén jön ki a szívdobogás és rengetegen totál kilõtték a hangokat, mert idegesítõ.

Nem láttam a játékot, de videókon hallottam már ezt a szívdobogást. Lehet, ez amolyan szimbolikus megfejtõsdi. Például azt üzeni, hogy lehetsz a játékban jó vagy gonosz, biztosan nem vagy szívtelen. Ilyen szép üzenet, kedveskedés.

Elõfordulhat. Mindjárt megnézem.

Habár a #1934-es felvetés sem rossz 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Az elsõ részben a mi saját erõnk, hatalmunk, és varázserõnk növekedését jelezte.
Lehet, hogy itt is ugyanezt.
De dúrva.. komolyan ezt senki sem tudja, hogy mit jelent?
Akkor jobb lenne kitörölni ezt a hangfájlt, ha nincs értelme.
Szívdobogás az elsõ részben is volt
Voltan
Szerintem ez a készítõk szívhangja. Azon idegeskednek, hogy ne jöjjön ki nagyon lehúzó kritika.

Hmuda
Ezt akarja tudni mindenki a hivatalos fórumon is, de a devek hatalmas kussban vannak ezt illetõen. Egyszerûen nem hajlandóak megmondani, pedig rengetegen panaszkodnak, hogy irtó idegesítõ hallgatni, mikor semmi látható oka nincs.

Szerintem nem láma kérdés, erre én is kíváncsi lennék.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ferro
Egy lámoidnak tûnõ kérdés!?

A szívdobogás mit szimbolizál? Mert ha sehol nincs harc és az avatarom/állatkám (kinek mi teccik) békésen játszadozik a macijával a tengerparton, a városban 98%-ban zöld szimbólumok láthatóak, akkor is úgy dobog az a szív mintha menten szívrohamot akarna kapni!

Igen!
Sephi
Ha felrakom a 1.1 patchet akkor az mukodi fog a 4Cd-es verzaval kerem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

igen, érdemes, a késõbbi hibák elkerülése végett.
Állítsd az égen háromszor nappalra
oneal1
mit javít amúgy a patch, hogy muszály újrakezdeni???

!Forza Ferrari!

Ha már küldetés kérdés, van az hogy a gyerek nem tud aludni a kakastól, vele mi a teendõ?

Hali!
Az 1812-esre tudja vki a választ?
mukodik