Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
GW: Axino Hun;
Mondd, elolvastad amit írtam egyáltalán? Azt hiszem eléggé kiveséztem a témát, úgyhogy ennyi.
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Egyébként az hogy 1GB ramod van, nem azt jelenti hogy a játék ennyit kap, mert ebbõl lejön az oprendszer, egyéb programok, lemezgyorsító tár stb. Tehát jó esetben marad olyan (max!) 650-700MB ramod a programnak.
Ha nem akarsz ramot venni (ami most olcsó) akkor szedjél ki az autmatikus indításból mindent, húzd ki a netet is (tûzfal/víruskeresõ se fut ügye..) és igyekezz a teljes populáció létszámot bizonyos szint alatt tartani.
Korábban írta valaki hogy 2GB rammal is kevés hosszú idõ után, tehát idõközönként kilép/újraindít (akár a windowst is).
Ezenkívül a megjelenítést is alacsonyabbra lehet venni, mert az is eszi ám a ramot...ebben talán nem de más játékokban megemlítik.
Persze mindezek akkor ha mint mondod amúgy vga/proci bírná.
Nekem lenne egy olyan bajom, hogy a game 1-2 percenként elkezd szabályosan akadozni, tehát kb másodpercenként 2x megakad, aztán egybõl megy tovább, majd megint egy jó fél percen át. Kb, mintha töltögetne, csak ezt tök szabályosan csinálja, és nem töltöget... Elmondhatatlanul *****ra idegesítõ, már mindenfélét néztem, de nem találok rá választ/megoldást. 1 GB ramom, van, így az nem lehet gáz, fõleg, hogy csak a felét használja ki. Nem grafikai hiba, vagy szaggatás: VGA nem lehet. Proci nem tudom.
Még megjelenéskor is volt azt hiszem valami ilyen problémám, de nem emlékszem, mit csináltam vele, vagy "hogy múlt el".
Amúgy amd/nvidia konfigom van, de az csak lassú neki és szaggat miatta nem? Szal ez amit csinál, nem tudom, micsoda, de így játszhatatlan... az agyam meg már 300 fokon lobog...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A varázslatot már megvettem de nem tudom hogy kéne rávenni.
Ez az black and white 1-ben sem ment.
a jónál is incorrect passwordot ír ha azt nem akkor cannoct connect to the server plz valaki segítsen
nekem se mûködött és még a sajátomat se találtam meg vele.
a büntit megkaptam, elfogadtam 😊)
pont ma járt le 😄D
megyek nyitok topikot...
Hm ez érdekes, keresõ-nem használatért bünti jár? Érdekes mert pár hete a keresés szinte egyáltalán nem dob ki semmit. Ravaszak a fiúk. nemhogy nem mûködik, de még büntetés is jár érte hogy nem lehet használni... 😊
Ez vmi játékos topik?
Csak azért kérdem mert ilyen játékról még nem hallottam pedig nekem is van vagy 5... db.
A teremtményem csak alszik! Lusta dög
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
onnan meg már szabad a pálya!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Creatures Island nincs meg, még sosem játszottam vele.