Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm.
E-Mail:[email protected] (ott mondanám el az msn azonosítóm)
ui:Az utóbbi idõben az a benyomásom,mintha hibásan csinálnák a játékokat(wow,b&w2),de persze lehet csak én vagyok hozzá fáradt meg hülye XD
Nem ma játszottam ezzel, mindenesetre rémlik hogy akkor nyígtak különösen alvás után ha a népesség létszáma nem volt elégséges, ideiglenesen javíthatsz az alvásigényen ha a napszakot átállítod estére (éjszakára?). A többire válaszoljanak azok akik jobban emlékeznek. :)
A küldetésekhez visszatérve.Oké az gondoltam,hogy nem csak hadsereggel lehet elfoglalni a városokat,hanem ahogy mondta Toroco,mivel a játék soran lehetõség van a gonosz illetve a jó oldalra billenteni a mérleget.A hadsereges megoldás természetesen a gonosz oldalt szolgálja.Ez a 3 sziget volna,de elég nehezen sikerül boldogulnom.Az elsõ város megvan,hogy a training alkalmával el kellett foglalni,de nem akadály az hogy egy város messze van és azért nem vándorolnak oda.A következõ városhoz legközelebb álló várost elég jól kidíszítettem és mégsem vándoroltak oda,így maradt a hadsereg(haladni is kell),de ott ugyebár már ellenséges csapatok portyáznak.Miután legyilkolták az embereim,utána ugyan attól a lõszerraktrától vagy valami katonai létesítménytõl nem tudtam embereket csinálni,fogtam a zászlót és kiírta hogy szabad emberek: 0.Jó persze a városombn mindenkinek megadtam valami munkát,de mikor valakit katonának szánnék nem írja ki,mint más munkánál hogy szaporító vagy valami.Elsõ részben amennyire felhúztam a szobrot,úgy álltak az emberek csatasorba,itt hogy van?Illetve másik kérdés.Az elsõ elfoglalt városban minden szép és jó,nem kérnek semmit csak az alvás ami szobor kiemelkedett.Hogy tudom ezt az igényüket kielégíteni?
A fiatalok növekedése:Jó majd akkor megnézem az információt az adott egyedrõl,de van még valami más hátulütõje is a dolognak,mint pl az emberek nem növekednek(majd miután megnéztem meg tudom mondani,hogy nõnek-e vagy sem)
A White.exe hibát észlelt ezért leált. A kellemetlenségért elnézését kérjük.
Az adatok amelyekkel dolgozott valószinûleg elvesztek
A Hibaparaméterei:
AppName: White.exe
appVer:1.2.0.0
Mod name unknown
Mod ver 0.0.0.0.
offset 0000007f
Nagyából ennyi meg utána van egy csomó szám
Üdv DarkS
Falut nem csak sereggel tudsz foglalni. Építs szép és nagy várost, ahogy nõ a befolyásod, egyre vonzóbb lesz a városod a többi város lakóinak. Ha vonzóbb a te városod, mint a másik istené, akkor átköltöznek hozzád. Igaz ekkor elnéptelenedik a másik város, de azt hiszem belehet telepíteni az embereket oda is.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
"nekem egy szektor hibás 512-es memórián 1,5-ös procin meg egy 9000-es 128 megás ati radeonon olyan szépen elfut,hogy gyönyörködtet."
Hát persze. Ha a minimum grafikai beállításokkal AA nélkül jó nagy recékkel szépnek látod, akkor jó neked. Meg 15 fps-el... Memóriaigény a populációval együtt fog nõni, az elején persze hogy nincsen bajod 100 embernél, késõbb viszont gondban leszel.
A nõ küldetésre nem emlékszem pontosan de simán meg lehetett csinálni, embereket eldobni nem méltó egy istenhez :) Sereget toborozni épületekkel lehet, de szerintem ezt a tutoriáként is funkcionáló kampány szépen elmagyarázza.
Szívesen veszem aki megtisztel levelével.
Asszem hogy így végülis meglett a játék gyakrabban fogom ezt a topicot is látogatni :D
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Mesélem a sztorit
Megvettem eredetibe a játékot felraktam a pachet-et és béta magyarosítást
játszok és mikor már végre belelendülök kidob hogy hibajelentés
Tudna valaki segíteni !!!!!!!!!
Elöre is KÖSZ
Üdv. DarkS
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lenne 2 problémám. Az egyik hogy nemtudok egységeket egyesíteni. Pl 2 katonaegységet 1 naggyá alakitani! A másik pedig hogy hogy kell átnevezni az embörckéket?
Megcsinálom az elsõ pályát és mikor töltené be a másodikat, akkor mindig kilép.
Tudtok valami megoldást rá?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kieg másik isten ellen kell nyomni...
Ugye két db B&W2 van ? (Black And White 2 és Black And White 2 Battle of the Gods)
A B&W2 Battle of the Gods az a sima B&W2 kiegészítõje, vagy 2 külön játék?
Ha a kiegészítõje, akkor kell hozzá a sima is?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Ha a gyerekekre gondolsz, azok azért nem nõnek mert nem eredeti lemezt használsz.
Az miért van hogy nagy a termekenységi szintem meg vannak házak és szaporítók de nem akarnak a férfiak felnõni.Lehet valahogyan gyorsítani az idõn vagy valamit hogy gyorsabb legyen a fejlõdés???
Nekem ez a béta magyarosítás van fent. Nagyon jó és nagyon tetszik. Merem ajánlani.
Azt szeretném megkérdezni hogy van e magyarosítás hozzá.Láttam egy bétát de azt írták hozzá hogy 100%-os.Igasság szerint nem bízok benne.
Ha van pls link-et adjatok.Köcce elõre is.
Az lenne a gondom ,hogy most kezdtem játszani a Black &White-al de nem tudom hogy a 2. szigeten hogyan lehet hívõt csinálni.
Lécci segítsetek!!
Elõre is köszi !!!
Üdv.:Pheter
a kezet kell jobbra balra mozgatni gyorsan és akkor felpofozza emlékeim szerint.
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a lényünket hogyan lehet simogatni/felpofozni ha tanítani akarom?
Nem figyeltem oda mikor szakállas csávó elmondja mi a teendõ és most nem tudom hogyan tudhatnám meg. A tehenem kezd emberevõ vadállattá válni, mert nem tudom hogy kell megbüntetni érte O.o<#falbav>#falbav>
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
indíts el egy memória tesztelõ prg és majd az megmondja hogy szar a memóriád.
Nekem is ez volt a bajom. kb az 5. pár memória megoldotta.
Egy problémám lenne a Black & White 2- vel kapcsolatban!
Amikor elindítom a játékot,be is töltöm a mentésemet úgy 2 perc múlva lefagy.Nincs hang,a kezemet nem lehet mozgatni csak a képet látom.
De valamikor mükszik és úgy 3 óra múlva fagy le, de nagyon idegesítõ!!!
Fõleg akkor ha a lényemet megtanítom hogy ne egyen fát hanem gabonát és lefagy.Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne.
Ja amúgy a játékleírásnak mindennek megfelel a gépem.Úgyhogy ez nem lehet baj és bezárok minden háttéralkalmazást mert azt írja hogy azt muszáj! Mégegyszer HELP!!!!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
eredeti?
mert sokaknak akiknek nem eredeti egy csomó hibát csinál. kinek ilyent kinek olyant.
ez is lehet. driverrre figyelj mert arra kényes sem a régebbi sem az újabb nem jó neki. Már nem emléxem melyik kellet neki de ha visszaolvasol tuti le van írva.
Miután újra felraktam, megint ugyanez a hiba lett, mi lehet a GOnd?
Volt már valakinek ilyen hibája?