3926
-
totya4 #3846 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Állítgatod az időt.
-
gadamka #3845 hi! lenne 1 kérdésem!
a 3. pályán a kakasos küldetést hogyan kell megoldani? hlp plz! -
DarkS #3844 Kösz szépen meg probálom !!!!!
Üdv DarkS -
#3843 Bocs a késői válaszért elmaradtam vele.
Nah szóval ilyent nekem is csinált és csak ez az egy játék.
Véletlenszerüen csináltam amire egy memteszt volt a megoldás. Bár hibát nem írt ki mikor végzett de ez olyan hogy folyamatosan megy a tesztelés míg le nem állítod kb 60 alkalommal futott le a teszt és akkor is csak 1 hibát írt ki de ez már elég egy ilyen memória igényes játéknak.
A másik ami spanomnál volt hogy a vinyó nam volt 100-as. Azt is teszteltesd le és futtas rajta egy jó bad szektor kjeresőt.
Sok sikert kívánok hozzá! -
fetyoka #3842 Találtam olyan crackot amivel minden ok. Felnőnek a gyerekek is!! Itt a link. Én az 1.2es patchelés után raktam föl és működik.
Üdv! -
totya4 #3841 Te szivatsz engem?
Keress olyan cracket amivel a gyerekek felnőnek, mert ami neked van az rosssssssszzzzzzzz. -
Szerdzso Cortez #3840 Na totya4."kiegészítő itt értsd: crack".Oké hogy crackelni kell,de nekem a játékhoz volt eleve a lemezen egy crack file és hozzá 2 darab patch.Ez már aztán maximálisan crackelve van/volt.Szóval akkor még ez is kevés volt,hogy normálisan tudjak vele játszani(felnőljenek a gyerekek) és nekem a battle of the gods kiegészítő kell?De ha meg már az fent van akkor nem írja felül a régi dolgokat?Mint pl a Warcraft 3ban ha felrakom a kiegészítős és attól még tudom nyomni a sima részével.Most akkor valami megoldást várnék hogy a kölkök nőljenek. -
totya4 #3839 A két játékban csak a géped közös.
Futtas le valami online víruskeresőt, teszteld a memóriát, tegyél fel újabb drivereket... -
DarkS #3838 Kösz hogy irtál Totya4
Üdv DarkS -
DarkS #3837 Igen volt miért lehet hogy a gépemmel van valami?
a San Andreas-nál is ez volt!!!!!! -
totya4 #3836 Volt már más hasonló játék ami mostanában ilyet produkált neked? -
totya4 #3835 kiegészítő itt értsd: crack. A crack egy olyan dolog amivel nem muszáj betenned az eredeti lemezt hogy játszhass. Viszont ha nem tökéletes lehetnek anomáliák, pl itt hogy nem nőnek fel a gyerekek, vagy mint a Settlersben annó hogy a kovács disznót termel :) -
Andrejka #3834 nem a creature isle az 1hez kieg
sztem a battle of the gods az amire gondolsz :P -
DarkS #3833 Tudna Nekem segíteni mikor elíndítom a játékot akkor kidob egy hibajelentést
Megvettem eredetibe a játék honlapjáról leszedtem a patchet a béta magyarosítást és mikor végre belekezdek a játékba akkor kidob nem tok sokat a hibajelentésröl csak
A Hibaparaméterei:
AppName: White.exe
appVer:1.2.0.0
Mod name unknown
Mod ver 0.0.0.0.
offset 0000007f
ennyi remélem tud valaki segíteni elöre is kösz
Üdv. DarkS Help
-
Szerdzso Cortez #3832 Kössz totya.Ez a kis segítség is szokat számított.Ugyanis én a lakosságra való tekintettel kidobtam a városka szélére az épületet,mert ha a többi közelébe építem,akkor szomorú fejecskéket látok.Próbálom valahogy külön építeni az egyes részeket.Pl templomot ne a kínzókamra mellé építsem.Akkor ez lesz a nyitja.Beépítem a házak közé,legyen néhány katonám.Ez pedig becsületes hogy nem szokásod hülyeséget írni."Nem mind1 hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik".Megkérdezhetném,hogy mi az a kiegészítő,amivel felnőnek a gyerekek.Találtam ilyet hogy valami Creature Isle vagy valami hasonló.Az nem a megfelelő lenne? -
DarkS #3831 Tudna Nekem segíteni mikor elíndítom a játékot akkor kidob egy hibajelentést
Megvettem eredetibe a játék honlapjáról leszedtem a patchet a béta magyarosítást és mikor végre belekezdek a játékba akkor kidob nem tok sokat a hibajelentésröl csak
A Hibaparaméterei:
Mod name unknown
Mod ver 0.0.0.0.
offset 0000007f
ennyi remélem tud valaki segíteni elöre is kösz
Üdv. DarkS -
totya4 #3830 Irtam hogy nem emlékszem pontosan, hülyeséget írni meg nem szokásom. Nekem az rémlik hogy szaporodjon a nép, és a katonai épület a lakosság közelében legyen, ekkor lesz kiből katonát csinálni. -
DarkS #3829 Valaki Tudna Segíteni HELP ME !!!!!allul le van írva miért segítsetek
Cső DarkS -
Szerdzso Cortez #3828 Akkor ha ennyire megy a katonaság dolog,igazán segíthetnél :D.
Magyarításom is van hozzá,amúgy szerintem bele sem vágtam volna.Nem vagyok valami pro angolból,bár tanultam 2 évig.Apró popó köszönöm annak aki elmondta a megcsalós küldetést,hogyan kell megcsinálni.Sűrű bocsánatkérésben volt részem az embertől aki megvádolt. -
totya4 #3827 Na, ha végre eljuttottunk oda hogy nem nőnek fel azok a kurva kölykök, akkor az azért van mert lusta vagy betenni a meghajtóba a drága pénzen megvásárolt játékot :) Állítólag van hozzá olyan kiegészítés amivel felnőnek, és nem kell pakolgatnod a CD-t. Katonasággal nem volt gondom visszaemlékezve. Különösebb hibával sem talákoztam a játékban hacsak az nem azzal, hogy amikor megjelent a játék, akkor 2GB ram még drága mulatság volt, és annyi kell neki. De egyesekeknek még ez is kevés volt ahogy írták. Természetesen minimális graf beállítások mellett nyilván a rendszermemória igény is kisebb. Van hozzá magyarítás amúgy, és szépen minden el van magyarázva folyamatosan. -
Szerdzso Cortez #3826 Kösszi totya az újabb infót.Igen erre végülis rájöttem hogy a napszakkal tudom altatni őket,de most néztem meg és a gyerekek nem nőnek fel.Van azért a faluban pár szaporító és hát a gyerekek már 200 fölött jártak jócskán és nem győztem őket ovodával :D.Azért megköszönném,ha valaki elmondaná hogy kell ezt a gondot kiküszöbölni,hogy a gyerekek nőljenek.A 4. szigeten egész szépen haladok,csak a norvég isten fenyeget engem hogy így úgy legyak.Legjobb a fenevadommal haladok,szépen tanítom,de a lakossághoz úgy látszik valahogy nem értek.Most szabadidőért rinyálnak,pár embernek nem adtam most munkát(megfogtam és kiráztam belőle a sz@rt is.Jobbra-balra mozgattam,nem tudom jól tettem-e és így kapnak e szabadidőt és lehiggadnak).Viszont nagyon szépen elindultam a JÓ úton.Olyannyira impozáns az én falvam hogy messzebbről is ellátogatnak az emberek.Az állatot most tanítom búzát szedegetni,meg építgetni,mivel ezt követeli a küldetés.Meg beuszítottam a norvégokra(megtanítottam neki,ha meglát egy norvégot szakrálisan gyilkolja meg :D).Megkaptam a hátulütőjét:örülök az új dologkna,pl a kretúra elmondja mi bántja,a városközpontban kiírják mi kell nekik,mit építsek és milyen szükségleteik vannak,de úgy érzem sok olyan dolgot is raktak bele,amitől kicsit nehézkessé vált számomra a játék.Ezzel a hadsereggel pedig teljesen hadilábon állok :D.A norvég isten pedig itt riogat engem veszettül,hogy így meg úgy meg fog engem ölni és hasonlók,mit tolakodtam be hozzá,így az az érzésem,hogy égetővé vált a hadsereg készítése/fejlesztése.Bár most nagyobb sereget tudtam készíteni,de ez kevés lesz még akkor is ha a vadállatot is betársítom,elvégre ő sem hallhatatlan.Aki jobban konyít hozzá írjon már vagy vegyen fel msn-re :).
Előre is köszönöm.
E-Mail:[email protected] (ott mondanám el az msn azonosítóm)
ui:Az utóbbi időben az a benyomásom,mintha hibásan csinálnák a játékokat(wow,b&w2),de persze lehet csak én vagyok hozzá fáradt meg hülye XD -
totya4 #3825 Ha nem változik az életkor akkor a gyarapodás nulla, tehát csak attól nő a népesség ha egy falut elfoglalsz vagy behódoltatsz, az pedig mindenképpen kisebb mértékű növekedés mint a természetes szaporodás. Mivel pedig a katonaság alapja a lakosság, előbb utóbb nagy gondban leszel. Bár ha te 512 megával végigjátszod azt hiszem megeszem az asztalomat.
Nem ma játszottam ezzel, mindenesetre rémlik hogy akkor nyígtak különösen alvás után ha a népesség létszáma nem volt elégséges, ideiglenesen javíthatsz az alvásigényen ha a napszakot átállítod estére (éjszakára?). A többire válaszoljanak azok akik jobban emlékeznek. :) -
Szerdzso Cortez #3824 Jó persze totya4 nekem sosem voltak nagy elvárásaim a játékkal kapcsolatban.Fusson el meg a játékmenet élvezhető legyen.A grafika már csak a hab a tortán,perszen nekem is megvan egy minimális elvársom a játék grafikáját illetően,de ez a játék teljesíti.
A küldetésekhez visszatérve.Oké az gondoltam,hogy nem csak hadsereggel lehet elfoglalni a városokat,hanem ahogy mondta Toroco,mivel a játék soran lehetőség van a gonosz illetve a jó oldalra billenteni a mérleget.A hadsereges megoldás természetesen a gonosz oldalt szolgálja.Ez a 3 sziget volna,de elég nehezen sikerül boldogulnom.Az első város megvan,hogy a training alkalmával el kellett foglalni,de nem akadály az hogy egy város messze van és azért nem vándorolnak oda.A következő városhoz legközelebb álló várost elég jól kidíszítettem és mégsem vándoroltak oda,így maradt a hadsereg(haladni is kell),de ott ugyebár már ellenséges csapatok portyáznak.Miután legyilkolták az embereim,utána ugyan attól a lőszerraktrától vagy valami katonai létesítménytől nem tudtam embereket csinálni,fogtam a zászlót és kiírta hogy szabad emberek: 0.Jó persze a városombn mindenkinek megadtam valami munkát,de mikor valakit katonának szánnék nem írja ki,mint más munkánál hogy szaporító vagy valami.Első részben amennyire felhúztam a szobrot,úgy álltak az emberek csatasorba,itt hogy van?Illetve másik kérdés.Az első elfoglalt városban minden szép és jó,nem kérnek semmit csak az alvás ami szobor kiemelkedett.Hogy tudom ezt az igényüket kielégíteni?
A fiatalok növekedése:Jó majd akkor megnézem az információt az adott egyedről,de van még valami más hátulütője is a dolognak,mint pl az emberek nem növekednek(majd miután megnéztem meg tudom mondani,hogy nőnek-e vagy sem) -
DarkS #3823 Hibajelentés...:::..::: DZSEGA
A White.exe hibát észlelt ezért leált. A kellemetlenségért elnézését kérjük.
Az adatok amelyekkel dolgozott valószinűleg elvesztek
A Hibaparaméterei:
Mod name unknown
Mod ver 0.0.0.0.
offset 0000007f
Nagyából ennyi meg utána van egy csomó szám
Üdv DarkS -
Toroco #3822 Vedd fel a fatert, miután elsírja a dolgait. Követni kell a csajszit, és miután bemegy a házba oda kell tenni a fatert az ajtó elé.
Falut nem csak sereggel tudsz foglalni. Építs szép és nagy várost, ahogy nő a befolyásod, egyre vonzóbb lesz a városod a többi város lakóinak. Ha vonzóbb a te városod, mint a másik istené, akkor átköltöznek hozzád. Igaz ekkor elnéptelenedik a másik város, de azt hiszem belehet telepíteni az embereket oda is. -
totya4 #3821 Van egy billentyű ami megmutatja az életkorát a népnek, érdemes azzal ellenőrizni a növekedést, később egy küldetéshez szükség is lesz erre a funkcióra.
"nekem egy szektor hibás 512-es memórián 1,5-ös procin meg egy 9000-es 128 megás ati radeonon olyan szépen elfut,hogy gyönyörködtet."
Hát persze. Ha a minimum grafikai beállításokkal AA nélkül jó nagy recékkel szépnek látod, akkor jó neked. Meg 15 fps-el... Memóriaigény a populációval együtt fog nőni, az elején persze hogy nincsen bajod 100 embernél, később viszont gondban leszel.
A nő küldetésre nem emlékszem pontosan de simán meg lehetett csinálni, embereket eldobni nem méltó egy istenhez :) Sereget toborozni épületekkel lehet, de szerintem ezt a tutoriáként is funkcionáló kampány szépen elmagyarázza. -
Szerdzso Cortez #3820 Sziasztok!Nekem ma sikerült megszerezni a játékot végre.Toltam az első részt is,bár ott nem sikerült sokra vinni.Második szigeten nem tudtam hogy kell megállítani a farkasokat és legyakták a falumat.Végre ebben a második részben odafigyeltek erre a pici dolgokra és kedveztek nekem,úgyhogy magyarítással és ezzel az extrával boldolgultam.Na most néhány észrevételem,illetve kérdésem lenne.Első észrevétel:igaz az enyém is torrentes verzió,nem hiszem,hogy eredeti lenne,crack-et adnak hozzá meg 2 patch-et.De én mintha úgy vettem volna észre hogy az én gyerekeim növekednek.Mert ugye fölévittem a termőföld fölé és nem dobta ki hogy nem lehet még tantítani.Második észrevétel:Nekem ameddig eddig játszottam egy darab hibát nem dobott ki,olyan szépen fut és ide kapcsolódik a 3 észrevétel.Nekem egy viszonylag ósdi gépem van és hát nem volt kedvem végigolvasni mind a 49 oldal hozzászólást,de itt írta valaki hogy legalább 1 giga ram kellene neki(lehet félreolvastam valamit),de nekem egy szektor hibás 512-es memórián 1,5-ös procin meg egy 9000-es 128 megás ati radeonon olyan szépen elfut,hogy gyönyörködtet.Csak a töltő ablakban és az első néhány másodpercben akad be kicsi,gondolom amíg betölti a textúrákat,de nekem semmi hibát nem ír ki illetve egy szép tempóban le lehet játszani a játékot.Na most ide jönne a kérdésem:Azt hiszem a 3. szigeten van egy olyan kis küldetés,hogy egy házaspár hölgy tagja eljár kefélni a faluban egy másik emberkéhez és a feladat úgy szól hogy valahogy leplezzük le a dolgot,vagy valami hasonló.Na most odaraktam a ház elé ahova a nő megy a faszit illetve amikor a csaj az ajtó előtt áll,de semmi és hát fáradt is vagyok meg minden és nem tudtam rájönni.Idegességemben eldobtam a faszit a francba.Legfeljebb majd újrakezdem a szigetet.Ha már ott tartok akkor megnézem megint hogyan kell hadsereget toborzni,mert anélkül nem tudok falukat foglalni,de ha valaki leírná megköszönném,illetve hát adnék egy emil címet ahova aki tud írhat illetve,hát láttam,hogy nem mindenki van toppon a játékban(hogy kell megetetni a mezőről a kretúrát és hasonlók) szóval az is írhat aki esetleg segítséget remélne.Itt az e-mail címem:[email protected]
Szívesen veszem aki megtisztel levelével.
Asszem hogy így végülis meglett a játék gyakrabban fogom ezt a topicot is látogatni :D
-
#3819 Esetleg ha megosztanád a hibajelentést lehet, hogy egy icipicit egyszerübb lenne a dolod. -
DarkS #3818 Szevasztok Van egy hibajelentésem!!!!
Mesélem a sztorit
Megvettem eredetibe a játékot felraktam a pachet-et és béta magyarosítást
játszok és mikor már végre belelendülök kidob hogy hibajelentés
Tudna valaki segíteni !!!!!!!!!
Elöre is KÖSZ
Üdv. DarkS -
adammmmmmm #3817 Kösz. -
#3816 etesd meg a lényedet:) -
adammmmmmm #3815 Itt olvasom hogy van egyeseknek olyan problémája hogy a gyerekek nem nőnek fel. Nekem egy kicsit más a bajom. A gyerekek felnőnek de mindenkinek örök élete van. Egyetlen halottam sincs és a populáció csak nő. Lassan már kinövik a várost. -
csarcsi #3814 Sziasztok!
Lenne 2 problémám. Az egyik hogy nemtudok egységeket egyesíteni. Pl 2 katonaegységet 1 naggyá alakitani! A másik pedig hogy hogy kell átnevezni az embörckéket? -
krisz36 #3813 sziasztok lenne egy kérdésem nem tudjátok hogy lehet hívni a teremtményemet pl a búza mezőre?? mert nekem sehogy sem sikerül:S:( elöre is köszi -
#3812 Felraktam a Battle of the Gods kiegészítőt.
Megcsinálom az első pályát és mikor töltené be a másodikat, akkor mindig kilép.
Tudtok valami megoldást rá? -
Ndege #3811 Nem tudja valaki hogyan lehet azt megcsinálni hogy látszódjon a fű? -
#3810 kell hozzá az alap b&w2 is.
Kieg másik isten ellen kell nyomni... -
#3809 Hello!
Ugye két db B&W2 van ? (Black And White 2 és Black And White 2 Battle of the Gods)
A B&W2 Battle of the Gods az a sima B&W2 kiegészítője, vagy 2 külön játék?
Ha a kiegészítője, akkor kell hozzá a sima is?
Előre is kössz! -
Ndege #3808 Miért lép ki a játék azon a pályán amikor elősször találkozunk a japánokkal? Ja meg most már be sem tölti!!! :(:( Kérlek segítsetek olyan rossz így.Amúgy eredeti a CD nem másolt. -
Juventussa #3807 Hali! Lenne egy kérdésem a B&W 1 részével kapcsolatban.. Ugye nem egy új játék, tehát a rendszerkövetelménye se valami sok. De minimumra van állítva a graf, így is úgy szaggat, mint a franc. Néha alig tudom a kurzort is irányítani rendesen! 512 ram van bent / pill, lesz több is, de elméletileg simán futnia kéne ezen... Nehogymá' ez legyen a fő probléma, más játék is viszonylag élvezhető (pl most wanted már futott ezen asszem :D, nem is egy ősrégi játék..) A vga nvidia 5500. Nagyon örülnék bármi segítségnek, ami...khm, javítana a helyzeten!