Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Ne kövezzetek meg, de a játék indításával vannak gondok. FAQ elolvasva a logoban szereplõ oldalon.
Lejött a 4cd-s verzio, telepítésnél kódkérés-megadás, szépen felmegy.
Mini-image leszedese, mountolása, de indítás utan azt írja ki, hogy cd emulation detected. Kétféle mini-image-t is probáltam, egyik 0,5mega 5,7mega tömörítve.
Daemon tools 3.47, egyetlen emulált virtuális meghajtó, emulation pont alatt semmi és minden kipipálásával is ugyanaz az eredmény.
Ezután telepítettem az Alcohol 120%-t, eredmény ugyanaz. (egyszerre mindig csak 1 program futott, addig a másik emulált meghajtóját kikapcsoltam, és a progit is kilõttem)
Van erre vmi megoldás? (ha már volt ez téma, akkor bocs, elég utalni rá)
Köszi!
Rip
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Kumiho #2179
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a grafika max detailen is kicsit csunyacska, de ugye 2001-es porgram, szal ahhoz kepest nem rossz
a foldet huzkodni a bal gombbal kell, fat egyebet felvenni jobbal
de meg tudtak oldani, hogy a kepernyo ket szelen lehessen forgatni, a tetejen meg donteni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ok, kipróbálom, ha nem megy, még mindig újra tudom telepíteni a másik verziót
Kumiho #2179
benne a játékban, egy nagy plakáton a városban..
See Your Local Dodge Dealer
Soxor segitett már a driver downgrade nekem:>
Próbáljam meg a 61.77-est?
Protestálásképp sosem lesz ATI kártyám, azért se : - P
Kumiho #2179
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
nekem ugyanez van, mégsem akar elindulni. azt írja ki, hogy a pixel shader nem támogatott, mi a fenéjért?! azért voltak olyan jószívûek, és a játékhoz egy direct oldalt is mellékeltek ATI ONLINE SHOP címmel az nvidiásoknak : - P
Kumiho #2179
most tettem fel új windowst, de most se megy az elsõ indítás után 😞(
Vazze, mindíg tudtam hogy a Ti4200 erõsebb 😞 😄
Nekem nem volt még nagyobb csatám....de az elsõ pályán a nagy csatajelenetnél nem volt gond, mert a távoli egységek nem jelentek meg 😄 csak azokat látni amik nagyon közel vannak 😄
Nekem Gef4 ti4200-vel türhetõen fut, de a hajladozó füszálak igyis gyönyörüen néznek ki😊
A csatákról kinek milyen a tapasztalata?
UI.: Milyen kari amúgy?
Rohanok is 6600 gt-ért..
Igen sima white. exe 😊
nem ezért, fizettem a wanadoo-n hogy ne menjen..
Egyéni szocprobléma, aki ingyen cuccért fizet az......
Kezdésnek íme az enyém, a 4. pálya végérõl, madártávlatból.
UI.: Sajnos az apróbb dolgokat (lámpák, szobrok, ilyesmik (amik igazán hangulatossá teszik mondjuk este)) nem lehet látni ilyen messzirõl, hiába no az FX5600 nem egy erõmû 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Elõre is Danke
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Felteszem a játékot + 1.1-s patchet, ekkor elindul, megy rendesen, beállítom a grafikát (1280x1024, antialisass off, Blooming és Dissortion off, Sea és Vegetation Low, Shadow On, Subtitles on), ekkor még nincs is baj, azonban ha kilépek és újra el akarom indítani akkor abbana secundumban megfagy az egész gép. Utánna 10. resetelsé és chkdisk után talán hajlandó elindulni.
Kérdés: Mivel a Banner alatti oldalon található FAQ-ban erre nem volt probléma megoldás (legújabb driverek vannak fent, de kipróbáltam az egyel elöbbiekkel is), s mivel csak ez a gém fagy kizárható, hogy a géppel lenne vmi baj. A konfig lent olvasható.
elõszõr felraktam, a játékot, egy totál friss win-re, majd kiirta a CRACK-es szövegét, de aznap, nem mini-image-eztem már, hanem, hagytam holnapra...
ma meg felteszem, és kiirja, inditásnál, mini-image-vel vagy anélkül, hogy a játék hibát, észlelt, ezért, lállt. stb. a szokásos, windows, ablak. nah, ehhez, mit szoltok? ? ? feltettem, ujra, az egész, game->patch->mini-image, de semmi mostis csak a windows, hibát irja, ki... adjtaok vmi 5letet...
http://thenamelessphoto.com/
b) kezd el buherálni a config file-t, aztán ne csodálkozz hogy szaggat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray