Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
merT? nektek megy azzal? mert nekem akor crack-es szöveget, kér "please insert the correct CD..." nektek nem igy van ?

u dont have to listen anybody else but me

Rip
Szevasztok!

Ne kövezzetek meg, de a játék indításával vannak gondok. FAQ elolvasva a logoban szereplõ oldalon.
Lejött a 4cd-s verzio, telepítésnél kódkérés-megadás, szépen felmegy.
Mini-image leszedese, mountolása, de indítás utan azt írja ki, hogy cd emulation detected. Kétféle mini-image-t is probáltam, egyik 0,5mega 5,7mega tömörítve.
Daemon tools 3.47, egyetlen emulált virtuális meghajtó, emulation pont alatt semmi és minden kipipálásával is ugyanaz az eredmény.
Ezután telepítettem az Alcohol 120%-t, eredmény ugyanaz. (egyszerre mindig csak 1 program futott, addig a másik emulált meghajtóját kikapcsoltam, és a progit is kilõttem)

Van erre vmi megoldás? (ha már volt ez téma, akkor bocs, elég utalni rá)

Köszi!

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

böröczk
talán ne a mini image-dzsel, hanem rendessel próbáld.

Kumiho #2179

VRSDM
a win.-es hibaüzisre semmi 5leT? minden ujj és nem megy 😞 sírni fogok...

böröczk
csak akkor azt nem értem, ezt mire föl írják <#mf3> Támogatott videókártyák: NVIDIA GeForce4 Ti, GeForce FX, GeForce 6200, ATI Radeon 8500, ATI Radeon X300, és ezek újabb változatai.

Kumiho #2179

soot meg meg is allnak a varfal elott es hagyjak magukat szitava loni😄

Mike at home
talan lapozgass vissza

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
na elokapartam az 1-et
a grafika max detailen is kicsit csunyacska, de ugye 2001-es porgram, szal ahhoz kepest nem rossz
a foldet huzkodni a bal gombbal kell, fat egyebet felvenni jobbal
de meg tudtak oldani, hogy a kepernyo ket szelen lehessen forgatni, a tetejen meg donteni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hmuda
Az ilyen stílust nagyon gyorsan felejtsd el, mert nem tesz jót az egészségednek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

böröczk
ingyér reklám, csak nem tudom, kit érdekel : - D

ok, kipróbálom, ha nem megy, még mindig újra tudom telepíteni a másik verziót

Kumiho #2179

böröczk
gamecopyworld.com jóbarát : - P

Kumiho #2179

dodgecharger
az semmi Driver3-ban meg az Nvidia The Way it's logó diszeleg, lol:Ð
benne a játékban, egy nagy plakáton a városban..

See Your Local Dodge Dealer

dodgecharger
Hát, néha a régebbi jobb😊
Soxor segitett már a driver downgrade nekem:>

nem találom azt a szar mini imaget valaki vegyenn már fel és küldj át MSN-en!!!
böröczk
78.01-es van : - D
Próbáljam meg a 61.77-est?
Protestálásképp sosem lesz ATI kártyám, azért se : - P

Kumiho #2179

Valen
Ha hajland= lesy elindulni, akkor mentek le és teszek fel képet max felbontásról 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

dodgecharger
Próbáld ki a 61.77-es drivert, nálam ezzel tutira megy, hátha neked is, kitudja.

böröczk

nekem ugyanez van, mégsem akar elindulni. azt írja ki, hogy a pixel shader nem támogatott, mi a fenéjért?! azért voltak olyan jószívûek, és a játékhoz egy direct oldalt is mellékeltek ATI ONLINE SHOP címmel az nvidiásoknak : - P

Kumiho #2179

I.C.ram
Végül a GDFre mentél? 😄
Zsolo007
Azt várom nagyon, hogy végre visszamenjek koleszba (most itthon vagyok betegen és a "régi" gépen nyomom.), ott ugyanis vár az X800am 😊))

I.C.ram
Igen, azok mivel screenshotokból lettek kiollózva.
dodgecharger
Dx9.c-s vga-val asszem igen😊

Voltan
Majdnem. Szép naon.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Zsolo007
Max grafikán tényleg úgy néz ki a lény, mint a banneron?

VRSDM
asus radeon 9550gamer edition... (35%al gyárilag huzott, és igy nagyobb hütést is kapott.) nemtudom, mi lehet, a gondja,,, ATIsok? ti mivel futattjátok?

dodgecharger
Örülnék én ha ilyen konfigon, mint as tiéd, szaggatna a B&W<#wink>

Zsolo007
Nemtudom milyen vidkarid van, de ha nvidia akkor a 77.30-ason tutimegy, nekem az van.

VRSDM
augy, mint irtam, már régebben, EGY TOTÁLISAN UJ WINDOWS-ON van fennt, és minden ok. szoval, max a DRIVER, mert abbol, nema legujabb, most csin.azt. ugyhog,y ha ezsem segít, akkor nemtudom kit verek meg...

Valen
A Grafika a konfigomon olyan, mint a bemutató képeken, igaz max felbontásban vmiért szaggat 😞 már amikor friss telepítés után elindul.

most tettem fel új windowst, de most se megy az elsõ indítás után 😞(

Zsolo007
<#wow1> Vannak fûszálak? A lény is szõrös?

Vazze, mindíg tudtam hogy a Ti4200 erõsebb 😞 😄

Nekem nem volt még nagyobb csatám....de az elsõ pályán a nagy csatajelenetnél nem volt gond, mert a távoli egységek nem jelentek meg 😄 csak azokat látni amik nagyon közel vannak 😄

dodgecharger
Tiszta sor.
Nekem Gef4 ti4200-vel türhetõen fut, de a hajladozó füszálak igyis gyönyörüen néznek ki😊
A csatákról kinek milyen a tapasztalata?

Zsolo007
Az enyém is DX8 módban fut szal, rakd be nyugodtan, szerintem nem szégyelnivaló az, hogy nem mindenkinek van pénze erõmûre...

UI.: Milyen kari amúgy?

dodgecharger
nekem csak egy bajom van, hogy dx8-as a vga-m, és igy nem fest túl jól<#vigyor2>
Rohanok is 6600 gt-ért..

Lynx_TWL
nézõpont kérdése

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

dodgecharger

Zsolo007
Arra még nem gondoltál, hogy valami gond van a vindózodban? Esetleg VGAkari driver, vagy valami más probléma? Vagy egyszerûen csak szemetes a rendszer és nem bírja a strapát?

Igen sima white. exe 😊

nem ezért, fizettem a wanadoo-n hogy ne menjen..

Egyéni szocprobléma, aki ingyen cuccért fizet az......

VRSDM
#2378 erre senkinek semmi ötlete nincsnen??? hogy miért csinálhatja ezt??? mert már ugy játszanék, nem ezért, fizettem a wanadoo-n hogy ne menjen... amugy a mini-kép mountolás, után, a szimpla, white.exe fvel indit és megy, nektek nem?

Zsolo007
A písz kedvéért nincs kedvetek megmutatni a pályavégi (tökmind1 melyik pálya végi) városotokat? Szerintem sokkal érdekesebb lenne azt megfigyelni, hogy ki milyen várost épített (lassan kezdem úgy felfogni a játékot, mint egy városépítõ szimulációt...és még így is érdekes (Simcity 3Dben 😄 )), mint azzal foglalkozni hogy a lény egy robot és ez milyen rossz.... Már aki építkezzéssel nyer és nem harccal 😊.

Kezdésnek íme az enyém, a 4. pálya végérõl, madártávlatból.

UI.: Sajnos az apróbb dolgokat (lámpák, szobrok, ilyesmik (amik igazán hangulatossá teszik mondjuk este)) nem lehet látni ilyen messzirõl, hiába no az FX5600 nem egy erõmû 😊

dodgecharger
állítólag ez nem jobb mint a B&W 1.....
ez iggaz?

rage
Gamecopyworld oldaláról simán leszedheted.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Lécci valaki küldje el nekem MSN-en a B&W2 mini image file-t PLÍZ címem:[email protected]

Elõre is Danke
jézusom ez a konfig ! egy képet belinkelhetnél ezzel a beállitással

rage
Töröld le a profile-t

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Valen
Probléma:

Felteszem a játékot + 1.1-s patchet, ekkor elindul, megy rendesen, beállítom a grafikát (1280x1024, antialisass off, Blooming és Dissortion off, Sea és Vegetation Low, Shadow On, Subtitles on), ekkor még nincs is baj, azonban ha kilépek és újra el akarom indítani akkor abbana secundumban megfagy az egész gép. Utánna 10. resetelsé és chkdisk után talán hajlandó elindulni.

Kérdés: Mivel a Banner alatti oldalon található FAQ-ban erre nem volt probléma megoldás (legújabb driverek vannak fent, de kipróbáltam az egyel elöbbiekkel is), s mivel csak ez a gém fagy kizárható, hogy a géppel lenne vmi baj. A konfig lent olvasható.

VRSDM
nah, ez sztetek miért van???
elõszõr felraktam, a játékot, egy totál friss win-re, majd kiirta a CRACK-es szövegét, de aznap, nem mini-image-eztem már, hanem, hagytam holnapra...
ma meg felteszem, és kiirja, inditásnál, mini-image-vel vagy anélkül, hogy a játék hibát, észlelt, ezért, lállt. stb. a szokásos, windows, ablak. nah, ehhez, mit szoltok? ? ? feltettem, ujra, az egész, game->patch->mini-image, de semmi mostis csak a windows, hibát irja, ki... adjtaok vmi 5letet...

szerintem nem <#wilting>

http://thenamelessphoto.com/

Próbálta már valaki geforce mx-el?

Mike
nem durvulunk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
a) vegyél jobb kártyát
b) kezd el buherálni a config file-t, aztán ne csodálkozz hogy szaggat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kandurex