Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülyeség a férfiakat egy börtönben tartják nem mesze a falutól. Semmi köze a warezhoz.
Japep
Igen?
Ez szopacs... :S
😄

Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szia! Ez tudtommal a warez verzió átka.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Japep
Hello!
Nem tudom, van-e itt még valaki, de lenne egy kérdésem...
Most kezdtem el a kiegészítõvel játszani (Battle of the Gods), de el is akadtam...
Miért van az, hogy rögtön ez elsõ pályán csak nõk vannak?
Nincs egy férfi sem, így nem tudok se népesedni, sem katonákat csinálni...mi erre a megoldás? Vagy ez valami hiba nálam?

Köszi elõre is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hali
most kezdtem el a játékot, de már a tutornál megakadtam.. amikor kiírja, h a lényem megéhezett.. an elõtte egy vörös kör.. bármit csinálok, semmi reakció!! Mit kell csinálni???
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Get a life!

Hmuda
Crack hiba. Szerezz be egy mini-imaget.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

t0Mi
Sziasztok! Nemtudom h mi lehet a gond, de játszogatok most a játékkal, és olyan problémám van, h nem nõnek fel a gyerekek! Van 60 felnõtt, meg 400 gyerek.. és a felnõtt száma nem nõ. Van elég kaja, meg minden. Tud valaki segíteni? Köszi.

!Renault F1, Real Madrid CF!

tudom csak azzal már próbálkoztam (de csak estét csináltam mindig).
a magyarítás meg nem ér semmit. nem tudok sokat angolul de még az is jobb, hogy a feladatoknál angolul van kíírva mint, hogy az legyen kíírva, hogy vónyítás, na ilyenkor mit kell csinálni?
Van magyarítás, és az elején el is magyarázza a napszkaváltást szerintem...
csak ennyi?<#falbav>
Tuvok
Kattints az égre, elõjön a napóra, és csinálj pár éjszakát, majd hajnalt .

hello!
tudja valaki az elsõ szigeten ,hogy kell elhalgattatni a kakast?
Helló
Valaki megtudná mondani miért akarnak az embereim folyton szórakozni és aludni? Bármennyit hanyom õket aludni/szórakozni reggelre megint követelik és boldogtalanok.

U.I. : Jó kis életük van a kis szemetek
Hali!

Ha visszaolvastál volna, már talán a megoldás is meglenne...

Nekem is ez volt a gond. Ha no-cd cracket használsz akkor a kölykök nem nõnek. Sima cracket nem találtam... Van valami progi ami "eldugja" a Daemont, tudd meg mi az, hátha azzal menni fog... Ha összejön szólj már légyszi!

Köszi
Találtam csalást:
C:\Program Files\Lionhead Studios\Black & White 2\Data\GameBallanceBuilding itt az elsõ két számot írd át 1-re és az építéshez csak 1 fa/érc kell majd!
C:\Program Files\Lionhead Studios\Black & White 2\Data GameGallanceArtefact és itt az 1 számot írd át 1 re és minden épület 1 Tiszteletbe kerül
C:\Program Files\Lionhead Studios\Black & White 2\Data\GameBallanciMiracle itt keresd meg a \\Miracle-t és írd át az elsõ számott szintén 1 re!
Végtelen Búza mód:Letöltés
Trainer 1.2(Patch 1.2 kell):Letöltés
Patch1.1: Letöltés
Patch 1.2:Letöltés
Hogy ha nem szedné itt egy link:www.blackandwhite2.mlap.hu
Sáját oldal😄
Hello, a 4. pályán vagyok (norse). Nem tud valaki segíteni, mert marhára nem tudok sereg toborozni... befogalaltam majd nem minden települést, de sehol sincs elég ember katonának, pedig van kaja, nursery, termékenység szobor meg minden anyámkinyát próbáltam már, de marha sok idõ alatt sem szaporodnak... LOL 😞 Nem tud valaki valami tippet amire eddig én nem jöttem rá? Kösz szépen!!!!

tud valaki egy normális magyarosítást?mert a bétanekem nem igen jó.
Tuvok
Amikr bejön a kék halál, írni szokott egy fájlt, ami a hibát okozta . Abból többnyire ki lehet következtetni a hiba forrását .

Helosztok!
Ezt az egyhez kéne írnom de ott megált az élet.
Ha új lényt kérek akkor újra kell kezdenem a kikébzését?
Sordoran
Sziasztok4 Van egy kis probléma a játék vége fele nálam. Utolsó pályán vagyok, és már ostromlom az azték fõvárost, de amint áttörtem a 2. falat leáll a gép, bejön a kékhalál: a Windows súlyos hibát észlelt ezért leállt blablabla... Szóval restart. És már többször is ugyanitt csinálta ezt, mi lehet a baj? Mindkettõ patch fel van pedig rakva, Service Pack 2-es XP, 1.91 GHz-es AMD proci, Nvidia GeForce FX 5200-as 128 MB-os videókártya, 768 MB RAM, és a gépen van több mint 3 GB szabad hely. Eddig simán futott, szaggatás nélkül, bár már volt olyan hogy pár másodpercre beakadt de aztán ment tovább.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Meg van a bibi! Ne használj NOCD-cracket!
Most játszom ki ötödjére a black & white 2-õt nagyon király,fõleg a vége.
Üdv!

Akadt egy kis problémám... Nem tudok hadsereget képezni, mivel aszongya kevés az ember... van 300 emberem és nem enged csinálni...

A másik, meg vagy 375 pulya, azok meg nem nönek... Van valami varázsszó?

Tippeket pls!
hy nincs hozá valami csalás vagy ijesmi<#kerdes><#kerdes><#kerdes>
Nekem most vaamiért kedvem támadt black and whiteozni. Folytatam az elsõrészt(még egyszer se vittem végig) Mostmár ide írom mint az elsõnek a topikjába. A 2-esben értem hogyan lehet a lényt erõsíteni és ott normálisan néz is ki de az egyesben nem tudtam. Az 1-esben kicsi volt mindig gizda vagy kövér(izom semmi). Hogyan lehet az egyesben arõsiteni a lényt? Néztem milyen az oroszlán alapból, lecseréltem. Gizda let és nagyfülû. Mint egy egér.
Az oké hogy megnõnek de vajon meg is halnak? Nekem csak az volt a gondom hogy nem nõnek meg.
Meg kell keresned a leleteket 😊 Van magyarítás egyébként, tedd fel.
kösz és asszem a 4. pályán van 1 régészes küldi... ott mit kell csinálni?
i

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Állítgatod az idõt.

hi! lenne 1 kérdésem!
a 3. pályán a kakasos küldetést hogyan kell megoldani? hlp plz!
Kösz szépen meg probálom !!!!!
Üdv DarkS

Dzsega
Bocs a késõi válaszért elmaradtam vele.
Nah szóval ilyent nekem is csinált és csak ez az egy játék.
Véletlenszerüen csináltam amire egy memteszt volt a megoldás. Bár hibát nem írt ki mikor végzett de ez olyan hogy folyamatosan megy a tesztelés míg le nem állítod kb 60 alkalommal futott le a teszt és akkor is csak 1 hibát írt ki de ez már elég egy ilyen memória igényes játéknak.
A másik ami spanomnál volt hogy a vinyó nam volt 100-as. Azt is teszteltesd le és futtas rajta egy jó bad szektor kjeresõt.

Sok sikert kívánok hozzá!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Találtam olyan crackot amivel minden ok. Felnõnek a gyerekek is!! Itt a link. Én az 1.2es patchelés után raktam föl és mûködik.
Üdv!
Te szivatsz engem?

Keress olyan cracket amivel a gyerekek felnõnek, mert ami neked van az rosssssssszzzzzzzz.
Na totya4."kiegészítõ itt értsd: crack".Oké hogy crackelni kell,de nekem a játékhoz volt eleve a lemezen egy crack file és hozzá 2 darab patch.Ez már aztán maximálisan crackelve van/volt.Szóval akkor még ez is kevés volt,hogy normálisan tudjak vele játszani(felnõljenek a gyerekek) és nekem a battle of the gods kiegészítõ kell?De ha meg már az fent van akkor nem írja felül a régi dolgokat?Mint pl a Warcraft 3ban ha felrakom a kiegészítõs és attól még tudom nyomni a sima részével.Most akkor valami megoldást várnék hogy a kölkök nõljenek.

A két játékban csak a géped közös.
Futtas le valami online víruskeresõt, teszteld a memóriát, tegyél fel újabb drivereket...
Kösz hogy irtál Totya4
Üdv DarkS

Igen volt miért lehet hogy a gépemmel van valami?
a San Andreas-nál is ez volt!!!!!!

Volt már más hasonló játék ami mostanában ilyet produkált neked?
kiegészítõ itt értsd: crack. A crack egy olyan dolog amivel nem muszáj betenned az eredeti lemezt hogy játszhass. Viszont ha nem tökéletes lehetnek anomáliák, pl itt hogy nem nõnek fel a gyerekek, vagy mint a Settlersben annó hogy a kovács disznót termel 😊
nem a creature isle az 1hez kieg

sztem a battle of the gods az amire gondolsz 😛

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Tudna Nekem segíteni mikor elíndítom a játékot akkor kidob egy hibajelentést
Megvettem eredetibe a játék honlapjáról leszedtem a patchet a béta magyarosítást és mikor végre belekezdek a játékba akkor kidob nem tok sokat a hibajelentésröl csak
A Hibaparaméterei:
AppName: White.exe
appVer:1.2.0.0
Mod name unknown
Mod ver 0.0.0.0.
offset 0000007f
ennyi remélem tud valaki segíteni elöre is kösz
Üdv. DarkS Help

Kössz totya.Ez a kis segítség is szokat számított.Ugyanis én a lakosságra való tekintettel kidobtam a városka szélére az épületet,mert ha a többi közelébe építem,akkor szomorú fejecskéket látok.Próbálom valahogy külön építeni az egyes részeket.Pl templomot ne a kínzókamra mellé építsem.Akkor ez lesz a nyitja.Beépítem a házak közé,legyen néhány katonám.Ez pedig becsületes hogy nem szokásod hülyeséget írni."Nem mind1 hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik".Megkérdezhetném,hogy mi az a kiegészítõ,amivel felnõnek a gyerekek.Találtam ilyet hogy valami Creature Isle vagy valami hasonló.Az nem a megfelelõ lenne?

Tudna Nekem segíteni mikor elíndítom a játékot akkor kidob egy hibajelentést
Megvettem eredetibe a játék honlapjáról leszedtem a patchet a béta magyarosítást és mikor végre belekezdek a játékba akkor kidob nem tok sokat a hibajelentésröl csak
A Hibaparaméterei:
AppName: White.exe
appVer:1.2.0.0
Mod name unknown
Mod ver 0.0.0.0.
offset 0000007f
ennyi remélem tud valaki segíteni elöre is kösz
Üdv. DarkS

Irtam hogy nem emlékszem pontosan, hülyeséget írni meg nem szokásom. Nekem az rémlik hogy szaporodjon a nép, és a katonai épület a lakosság közelében legyen, ekkor lesz kibõl katonát csinálni.
Valaki Tudna Segíteni HELP ME !!!!!allul le van írva miért segítsetek
Csõ DarkS

Akkor ha ennyire megy a katonaság dolog,igazán segíthetnél 😄.
Magyarításom is van hozzá,amúgy szerintem bele sem vágtam volna.Nem vagyok valami pro angolból,bár tanultam 2 évig.Apró popó köszönöm annak aki elmondta a megcsalós küldetést,hogyan kell megcsinálni.Sûrû bocsánatkérésben volt részem az embertõl aki megvádolt.

Na, ha végre eljuttottunk oda hogy nem nõnek fel azok a kurva kölykök, akkor az azért van mert lusta vagy betenni a meghajtóba a drága pénzen megvásárolt játékot 😊 Állítólag van hozzá olyan kiegészítés amivel felnõnek, és nem kell pakolgatnod a CD-t. Katonasággal nem volt gondom visszaemlékezve. Különösebb hibával sem talákoztam a játékban hacsak az nem azzal, hogy amikor megjelent a játék, akkor 2GB ram még drága mulatság volt, és annyi kell neki. De egyesekeknek még ez is kevés volt ahogy írták. Természetesen minimális graf beállítások mellett nyilván a rendszermemória igény is kisebb. Van hozzá magyarítás amúgy, és szépen minden el van magyarázva folyamatosan.