Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja megvan !!Csak eddig a 3.ik pályán voltam és kerestem de nem találtam de most a 4iken már megis vettem + vettem hozzá SHILDet + állatnak is vettem tüzet<#wink> .
Ti melyik állatal mentek???

Szerintem semmire, ha van egyetemed akkor ahhoz jók, de igazi hasznukat nem láttam szal én visszatöltöttem az állást.

Sanyix
Én vettem ilyen könyveked daradonként 1000 tribute ért azok mire valók? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bemész a tribute menübe és ott megveszed pénzért vannak benne külön kategóriák, a jobb alsó sarokba, ott nyomj rá egy ilyen gömbre és megkapod a miracel-ek listáját amit megvehetsz vagy már megvan.

És a tûzlabdát hol vetted mert én nem találtam.

Mike at home
en jo vagyok, szal csak ulok, gondoskodom, hogy legyen eleg kaja, ha meg jon valaki radobok egy tuzlabdat, ennyi
mint egy nagy dagadt pok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

akkor az lesz.
köszi!

Sanyix
Aha

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shongi
Jah és honnan lehetne leszedni a B&W1-et???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Hy, valaki elmondaná nekem hogy hány lény van a B&W2ben? Ugye nem csak 5???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

akkor azt megtehetem, azért, hogy a gépen ne foglaljon még egyszer 4 CD-nyi helyet, hogy kiirom CD-re, onnan feltelepítem, és amikor játszok vele a mini-image-t használom?

Sanko
ebben a gaméban nincs "free" játék? végig scriptelt a game?

a mohának mindig a déli oldala fás

Ki jutott túl a 3.ik pályán?
Mert én ott tartok de már elegem van 2.szorra ölöm meg a farkasommal az õ farkasát erre mindig ujra éled.Szét ütem a csapataimmal az õvéit erre megyek-megyek elfoglalni a "nagy" területét és megint ott a rohadt farkasa 100HPval stb, + 2szer nagyobb lett közben a csapata mint az enyém.Megöli az én farkasomat erre nekem nem éledne ám ujra áááááááá minek is.

Sanyix
Sikerült, de nem lehet elindítani a játékot, a kiírd cuccal. Szóval nekem marad a miniimage.

a TWK release-t sikerült vkinek kiirni?

Köszi a segítséget.De ott láttam pár varázslatot de sokat nem is értem mi a lényege <#wow3>.Olyan is van amivel támadni tudok ellenségre valami villám/tûz féleség mert olyat nem láttam?!

zolo
Hali!
Van egy olyan problémám hogy ha huzamosabb ideig játszok a játékkal nem akar kilépni a windowsba a játék és csak a resettel lehet munkára bírni a gépet.A patch megoldja a gondot?Még csak az elsõ pályán járok.

http://flickr.com/photos/zolika90/

reménytelen
Vegyél Tribute-ért új varázslatokat az F4-gyel elõhozható menüben!
Tudna vki segitani?
3ik szigeten vagyok de még csak VÍZ varázslatot tudok, szval cask öntözni tom a búzát <#szomoru1>.
Emléxek az 1ben lehetet villámot meg mindent amit emberre/ ellenségre lehetet doni és meghal.
Az a nagy ház <#bee1> amiben megtanultam vizet csinálni kiirja h "Create Disciple Worshippers to produce Mana."
Most csak vizet tudok azt is csak az én területemen.
Segitsen valaki.

Nah mi is a lényege ennek a játéknak? Mert elkezdtem jáccani,de elég szar eddig. Végig emelgetni kell a sziklákat meg az embereket h ne kerüljenek veszélybe? Vagy mi lesz késõbb?
VRSDM
nekem még mindig nem indul, a win-es hibaüzis ablakra nincs még megoldás?

u dont have to listen anybody else but me

amugy azt nem ertem hogy mindenki azzal jon hogy tuzlabdat hajigal az ellensegre, nah de ugye influenceden kivul nem tudsz varazsolni tehat oda csak a lenyeddel illetve sereggel ersz el. ergo ha nem impressivnessel akarod megnyerni a jatekot akkro nem latok mas lehetoseget mint a sereg + leny😊 (az ilyen "cheatektol<#vigyor3>" mint hogy epitsek el az ellenfelig egyams utan altarokat kimeljetek, cseppet sem elegans😊 elfoglalt vagy meggyozott kisfalukkal nincs kedvem tokolni, azokat nem is fejlesztem, szal az sem megoldas😄

amugy remelem lenyeket harc elott felszoktatok gyuratni egy szikladarabbal max musclere 😉 leny vs leny csata feelinges😊 kivegzesek poenak😊 kifexik japan tigris aztan majmom felurgik magasra es bamm telibe raugrik 😄 vagy raugrik a nyakara es gyors sorozatokkal kiuti a fenebe a gyengelkedo ellent😊

imo amugy villam labda pattogtatva jobb mint a tuzlabda😄

Mike at home
nohat a jatek startegiai resze kb. mintha 1993-94 koszonne vissza
kuld egy sereget, kap egy tuzlabdat, ropkodnek az evil feliratok, ennyi
leny akkor kell, amikor meg nem tok tuzlabdat hajigalni
startegiat valto, adaptalo gep? ugyanmar
igaz, mondjuk se vizi egyseg se legi, marad az odabattyogas
eddig nem igazan voltak nehezsegeim

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Na, megvan az utolsó elõtti pálya is
Ami itt nehézséget okozott, a fa hiánya
Farkasom elcipelte a távolban lévõ erdõt szépen sorban...

Még jó, hogy az ellenfél sereget sem állított fel ellenem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Arthas
Ez nem warez oldal....

keress ra torrent oldalon es csak azt a filet szedd le ami neked kell.

Jaa, hát ezzel kellett volna kezdeni...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Morphin
Kérem szépen harmadszor hogy vki tegye fel vhova a 4es cd 16dik fájlját!!
MERT EMIATT NEMTOK JÁTSZANI MÁR 4 NAPJA!!!!!!!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

TVelvet
Intel celeron 1.7 Ati radeon 9600 pro 512 ddr...

😞 felrakom pecset, aztan kezdhetem ujra........
Zsolo007
Nem. Milyen konfigod van?

TVelvet
Titeket nem basz ki windosba a 3. szigetnél? kurvára zavaró
pasz😊 nezd meg keyboard confignal van e ilyen😊

arra meg nem jottem ra😄 de dismissel mindenkepp😊

rage
Ezt én nem tudtam 😊
Továbbra is ki lehet jelölni bizonyos nézõpontokat, mint az elsõ részben?
Tehát mondjuk 1-es lenyomására a kamera odaugrik a raktárhoz, 2-es lenyomására a falhoz, vagy ahova állítom.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sanyix
És a linket hogylehet szétválasztani?

megfogod egyik egyseg zaszlajat majd balklikkel raklikkelsz a masik egyseg zaszlajara es nyomva tartod a gombot...akkor elkezd a zaszlo felfele kuszni es kiirja eloszor hogy LINK (ekkor osszekapcsolod oket kulon squadonkent de egyutt fognak mozogni, hasznos pl ijasz egyseget kozelharcival osszelinkelni) ha meg tovabb tartod akkor meg MERGE (osszevonja az egyseget es egy nagy egesz lesz, ez lehet hogy csak azonos tipusuaknal mukodik).

rage
Megoldhatod úgy is, hogy a faludban lévõ beteg tehenek közül adsz a szörnynek egyet 😊

Sanyix
Építgettem felhõkarcolót 😄

Lynx_TWL
ja ok😊 még egy katonát sem gyártottam le csak amikor kellett😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

rage
Úgy,hogy mellé teszel egy szakaszt.
(Attack)

Goodwill
démon túlsz 3.47 kell neki (nekem régebbivel szar volt), az .mdf fájlt hagyd bemountolva, így nálam mén

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Lynx_TWL
6os pályán a bányából hogy ölöm ki a szörnyeT?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ugye arra ügyelsz hogy ne legyen lemez a meghajtodba ?!

VRSDM
sztetek lesz, vmikor crack? mert én akárhogy csin-om (haverko is azaz nem mi rontunk el vmit), nemjo, és már 2szer is leszedtem,... szoval, nem megy, folyton kéri azt a faxom cd-t...

u dont have to listen anybody else but me

Zsolo007
LOL! Tényleg skizo

Mike
ez az ember skizo 😄D

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sanko
köszi!

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
DXFP-JD46-7GJY-Z8MN-WDEV
4UXX-7Z1J-W30X-ZRM5-8DEV