Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti melyik állatal mentek???
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mint egy nagy dagadt pok
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
köszi!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Mert én ott tartok de már elegem van 2.szorra ölöm meg a farkasommal az õ farkasát erre mindig ujra éled.Szét ütem a csapataimmal az õvéit erre megyek-megyek elfoglalni a "nagy" területét és megint ott a rohadt farkasa 100HPval stb, + 2szer nagyobb lett közben a csapata mint az enyém.Megöli az én farkasomat erre nekem nem éledne ám ujra áááááááá minek is.
Van egy olyan problémám hogy ha huzamosabb ideig játszok a játékkal nem akar kilépni a windowsba a játék és csak a resettel lehet munkára bírni a gépet.A patch megoldja a gondot?Még csak az elsõ pályán járok.
http://flickr.com/photos/zolika90/
3ik szigeten vagyok de még csak VÍZ varázslatot tudok, szval cask öntözni tom a búzát <#szomoru1>#szomoru1>.
Emléxek az 1ben lehetet villámot meg mindent amit emberre/ ellenségre lehetet doni és meghal.
Az a nagy ház <#bee1>#bee1> amiben megtanultam vizet csinálni kiirja h "Create Disciple Worshippers to produce Mana."
Most csak vizet tudok azt is csak az én területemen.
Segitsen valaki.
u dont have to listen anybody else but me
amugy remelem lenyeket harc elott felszoktatok gyuratni egy szikladarabbal max musclere 😉 leny vs leny csata feelinges😊 kivegzesek poenak😊 kifexik japan tigris aztan majmom felurgik magasra es bamm telibe raugrik 😄 vagy raugrik a nyakara es gyors sorozatokkal kiuti a fenebe a gyengelkedo ellent😊
kuld egy sereget, kap egy tuzlabdat, ropkodnek az evil feliratok, ennyi
leny akkor kell, amikor meg nem tok tuzlabdat hajigalni
startegiat valto, adaptalo gep? ugyanmar
igaz, mondjuk se vizi egyseg se legi, marad az odabattyogas
eddig nem igazan voltak nehezsegeim
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ami itt nehézséget okozott, a fa hiánya
Farkasom elcipelte a távolban lévõ erdõt szépen sorban...
Még jó, hogy az ellenfél sereget sem állított fel ellenem.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
MERT EMIATT NEMTOK JÁTSZANI MÁR 4 NAPJA!!!!!!!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
😞 felrakom pecset, aztan kezdhetem ujra........
Továbbra is ki lehet jelölni bizonyos nézõpontokat, mint az elsõ részben?
Tehát mondjuk 1-es lenyomására a kamera odaugrik a raktárhoz, 2-es lenyomására a falhoz, vagy ahova állítom.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

๏̯͡๏﴿
(Attack)
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
u dont have to listen anybody else but me
4UXX-7Z1J-W30X-ZRM5-8DEV
HPEW-VRQA-REWE-U18G-MDEV
a mohának mindig a déli oldala fás