Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en meg mar a gulyaslevest is megettem.

grizzly21
valaki mini image plz, mert már fel is installáltam

Személy szerint engem egy 95-96-os stratégiára emlékeztet egy szuperfegyverrel (lény) ami mindenkinek van. A harcrendszer egyszerüsége és az egységek száma és kategóriája elég kevés, szal lehet hogy még abban is alatta marad a stratégiai résznek.

Az egy sokkal nagyobb volt! Ma reggel jutottam el a 9. pályára (az utolsóra) és túl sok idöm játszani nem volt plusz 1-szer újrakezdtem a patch miatt. Szal elég gyorsan végigmehet rajta az ember. A lény az 1-hez képes jelentösen visszafejlödött, és minden ezzel járó dolog is...
A pozitívum hogy szép a játék!!!

par oracskat ellehet vele lenni de 80% nal tenyleg nem er tobbet😞

grizzly21
bocsi, de torrentezni nem szoktam. ha valakinek lenne egy linkje nagyon nagyon megköszönném. vagy mekkora ez a cucc? mert ha nem nagy el lehetne küldeni mailben, és akkor már fel is raknám valami tárhelyre. (mini image-rõl van szó)
GS81et adott rá?? micsoda lámák, szerintem nagy játék, amiket hallottam róla.sztetek nem?

Na jó, de a 9600-as szériához eleve 1 a minspec és nem 0, ahogy a 9800-as esetében. A röhej az, hogy nekem is vissza kell lépnem az 1-es értékre, és nincs átmenet a kettõ között, mert ennél azért jóval többre lenne képes ez a konfig.

a config fájlban kell átállitani

Sanyix
Nekem radeon 9600pro-n is gond nélkül fut, pedig ati 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

VRSDM
oks, az egy dolog, hogy azvolt elõszõr, de torrent-en nincsen seed, warez-on meg incsen igyenes, lehet hogy mégis fizetek

u dont have to listen anybody else but me

cds volt eloszor😊

reménytelen
Még jó, hogy a játék Ati exclusive, aztán az Nvidiásoknak (én is az vagyok) 77.77-tel gond nélkül fut...
VRSDM
és a cd-s van már valami ingyenes warez-on? vagy gyors torrent-en? mert nincs, kedvem szopni, ujra fizetni stb

zolo
Próbáld meg a cd-s változatot.Semmi macera nincs vele crackelni se kell csak be kell tenni az 1.cd képfájlát vagy ha ki van írva akkor a cd-t.
A játék nagyon jó csak szokni kell a kamerakezelést.Meglepõdtem hogy high-on szaggatásmentesen megy a gépemen.😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

VRSDM
nah, és erre mit léptek, havernál meg a verziom, felteszem tthon is, kiirja a crack-es marhaságot, berakom a miniképfájlt, ugyanez, ha kiszedem meg kiirja hogy hiba a white.exe-vel, 5let? mert nem akarom hogy csak a havernál játszhassak, vele.

pilsner
<#help>nem tudja valaki,hogyan lehetne orvosolni a gamma azon hibáját,hogy kb. 10-15 percenlént fogja magát és kilép a vinfosba??már a 1.1-es peccs is fennvan,de semmi

rage
A legutolsó pályát ugyan hogyan lehet a jó úton járva megnyerni? Azt hogyan képzelte a kedves Lionhead? Túléltem a vulkánt, a támadásokat, az ellenfél magas intelligenciával egyhelyben áll, vagyis, a szokásos építgetés következhetne - ha lenne mibõl.Egy falu már átállt, de azok szinte semmilyen nyersanyagot sem hoztak magukkal. A bal szélsõ falunak tele van a raktára, az elég sok mindenre elég lenne, de nincs nagy kedvem megtámadni õket...
Viszont impressiveness pont meg kellene az elfoglalásukhoz még kb 10 000, miközben van 3000 fám, meg 2000 ércem.
S aztán még 20 000 pont kellene a fõvároshoz.
Nem biztos, hogy nagy kedvem van ehhez
A Gamestar elég jó kritikát írt a játékról, minden felsorolt hiba tökéletesen igaz. Egyedül a játékra adott pontszám túlzó kicsit, szerintem túl sok az a 81%.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

3 gigás HT processzor, 1 giga memória, Radeon 9800 Pro videókártya a legújabb driverrel. Szerintem én vagyok az egyetlen, aki azért módosította a graphics.config fájlt, hogy lebutítsa a kártyájára beállított értékeket. Átállítottam a minspec értékét 1-re, így most szinte gond nélkül fut, csak éppen elég erõs visszalépés történt - bizonyos szempontból még az elsõ rész grafikájához képest is. Például nincsenek árnyékok, hiába van bekapcsolva. Az aljnövényzetet is elvágólag, félig rajzolja meg. És még néhány egyéb furcsaság.
A gyári beállítások mellet az opciók között hiába vettem le mindent minimumra 800x600-ban, akkor is beszaggatott, sõt a kurzor (kéz) is igen laggolt. A lebutítással már a kéz is úgy használható, ahogy kell, sõt 1024x768-ban játszhatok.
Röhej, szerintem, hogy ezzel a konfiggal ilyenekhez kell folyamodnom.

Sanyix
Mer milyen géped van?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Véleményem szerint a gépem kicsit többre hivatott, mint amit a játék produkálni képes rajta.

Hali!
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/black_and_white_2_scrolls.txt
Találtam ezt az angol leírást, nem tökéletes, de egész jó. Benne van az is amit kérdeztem, de csak a gonosz megoldás...

attól hogy nagyobb nem lesz több poligon, nem?

Sanyix
Hát a szaggatás a gépedtõl függ, de tényleg a lény animáció hiányosak, meg soxor csinál olyat, hogy ráklikkelek, és még mindíg fut egy csomó ideig egyhelyben 😄.
Nekem a fûrészmalomba szorult be a labda, pont a fûrész alá, de ki tudtam szedni.

Tényleg nem valószínû, hogy a játékot rendesen tesztelték. 800x600-ban játszom, alig pár dolog bekapcsolva, de ha este van, a kéz okozta fény miatt rendesen beszaggat. Vicces.
A lény animációi meglehetõsen hiányosak. Kihagy bizonyos fázisokat, átugrik egyik helyrõl a másikra stb. A labdát meg képtelen felvenni, ha csak egy kicsit is gurul. Csak topog mögötte, aztán kijelenti, képtelen megcsinálni. Próbálgattam egy darabig, míg végül a labda begurult egy házba és megállt. Le kellett bontanom a házat, hogy a labda újra látható legyen.

Sanyix
Vagy 3 0 3-ra és akkor húdeszéplesz 😊 de jácchatatlanul lassú 😄DD

Black & White 2\Data\graphics.config fileban ird at a geforce 5700 nal a sort 1 1 1 re es akkro lesz.

Hi!
Volna egy kérdésem az utolsó japán pályán vagyok, és kaptam egy küldetést miután elfoglaltam egy várost. Van egy nagy "dark Statue" 1 szobor ott és öt ember imádkozik. Az ördög azt mondja tegyek oda több imádkozót, a a szakálka pedig hogy ábrándítsam ki õket(vagy vmi ilyesmi-snap out-).Nem akarom rossz módon megoldani.Mit tegyek?
Beírtam lent a keresõbe de nem találtam.

quack
ez jóóó 😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

<#taps>"követi a divatot" LOLLLLEr

Goodwill
Követi a divatot...ma már nem trendi a szõrös test!

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

VRSDM
© Peti1
--> csak a scrool-okat kell csinálgatni, keress a térképen egykettõt, lesz még sok...
mini-image, meg vana gcw-n is. http://gamecopyworld.com

VRSDM
nemkell 10sdzer is beirni, értjük, ha majd tudjuk is akkor irunk rá...

Sanyix
A mini image-re keressél rá torrentspy-on. Én onnan szedtem.

szucsy89
Miért nincs az állatomon szõr?fx5700-em van
szucsy89
Miért nincs növényzet és szõrzet a játékban?GeForce FX5700-om van.Esetleg driver baj?A haveromnak GF4TI-je van és minden van neki!
lenne egy kérdésem:
még eléggé a játék elején vagyok, és az a feladat, hogy "Creature tutorial".
el is kezdtem, felraktam a lényemre a pórázt, és megetettem, aztán amikor az egyik embert akarta megenni, akkor megvertem egy kicsit, és aztán mit kell csinálni?
az "Objectives" -bõl eltûnt a "Creature tutorial".
hogyan tovább?
elõre is kösz

grizzly21
2 kérdés:
1.rákerestem a mini image-re ebben a topikban de nem találtam linket. valaki megdobna vele? ez mehetne FAGba is, sztem mert sokan fogják kérezni,
2.milyen videokari kell hozzá hogy szépen és jol fusson?

rage
Hogy lehet megkérni a népet, hogy mindenki gyülekezzen a faluközpontnál ?
Biztos van rá valami parancs.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

musclet ugy tudod novelni hogy felvetetsz vele egy olyan kovet amit felbir emelni aztan ranyomsz hogy "workout" es akkro neki all sulyzozni vele, ettol no az ereje. ha rendszersen csinaltatod vele akkro midnig eros marad😊

statistics menuben egyik submenunel lehet oket elolvasni. story elem.

VRSDM
nah sztetek ekkor, mi van, havernál megcsin-om, hogy menjen neki, (az én verziom van nála is), hazajövök, hogy akkor majd nekem is menni fog, erre kiirja a windoes-os hibaüzenet, hogy hibát talátlt, stb...
lecserélem a havernak az exe-jet az enyémre... az övével, már nem hibázik, de kirrija, hogy tegyem be a correct cd-t,,,mountlom a mini-t mert nekem a dvd-s van meg, inditoma virtual cd-hide-ot is, de mégiscsak, kiirja a crack-es szöüvegét, havernál, már ment ijekor, vmi 5let? mert már ugy játszanék itthonis...

Ezek szerint senki sem tudja a 2 scroll megoldását?

Az archeológusnál ha nappalról éjszakára váltasz is elkezd derengeni a jel.

Ja mégse csak a 4szigeten vok de itt is van szamurájjjjjjjjjjjjj<#hehe>

Én is az 5.szigeten vok.
Én meg csináltam már a szamurájosat meg a birkásat is.
De az hogy lehet, hogy a farkasomnak a muscli 0% van?(valmit megnyomtam és meglehetet nézni minden az állatomról).Ja és még 1 rejtély számomra: Hogy a fenébe kell az állatot rávenni h dobjon már 1 tûzgójót ha olyan drágán megvettem?Mert elküdtem harcolni póénból de nem akart dobálni semmit.<#miaz>

erx13
én az 5. szigeten vagyok.... na sikerült megcsinálnom ezt a archeologosos küldit... felülrõl nézve látszott a fehét kör féleség.... és a szamurájokat is könnyû volt megtalálni teljesen felülrõl nézve nem is kellett nagoyn a földhöz közeliteni

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

<#nevetes1> Ja, hogy ti már 8.szigeten vagytok meg fejtörõt jáccotok benne...
<#bee1>Azt hittem még mindenki csak nagyából 5.szigeten van.

erx13
nahellotok! már volt 2x kérdezve de gyszer se volt rá válasz adva... hogy kell megcsinálni az archeologusos küldit 3jelet már megtaláltam, de aztán mondja a régész csávo a következõ fejtörõt... valami ojan hogy a multban kell keresni tovább vagy valami ijen.... na itt nem tom hogy mit csináljak, pedig azok már ott állnak a templom bejáratánál majdnem....

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Nem tudja vki hogy a 8-as szigeten a napórás( vagy vmi olyasmi) és a fözetet kavargató lányoknál mit kell csinálni? Mind a 2-ö silver scroll, ha vki megcsinálta már pls help.

oroszlány

http://thenamelessphoto.com/