Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pozitívum hogy szép a játék!!!
GS81et adott rá?? micsoda lámák, szerintem nagy játék, amiket hallottam róla.sztetek nem?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
u dont have to listen anybody else but me
A játék nagyon jó csak szokni kell a kamerakezelést.Meglepõdtem hogy high-on szaggatásmentesen megy a gépemen.😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
Viszont impressiveness pont meg kellene az elfoglalásukhoz még kb 10 000, miközben van 3000 fám, meg 2000 ércem.
S aztán még 20 000 pont kellene a fõvároshoz.
Nem biztos, hogy nagy kedvem van ehhez
A Gamestar elég jó kritikát írt a játékról, minden felsorolt hiba tökéletesen igaz. Egyedül a játékra adott pontszám túlzó kicsit, szerintem túl sok az a 81%.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A gyári beállítások mellet az opciók között hiába vettem le mindent minimumra 800x600-ban, akkor is beszaggatott, sõt a kurzor (kéz) is igen laggolt. A lebutítással már a kéz is úgy használható, ahogy kell, sõt 1024x768-ban játszhatok.
Röhej, szerintem, hogy ezzel a konfiggal ilyenekhez kell folyamodnom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/black_and_white_2_scrolls.txt
Találtam ezt az angol leírást, nem tökéletes, de egész jó. Benne van az is amit kérdeztem, de csak a gonosz megoldás...
Nekem a fûrészmalomba szorult be a labda, pont a fûrész alá, de ki tudtam szedni.
A lény animációi meglehetõsen hiányosak. Kihagy bizonyos fázisokat, átugrik egyik helyrõl a másikra stb. A labdát meg képtelen felvenni, ha csak egy kicsit is gurul. Csak topog mögötte, aztán kijelenti, képtelen megcsinálni. Próbálgattam egy darabig, míg végül a labda begurult egy házba és megállt. Le kellett bontanom a házat, hogy a labda újra látható legyen.
Volna egy kérdésem az utolsó japán pályán vagyok, és kaptam egy küldetést miután elfoglaltam egy várost. Van egy nagy "dark Statue" 1 szobor ott és öt ember imádkozik. Az ördög azt mondja tegyek oda több imádkozót, a a szakálka pedig hogy ábrándítsam ki õket(vagy vmi ilyesmi-snap out-).Nem akarom rossz módon megoldani.Mit tegyek?
Beírtam lent a keresõbe de nem találtam.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
--> csak a scrool-okat kell csinálgatni, keress a térképen egykettõt, lesz még sok...
mini-image, meg vana gcw-n is. http://gamecopyworld.com
még eléggé a játék elején vagyok, és az a feladat, hogy "Creature tutorial".
el is kezdtem, felraktam a lényemre a pórázt, és megetettem, aztán amikor az egyik embert akarta megenni, akkor megvertem egy kicsit, és aztán mit kell csinálni?
az "Objectives" -bõl eltûnt a "Creature tutorial".
hogyan tovább?
elõre is kösz
1.rákerestem a mini image-re ebben a topikban de nem találtam linket. valaki megdobna vele? ez mehetne FAGba is, sztem mert sokan fogják kérezni,
2.milyen videokari kell hozzá hogy szépen és jol fusson?
Biztos van rá valami parancs.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
lecserélem a havernak az exe-jet az enyémre... az övével, már nem hibázik, de kirrija, hogy tegyem be a correct cd-t,,,mountlom a mini-t mert nekem a dvd-s van meg, inditoma virtual cd-hide-ot is, de mégiscsak, kiirja a crack-es szöüvegét, havernál, már ment ijekor, vmi 5let? mert már ugy játszanék itthonis...
Én meg csináltam már a szamurájosat meg a birkásat is.
De az hogy lehet, hogy a farkasomnak a muscli 0% van?(valmit megnyomtam és meglehetet nézni minden az állatomról).Ja és még 1 rejtély számomra: Hogy a fenébe kell az állatot rávenni h dobjon már 1 tûzgójót ha olyan drágán megvettem?Mert elküdtem harcolni póénból de nem akart dobálni semmit.<#miaz>#miaz>
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
<#bee1>#bee1>Azt hittem még mindenki csak nagyából 5.szigeten van.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
http://thenamelessphoto.com/