Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyázat, a leopárd harap!
Valakinél ez elõfordul, valakinél nem.
Nyilván a konfig sem mindegy.
A patch kifagyás-problémákat és egyéb gameplay dolgokat javít.
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Elöre is kösz a segitséget
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Ez a game így sikerült azt késsz multi majd vagy kieg ben vagy egy másik patc hel jön!jövõre talán!Remélem azért szúrták el ezt a gémet mert a The Movie-s istenkirabrutálgame lessz!És erre nem tudtak kellõen odafigyelni!Ha nem akkor viszont erõsen leírom a srácokat! 😞(((
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
a <#lama>#lama><#lama>#lama><#banplz>#banplz>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
pl pingpong
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de aztan meglattam az 1500 forintot 😊)))))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Aztán jött a credits, ahol az egérrel lehet ütögetni a betûket :-)
De legalább szép az akusztikus zene alatta.
Majd legnagyobb meglepetésemre, újra ott találtam magam a Norse pályán (land 4)
A lényem 24 éves, 99% magas, vagyis minden pontom, tudásom megmaradt, s kezdhetném elölrõl az egészet (szó nincs itt végtelen ércrõl) ellenben, mivel 730 ezer pontom (aranyam) van, ha újrajátszanám a játékot, hamar lenne egymillió pontom, s vehetnék vulkán wondert.
De hogy én ezt újrakezdjem, arra nagyon kicsi az esély :-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
de nem megy neki
elvileg krekkelni kellene
de nekem krekk nélkül is megy
van krekk egyátalán???
csak úgy, hogy a lényre az Entertain pórázt rakom?
Még újrakezdem 1szer a játékot, beállítok mindent 1 tribute-ért megvehetõre, megnézem mi lett volna benne, aztán törlés.... Ó és 4cd-t elpazaroltam rá 😞
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ahhoz képest, hogy kb 1 hete van meg a program, szép hosszú életû volt
Na, majd ha csinálnak hozzá skirmisht, multiplayert , akkor valószínûleg megveszem, persze, elõbb azért el kell érje a játék valós értékének megfelelõ árat, a max 1500 Ft-ot.
Összességében, így voltaképp végignézve az egész játékot, nekem a B&W 1 kb háromszor nagyobb élményt, legalább ötször több játékidõt jelentett.
Abban is voltak hibák, akkor épp azért csak 90%-ot adtam neki, ez a második rész sajnos olyan 65-69 %-ot ér nálam.
Kár, mert nagyon vártam pedig....
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Segítsetek Plz!
nagy>
nagy> #2661 [/nagy] erre netmudok mit tenni, 5let? még a fõbb szoftverek is origi-k, win, xp, stb. )
u dont have to listen anybody else but me
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
A driveremet már frissítettem de nem használt. Ati 9700-asom van serial.
Ha valakinek is ez volt a problémája az írjon már, hogy mi erre a megoldás.
az 1.1es (100MB-os) patch mit javit ?
még mindig azon a szigeten vagyok, és azt a két Ezüst-tekercset szeretném megcsinálni. egyiknél az a feladat, hogy az ember nem tud aludni, de nem tudom, hogy mit kell csinálni.
a másiknál meg vki eltûnt, és meg kell találni.
tudna vki segiteni?
elõre is kösz!
Nagyon tetszik az intelligens építkezés. Az út, a fal építése nagyon okosan van megcsinálva, rajzprogramok is beújíthatnának ilyesit. (2 nap B&W után AutoCADezés közben állandóan le akartam rázni az egérrel az aktuális parancsot. 😊 ) Az is aranyos, ahogyan a házakat ráfordítja az útra.
Maga a játék sem okozott nagy csalódást, bár még csak az elsõ japán szigeten vagyok, és eddig nagyon könnyû volt a játék. Pl azt a pályát úgy kezdtem, hogy a kezdõ íjász csapattal meg a lénnyel lerássoltam az ellenséghez legközelebbi falut, aztán bezártam fallal a bázisára. Nem nagyon tudott mit kezdeni ezzel a gép, beszorult, és hagyta magát lemészárolni.
Azt nem tudom elképzelni, hogy valaki játszik egy üres szigeten annyit, hogy az extrém spec küldiket is megcsinálja (pl az összes fa lefûrészelése, vagy minden élõ dolog kiirtása). Kicsit elborultnak kell hozzá lenni.
A lény tényleg butácska lett. Pl az hiányzik, hogy ha kézbevesz valamit, akkor az elsõ részben ha a hasát simodattam, megette. Most mindegy, hogy mit simogatok, csak az aktuális gondolatát lehet szabályozni. Meg mostanában nem gyûjt úgy fát, hogy kitépi, aztán eldobja a raktárig. Persze, mert nem elég nagy, sajnos. Olyan is volt, hogy hozzákötöttem a falhoz, hogy építse meg. Felépítette a falat a kapu feléig, aztán elkezdett rinyálni, hogy nem tud bemenni. Fél kaput meg nem lehet kinyitni.
Az is picit zavaró, hogy az osztagoknak nem lehet megmondani, hogy merre nézzenek. Kényelmetlen, amikor az íjászok keresztbe állnak fel, átlógva a jól felállt gyalogságon. Vagy amikor egyetlen ember túléli a nyílzáport, és hiába van rajta a támadási parancs, 4-5 íjászt megöl, mire észreveszik, hogy ott van.
Összességében: én annyira nagyon nem vártam ezt a játékot, rá fért volna még egy-két hónap fejlesztés, hogy teljesen pöpec legyen, igaz, így sem rossz. Csak nem mutat akkora elõrelépést(inkább csak visszalépés ez) az elsõ részhez képest, amit ennyi idõ után vártam. Lehet, hogy az elsõ rész volt korához képest nagyon fejlett. Mindegy, jó ez.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN