Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Thx
Csináld meg a küldetéseket és ne verd el, gyûjtögesd és oszzd be, sokkal élvezetesebb mint hogy ha benyomsz egy cheatet, meg amúgy is, ha nem csinálod meg a apro küldetéseket akkor a játék sablonossá válik!😊
Egy kérdés: Van egy 15.000-t vehetõ Grass vagy mi a Buy menuben, azt írja hogy rajta legelõ állatok növelik a falu egyes értékeit. Megéri megvenni az a "Legelõt" <-- saját fordítás😄.
Díszítõ tárgyak közül: Nõi szobor, Kút, Lámpa, ezen kivül vmi más mi lányeges a díszitõelemek közül?
Harci épületek: Ugyebár felesleges megvenni a harci gép gyárat?😊Az uj másodlagos falat?
Lakossûgi épületek: Érdemes megvenni a sky screepert egybõl vagy elõtte vegyem meg az elõte lévõket is?
Talán a4.-k szigeten ahol feladat hogy 3 nyertes creature fightot csináljak, de nem áll ki ellenem a másik lény csak állnak egymással szembe, mit tehetek?😊 Az a sziget ahol egy hurricane wonder is van, ott a szamurájos küldetés, a geológusi, meg a részegek hazavezetése a partról😊, ezeket csináltam meg ég csak://.
Elõre is köszönöm a válaszokat, kellemes uj évet mindenkinek!
fõleg pénz kéne.
thx
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=forum_forum&melyik=735
A falukat nem varázslattal kell elcsábítani, próbálj meg minél nagyobb, szebb, változatosabb, a lakók igényeit minél jobban kielégítõ (egyszóval impresszívebb) városokat építeni, akkor a többi falu népe csatlakozni fog hozzád.
Ha nem csinálsz semmit, és kapod az evilt, akkor valószínûleg valamibõl hiányt szenved a néped, nézd meg a legelsõ épületeden a két oszlopot, valamibõl kevés van (ahol középen forog egy épület) 😊
Nem kell ehhez végigjátszás, szerintem nem is lehetne írni.
Szerintem még nem találsz végigjátszást hozzá, fõleg nem magyarül.
thx
Kövesd a csajt míg el nem ér a szeretõjéhez, aztán tedd a házhoz aput és már kész is a küldi - estére már jöhet Máté Kriszta forgatni 😛
Thx
Azt nem tudom hogy mi a feladat.
Hogy mit kell csinálni?
Thx
Elsõre én is Jimmyt kerestem 😊 (Bocs!)
De azt hogy kell?
Thx
Mert én elfoglaltam a várost katonákkal és egy csomó evilt kaptam.
De azért mert ezt írták feladatnak.
Segítsetek.
Thx
persze ha van.
elõre is köszi
thx
Valaki megölte az összes élõ álatot a szigeten? és az elõzõn az összes fa kivágását? ezek elég durva feladatok...
mindent elmond sõt ki is írja.
ha már annyira tudsz angolul akkor olvasd el hogy mitr kell csinálni! no meg nézd végig a tutoriált. és ha ez sem lenne elég akkor kezdj el logikosan gondolkodni. nem nõ a területem. hm na lássuk csak növelem e népességet, nem változik. hm akkor ezek szerint nem így müxik. 2 lépés. építkezek. nini!! nõ a területem. hurrá! akkor így kell csinálni. jipíííí és még egy olyan is rájön akik (idézem) "...nem tudnak angolul...". hmmm...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Én ezt kérdezném még meg, hogy a saját hatosugaram(influencem) nem nõvek ugy mint az elsõ részben? csak akkor ha épitkezem?
Thx
Tök jó. a tigrisem elég gyakran hány, elég nagyot. egy idõ után rájottem hogy véletlen megtanitottam arra hogy egyen gyakran ércet( ore ) 😄
Ugyan ez a helyzet a terhes csajnál. CCsak azért mondom mert ezt is sokan kérdezik. ott azt mondja hogy megkéne mutatnunk az apának hogy mit csinál, vagy hogy hova megy a lánya.
A beszédbõl én sem értem meg igazán, de elolvasom amit kiir alul.
Na az elsõ szigeten vagyok még csak(training)
Az állatom felébredt és kaptam egy olyan küldetést hogy a kakassal kell valamit csinálni nem tudom mit kell csinálni vele mer a csávó nem tud tõle aludni.
Planetblackandwhite-on sem akar elkészülni a letöltés szekció ...