Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem láttam végigjátszást. a magyaritás meg kb 505 nál tart, de azt irták a magyaritások.hun hogy lesz kiadva egy béta verzió.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Szerintem skyscreapert nem érdemes venni. nem is szép és nem is laknak benne többen mint a mansionban. és az impressivnesse is kissebb. Nálam verekednek a lények. sõt, elég hamar leveri az ellen lényét. talán kapcsod freewill rõl soldier módba, lehet hogy akkor megtámadja. az én lényem miután már leverte a másikat és az nem mozdul még csinál 4-5 pankrációs mutatványt a fekvõn. ya nézd meg a lényed oktatásánál hogy arranevelted e hogy verekedjen a másik lénnyel, ha van ilyen egyáltalán, már nem emlékszem rá.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Sziasztok! Tudna nekem vki egy leírásfélét, vagy vmi végigjátszás félét mutatni? Mert nem igazán vágom a game et. Vagy esetleg magyarítást ha van hozzá.
Thx

MInek kell a pénz annyira?😊

Csináld meg a küldetéseket és ne verd el, gyûjtögesd és oszzd be, sokkal élvezetesebb mint hogy ha benyomsz egy cheatet, meg amúgy is, ha nem csinálod meg a apro küldetéseket akkor a játék sablonossá válik!😊

Egy kérdés: Van egy 15.000-t vehetõ Grass vagy mi a Buy menuben, azt írja hogy rajta legelõ állatok növelik a falu egyes értékeit. Megéri megvenni az a "Legelõt" <-- saját fordítás😄.

Díszítõ tárgyak közül: Nõi szobor, Kút, Lámpa, ezen kivül vmi más mi lányeges a díszitõelemek közül?

Harci épületek: Ugyebár felesleges megvenni a harci gép gyárat?😊Az uj másodlagos falat?

Lakossûgi épületek: Érdemes megvenni a sky screepert egybõl vagy elõtte vegyem meg az elõte lévõket is?

Talán a4.-k szigeten ahol feladat hogy 3 nyertes creature fightot csináljak, de nem áll ki ellenem a másik lény csak állnak egymással szembe, mit tehetek?😊 Az a sziget ahol egy hurricane wonder is van, ott a szamurájos küldetés, a geológusi, meg a részegek hazavezetése a partról😊, ezeket csináltam meg ég csak://.

Elõre is köszönöm a válaszokat, kellemes uj évet mindenkinek!

Kódot? nem kell ehez kód. pénz mindig van elég. nekem most is több mint 300000 van. de amúgy nem tudok kódot

valaki tudna dobni kódot(cheat)?
fõleg pénz kéne.

thx
igen, érdemes minél elõbb belefektetni egy Smelterbe, amely jobb hatásfokkal hasznosítja a követ.

Az a baj hogy a harmadik szigeten nincs már olyan sok kõ.
Köszi. Majd jól körül nézek. egy más után jelennek meg vagy egyszerre kint van az összes?

Itt a fórum linkje...

http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=forum_forum&melyik=735
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=19 itt igérték de sztem nem foglalkoztak vele. egy hónapja is 42% volt 😞
a sziger szélein és a hegyek között keresd
a negyedik pályán emlékszik valaki hogy hol vannak a szamurályos szobrok? a piros, kék, rozsaszin meg van, de a többit nem találtam meg.

talán a magyaritasok.hu, de nem vagyok biztos benne.

kössz mindenkinek
oneal1
tényleg!!
van már készülõ magyarítás a játékhoz??

bocs ha volt már róla szó!

!Forza Ferrari!

Tudjátok melyik honlap igért magyaritást karácsonyra ehez? Én láttam, de most sehol sem találom, és nem emlékszem hogy melyiken láttam. De ugy vélem nem sikerült és inkább eltüntették a kiirást.

Valószínûleg az elsõ pályánál vagy, ahol a faszi Téged okol a lánya terhességéért, mert a lány azt mondta neki, hogy férfi nem érintette, de mégis állapotos. Követni kell a csajt a szeretõjéhez, majd, mikor megvan a hely, felkapod a papát és elhozod, hadd lássa a saját szemeivel a pici ártatlan lányát... >😉

A falukat nem varázslattal kell elcsábítani, próbálj meg minél nagyobb, szebb, változatosabb, a lakók igényeit minél jobban kielégítõ (egyszóval impresszívebb) városokat építeni, akkor a többi falu népe csatlakozni fog hozzád.

Ha nem csinálsz semmit, és kapod az evilt, akkor valószínûleg valamibõl hiányt szenved a néped, nézd meg a legelsõ épületeden a két oszlopot, valamibõl kevés van (ahol középen forog egy épület) 😊

Nem kell ehhez végigjátszás, szerintem nem is lehetne írni.

Már mint a küldik nem mennek, vagy nem tudsz impressziv várost épiteni?

Szerintem még nem találsz végigjátszást hozzá, fõleg nem magyarül.

van valakinek végigjátszása? mert én ehez a játékhoz gyenge vagyok 😊 😊 😊

thx

Csak az a gáz hogy nem csinálok semmi rosszat és még akkor is kapok evilt.
Ha az elsõ pályára gondolsz, ott megvádol apuci, hogy szeme fényét az isten vette és nem csak a szájára <#idiota>
Kövesd a csajt míg el nem ér a szeretõjéhez, aztán tedd a házhoz aput és már kész is a küldi - estére már jöhet Máté Kriszta forgatni 😛

Tuvok
Ha jó isten vagy építkezz, ha rossz, akkor harcolj . Ennyi .

Tuvok
Hát de mit mondott a faszi ? 😊

És még annyit melyik varázslattal lehet elcsábítani a falukat?

Thx
Bocs hogy ennyit kérdezek tõletek, de még annyit hogy a városom szélénél ven egy kis ház. És a fölötte lévõ pergamenre kattintottam és kijött egy faszi és elkezdett dumálni.
Azt nem tudom hogy mi a feladat.
Hogy mit kell csinálni?

Thx
párszor beállítod hajnalra, majd vissza éjszakára az idõt (klikk az égre) Szerencsétlen kakas bereked, és nem tud kukorékolni.

Elsõre én is Jimmyt kerestem 😊 (Bocs!)

Tuvok

A 1. vagy 2. szigeten van egy olyan feladat hogy hallgattassam el a kakast.
De azt hogy kell?

Thx
7-es 8-as pálya ezüst küldijeit nem tudja még mindí senki?
hát fa feladat akkor muszály. de amúgy ugy lehet hogy nagy várost épitesz. legyen benne templom, egyetem, oltár, kút, lámpák, õregek otthona, ovoda, és házaknak meg manson vagy mi a neve. persze ehez nagyon sok ore kell. a 2. japán pályán sajna ezt nem lehet igy csinálni, mert nagyon kevés ore van. és ha elég sok lesz az impressivnessed akkor a másik városokból átvándorolnak hozzád. már csak be kell fogadni õket

Hogy lehet elfoglalni a várost úgy hogy jó pontokat kapjak?
Mert én elfoglaltam a várost katonákkal és egy csomó evilt kaptam.
De azért mert ezt írták feladatnak.

Segítsetek.
Thx
ehez nincs crack. Innenszedd le a mini imaget és azt kell bemountolni a DVD helyett.

ez a játék nem is crackes
nincs vkinek jó crackje hozzá?
cheatet dobtok hozzá.
persze ha van.
elõre is köszi

thx
Az elsõ japános pálya tök fasza. akkora várost épitettem hogy akadni kezdett a játék elég rendesen. az impressivem 40000, 700 lakos.

Valaki megölte az összes élõ álatot a szigeten? és az elõzõn az összes fa kivágását? ezek elég durva feladatok...

én elolvasnám ha lehetne, de nem tudom mivel nem lásztik hogy mit ir ki azokba a pici ablakokba amik elõugrálnak. Egyedül a házak épitésénel van rendesen kiirva. a többinél vagy nem irja ki vagy néha felvillan egy pillanatra. ezért kérdeztem hogy a platonot hogyan kell fejleszteni.

Dzsega
ahhoz képest hogy mennyire leugatsz mindenkit hogy nem tud ezt meg azt te sem vagy valami észlény.
mindent elmond sõt ki is írja.
ha már annyira tudsz angolul akkor olvasd el hogy mitr kell csinálni! no meg nézd végig a tutoriált. és ha ez sem lenne elég akkor kezdj el logikosan gondolkodni. nem nõ a területem. hm na lássuk csak növelem e népességet, nem változik. hm akkor ezek szerint nem így müxik. 2 lépés. építkezek. nini!! nõ a területem. hurrá! akkor így kell csinálni. jipíííí és még egy olyan is rájön akik (idézem) "...nem tudnak angolul...". hmmm...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Azzal nefoglalkozz. csak a nápnek nem tetszi egy kicsit. eldobálsz néhány gyógyitó varázslatot és már semmivé is váltak a rossz pontok.

Én ezt kérdezném még meg, hogy a saját hatosugaram(influencem) nem nõvek ugy mint az elsõ részben? csak akkor ha épitkezem?

Azt nem értem feladják feladatnak hogy építsem meg a várat amiben lehet csinálni katonákat, és ha felépítem kapok rossz pontokat, és én jó akarok lenni.

Thx
Ya még annyit szeretnék kérdezni hogy mekkora lakosségnak kell lennije hogy lehessen egy nagyobb seregem kb 50-60 fõ?

a második pályán asszem van egy olyan küldetés hogy, level up, vagy upgrade the platton. ezt hogy kell csinálni, harcoltatni kell õket, vagy venni valani upgradet?

Tök jó. a tigrisem elég gyakran hány, elég nagyot. egy idõ után rájottem hogy véletlen megtanitottam arra hogy egyen gyakran ércet( ore ) 😄

Manapság az emberek nem tudnak angolul? Nem sértésnek mondom csak igy tapasztalom. mert a kakasos küldinél elmondja hogy mit kell csinálni, persze nem konkrétan. asszem azt mondja hogy minden reggel kukorákol, és ha töbször kukorékolna elmenne a hangja. és mivel közvetlen elötte csináljuk meg a napszak váltást ezért rögtön adódik is hogy mit kell csinálni.

Ugyan ez a helyzet a terhes csajnál. CCsak azért mondom mert ezt is sokan kérdezik. ott azt mondja hogy megkéne mutatnunk az apának hogy mit csinál, vagy hogy hova megy a lánya.

A beszédbõl én sem értem meg igazán, de elolvasom amit kiir alul.

xy21
kössz

xy21
kössz

Tuvok
Kattints az égre és csinálj kétszer hajnalt, aztán elcsitul .

xy21
HEHE én elakadtam nagyon az elején.
Na az elsõ szigeten vagyok még csak(training)
Az állatom felébredt és kaptam egy olyan küldetést hogy a kakassal kell valamit csinálni nem tudom mit kell csinálni vele mer a csávó nem tud tõle aludni.

Tuvok
Nincs, a hivatalos oldalon csak happy thanksgiving meg christmas van .
Planetblackandwhite-on sem akar elkészülni a letöltés szekció ...

Úgy értem, az 1.1 után.