3926
  • sasa79
    Srácok most keztem el a játékot. Ott tartok amikor a pusztuló városból teleportálással kimenekítettem az embereket és fel kell építeni a várost. Valami olyasmit ír a gép hogy csináljak erdőt a város köré.Már körberaktam az egésszet de nem enged tovább a játék. Ha tudtok légyszi segítsetek. Köszi!!!!!
  • littleNorbi
    Hogy kell elidítani a "próba verziós" változatot ?
  • MhyCroft
    Hello!

Jah sajnos én nekem még apuék gépe volt meg amin nem futott mert régi volt aztán vártam kb 2 hónapot mikor kaptam gépet aminél fontos volt hogy fusson rajta a game de aszüleim nem tudták ezért lestem annyira:). Felraktam s elkedztem véginyomni majd a végefelé egyre montonabbá vált vhogy mindig szeretem urjakezdeni egy mapon de utána beletörődtem hogy itt sincs semmi ujítás.
    Nekem hatalmas csalódás volt nagyon sok nem kiforott jelenet, esemény és lehetőség van benne.
    Kieget ki se próbálom, felesleges, ezen már nem segít semmilyen patch, mod, kieg. majd a B&W3 esetleg.

Byez
  • Shadow_THH
    a vicces hogy a bw2-ben alapból el van dugva egy csomó minden vagy az első bw-ből vagy a kiegészitőből (az össze miracle megvan ami az egyben, lény régi gondolatai) úgyhogy most vagy az lesz hogy a századik kiegben már bw1 lesz a game bw2 grafessal vagy csak megcsinálták és ott hagyják a dolgokat aludni

amiket leirtál nagyonis igazak, de egy jó-jó elleni csata annyira nem lehetetlen, főleg ha a két játékos nem támadja egymást akkor általában csak a lényeikkel hülyéskednek - ami itt már értelmetlen, hiszen az egyben még meg tudta tanitani az egyik lény a másiknak a varázslatait, itt már beállitod hogy tudja
    a jó-rossz harc viszont már reális, egyszerüen jó védelmet kell csinálni, aminek a játék apró bugjai miatt az lesz a vége, hogy a jó játékos is gonosz lesz mint általában (imádtam, hogy amikor visszavertem egy sereget esett az aligmentem). de monodm én ugy vittem végig az elsőt hogy egyszer nem harcoltam, csak néha kiküldtem egyetlen seregem, hogy foglaljon el egy falut, ahol volt bánya is, ugyanis erre az 'aprócska' hibára nem gondoltak a készitők, hogy hiába hozzák magukkal jussaikat a másik faluból átköltözők, az is elfogy egyszer

zombi katonák voltak skinként, szellem katonák voltak az egyik pályán (meggyujtottál 5 lámpát és megkaptál egy sereget...gratz), samuraiokat szintén lehetett szerezni

na és kérem, 2 pálya! szeritnem 1 óra alatt végignyomható az egész :/
  • rage
    Elnézve a kiegészítő trailerét, ez nem fogja a rajongókat kiengesztelni,
    akik csalódtak a második részben az elsőhöz képest.
    Talán, ha a kiegészítő tartalmazna skirmisht... legalább ennyi
    Hogy nincs online játék, azt megértem abból a szempontól, hogy egy jó a jó ellen csata szerintem abból állna, hogy az nyer, aki később alszik el az izgalmas játék alatt, míg egy jó a gonosz elleni csatában szinte garantálni lehetne a rossz győzelmét. Esetleg maradhatna a gonosz vs gonosz játék, de arra vannak ennél enyhén szólva jobb stratégiai játékok.
    De legalább lenne skirmish ... nem hiszem, hogy nekünk a zombisereg, meg a szellemkatonák hiányoztak volna annyira, pláne, ha azok is olyan síkhülyék lesznek, mint a sima katonák... Kapunk még pár varázslatot (a végén még lesz annyi, mint az első részben ?) illetve megkapjuk a teknőst, mint új lényt.
    Ami gondolom, sajnos ugyanolyan robot lesz, mint a többi állat.

Így sajnos, az alapjáték kiegészítője pont annyival lesz gyengébb a B&W 1 kiegészítőjénél, mint amennyire az alapjáték a B&W 1-től.

De azért egy esélyt mindenképpen kap - az első rész emlékére.
  • MhyCroft
    bocs, van helyett vas:)
  • MhyCroft
    Hello!

A küldetés amiről te beszéálsz ha minden igaz akkor a városod előtt zajlik és a lényege hogy van 4 vagy 5 testvér és mindegyikőjük csinál vmit a hordóval vmi olyat amit csak ő tud és így készül el a nedű!:)
    Feladatod egyszerű, több kis sziget van arra melette, ha minden igaz akkor a köv szigeten ahova teszed ott egy kicsit zöldebb palc lesz vagy ha nem akkor is egy ürge lesz ott. Fogd meg a hordót és vidd el a köv szigetre és tedd le amásik ürge elé, ha jó ürgéhez viszed akkor tovább fog lépni a program.

Ennyi
  • MhyCroft
    Hali!

1./ Legyen van.
    2./ Legyen megfelelően nagy népesség és katonságra fogható ember, ha egy sincs akkor nincs zászló.

byez
  • alex88
    hali!

segítség kellene:

azt hiszem a 2. vagy a 3. szigeten vagyok és 2 embert mutat, az egyiknél hordók vannak és szerintem a másikhoz kellene átvinnem pket, de csak velvenni tudom a hordót, lerakni pedig nem!valaki segítsen!
  • Shadow_THH
    vas is ment bele?

akkor meg ha feléptült akkor csak a zászló felé kattints naggyából és azt veszi fel
  • DeeTox
    pedig felépült tuti,de nincs rajta zászló. direkt többet is épitettem, de egyiken sincs
  • Shadow_THH
    nem épült még fel :D
  • DeeTox
    hali! a 3. pályán vagyok és épp egy armory-t kellett épitenem, de nincs rajta egy darab zászló sehol, igy nem tudok továbbmenni.Mi lehet a bibi?
  • Andrejka
    azt nem
  • Shadow_THH
    multi?
  • Andrejka
    az egy kiegészítés a bw2-höz

+1 új lényt(most már biztosan tudom hogy a teknős az) +4 miraclet és +2 pályát ad
  • peluy
    Mert az micsoda? Még nem is hallottam rolla.
  • Andrejka
    nem tudja valaki hogy meik hónapban jelenik meg a battle of gods
  • Dzsega #3388
    sokkal 1szerübb: fogod a jónépet és mellé rakod a mancsoddal, amikor kiírja hogy solider akkor katona lesz belőle, így tuod pótolni.

#3358: megfogod annak a csapatnak a zászlóját amit linkelni szeretnél 1 másikhoz, a masik zászlaja fölé viszed majd hosszan nyomod az "eksön" gombot. ha törölni szeretnéd a kapcsolatot akkor ugyanígy, a linkelt csapat zászlaja a követett csapat zászlaja fölé sokáig nyomni az "eksön" gombot s akkor kiírja hogy unlink, ekkor elengeded.

ha nem linkelve hanem össze vannak fűzve, vagyis egy csapatként működnek akkor nem lehet őket már szétszedni.

bocs hogy csak most írtam le de nem volt időm netezni (sok meló)
  • MhyCroft
    Jaja:)

Dragon a 2860-s bejegyzésből

Dragon
  • Andrejka
    most néztem meg hogy mikor lesz kész a bw2 magyarítás

átírták hogy 2006.nyárra és már 50%-on van
  • Andrejka
    hogy szedted elő a megablastot?
  • Shadow_THH
    nos nem tudom mennyire titok, de a bw2-ben alapból bele van már ágyazva az online mód szövegei illetve egy csomó minden a bw1-ből.

pálya editor meg nem nagy dolog, az egyet kézzel notepadban is lehetett buherálni. nekem mindenhonnan miracle megablastok bújtak elő egy kis meló után

egyetértek a kettő nem olyan jó mint az egy, de engem csak az zavar, hogy a lény semmire sem való, csak egy robot ami mindent képes megoldani helyetted ha beállitod - illetve hogy a küldetések szintén eléggé gyehenák, az egyben legalább dúskáltál a silver reward scrollokban

talán a kieg jó lesz
  • Andrejka
    pálya editor már van
  • MhyCroft
    Teknős?:)
    A poén hogy(sajnos) igen sok realitása van:
    - a B&W1ben is ez volt váélasztható még az elején nah meg a jegesmedve, farkas de ezekhez vagy nagyon sokat keltt várni vagy egy nagyon nehéz küldetéssel jutottál hozzá a teknős ha jól emlékszem akkor a parton volt csak ugy odadobták neked.
    - Videón meg volt teknős ami harcol, bár kb ugyanaz a helyzet mint a tigrissel is sokan látták majd aptál egy unlockert hozzá:).

Csak megjegyezném volt egy időszak amikor egy sárkány(!!!) képeit mutatták hogy fejlesztés alatt van szal én nem mondanék le róla és hát valjuk meg egy Sárkány írányítása azért odavágna!!:)

Remélhetőleg majd előjönnek a töbi állatok de ehhez még vérni kell sztem hogy amikorcsillapodik a vásárlási láz akkor a következő kieghez adnak egy rakat lényt, meg felhasználók által készített pályákat, modokat!:) Szinte 100 hogy ki fognak adni egy mod vagy palya generatort vagy buildert, csak nézzétek meg a többi játék esetében.
    Pályát kreálni csak átgondolás értékű, most a itt megsülyesztem ott megemelem, ide egy erdőt oda egy követ alapú lesz természetesen de akkor is.. pf:)

Én végigjátszottam 1-2-t is, a 2 sokkal szarabb mint az egy sajnos, varázslatok, a katonai egységek mérhetetlen gyengesége és kiszolgálattotsága, a teljesen ki nem használt dolgok. Küldetésekben lehetett volna több kreativitás vannak jók is persze de ez a fog meg vidd oda kezd néha idegesítő lenni.
    Napóra, Tolvaj a kertben, esőtánc, kakas elhalgattatása ezek szépek voltak de egy kettő nagyon primitív:). Lehet volna olyan mint az 1ben a hajó felszerelése és elküldése, több pályán átívelő küldetések. Nah mindegy..., ez van ezt kell szeretni, nem kiforott szerintem s ez zavaró benne.

Byez
  • Andrejka
    nem biztos de lehet hogy tudom melyik lesz az új lény

a teknős
    én csak képeken láttam hogy egy gorilla harcol egy teknőssel
    nem biztos de nem biztos hogy az lesz az új lény
  • Andrejka
    nem nézd meg a lionhead.com on ott rajt van hogy mi lesz benne(angolul)

és semmit nem ír multiról
  • Shadow_THH
    szerintem kamu

a kiegbe meg amugy is multi lesz
  • Andrejka
    állítólag ad +1 lényt,4+ miraclet,és +2 pályát

ebben az azték isten ellen kell kűzdenünk
  • Andrejka
    készül egy kiegészítő a bw2-höz

Bw2 Battle Of Gods
  • Andrejka
    merge jön ki nem join
  • Shadow_THH
    fogsz egy ugyanolyan fajta csapatot rákattintasz a zászlójával a másik caspatéra és hosszan lenyomva tartod, amig kijön hogy link vagy ...asszem join és akkor összrekja. szétszedni nem lehet
  • peluy
    Ha van egy csapatom, és meghalnak belőle emberek, akkor hogy lehet azt a csapatot kipótolni?
  • Andrejka
    megjelent még egy új map,Tropic a neve

egy trópusi szigeten kell a japánok ellen menni
  • Andrejka
    most már megcsinálták 2 nap alatt egészen v3-mas mapra

van neked és az ellenségnek is lénye, bármit megépíthetsz(amit megvettél),még környezetet is jobbat csináltak.

de nekem azóta sem sikerült működésre bírni
  • Andrejka
    mer már rég le van töltve de nem megy
  • Andrejka
    segítség!Nem indul a modding tools mindig fatal error van

tudja valaki hogy mit lehet ezzel csinálni?
  • Andrejka
    nekem el sem indult hogy kell felrakni melyik fájlt hová?
  • Shadow_THH
    kössz :D de szar a pálya nincs rajta lény sem
  • Dzsega #3367
    ha csak linkelted akkor unlinkel szét lehet szedni de ha 1 csapattá csináltad akkor nem.
    az unlinket meg holnapra megnézem mert most így pontosan nem tom hogy hogyan kell, de ha jól emléxem akkor a linkelt csapat zászlóját kell újra arra a csapatra vinni akikhez linkelted és sokáig nyomni (mint mikor linkelsz), majd megjelenik hogy unlink, de holnapra +nézem pontosan.