3926
  • Andrejka
    innen szedd le ez jó lesz

az előbb elfelejtettem hogy nem kell www.
  • Shadow_THH
    nem mert nincs ilyen oldal :)
  • Andrejka
    nem is linket küldtem

Blackandwhite2.filefront.com

ez megfelel?
  • Shadow_THH
    hogy kurvára nem jó a link :D
  • Andrejka
    az mit jelent?
  • Shadow_THH
    404
  • Andrejka
    lehet egy új pályát letölteni a www.blackandwwhite2.filefront.com

ez egy norse pálya
  • peluy
    Sajnos nem.
  • Andrejka
    nem tudja valaki hogy lehet szétszedni a csapatokat miután linkeltem őket?
  • Shadow_THH
    lehet
  • peluy
    Kössz a választ! Meg ha felnyomom a pachet akkor azt írja hogy: a program szabálytalan műveletet hajtott végre.... Ez is lehet a kártya miatt van?
  • Shadow_THH
    a peccseket akár a lionheadtől is le lehet szedni

ha nincs fű meg szőr akkor az egy dolgot jelenthet:
    a kártyád nem támogat olyan shadereket amivel ezeket a az effekteket létrehozták. Gondolom a víz is gányul néz ki és az emberek is egyszerűbbek mint a képeken
    szerezz be egy új drivert a kártyáhzo és ha ezek után sem lesz (+peccs után) akkor hát.. nem mondom, hogy így jártál, ugyanis játéknak akkor a kártya miatt valszeg el sem lett volna szabad indulnia, szóval még szerencsés is vagy :)
  • Toroco
    a patcheket a benner alatti kék BW" oldal feliratra kattintva tudod leszedni
  • peluy
    Hi! Zsír a játék! Honnan lehet leszedni a pacheket? Nekem nincs sörénye az oroszlánomnak, nincs fű meg ilyesmi. Valami nem mozgó műszört lehetne nyomni az állatokra mert így egy kicsit....Valami Driver vagy ilyesmi nem segítene rajta? (GForce FX 5500 Tornado 256Ram)
  • Toroco
    apa: miután beszéltél az apával. kapd fel és kövesd a terhes lányát. amikor bemegy a házba tedd a ház mellé a fatert.

kakas: nem hosszú éjszaka kell, hanem háromszor kell éjszakából nappalt csinálni. a harmadik alkalommal bereked a kakas.
  • Pandula
    Én csak most kaptam meg a játékot, de nagyon tetszik A második szigeten viszont mind a két mellékküldetésnél elakadtam (pontosabban egyiknél sem azt kell csinálni amire gondoltam), az elsőben egy apa próbálja rámkenni a lánya terhességét (az valamiért nem jött be, hogy követtem a lányt és ahhoz a házhoz dobom a fatert ahova bement) a másiknál pedig valami juhász nem tud aludni a kakasától (de a megoldás nem annyi hogy duplahosszú éjszakát varázsolok, mert a kakas éjjel is rikoltozik, ráadásul meg sem kottyan neki, ha rádobok egy követ).
  • Andrejka
    valaki nem tudja mikor lesz hozzá kiegészítés?
  • Andrejka
    nem, nem bug meghibásodott de egy reinstallal megoldottam és már az Aztec Homeland-en vagyok
  • Shadow_THH
    hát ez egy geci nagy bug :D

mit csinálsz te ezzel a játékkal, komolyan? Nem kéne felrakni a 'mindenkimeghalénkirályvagyok 2.00' peccset orrbaszájba és nem lennének gondok. Meg esetleg nem kenyérpirítón kéne játszani a gamet hanem olyan gépen amin megy is
  • Andrejka
    úton kívül semmit nem tok építeni
  • Andrejka
    valaki tudna segíteni az aztékok 1.szigetén vagyok és az egyész szigeten minden porrá égett(kivéve az azték fővárost) sehol sincs fa ,a lényem halott amikor újraéled feláll és újra meghal, emberem nincs ha veszek azonnal meghal,a földjeimen nem terem gabona,épitkezni nem tudok mert amint felépítek vmit azonnal porráég.

volt valaki másnál is ilyen?

szóval ha vki tud küldjön a pályáról egy mentést nekem: [email protected]
    előre is kösz
  • Andrejka
    mármint a fővárost
  • Andrejka
    már a 7. szigeten vagyok a japók utolsó pályáján
    van egy faq-m (angol) nagyon király

de tud valaki vmi tippet hogyan lehet elfoglani a várost katonasággal?

mer egyészen eddig a szigetig mindent katonasággal vittem végig (mer impressivnessel már végigjátszottam
  • Toroco
    én gond nélkül végig játszottam. csak volt pár küldetés amit nem birtam megcsinálni. de most majd megpróbálom mindet megcsinálni.
  • Andrejka
    de már megvolt a reinstall
  • Andrejka
    szerintem nem annyira
  • Toroco
    de nem kell ehez cheatet használni, egyszerü játék ez.
  • Toroco
    akkor reinstall
  • Andrejka
    most már maga a játék sem indul el
  • Shadow_THH
    hát az :D
  • Andrejka
    úgy csináltam

rögtön miután feltettem patch 1.1,1.2 aztán tigerunlocker

lehet hogy az a baj hogy használtam egy cheatet amihez át kell írni egy fájlt?
  • Shadow_THH
    peccseld - először 1.1 aztán 1.2 anélkül hogy elinditanád a gamet (ekkor nem törlődnek a mentéseid)
  • Andrejka
  • Andrejka
    valaki nem tudna segíteni?

mikor a japánok utolsó szigetére átmentem amint az első 2 épületet megépítettem kilépett a játékból

mostmár amint betöltött még a kezdő videó előtt kilép a játékból
  • MhyCroft
    Hello!

Dc++on szedjeétek le:)

Byez
  • Shadow_THH
    nekem se jön be most :/ keresek holnap másikat
  • Andrejka
    mármint az nem jön be ha rákattintok a secretisland.zip-re az oldalon
  • Toroco
    nekem bejön az oldal, de most sem lehet leszedni a zippet
  • Andrejka