Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
általában ez megoldja. és uj daemontoolsal jól megy.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Tudja valaki mit kell csinálni vele hogy nenjen?
S értetted az imádkozós videót, mi annak a lényege?😄
Byez
Dvd vagy cd-s verzió, patchet raktál fel hozzáû, milyen géped van, oprendszer?
Ezeket leírod már sokkal valószínûbb hogy tudunk segíteni de így csak annyit tudok mondani hogy szedd le és egy Regisztrációs adatbázis kezelõvel minden lionhead és balck&white2 komponenst törölj ami megmarad s aztán egy másik!!! könyvtûrba rakd fel mint amibe eredetileg felraktad így a másik gamera vonatkozó hivatkozûsok amik megmaradtak nem lesznek jók. Pls c:\Prog.Files/Lionheadxyz/...
Byez
Ezóta akármikor karok játszani a menühöz éréskor " A program hibát észlelt ezért leáll"
Már újra is raktam a játékot de már nem akar jó lenni😞
Miért?
Remélem hogy valaki tudja !
Örülnék ha valaki segítene megoldani ezt a problémát!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Nem lehet, max ha hibás s akkor tgéed is visszadob a 4.-k szigetre a végén😛.
Byez
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
"Not Weaken.... Weeeaken"
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
mondjuk teljesen lényegtelen mivel ellszált a vinyom és vele eggyüt amentések is....
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
😊
Amugy van bánya minkét városban.
Ha alényed tudja az összes varázslatott akkor nem lesz gáz, nekem õ verte le az összes ellenséges sereget de így is 3 óra volt😛.
Sok siekrt hozzá, vegyél lenntebb én 640*480-ban nyomom
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
A bosziknak amúgy egy 21 éves fiú kellett. (Nem tudtam elõbb írni, mert 24 órája regeltem kb.)

nem tud valaki vmi.jó oldalt amin ehhez modok vannak?
mer a lionsource.com német és nem értem, a fileplanet meg nem enged letölteni
ha valaki tud vallamit plíz írjon
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
A vizsga sikerült. 5ös lett.
Fogtam átmentem s nekiálltam aköv pályának 3 óra szenvedés után megvan de csak az eleje nehéz megnem toom olyan nagyon tréj a vge a végsõ animációt nem is értem aztán egy bug s visszarugott a 4.-k pályára a szerõ lista után.
Mindegy, sajnos nagyon sok mnden kimaradt belõle, leszedtem s éllok neki a vietcong 2 -nek.
Vizsga remélem megvan, fórmot még olvasom, byez
Mi a hibaüzenet, melyik patchet raktad fel?
By
Én felrakktam a játékhozz a patch-et és a negyedik pálya végen ki ír egy hibaüzenetet és kilép. Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Jól mondtam mert azkell de csak a végén mikor elhagyod a pályát adja meg😊.
Az utolsó sziget nagyon kemény kezdést kér, egy tanács😄 vagyis kettõ ne építkezz a fel mellé és ne rakj fel senkit se a falra!!!!!!!😊
Van ott egy izomagyu majom, nem kell félni tõle ha full izmosan hozod át a lényeg akkor nem lesz gáz😊.
Byez
Én tegnap vizsgáztam utolsónak, megvan mindenem így már jöhetne a pihi de megyek javítok egy szigot!😊
Sok sikert, byez
én összekötöttem a városokat uttal de nem adta meg a pénzt, neked ez ment?
majd fölirom mit nem tudtam megcsinálni, most nem volt idõm játszani mert ma vizsga lesz.
Hello!
Boszis küldetés: Amikor viszek neki 20 éves csajt mondja hogy tul szép, ha idõst viszek mondja túl idõs szal vmi 23-30 év közötti kellhet a gáz az hogy mivel azokra is azt mondja tul szép lehet pasi kellene! Neked megvan amegoldása?😊
Legelõs: Megcsináltam mindeütt az van legelõ, s nincs készen?!?! Csak akezdõvárost füveztem be, neked ment?
Byez
"nem multal el 18 anyud alairasa kell" ezzel oltottak le T-mbl nal.. ez aszem nem szamit reklamnak .. 😄 orvosom is beteg szal gg 😄