Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okozhatja ACE mega kodek pakk, alcohol, vagy más virtuális meghajtót kezelõ program. akkor ezeket uninstalálni kell.

általában ez megoldja. és uj daemontoolsal jól megy.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Nálam baja van a virtuális meghajtókkal és nem megy!
Tudja valaki mit kell csinálni vele hogy nenjen?

Valszleg az, hogy a patch javított valamit a másolásvédelmen, bár ehhez kicsit hüle vagyok.

drop
szasztok az a bajom hogy felteszem a játékot és elindul de ha a javitást is felteszem akkor már nem mi lehet a gond

Hello!

S értetted az imádkozós videót, mi annak a lényege?😄

Byez

Hello!

Dvd vagy cd-s verzió, patchet raktál fel hozzáû, milyen géped van, oprendszer?

Ezeket leírod már sokkal valószínûbb hogy tudunk segíteni de így csak annyit tudok mondani hogy szedd le és egy Regisztrációs adatbázis kezelõvel minden lionhead és balck&white2 komponenst törölj ami megmarad s aztán egy másik!!! könyvtûrba rakd fel mint amibe eredetileg felraktad így a másik gamera vonatkozó hivatkozûsok amik megmaradtak nem lesznek jók. Pls c:\Prog.Files/Lionheadxyz/...

Byez

Miért van az hogy a tutorialt is beleértve asszem a 3.pályán elfoglaltam az ellenfél bázisát, el akartam menteni ekoor újraindult a gép😞
Ezóta akármikor karok játszani a menühöz éréskor " A program hibát észlelt ezért leáll"
Már újra is raktam a játékot de már nem akar jó lenni😞
Miért?
Remélem hogy valaki tudja !
Örülnék ha valaki segítene megoldani ezt a problémát!
<#help><#help><#help>

Dzsega
engem is visszanyesett...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Hello!

Nem lehet, max ha hibás s akkor tgéed is visszadob a 4.-k szigetre a végén😛.

Byez

én még nem tapasztaltam olyat hogy elõzõ szigetre lehetne vissza menni. de nem is volna értelme mivel átvinni nem lehet semmit mint az elsõ részben.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

sWbFII
Valóban lehet a szigetek között ugrálni?Mert nekem csak akkor sikerül,ha végigviszem a pályát.ÉS kódok?

"Not Weaken.... Weeeaken"

Én is próbálkoztam többször, és egyszer csak megjelent egy fénysugár. aztán ebbõl rájöttem.

no0b
ja bocsi.. neked 1x 😄😄 en nem neztem szal mindet roszs helyre raktam D:😄D: kurva jovagyok 😄😄😄 azert koszi szepen 😉

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

ez pedig nagyon egyszerü. ha felraksz egy szobrot és ha jó helyen van akkor egy fénysugár fogja a középpontal összekapcsolni.

Semmiképp se kell... Vagy tiltsd le a fizikai meghajtót, vagy szedj le egy Cracket!!! Mocek14 mi a hibaüzenet, mi miatt nem indul el?

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Guer
én még megse találtam az összeset
mondjuk teljesen lényegtelen mivel ellszált a vinyom és vele eggyüt amentések is....

no0b
re nem tudom melyik palyan tartok mar.. de a masodik japanos palya aszem a 4. .. na mind1. az lenne akerdesem hogy a kis szamurajokat milyen sorrendbe kell felpakolni az oszlopokra? mert en kurvara nem jottem ra:$ lecci help koszi

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

attól még elindul a játék azt nálam sem telepitette fel. ki kell hagyni. az hogy nem indul az más probléma okozza. okozhatja ACE mega kodek pakk, alcohol, vagy más virtuális meghajtót kezelõ program. akkor ezeket uninstalálni kell.

Melyik verziót rakod fel cd-s vagy dvds?

<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#nemtudom>
Hi all ! Nemtudjátok mi lehet a probléma mert a telepítéskor a végén kir valamit hogy nemtudja felrakni a speech.lug fájlt ezért nem indul a játék de az a furi hogy közbe meg a fájl a helyén van Most mi csináljak bakker már ugy jáccanák !!
no0b
sztem meg kabbe :😄D😄: ennyi .. mar a csse megy.. de a csajozas beindult.. na meg a penzem is 😄😄 most vettem mobilt stb 😄😄 fasza vok ennyi 😉

HEllo!
😊

Amugy van bánya minkét városban.

Ha alényed tudja az összes varázslatott akkor nem lesz gáz, nekem õ verte le az összes ellenséges sereget de így is 3 óra volt😛.

Sok siekrt hozzá, vegyél lenntebb én 640*480-ban nyomom

közben nekem is sikerült megoldani a boszisat, csak elfelejtettem irni

ha valakinek kell egy trainer a bw2-höz (v1.1-hez) írjon. [email protected]

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Hali! Bánya a jobb oldali városban van, egészen alul. Elõször oda kaptam egy sereget, azzal befoglaltam azt a várost, onnantól kezdve meg volt mine. Aztán a katapultal átmentem balra, kiütöttem a várfalat. Ekkor elkezdett a gépsereg a katapultom után jönni, egészem a városomig üldözték, ott meg a várfalról lenyilaztam mindet. Befoglaltam a bal várost, utánna meg sima ügy volt. Persze a fõbázisba közbe benyomtam neki 3 vulkánt 😊
A bosziknak amúgy egy 21 éves fiú kellett. (Nem tudtam elõbb írni, mert 24 órája regeltem kb.)
és ezek a szines háromszögek meg csíkok villognag összevissza.

Azt nem tudjátok hogy miért lesz ilyen a kép egy idõ után? Néha vissza áll normálisra néhe ki kell lépnem a játékból.

hát nem tudom mikor lesz majd az a rész. ez a pálya eléggé igénybe veszi a gépet. szinte az elejétõl kezdve akad. lehet hogy vissza kéne venni 1024bõl. odáig jutottam hogy megbobott egy vulkánnal és a japán sereggel elfoglaltam egy városát. Ezen a pályán hol van bánya? mert ahogy elnéztem itt minden kõ a falak ujjáépitésére megy el az elején, aztán épitkezésre meg nem jut. Kerestem, de nem találtam semerre bányát csata közben. a Tigrisem 8as ütéseket mért a majomra 😄

Guer
szvsz bonyolult neked ez a játék maradj inkább a cssnél az neked valo 😄
meg a custom misson 😄D

helo!
nem tud valaki vmi.jó oldalt amin ehhez modok vannak?
mer a lionsource.com német és nem értem, a fileplanet meg nem enged letölteni
ha valaki tud vallamit plíz írjon

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Akkor még szerencsés vagy, nálam az van hogy megtellika memóra, használj közben vmi memórarezidens s ûrítõ programot az segíthet a nem használt területek felszabadításával

Grat, ha a végn az utolso moviben azt a keény 2 sort ha érted mi a poénja pls amjd írd le😊, thnx s gart a vizsgához!

no0b
udv hat nalam a hibauzenet az hogy memoriacime bal bal bla.. szal valami memoriara hivatkozik es azert fagy ki :S .. de ez akkor amikor a menubol lepek ki szal jatek elvan menteve stb csak kifagy a vegen ... !!!

Nekem sikerült megcsinálni az utas feladatot. összekötötem uttal a városokat elég sokáig tart még megépül. utána elkezdtem sereggel efoglalni a a városokat és akkor meglett.

A vizsga sikerült. 5ös lett.

az se😄DD

Fogtam átmentem s nekiálltam aköv pályának 3 óra szenvedés után megvan de csak az eleje nehéz megnem toom olyan nagyon tréj a vge a végsõ animációt nem is értem aztán egy bug s visszarugott a 4.-k pályára a szerõ lista után.

Mindegy, sajnos nagyon sok mnden kimaradt belõle, leszedtem s éllok neki a vietcong 2 -nek.

Vizsga remélem megvan, fórmot még olvasom, byez

látom a boszis nem sikerült. És a városok összekötése uttal?

Melyik pályán jársz?

Hali!

Mi a hibaüzenet, melyik patchet raktad fel?

By

no0b
na mostmar tudok jatszani.. de amikor kilepek akkor error 😄😄 szal.. gg guer nem tom mi abajod.. nemnehezek a kuldetesek.. meg nem a normal mapokal van bajom .. ez nem CSS 😄 sok fos custommap... na mind1..

SD456
Szevasztok!

Én felrakktam a játékhozz a patch-et és a negyedik pálya végen ki ír egy hibaüzenetet és kilép. Mi lehet a baj?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

jah ajoboldali majom lesz az ellenfeled😄

Hali!

Jól mondtam mert azkell de csak a végén mikor elhagyod a pályát adja meg😊.

Az utolsó sziget nagyon kemény kezdést kér, egy tanács😄 vagyis kettõ ne építkezz a fel mellé és ne rakj fel senkit se a falra!!!!!!!😊

Van ott egy izomagyu majom, nem kell félni tõle ha full izmosan hozod át a lényeg akkor nem lesz gáz😊.

Byez

Guer
válaszd inkább a custom missont 😄
az nem ennyire bonyolult (csak amjdnem😊

no0b
udv.. nem tom mivan ezzel agameval.. de mostanba betolt es kilep.. szal betolti a mapot es kilep a wonfosba.. kez elegem lenni.. tegnap este oda nem tudok jatszani vele.. GRR help pls

Soksikert!

Én tegnap vizsgáztam utolsónak, megvan mindenem így már jöhetne a pihi de megyek javítok egy szigot!😊

Sok sikert, byez

még nincs meg a biszis megoldása. a beültetõsnek még nem álltam neki, de szerintem nem legelõvel kel beültetni ha nem búzamezõvel.

én összekötöttem a városokat uttal de nem adta meg a pénzt, neked ez ment?

majd fölirom mit nem tudtam megcsinálni, most nem volt idõm játszani mert ma vizsga lesz.

😄

Hello!

Boszis küldetés: Amikor viszek neki 20 éves csajt mondja hogy tul szép, ha idõst viszek mondja túl idõs szal vmi 23-30 év közötti kellhet a gáz az hogy mivel azokra is azt mondja tul szép lehet pasi kellene! Neked megvan amegoldása?😊

Legelõs: Megcsináltam mindeütt az van legelõ, s nincs készen?!?! Csak akezdõvárost füveztem be, neked ment?

Byez

Guer
csak nem dgtál? 😄D

no0b
JAJA 😄😄 ma rjolett amugy az elso es a masodik.. volt 😊 most gci jovagyok ennyi 😄 partyfootn televan akepmmel az egesz 😄😄😄D: kajak kesz vok vagod? D😄:d jezusom szakadok.. de ma nem tudtam telot venni.. vagyis meg nem
"nem multal el 18 anyud alairasa kell" ezzel oltottak le T-mbl nal.. ez aszem nem szamit reklamnak .. 😄 orvosom is beteg szal gg 😄