3926
-
Andrejka #3366 innen szedd le ez jó lesz
az előbb elfelejtettem hogy nem kell www. -
Shadow_THH #3365 nem mert nincs ilyen oldal :) -
Andrejka #3364 nem is linket küldtem
Blackandwhite2.filefront.com
ez megfelel? -
Shadow_THH #3363 hogy kurvára nem jó a link :D -
Andrejka #3362 az mit jelent? -
Shadow_THH #3361 404 -
Andrejka #3360 lehet egy új pályát letölteni a www.blackandwwhite2.filefront.com
ez egy norse pálya -
peluy #3359 Sajnos nem. -
Andrejka #3358 nem tudja valaki hogy lehet szétszedni a csapatokat miután linkeltem őket? -
Shadow_THH #3357 lehet -
peluy #3356 Kössz a választ! Meg ha felnyomom a pachet akkor azt írja hogy: a program szabálytalan műveletet hajtott végre.... Ez is lehet a kártya miatt van?
-
Shadow_THH #3355 a peccseket akár a lionheadtől is le lehet szedni
ha nincs fű meg szőr akkor az egy dolgot jelenthet:
a kártyád nem támogat olyan shadereket amivel ezeket a az effekteket létrehozták. Gondolom a víz is gányul néz ki és az emberek is egyszerűbbek mint a képeken
szerezz be egy új drivert a kártyáhzo és ha ezek után sem lesz (+peccs után) akkor hát.. nem mondom, hogy így jártál, ugyanis játéknak akkor a kártya miatt valszeg el sem lett volna szabad indulnia, szóval még szerencsés is vagy :) -
Toroco #3354 a patcheket a benner alatti kék BW" oldal feliratra kattintva tudod leszedni -
peluy #3353 Hi! Zsír a játék! Honnan lehet leszedni a pacheket? Nekem nincs sörénye az oroszlánomnak, nincs fű meg ilyesmi. Valami nem mozgó műszört lehetne nyomni az állatokra mert így egy kicsit....Valami Driver vagy ilyesmi nem segítene rajta? (GForce FX 5500 Tornado 256Ram) -
Toroco #3352 apa: miután beszéltél az apával. kapd fel és kövesd a terhes lányát. amikor bemegy a házba tedd a ház mellé a fatert.
kakas: nem hosszú éjszaka kell, hanem háromszor kell éjszakából nappalt csinálni. a harmadik alkalommal bereked a kakas. -
#3351 Én csak most kaptam meg a játékot, de nagyon tetszik A második szigeten viszont mind a két mellékküldetésnél elakadtam (pontosabban egyiknél sem azt kell csinálni amire gondoltam), az elsőben egy apa próbálja rámkenni a lánya terhességét (az valamiért nem jött be, hogy követtem a lányt és ahhoz a házhoz dobom a fatert ahova bement) a másiknál pedig valami juhász nem tud aludni a kakasától (de a megoldás nem annyi hogy duplahosszú éjszakát varázsolok, mert a kakas éjjel is rikoltozik, ráadásul meg sem kottyan neki, ha rádobok egy követ). -
Andrejka #3350 valaki nem tudja mikor lesz hozzá kiegészítés? -
Andrejka #3349 nem, nem bug meghibásodott de egy reinstallal megoldottam és már az Aztec Homeland-en vagyok -
Shadow_THH #3348 hát ez egy geci nagy bug :D
mit csinálsz te ezzel a játékkal, komolyan? Nem kéne felrakni a 'mindenkimeghalénkirályvagyok 2.00' peccset orrbaszájba és nem lennének gondok. Meg esetleg nem kenyérpirítón kéne játszani a gamet hanem olyan gépen amin megy is -
Andrejka #3347 úton kívül semmit nem tok építeni -
Andrejka #3346 valaki tudna segíteni az aztékok 1.szigetén vagyok és az egyész szigeten minden porrá égett(kivéve az azték fővárost) sehol sincs fa ,a lényem halott amikor újraéled feláll és újra meghal, emberem nincs ha veszek azonnal meghal,a földjeimen nem terem gabona,épitkezni nem tudok mert amint felépítek vmit azonnal porráég.
volt valaki másnál is ilyen?
szóval ha vki tud küldjön a pályáról egy mentést nekem: [email protected]
előre is kösz -
Andrejka #3345 mármint a fővárost -
Andrejka #3344 már a 7. szigeten vagyok a japók utolsó pályáján
van egy faq-m (angol) nagyon király
de tud valaki vmi tippet hogyan lehet elfoglani a várost katonasággal?
mer egyészen eddig a szigetig mindent katonasággal vittem végig (mer impressivnessel már végigjátszottam -
Toroco #3343 én gond nélkül végig játszottam. csak volt pár küldetés amit nem birtam megcsinálni. de most majd megpróbálom mindet megcsinálni. -
Andrejka #3342 de már megvolt a reinstall -
Andrejka #3341 szerintem nem annyira -
Toroco #3340 de nem kell ehez cheatet használni, egyszerü játék ez. -
Toroco #3339 akkor reinstall -
Andrejka #3338 most már maga a játék sem indul el -
Shadow_THH #3337 hát az :D -
Andrejka #3336 úgy csináltam
rögtön miután feltettem patch 1.1,1.2 aztán tigerunlocker
lehet hogy az a baj hogy használtam egy cheatet amihez át kell írni egy fájlt? -
Shadow_THH #3335 peccseld - először 1.1 aztán 1.2 anélkül hogy elinditanád a gamet (ekkor nem törlődnek a mentéseid) -
Andrejka #3334 -
Andrejka #3333 valaki nem tudna segíteni?
mikor a japánok utolsó szigetére átmentem amint az első 2 épületet megépítettem kilépett a játékból
mostmár amint betöltött még a kezdő videó előtt kilép a játékból -
MhyCroft #3332 Hello!
Dc++on szedjeétek le:)
Byez -
Shadow_THH #3331 nekem se jön be most :/ keresek holnap másikat -
Andrejka #3330 mármint az nem jön be ha rákattintok a secretisland.zip-re az oldalon -
Toroco #3329 nekem bejön az oldal, de most sem lehet leszedni a zippet -
Andrejka #3328 van itt vki? -
Andrejka #3327 nem nyitja meg az oldalt