5735
-
kisviku #2210 Köszönöm a sok választ.Egyébként nem új "keltezésű" már Ő, idén lesz 14 éves.De meg sem látszik rajta.
Pár éve volt egy csúnya műtéte, amikor kivettek belőe egy 1,5 kg-os(!) daganatot.Akkor már elsírattam, de hála az égnek, túlélte.Most is itt járkál a lábamnál, hogy adjak enni, pedig ott van a reggelije is.
Rendesen van táplálva és nevelve,szerintem sok ember szeretne macska lenni nálunk. :) -
#2209 erről nem is hallottam.
kösz a tippet.
majd benézzünk oda. -
kisviku #2208 Igen próbálkoztam már a cicafűvel is, de azt nem nagyon szereti.Ellentétben a szobanövényekkel, amit egy darabig rendesen megrágott, csak volt benne egy-két olyan is, amitől szédelgett a kis hülyém :) Lehet, hogy egy kicsit berúgott tőle. -
#2207 igaz.
lehet kapni szőroldó pasztát, a cicapapira kell rányomni, a cica pedig meghamizza :)
áááá
megŐrülök, olyan fenséges macsek. -
Aspyrin #2206 Ha tehetjük itt szoktunk bevásárolni nekik :) -
Aspyrin #2205 Mivel gondolom nem jár ki érdemes vásárolni neki cicafüvet. Esetleg kimondottan erre a célra kapható minőségi macskatápot is belehet szerezni. -
kisviku #2204 Kedves cicatulajok és cicabarátok!
Egy pici segítség kellene.
Lehet valamit az ellen tenni, hogy a lenyelt szőrt a cicó ne hányja ki?Mert ez lakásban egy idő után már zavaró és számomra gusztustalan is.
Ugye itt a nyár, szegény kicsim sokat vedlik és a lenyalogatott szőrt gyakran "kiüríti" a szoba közepére.Érdekes, ha kertben van, akkor is a lakásban teszi ki.
Gyakran szoktam a bundáját kefélni, ezt Ő nagyon nagyon szereti,de néha ez sem elég.Kaptam egy tippet valakitől, hogy állítolag van valami paszta, amit ha megeszik, feloldja a hasában a szőrt.Igaz ez? Vagy van valami megoldás?
Fürdeni nem szeret :) bár gyakran iszik a vécéből(!) és a fürdőkádból.
Itt van egy-két kép róla:
Nyávogás közben:
Lustaság:
-
#2203 husky is olyan mint a malamut (nekünk az van) közelebb van a farkashoz mint a kutyához szal azt tényleg nehezebb szoktatni, miénk a madarakra "allergiás" nem tudja elvisleni őket. -
#2202 ez akkor egy igen suicid hajlamú macska lehetett -
#2201 Nincs túl sok mesélnivaló. Nem voltam jelen az esetnél. Házon kívül voltam, mire hazaértem, már meghalt. Nem hibáztatom a kutyám, csak kicsit mérges vagyok rá. Hórusz elég játékos volt, játékból a nagyobb macskáknak is nekiment, az embereknek is nekiment (Rendszeresen le kellett kaparnom a lábamról), és sajnos a kutyámnak is nekiment. A kutyák kenelben vannak, nem tudnak kijönni, tehát csak a macska mehetett oda. És sajna a végét jelentette.
A kutyáimra sokmindent lehet mondani, de azt nem hogy vadak. Az amelyikről kép van a galériámban pl a macskákkal nagyon jól megvan. Régen "egy ágyban" aludtak. De a szuka (Egy fekete husky, róla nincs kép) "élénkebb" aki szívesen játszik a macskákkal. Kb ennyi a tudnivaló hozzá. Az ösztönei miatt nem szidhatom le! Inkább csak magamat okolom, hogy kár volt a udvaron tartani a kismacskát (nem volt szobatiszta...) -
#2200 iiiiiiii :))) Tunderiek amugy :) -
#2199 Sört szoktak inni de néha józanok -
#2198 ezeknek mindig ilyen beszivott fejuk van? -
#2197 -
Aspyrin #2196 édespofák :) -
#2195 -
#2194 -
Krisztyke #2193 -
#2192 nem tom.. kérdezzünk meg, hogy történt :))
[Ottto felé fordul]
:) -
#2191 jogos
de ettől függetlenül az hogy kergeti a macskát természetes genetika, ha a zárt lakásban a macska nem tud elmenekülni az szerintem a gazda hibája. -
#2190 azért nem csak gazdi függő
minden esetre én nyírnám ki az összes vadított kutyát (kutyaimitációt), a pöcsfej tulajdonosokkal/vadítókkal (merthogy az nem gazda, az bisztos) együtt -
#2189 az állataidért te felelsz, ha képtelen vagy 2 félvad (igen az különösen a macska) állatot összeszoktatni és egymásnak mennek azért a gazda a felelős és nem az állatot kell hibáztatni az ösztönei miatt. -
#2188 hát ezaz
de nyilvánvalóan van olyan normálatlan kutya, amelyik képtelen "osztozni a gazdin" :)))
vagy nem tom - nem vagyok kutyapszichológus :) -
#2187 normális esetben az ember összeszoktatja őket nekünk is egyszerre volt kutya és macska a kutya min 30 kilóval volt nagyobb, de sose volt bajuk egymással kivárták mit hagy a másik és oda vissza ettek egymás tányérjából :) -
#2186 egy normális kutya "befogadja" és elfogadja a család más állatait
"ez itt a mi új kiscicánk, nem bántod" -
#2185 miért is? nem a kutya hibája! -
Krisztyke #2184 Sziasztok! Ő az én 1 éves és 2 hónapos macsekom Toby aki egy 42 négyzetméteres lakásban él velünk és sokszor már azt hiszem depressziós annyira unatkozik....
-
Krisztyke #2183 [IMG]http://[/IMG] -
#2182 gyonyoru.. es a tortenet meg szomoru:(
nekunk ket hatalmas kutyank van. marmint baratnomnek van ket 6 eves bullmastifja.. odavittunk ket bengali kolykot.. hat a kutyakat terrorizaljak a macskak.. mivel azok gyorsabbak es az eles karmok ellen nemtudnak mit csinalni a kutyak. -
pedig olyan aranyos ... -
j4n3k #2180 szegény... én a kutyát megfolytottam volna ha ilyet csinál a macskámmal -
j4n3k #2179 ez a cica most jobban van mint valaha, 3*osa a betegség alatti súlyának, naponta vagy 7* eszik :) -
#2178 a mi macskánkkal hasonló történt(amikor ment mindig hajlongott a lába+fertőzés a szájában),el kellett altatni,magától nem evett,fecskendővel itattuk,mert inni sem akart,hiába a sok injekció,mondjuk 15 éves volt valszeg ez is közrejátszott:( -
#2177 Hórusz:
Sajnos nem élt sokat. Ma a kutyánk megfolytotta. -
j4n3k #2176 kitekat konzevkaját kapott, frissvizet, tejet... mást nem nagyon eszik. talál száraz macsaktápot -
#2175 ferges lehet sokmindentol.. pl hogy nyers disznohust eszik. -
#2174 ari:) -
Aspyrin #2173 -
j4n3k #2172 mézes tejet kapott, és attól összeragadt a szőre -
#2171 "mert csupa ragacs volt a nyaka, és ez volt a baja "
hm?