5735
  • kisviku
    Köszönöm a sok választ.Egyébként nem új "keltezésű" már Ő, idén lesz 14 éves.De meg sem látszik rajta.
    Pár éve volt egy csúnya műtéte, amikor kivettek belőe egy 1,5 kg-os(!) daganatot.Akkor már elsírattam, de hála az égnek, túlélte.Most is itt járkál a lábamnál, hogy adjak enni, pedig ott van a reggelije is.

Rendesen van táplálva és nevelve,szerintem sok ember szeretne macska lenni nálunk. :)
  • Serpa
    erről nem is hallottam.

kösz a tippet.
    majd benézzünk oda.
  • kisviku
    Igen próbálkoztam már a cicafűvel is, de azt nem nagyon szereti.Ellentétben a szobanövényekkel, amit egy darabig rendesen megrágott, csak volt benne egy-két olyan is, amitől szédelgett a kis hülyém :) Lehet, hogy egy kicsit berúgott tőle.
  • Serpa
    igaz.

lehet kapni szőroldó pasztát, a cicapapira kell rányomni, a cica pedig meghamizza :)

áááá
    megŐrülök, olyan fenséges macsek.
  • Aspyrin
    Ha tehetjük itt szoktunk bevásárolni nekik :)
  • Aspyrin
    Mivel gondolom nem jár ki érdemes vásárolni neki cicafüvet. Esetleg kimondottan erre a célra kapható minőségi macskatápot is belehet szerezni.
  • kisviku
    Kedves cicatulajok és cicabarátok!
    Egy pici segítség kellene.
    Lehet valamit az ellen tenni, hogy a lenyelt szőrt a cicó ne hányja ki?Mert ez lakásban egy idő után már zavaró és számomra gusztustalan is.
    Ugye itt a nyár, szegény kicsim sokat vedlik és a lenyalogatott szőrt gyakran "kiüríti" a szoba közepére.Érdekes, ha kertben van, akkor is a lakásban teszi ki.
    Gyakran szoktam a bundáját kefélni, ezt Ő nagyon nagyon szereti,de néha ez sem elég.Kaptam egy tippet valakitől, hogy állítolag van valami paszta, amit ha megeszik, feloldja a hasában a szőrt.Igaz ez? Vagy van valami megoldás?
    Fürdeni nem szeret :) bár gyakran iszik a vécéből(!) és a fürdőkádból.

Itt van egy-két kép róla:

Nyávogás közben:

Lustaság:

• Punker
    husky is olyan mint a malamut (nekünk az van) közelebb van a farkashoz mint a kutyához szal azt tényleg nehezebb szoktatni, miénk a madarakra "allergiás" nem tudja elvisleni őket.
  • CattiBrie
    ez akkor egy igen suicid hajlamú macska lehetett
  • Ottto
    Nincs túl sok mesélnivaló. Nem voltam jelen az esetnél. Házon kívül voltam, mire hazaértem, már meghalt. Nem hibáztatom a kutyám, csak kicsit mérges vagyok rá. Hórusz elég játékos volt, játékból a nagyobb macskáknak is nekiment, az embereknek is nekiment (Rendszeresen le kellett kaparnom a lábamról), és sajnos a kutyámnak is nekiment. A kutyák kenelben vannak, nem tudnak kijönni, tehát csak a macska mehetett oda. És sajna a végét jelentette.
    A kutyáimra sokmindent lehet mondani, de azt nem hogy vadak. Az amelyikről kép van a galériámban pl a macskákkal nagyon jól megvan. Régen "egy ágyban" aludtak. De a szuka (Egy fekete husky, róla nincs kép) "élénkebb" aki szívesen játszik a macskákkal. Kb ennyi a tudnivaló hozzá. Az ösztönei miatt nem szidhatom le! Inkább csak magamat okolom, hogy kár volt a udvaron tartani a kismacskát (nem volt szobatiszta...)
  • Crazygirl
    iiiiiiii :))) Tunderiek amugy :)
  • constantin
    Sört szoktak inni de néha józanok
  • Crazygirl
    ezeknek mindig ilyen beszivott fejuk van?
  • constantin
  • Aspyrin
    édespofák :)
  • constantin
  • constantin
  • Krisztyke
  • CattiBrie
    nem tom.. kérdezzünk meg, hogy történt :))

[Ottto felé fordul]

:)
  • Punker
    jogos

de ettől függetlenül az hogy kergeti a macskát természetes genetika, ha a zárt lakásban a macska nem tud elmenekülni az szerintem a gazda hibája.
  • CattiBrie
    azért nem csak gazdi függő

minden esetre én nyírnám ki az összes vadított kutyát (kutyaimitációt), a pöcsfej tulajdonosokkal/vadítókkal (merthogy az nem gazda, az bisztos) együtt
  • Punker
    az állataidért te felelsz, ha képtelen vagy 2 félvad (igen az különösen a macska) állatot összeszoktatni és egymásnak mennek azért a gazda a felelős és nem az állatot kell hibáztatni az ösztönei miatt.
  • CattiBrie
    hát ezaz

de nyilvánvalóan van olyan normálatlan kutya, amelyik képtelen "osztozni a gazdin" :)))

vagy nem tom - nem vagyok kutyapszichológus :)
  • Punker
    normális esetben az ember összeszoktatja őket nekünk is egyszerre volt kutya és macska a kutya min 30 kilóval volt nagyobb, de sose volt bajuk egymással kivárták mit hagy a másik és oda vissza ettek egymás tányérjából :)
  • CattiBrie
    egy normális kutya "befogadja" és elfogadja a család más állatait

"ez itt a mi új kiscicánk, nem bántod"
  • Punker
    miért is? nem a kutya hibája!
  • Krisztyke
    Sziasztok! Ő az én 1 éves és 2 hónapos macsekom Toby aki egy 42 négyzetméteres lakásban él velünk és sokszor már azt hiszem depressziós annyira unatkozik....
  • Krisztyke
    [IMG]http://[/IMG]
  • CSOCSO
    gyonyoru.. es a tortenet meg szomoru:(

nekunk ket hatalmas kutyank van. marmint baratnomnek van ket 6 eves bullmastifja.. odavittunk ket bengali kolykot.. hat a kutyakat terrorizaljak a macskak.. mivel azok gyorsabbak es az eles karmok ellen nemtudnak mit csinalni a kutyak.
  • Serpa

pedig olyan aranyos ...
  • j4n3k
    szegény... én a kutyát megfolytottam volna ha ilyet csinál a macskámmal
  • j4n3k
    ez a cica most jobban van mint valaha, 3*osa a betegség alatti súlyának, naponta vagy 7* eszik :)
  • BADE
    a mi macskánkkal hasonló történt(amikor ment mindig hajlongott a lába+fertőzés a szájában),el kellett altatni,magától nem evett,fecskendővel itattuk,mert inni sem akart,hiába a sok injekció,mondjuk 15 éves volt valszeg ez is közrejátszott:(
  • Ottto
    Hórusz:

Sajnos nem élt sokat. Ma a kutyánk megfolytotta.
  • j4n3k
    kitekat konzevkaját kapott, frissvizet, tejet... mást nem nagyon eszik. talál száraz macsaktápot
  • CSOCSO
    ferges lehet sokmindentol.. pl hogy nyers disznohust eszik.
  • CSOCSO
    ari:)
  • Aspyrin
  • j4n3k
    mézes tejet kapott, és attól összeragadt a szőre
  • CattiBrie
    "mert csupa ragacs volt a nyaka, és ez volt a baja "

hm?