5735
-
-
#2169 -
j4n3k #2168 Hi. 3hete a macseszomnak elkezdett fájni a jobb első lába, aztán a bal hátsó, másnapra nagyon beteg lett, kb 1hétig etettük, emrt magától nem evett, anyám mondta hogy fogváltása van, de mikor ez elmúlt akkor sem lett jobban. másnap elvittük az állatdokihoz, adott szurikat neki, minden alkalomkor 3at. azt mondta hogy gilisztás, ki van száradva... lol egy szobacicának nemtom mióta van ilyen gondja... aztán 1hét fecskendőből etetés után egyre jobban lett, kiderült hogy azért nem evett, emrt fekély van a nyelőcsövébe és a nyelvén, aztán még tovább etettük, ez elmúlt, aztán már magától evett, és egyik nap elkezdett furcsán menni, meg lehajtott fejjel ment :), anyámnak mondom hogy mossa le, mert csupa ragacs volt a nyaka, és ez volt a baja :) összesen 11szurit kapott, kb 30fecskendő kaját, és mára már jobban van mint valaha, pedig anyám el is akarta altattatni, emrt úgy volt hogy nem marad meg :) -
#2167 Ez is ő, talán újabb kép mint az 1.
-
#2166 már nem emlékszem :D -
Cat 02 #2165 de utána te is pihentél nem ? :P -
#2164 ja, ö az apám, én vagyok a fényképész :) -
Aspyrin #2163 Látszik rajta :) -
Cat 02 #2162 hmm a gazdira ütött az is ott pihen mögötte :) -
#2161 ja, az -
Cat 02 #2160 fiu ? -
#2159 Ő az én macskám, a neve Dugó (nem én találtam ki a nevét:P)
-
#2158 mármint használd a mehet gomb alatti [url] funkciót -
#2157 akkor csak linkeld. -
peszter #2156 Csak az a baj,hogy túl nagy a kép. . . :( -
peszter #2155 Szimba cicámról van egy jó képem,jó póz mi? :D :D
Egyébként nálunk 7 macska van. . . -
#2154 nem, azért csak ilyen vicces feje van és illik rá, de amúgy a Lujzira hallgat :] -
#2153 mit tett ez a macsak hogy ilyen neveket kapott?:D csodálkozol ha ilyen név tán néha karmol talán?? :) -
#2152 szegény, ilyen nevet adni neki.
n.n -
#2151 :Ð
Akarjátok tudni a nevét (it) mivel kettő is van neki, mégpedig: Lujzi és Köcsög :Ð -
#2150 hogy beállt :D modellcica :P -
#2149 nem az, hülyén lett lefényképezve :] -
Cat 02 #2148 a kis csámpás :) -
#2147 Az én macskám :Ð -
#2146 úgy néz ki van egy rendes gazdi... hál' Istennek! -
Freddi #2145 nem tok segíteni :( -
Cat 02 #2144 *ő -
#2143 Ez volna frici a bélpoklos. -
#2142 sajna nemtok segiteni.. sorry -
#2141 SOS!!!
kiscicák elvihetők (különben elaltatják őket)
2db házicica... Útszélén voltak hagyva, pár hetesek. Nagyon örülnék ha vki be tudná fogadni. Szállítást megoldjuk közösen.. Vácott vannak
Nagyon szépen kérlek titeket valaki segítsen -
#2140 azenyémet simiztem a nyársalóasztalon ami egy néz ki hogy asztalmagasságú kőlap a teteje,középen meg egy lyuk amiből a tűz jön ugye.és ott hempergett és belehempergett a közepébe,jól beleesett és tiszta korom lett :)
aztánmeg pánikolt alig tudott kijönni -
#2139 -
#2138 18+!!:D -
#2137 nem :))) pont az a vicc benne.. ahogy hemperegnek egyre másznak el a kiindulási ponttól :D karom nincs kiengedve, csak simán a hempergéssel :) -
#2136 mancsukkal(+karom) húzzák magukat, mii?? :))
mienk így csinálja. -
#2135 Az is cuki lehet :) -
#2134 ismerős.. ma kinnvoltam macskázni nagyinál, jött a két "dög" iszonyú miákolással eldobták magukat és ahogy forgolódtak, folyamatosan haladtak fél métereket :)))) -
#2133 az enyém nem csinál ilyeneket csak mikor hazajövök egyből dob egy hátast hogy jáccak vele :) -
#2132 Az en macskam tegnap aktiv vadasznapot tartott ugyanis reggel egy doglott eger volt a kocsifeljaronkon delutan meg egy dogott kismadar a fa alatt :) -
#2131 Átok nyaral :)
Az autó alatt piheg a két haverjával napközben. Ja és fogott egeret, amíg látogatóban voltam nála. Kétszer is. :)