Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
Enyémet nem mértük még le, de nem lehet több 3-4 kilonál. Olyan kis sovány... de jol áll neki 😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Big Daddy
Az enyém 4.CSak a szõre miatt látszik akkorának.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Mhosah Myth
A macskáitok hány kilósak? Mert az egyik macsunk 8-9 kiló 😄 Õ a chip-es 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Big Daddy
Az enyémnek is igen szelektív a hallása.Szólok neki,olyan mintha süket volna mint az ágyú,bezzeg a hûtõajtót meghalja legmélyebb álmában is.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

CSOCSO
mi nem hivjuk sehogyse a macskakat.. ugysehallgatnak ra😄
ha kiabal anyam hogy MACSKA!!! akkor minden macska rohan hozza mintha kotelezo lenne
CSOCSO
nem mindenevo az aminye...csak a kenyeret megeszik...
amugy ha garfield akkor az en macskam a garfield😄
narancssarga, barnas es fekete csikok...es jo nagy bele van😄
lusta is es k***va makacs...
wizy
Jah igen <#vigyor> Mikor megtaláltuk, nem bíztunk benne hogy a mienk lesz, ezért ideiglenesen befogadtuk, és kerestük a gazdáját. Addig sem adtunk neki nevet, egyszerûen cicusnak hívtuk. Végül nálunk maradt, át akartuk nevezni (ha jol emlékszem Jedi-re vagy Mike-ra😄), de csak a Cicusra hallgatott.... The end<#vigyor>

milyen találó neve van..<#zavart2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

wizy
ja nem, nem szokott olyat <#idiota> csak a fényképezõ alatt lengettem vmi kábelt vagy vmit, hogy arra figyeljen, és hogy le tudjam fényképezni <#ravasz1>

Crazygirl
tundi bundi cicamica... kicsit gondolkodik amint latom... <#idiota>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

wizy
na végre nekem is sikerült lencsevégre kapnom Cicust <#vigyor>

SpecTator
😄
nem cserélünk? egy mindenevõ macdska (a tied) és egy elkényesztetett garfild (enyém)
nem a lujzit azért nem üzletelném el egy macskára sem kivétel ha a macska sokat érne! 😄

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

CSOCSO
baromi jo. megjovunk a kozertbol az elso dolguk az hogy szetszaggatjak akenyernek a zacsijat😄😄😄😄😄
ugy csinalnak mint a hienak paze
katze
Marci is vetemedik ilyenekre 😊

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

SpecTator
de jó nektek! 😄

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

CSOCSO
a mi macskank a sima kenyeret eszi!.. minden nelkul...
nekünk már nincs 1 ideje, mert már vagy 5 párt megevett, szal kicsit pihentetni kell a gyomrát 1 darabig😊

CattiBrie
Ááááááááá! Ilyen lasztink nekünk is van! 😄

[/spam]&#8482;

na nekem meg Bogyó csak a Whiskas száraztápot eszi leginkább, bár a mexikói zõdségkeveréket is szereti, de csak igen módjával, meg odavan a flóraszeptért és a macskalabdákért<#wilting>

A Luca nevû macskám(alsó sor elsõ képen) jégkrémezik és fõttkukoricázik<#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SpecTator
😄DDD az enyimeg csak a tápot zabálja!
de az mikor zörög már ott van a tálnálv mire én odaérek! 😄D lol macskák! 😄

Mhosah Myth
Az én macskám a legdurvább... 😊 Kormos õ mindenevõ... A kedvenc étele a chips fõleg a paprikás de egyébként mindent megeszik ha éhes 😄D
Ha meghallja a chips-es zacskó csörgését bárhol is van azonnal útnak ered az hang irányába 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

SpecTator
kezz kihani a topic

SpecTator
de látom már van mind1 volt szabad idõm és megcsináltam fölöslegesen! 😄D

SpecTator
jah 😄
ha kell banner? akkor ittvan!

gárfíld 2 😄

__|__ ________(*)________

SpecTator
😄DDDDD

Big Daddy
Azért macska!<#nyes>

SpecTator
egyfolytában csak döglik! 😄

SpecTator

SpecTator
http://users.atw.hu/sarkanylabda/cica.jpg <----nagyon ellustúlt!
<#conf><#nevetes1>

SpecTator
<#fejvakaras>

SpecTator
at semmi enyimé is csak a tápot zabálja emg!
de ezt nem értem tuttommal a macskáknak a hal akedvencük!
és mégse zabálja meg!<#confused>
Nah egyszer arra kelek h jön fel az alsó szomszéd h mennyek le és vigyem haza a macskát (panel lakás 4. emelet) kiugrott! 😄
egyszer emg nem találtuk kb. egy hétig (nem voltam túlságosan kiakadva) és kb. egy hét múlva rátaláltam a legalsõ szinten a pince résznél! 😄DD
ott gubbasztott fennt egy csövön! úgy vette észre mert (sötét volt) h világított a szeme még az volt a szerencséje! 😄DDD asszem egy kicsit emg is ijedtem! nem tudom 2 éve volt!
csak azt nem tudom h került oda! vagy kiugrott és visszament a lépcsõházba vagy csak azt csinálta amit régen szokott kimegy körülniézni! 😄DD de azt azóta nem csinálja asszem! 😄DD (ami érthetõ) 😄D

katze
Elég határozott küllemû macska 😊

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Big Daddy
Köszi mindenkinek!Itt van még pár kép róla.Mázlinak hívják:

katze
Amúgy viszont Kulagép kényessége kaja szintjén tart, mert amúgy meg nagyon flegmatikus, szóval felemeled farkánál fogva és akkor is képes dorombolni 😊

Cicero
😄DDDDDDDD

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

katze
Az én cirmosom is rohadt kényes 😊 Tápon kívül nem jellemzõ, h mást enne... Fõzõkolbászhoz, konzervhez hozzá se nyúl... Bezzeg a Marci meg mindent megeszik, ráadsul édesszájú is, bár mondjuk édességet inkább nem kéne nekije adni... Bár néha meg õ önállósítja magát... Bánta már ezt Milka desszert meg hasonlók 😛

katze
részvét <#szomoru1>

Cicero
Én valami sárgás, kétszínû háttért tudnák elképzelni, fõleg így, hogy a macska szeme is sárga. Szerintem jól nézne ki! Mellesleg nagyon szép macska! <#eljen>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

de aranyos <#eljen><#integet2>

__|__ ________(*)________

CattiBrie
napsütésben - mint mindenrõl

[/spam]&#8482;

SpecTator
jó ez így és aranyos a macskád! 😄DD

Big Daddy

Nincs valami tippetek hogyan lehet egy majdnem fekete macskáról normális képet készíteni?A világos háttér nem jó mert szinte csak a körvonalak látszanak meg egy nagy fekete folt.

SpecTator
és kösz!
de mondom nagyon kényes! 😄

SpecTator
így ha nem látszik akkor én hülye vagyok! 😄DD

SpecTator

SpecTator
lekicsinyítem

a másikon is majdnem ilyen jól látszik😄

amúgy nagyon szép mintáscica😊

SpecTator
azért iylen szar mert telefonnal csináltam de remélem így már jobban látszik! 😄DD