Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Canon 450 D
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az enyém született whiskas-os😊 abból is csak a száraz megy neki inkább😊
olyan hogy husi (sütve, fõzve rántva) mikor adtunk neki, úgy nézett ránk mint aki azt gondolja magában, hogy "úgy nézek én ki mint aki majd megeszi?!"
áhh, a férjem táskájából szedett már ki felvágottat, de csak kicsomagolta annyira kellett neki, a házi kosztból csak a párolt zöldség megy de csak módjával, pár szem és elég 1 hétre...😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Vajon a macskák tényleg Whiskas-t vennének?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

es az ablakba..

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Ezek ócsak mobilos képek de higggyétek el nagyon aranyos, 8 hetes. Be van oltva és egészséges. Senkinek nem kell?
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ha vedlik nem tudsz ellene mit tenni.
Macsek

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
__|__ ________(*)________