5735
-
#2250 Nem tudjátok miért fut előlem a macskám? mikor hozzám került, simogattam meg minden, szeretett is, egy napon meg nem lehetett megfogni, emg össze-vissza karmolt. kicsit megpüföltem, akkor mégjobban futott. azóta amikor nem tudom megfogni jól megverem, mert most már nem érdekel. -
kisviku #2249 Maradjunk annyiban, hogy a tescoban elég bármilyen kaját venned és az nem csak a férget hatja ki belőled...
Szerintem elég a cicának valami tesco gazdaságos kaját venni és az kihajt mindent belőle. -
Aspyrin #2248 Két 9 éves lány macsekunk van akik csak a lakásban éltek eddig de nem találkoztunk még hála az égnek nagyobb fogproblémával, váltással. -
#2247 majd itt megnézzük
gondolom a dobozon rajta lesz a pontos adagolás. -
#2246 éjszakára kiraktuk mi is -
Cat 02 #2245 nekem apukám télre nem engedi be :( szuterinben alszik a kályhán xDDD -
#2244 ha jó idő volt héha napokra eltünt, inkább csak télen volt bent. -
Cappygirl #2243 Hmm, ez a képlinkelés még nem megy :( -
Cappygirl #2242 -
Cappygirl #2241 Sziasztok!
A cicám:
-
Cat 02 #2240 huhh de aktív volt :) enyém a garázstetőn/padon alszik egész nap xD -
#2239 passzolom nekünk jött ment a macska ahogy kedve tartotta nem tűnt fel :) -
#2238 Na, jó, na jó, de most ez mivel jár? Mert eddig is volt macskánk bőven, de most van először olyan amit nem engedünk ki! Nyafogni fog? Szenvedni? Vagy mi? Mert eddig ilyet nem tapasztaltam a normál - kinti doromboló művészeknél. -
#2237 mint az embernél kihullik és kész :) -
#2236 Hogy van ez a fogváltás? -
#2235 persze hogy lehet, súly alapján add be neki elméletileg 1 tabletta az 10 kilós állatnak elég, legalábbis az állatorvos mindig 5-öt adott fél a macskának a többi a kutyának :) -
Cat 02 #2234 tescoba lehet van de nem 100 % -
#2233 féreghajtót lehet adni a macskának?
úgy, hogy nem az orvos írta fel. -
Cat 02 #2232 fájt ot nem xD -
#2231 "3,2,1 fájt!"
ezt te mondtad?
:) -
#2230 úgy láttom a cirmos cica lett a bajnok.
^^ -
Cat 02 #2229 msot vettem fel kiránduláson :) 3 kismacsek birkózik :)
ittt -
FreDDy556 #2228 Az én macskáim nem élik meg a 2 éves kort :(. vagy elpusztulnak valamiben, vagy a szomszéd öli le őket mert lopja a galambokat. volt olyan hogy napőonta 2 galambot megevett. nemrégen hoztunk egy cicust, aki a lakásban van, és csak napi 6-8órát van kint, de szobacica. de majdnem őt is elvitte a fogváltás :( anyám már sírt is hogy meghal. -
kisviku #2227 Ez a szerencsétlen azt nézte, hogy tudna lejönni.Ha a fa alá álltam, akkor már elkezdte.De olyan aranyos feje van! :)
-
Aspyrin #2226 :))))) -
#2225 úgy néz ki mint egy vadmacska, amelyik épp a prédát figyeli.
#2224 :D! -
kisviku #2223 Az igen.Na az már egy szép kor!
Persze, hogy szokott még játszani.De mindennel.Kedvence a cipőfűző, azt mindig marja, ágakat is visszahozza, mint egy kutya, továbbá szereti azt ami gurul és hangot is ad ki közben, pl.üveggolyó a csempén.
A telken meg rohangál a kertben mint egy őrült.Fára mászik, tetőre megy, stb, de lejönni már nem olyan könnyű.
Múltkor sikerült lekapnom,ahogy megpróbált lejönni a fáról, nézd meg ezt a rémült fejet :
-
#2222 nem azok macskák :P -
Aspyrin #2221 17 év :OOOOOOO
[kiakadt a szeme] -
#2220 hát igen, ezeket a dolgokat akinek nem volt cicája, nem értheti.
játszani szokott még?
a mienk már semmilyen játéktól nem jön lázba, bár a kora (17év) adhat okot erre. -
kisviku #2219 ugyancsak ismerős.
Érdekes ízlése van ennek a cicónak.A savanyúkáposztát megeszi, de a nyers csirkét azt nem.Ha levesbe főtt, akkor csontostul beküldi, megeszi még a főtt sárgarépát is!Ha halat eszem, kézből eszi, ha kirakok neki egy halkonzervet, akkor csak nyammog rajta.Érthetetlen és kiismerhetetlen.
Reggel 6-kor már felkelt engem.Bajuszcirógatással, dorombolással kis nyekergéssel és halk "nyaú"-val a fejem körül mászkál az ágyban.Tők mindegy, hogy hétvége van vagy hétköznap.Egész nap alszik, délután, mikor hazjövök a melóból, hangos nyávogás, sikítozás, farokremegtetés, dorombolással nyit.Aztán kaja, és beül az ölembe, hogy símogassam.De meg vagyok érte őrülve akkor is. -
#2218 ismerős.
a mienk meg elvárja, h simogassuk evés előtt.
ráadásul akkorákat tud nyávogni-bernyákolni főleg reggel, h a lakás másik részében is hallani.
#2217 "cicapapira"
"meghamizza"
ez nagyon durva! :DD -
#2216 a macskák állandóan csak ennének.. -
kisviku #2215 Naa, azért nála ez nem úgy van!Mindig kikunyerálja a kaját (sajnos faterom túlságosan elkényesztette), de ha nem kap, akkor úgy beküldi a reggelit, mint a villám.Ismerem én már őt, mint a rossz pénzt :)
Majd mindjárt megeszi, csak most még egy kicsit hízeleg.Érdekes, hogy a nyers marhalábszárat sose hagyja ott...
Volt nálunk kutya nem oly' rég, az rögtön felkajálta a macskatálból a káját, mind ezt úgy hogy őkelme a sarokból figyelte.
Két hétig úgy falta ezután, hogy majd megfulladt!Persze ha van konkurrencia, akkor már éhes :) -
#2214 azért már egy fél napja ott álló kaját te se ennél meg, ...
#2213 ez érdekes.
a mi cicánkon is volt egy kissebb "zsírcsomó", a faroktőtől egy kicsit balra.
hála az égnek meggyógyult. -
Aspyrin #2212 Az igen, tényleg jó bőrben van :) -
Aspyrin #2211 Nincs mit, érdemes, a legnagyobb választékban kaphattok meg bármit a cicabútoron keresztül a tápokig stbstb.