Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
lol

[/spam]™

DJ RX7
az én macskám mikor meglát egy kutyát halottnak tetteti magát<#idiota>

:3

CattiBrie
Az én macskámat már nyolcvanszor levágtam a monitoromról. Nem esne jól, ha összebibizné (TFT). Grr

[/spam]&#8482;

grizzly21
Az én macskám követi a monitoron az egeret! ezt übereljétek

CattiBrie
Tegnap találtam egy bajuszt az elõszobában 😊)

[/spam]&#8482;

wizy
A mienk kb. öt-hat hónaposan hullatta.... ha jol emlékszem. Mi is csak onnan vettük észre, hogy sokszor több foga volt, mint kellett volna, meg onnan hogy olvastuk róla. Volt, amikor egy foga még nem hullott ki, de az új fog már kinõtt, igy tele volt a szája fogakkal :-) Ja, és a kihullott fogakat lenyelik a macsekok. Megoldás.

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Dead
Szerintem vmi baj van 😞 ha 2évesen hullatja.
<#szomoru1> 2 évesen egy kifejlett macskának nem kéne

katze
Igen, de ha kihullik, mikor? ...

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Crazygirl
azt irta a muki hogy a macskaknak is vannak tejfogaik es azok is kihullanak mint nekunk... Mondjuk az en macskam nak nem hullott ki tehat nem is tudtam hogy van ilyen...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

NSTSpider
A mi macskánk volt ,hogy egy hónapig eltûnt a nyáron.Kivette a nyári szabadságát😊

RelakS
Nagymamámék macskái

Majd még kerülhetnek ide képek 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

katze
Köszi

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Crazygirl
megkerdeztem most egy macskaszakertot az egyik weboldalon es most varom az o valaszat. szerintem ilyen nincs, de lehet hogh tevedek. Majd kiderul. ahogy valaszol megirom ide is.

NSTSpider
Sziasztok!
Felraktam egy pár képet a galériámba a macskáinkról.Jó nézelõdést😊

katze
Elöl már hiányzik neki kettõ. És nem tom mér. 😞

katze
Well...
az én macskám két éves. Reménykedtem legalább valami krokodil hajlamban. 😊

Crazygirl
en soha nem hallottam (mar bocsanat) ennel nagyobb hulyeseget... Hullatja a fogat???

Punker
macskáknak kutyáknak ugyanúgy van tejfoga kiskorában mint az embernek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

katze
Hát én se, de akkor vagy van vagy a macskám szimplán hullajtja a fogait :o

mert váltják a fogukat 😊

Crazygirl
micsoda??????? en ilyenrol nem is hallottam...<#wow1>

katze
😞

Hmmm... a macskáknak mikor van fogváltása? ...

tomsolo
jesszus micsoda banner! mét sir a sok madzsga!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Mhosah Myth
Nagyon szellemes voltál! <#ejnye1><#levele><#gun><#duhos2><#banplz>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

hmhm
macska kolbászt vedd meg!

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

FtranX
köszi a bíztatást, reméljük igazatok lesz. 😊

Kandurex
Az én macskám simán képes eltûnni egy hétre tavaszai idõszakban. Ne becsüld le a bagzás hatalmát 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mhosah Myth
Neeeeee... <#rinya>
Ne gondoljatok rögtön a legrosszabbra. Nekünk egyszer eltûnt a macska 4 napra aztán a várban találtuk meg... (Az egri várral szemben lakunk és oda mászott fel 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

FtranX
Hétfõ óta nem láttuk a sárga cicát. (banneren alul, jobbról a második kép) Valószínüleg történt vele valami, mert két napnál tovább eddig sohasem csavargott. Ráadásul anyámnak ma mondták a hentesüzletben, hogy tõlünk nem messze láttak egy sárgás-vöröses macskát elütve. <#rinya>

RelakSfromhome
Ugyan nem az én macsekom, hanem az Õrsöün fotóztam, de szerintem cuki 😊

Utómunkák: Paint Shop Pro X-ben Egy kis méretmódosítás (70%), Smart Photo Fix, majd egy One Step Noise Removal

Cím: Unalom

Ha a alomról felûlrõl is készítettem volna képet, látni lehetne egy macskuszt, aminek a fején kívül minden más alkatrésze egy másik macska alatt van 😄
A kép elkészülte után a szomszéd karámban egy kis agárszerû izé elkezdett ugatni, mire a fél macskaalom kijött, hogy mi a fene van <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Crazygirl
jajjjj de aranyos...😄 Imadom az ilyen macskakat, mint ez. Olyan ediiii<#szeret>

z0ty

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Ha gondolod feltolok pár megányi fotót<#idiota> Majd ha lesz valamilyen különlegesebb képem publikálom 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

RelakS
No, megnyekkentek a cicuk, vagy nincs róluk új kép?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

N1ggA
Kösz! <#vigyor3>

Spread De Love!

Big Daddy
macska.lap.hu

Itt mindent megtalálsz.Könyvet meg szerintem minden nagyobb kisállatkereskedésben tudsz vásárolni.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Nekem egy viszonlyag régi könyvem van:
Macskák, Helga Fritzsche (hasznos tudnivalók vásárlásról, gondozásról, táplálásról, betegségekrõl).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CattiBrie
itteazatopic 😊)

[/spam]&#8482;

N1ggA
Sziasztok!

Gondolkozunk azon, hogy macskát tartanánk. De még sose volt semmilyen háziállatunk. Kéne egy könyv, ami arról szól, hogy hogy kell egy macskát tartani, mik a szokásai, milyen oltások kellennek, mikor kell ivartalanítani stb. Tud valaki ilyen könyvet, vagy honlapot? A HONLAP még jobb lenne!

Köszi! éN

Spread De Love!

Hanga
bemászott

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Hanga
bemászott

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

observer

..szeretlek, csak nem nagyon....

observer
Hi!

A Témaindító feletti képekbõl a negyedik az én macskám képe. Nem raktam fel sose. Hogy került ide? MagátóL?<#nemtudom>

..szeretlek, csak nem nagyon....

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
Nagyon édes 😊)

Sland
Van egy új cicám! Olyan nagyon aranyos hogy az hihetetlen. Élõben azért jobb mint a képeken....

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mhosah Myth
A nagyobb macsekunk kedvenc kosztja a paprikás chio chips de bármilyet megeszik... Meg mondhatnám BÁRMIT 😊)
De a chips a kedvence... Néha csak egy árnyékot látok a falon amint az asztalról odavetül, mert ott a chips 😊) Játék közben néha már csak a csörgésre leszek figyelmes 😄D
Mondjuk nemhiába 9 kilós a macsek... 😄D

Sné Zsuzsa
Hát te képzelõdsz...nyugi, az FBI-nem kémkedik utánnad nap, mint nap...

Canon 450 D

de a lenézesed azért ott volt a dologban !

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Sné Zsuzsa
Hát most rács*sztél, mert nem kötekedésbõl mondtam, hanem, mert tippeltem fiú vagy. Egyáltalán nem érdekel, hogy srác, férfi vagy kisfiú vagy.

Canon 450 D