5735
-
Aspyrin #2290 Aztán egy kicsit érdekesebb helyzet :)
-
Aspyrin #2289 De van, számtalan pozícióban képesek elhelyezkedni :)
Az alap a "muff":
-
#2288 jajjj nagyon imadom mikor egy macska igy ul :DDDD
Ennel aranyosabb nincs:) -
#2287 "gyereide, takarodj!"
:)
fáznak a tappancsai :) -
#2286 My macseg :o)
Az idén 10 éves, noname (gyereide) :)
-
#2285 Nincs képem :( -
Cat 02 #2284 hmm vigyázz velük :) nagyon sandítanak az ablak felé xD lehet szökni akarnak -.- -
#2283 Ezta fejet :D -
Aspyrin #2282 -
Aspyrin #2281 Képet :) -
j4n3k #2280 Az én cicám vörös, fehér, fekete, barna. -
#2279 hát még a te valagad. -
#2278 a mácskák büdösök ¦O| -
Aspyrin #2277 Érdekes a vörös-fehér színkeverék :) -
Aspyrin #2276 :DDD -
Zséé #2275 Miénk
Amikor élvezi az élvezi az életet :)
Amikor a szomszéd kutyával játszik :D
-
j4n3k #2274 Én vagyok :) Tudjátok ti hogy nem komolyan írtam a tegnapit. NA, múltkor tettem be a 2 kismacseszomról képet, sajnos ők már nem élnek :( Az egyiket elütötte az autó, a másik meg hosszú betegség után hunyt el, 1hétig nem evett, a szemei le voltak ragadva, az orrán nem tudott levegőt venni. Az állatorvos elaltatta :( -
#2273 este picit hancúroztam a kismacseszommal :). Szegényke álmo volt, én meg mindig felállítottam, és rögtön elfeküdt a karjaimban, és hátra fordult, és muzsikált(dorombolt). ezt eljátszottam vele 10*, aztán már annyira dorombolt, olyan ari volt :) még most is alszik :) -
Cat 02 #2272 mit ??? -
#2271 én'tom, én'tom :)
amikor kicsi volt a cica, az anyuka hasát dagasztotta a tejért, ez egyfajta bevésődés és ösztön. -
kisviku #2270 Viszont lenne még kérdésem a cicabarátoktól.
Tudjátok van egy a "dagonyázás" vagy inkább "dagasztás".
Az enymém kicsi korában csinálta gyakran, meg az elmúlt 5 percben.Felugrott az ölembe és elkezdett dagasztani.
Ez mit jelenet?
Olvastam valamit erről, de azért megkérdezlek Titeket is, hátha valaki többet tud róla. -
kisviku #2269 Hoppá valszeg lebukott.
Mindegy.
A verés az benne van a nevelésben.A kutyát, macskát ugyanúgy lehet/néha kell is, de CSAK ÉS KIZÁRÓLAG OKKAL!Abból tanul.Nem buták egyáltalán.
Amikor az enyém tépte a bútort, besz*rt a szoba közepére vagy belevizelt a vendégek táskájába (!), akkor én is adtam neki egy-két tockost.Egyébként akkor is aranyos, amikor fél...hátracsapott fül,fújás vagy szégyenében hátat fordít.
Mára sikerült elérnem, hogy ha csak meglátom, hogy tép valamit vagy rosszalkodik, elég odamordulnom.Vagy már azt sem, csak odaszólok, mintha egy emberhez beszélnék, és abbahagyja.
Vannak esetek, amikor Ő kezdi a verekedést, de szándékosan, mert most olyan kedve van.Persze rájön, hogy én vagyok az erősebb és olyankor gyáván menekül, majd rá 5 másodpercre meg dörgölözik a kezemhez és dorombol.
De van olyan, amikor én akarom piszkálni, mondom is neki, hogy "gyere verekedni", erre egy "nyaú", hogy nem akar.Nagyon aranyos.
Tisztára olyan, mintha értenénk egymást beszédét. -
#2268 "1 éve elviselnek"
Regisztráció időpontja: 2006. 08. 11.
Alreg? -
#2267 itt nagyon nem viseljük el az ilyeneket.
BF2=lol -
#2266 Mondtam hogy nem bántottam :) este mind a 3 macska rajtam alszik :) -
#2265 en elobb olnelek meg mint hogy a macskadat bevered... -
#2264 Én már előbb voltam olyan. nézz be a fattlefield 2 topikba, ott már 1 éve elviselnek :) -
#2263 Játsza itt Sawyert a Lostból, szánalom. -
#2262 csak sajnálni tudlak.
bár még az is felesleges. -
Cat 02 #2261 figy vmit te csináltál biztos :D -
#2260 Pedig meg eletemben nem bantottam a macseszjaimat, imádom őket :). csak kötekedés képpen írtam, meg hogy útáljatok :) szeretem ha útálnak. -
Cat 02 #2259 aham -
#2258 most azért mert jól megütögetem? -
#2257 ha nem rosszabb. -
#2256 pont ezt akartam írni!!!!
szó szerint -
#2255 te hulye vagy. -
#2254 Hát nincs igazam? :D -
#2253 Azért kap mert régen valamilyen oknál fogva már nem jött oda hozzám, és akkor kapott tőlem... a szomszéd miatt volt... -
#2252 há' lol -
Cat 02 #2251 akkor lehet azért ^^