Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
<#szomoru1>#szomoru1> 2 évesen egy kifejlett macskának nem kéne
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
az én macskám két éves. Reménykedtem legalább valami krokodil hajlamban. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hmmm... a macskáknak mikor van fogváltása? ...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne gondoljatok rögtön a legrosszabbra. Nekünk egyszer eltûnt a macska 4 napra aztán a várban találtuk meg... (Az egri várral szemben lakunk és oda mászott fel 😊)
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Utómunkák: Paint Shop Pro X-ben Egy kis méretmódosítás (70%), Smart Photo Fix, majd egy One Step Noise Removal
Cím: Unalom
Ha a alomról felûlrõl is készítettem volna képet, látni lehetne egy macskuszt, aminek a fején kívül minden más alkatrésze egy másik macska alatt van 😄
A kép elkészülte után a szomszéd karámban egy kis agárszerû izé elkezdett ugatni, mire a fél macskaalom kijött, hogy mi a fene van <#idiota>#idiota>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Itt mindent megtalálsz.Könyvet meg szerintem minden nagyobb kisállatkereskedésben tudsz vásárolni.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Macskák, Helga Fritzsche (hasznos tudnivalók vásárlásról, gondozásról, táplálásról, betegségekrõl).
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Gondolkozunk azon, hogy macskát tartanánk. De még sose volt semmilyen háziállatunk. Kéne egy könyv, ami arról szól, hogy hogy kell egy macskát tartani, mik a szokásai, milyen oltások kellennek, mikor kell ivartalanítani stb. Tud valaki ilyen könyvet, vagy honlapot? A HONLAP még jobb lenne!
Köszi! éN
Spread De Love!
A Témaindító feletti képekbõl a negyedik az én macskám képe. Nem raktam fel sose. Hogy került ide? MagátóL?<#nemtudom>#nemtudom>
..szeretlek, csak nem nagyon....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De a chips a kedvence... Néha csak egy árnyékot látok a falon amint az asztalról odavetül, mert ott a chips 😊) Játék közben néha már csak a csörgésre leszek figyelmes 😄D
Mondjuk nemhiába 9 kilós a macsek... 😄D
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?