5735
-
#2330 Túl éli és felgyógyul! 1 élet mínuszban, de van még 8! Kitartás! -
joe14 #2329 Csak túléi, én remélem. -
kisviku #2328 Szegény...
Pedig milyen aranyos. -
#2327 Köszi! -
#2326 Igen látszottak a harapás nyomok,előszőr mi is azt gondoltuk ,hogy elütötte egy kocsi.Kislány cica. -
joe14 #2325 Szegény Jobbulást, ne add fel! -
#2324 monták, hogy egy kutya volt?
kandúr a cica? -
#2323 Köszi nektek!! Most hívtam őket még mindig melegítik a kihülés miatt holnap de. 10 kor érdeklődjek újra :(( -
#2322 kitartás amiénk 1 hét után úgy jött haza hogy a belei kilógtak (hurokba szorult és kitépte a hasát) de a dokik meggyógyították és túlélte. -
#2321 a legjobbakat! -
#2320 Elkapta egy kutya a kedvenc MICInket :((((( 2 napja nem jött haza ,de volt ,hogy csinált ilyet most du. megtaláltuk szegényt egy bokor alatt még elvonszolta magát kivettük onnan és olyan erő volt még benne ,hogy bejött a lakásba.Gyorsan elvittük a helyi állatorvoshoz megállapította ,hogy a tüdeje sérült és belső vérzése van.Elvittük egy kisállatklinikára most éppen melegítik mert nagyon kihült nem sok jót mondtak ,lehet hogy ha megműtik még akkor sem ébred fel.De még reménykedek....
-
j4n3k #2319 Jaja. 2 éve már csak mutáns macskáim vannak, mert testvérek egymást kefélték meg, így lett csutakfarku kismacseszunk, aki teljesen normális macska, csak kicsi a farka. ez megkefélte a testvérét, és lett 2 csipás, csutakfarkú kismacska, akik nemrég pusztultak el csak úgy, mármint csak az egyik. a másikat elütötte egy autó. Mst vérvonal frissítés lesz, mert kaptunk egy cicát a tanyánkról, és neki cska nem mutáns cicái lesznek, Mert nincsenek rokonságban egymással. -
#2318 a vérvonal biztosítva van
-
lordjanek #2317 Nekem van egy macskám(1év után ma láttam először, jobban szeret vadon élni) volt mikor olyan 1éves volt, 1hetet kefélni volt, itthon szomorkodtunk hogy eltűnt :)
Mikor hazajött, angyon sovány volt ,nagyon sok kismacskája lehetett :) ő volt erre a macskák királya, ma szinte csak olyan színű macsekokat lehet látni errefelé-. -
#2316 Huhh előkerült ma reggel betotyogott az ajton sztem kefélni volt. -
#2315 Ne szomorkodj.Kertes házban laktok? Volt mikor a miénk 1 hónapra eltünt úgyhogy van még remény. -
#2314 Eltünt a macsekom ma sehol semmi
Remélem holnap lessz remény.
-
#2313 köszi!!!
:P -
Aspyrin #2312 Boldog születésnapot :) -
#2311 igen :D
szereti mikor kenyeztetem es hat akkor maugy is fazott...
amug a parom csomagolta be igy a kicsiszivemet :D imadom ezt a cicat :D
nagyon sok emlekem es fenykepem van rola :) -
^^ -
Aspyrin #2309 Igen, megáll az eszem mire nem emlékszel :OOOOOO
Azt hiszem nincs több :) -
#2308 te vagy az aki "UFO" zásnak hívja azt, amikor puposít a macsek, rájt?
:P
ha igen, van még ilyen? :) -
Aspyrin #2307 Ezt a helyzetet "csirkézésnek" hívom ugyanis így kinyújtva a hátsó lábaik hasonlítanak a csirke lábaihoz, főleg ha még nyújtóznak is hozzá :) -
Aspyrin #2306 :)) -
Zséé #2305 a miénk inkább kinyújtózva szeret aludni nagy melegben :)
-
#2304 Ááááááá!!!
Ez állat! :):):):):) -
#2303 hagyta, h becsomagold?!
:) -
#2302 az tuti :D
az enyem is ilyen.mondjuk a masodik kepen eppen a teraszon alszik delutan 40 fokban :Dazert terult ki ennyire :D -
#2301 enyim is hasonlo, de bazdmeg a macskam 70 fokban bebujik a takaro alat, es fel napot ott doglik... NC!!:D -
#2300 :DDDD -
#2299 az en macskam ennel komolyabban alszik. keresek valami kepet gyorsan aztan beszurom :D
Ime, az en macskam ilyen pozokban alszik vgy csak eszetlenkedik :D
-
MeOw #2298 Van egy tricolor cicusom :) május 1én született :) -
Aspyrin #2297 Az idén múltak 8 évesek a csajok ;-) -
Aspyrin #2296 Szomorú :( -
Aspyrin #2295 Köszi :) -
#2294 verí jung macseknak tűnik, még fehér bajsza sincs ^^ -
MeOw #2293 Én 2 hónap alatt 2 cicámat vesztettem el :(. Az egyik eltűnt, az egyik kiscicámat elütötte egy autó, a másik beteg volt és elpusztult, a kicsik anyja tegnap halt meg alig kapott levegőt és elment meghalni valahova. :( -
MeOw #2292 Nagyon aranyos! -
Aspyrin #2291 Igazán elragadó vagyok :)