5735
-
#2370 Borotváld csupaszra, akkor majd nem fogja. -
#2369 Mit lehet azellen tenni hogy ne hulassa a macskám annyira a szőrét?
-
#2368 Antiallergén macsek -
#2367 Én vagyok j4n3k. -
#2366 Szegény pati :( Albínó patkány volt, fehér, vörös szemű. annyira megszerettük, nagyon aranyos tud lenni egy patkány is. tudom hogy ez nem patkány topik, de patkány topik nincs :( Azt tervezzük hogy még idén veszünk valahol egy ilyen patit, és elnevezzük ugyanígy csörcsinek. Nagyon sajnálom szegényt, kár hogy megöregedett már, de a patkányok max 4-6 évig élnek, ő csak 3,5 éves volt, de látszott rajta hogy öreg. Van egy hörcsögünk is, ő most lesz 3éves karácsonykor, de már ő is alig mászkál, félek hogy ő is elpusztul(aranyhörcsög, neve: fürge), kiskorában nagyon fürge volt, és annyira okos, hogy egy 50cmes akváriumból is kimászott(ez a hörcsög kicsi, kb 5cm hosszű), úgy hogy feltúrta a forgácsot magának az akvárium tetejéig, ami nem kis teljesítmény ,és egész szilveszterkor őt kerestük, aztán meglett. :) -
#2365 Részvétem:(((( -
#2364 részvétem.
-
#2363 :((( -
j4n3k #2362 Tegnap este elpusztult szegény :( -
#2361 Jaj szegény -
j4n3k #2360 A testvérei már elpuszutultak, mert öregek voltak. ebből következtettünk hogy már ő is öreg. ő élt legtovább, szerintem már nem éli meg a reggelt. -
#2359 Szerintem meg ne találgassatok, hanem vigyétek orvoshoz, hátha tudnak csinálni vele valamit! Bár már télleg idős szegényke :( -
j4n3k #2358 Rágcsáló eledelt. Orvoshoz nem vittük el. már2 napja, szegény már öreg. szerintem ezért. -
#2357 ???
hány napja van ez?
orvoshoz nem vittétek?
mit adtatok neki enni? -
j4n3k #2356 nem ide tartozik. de nincs patkányos topik.
szóval van egy patkányom, karácsonykor volt egy éve hogy a miénk lett, azt hiszem akkor már 2 éves volt mikor kaptuk, most lesz szerintem 4 éves, és most nagyon beteg, a hátsó lábai mintha le lennének bénulva, és nem is eszik, nem mozog. szerintetek már öreg? -
yann #2355 egyébként későn olvastam vissza. részvétem Mici miatt.
Mindig eszembe jut a legeslegleg-kedvenc macsekom /sosem lesz mégegyszer annyira okos cicám / bolondult a weblapokért: azokat szerette igazán, amin megváltoznak a gombok, ha fölé viszed az egeret. leült a képernyő elé, még engem sem engedett oda. folyton le akarta vakarni a kurzort a képernyőről. ugyan amikor meg akartam mutatni neki, hogy a touch-pad hogyan működik akkor általában az ujjamat karmolászta, nem sikerült összekötnöm a kis buksijában, hogy a kurzor mozgássa azzal összfügg. nagyon fiatal volt. kapott egy betegséget, az orvos meg nem tudott segíteni rajta... -
#2354 Jaja nekem is furcsa volt és ami még érdekes ,hogy a MICI benti macska volt a másik meg kinti. -
#2353 :))) -
yann #2352 ez tényleg érdekes, mert nálam is ugyanez van: egyszerre kb. 4-5 macsekot tartok, de mindig csak az egyikük barátságos (legalábbis látványosan ragaszkodóbb mint a többi). amikor a kedvenc elpusztul, akkor egy másik veszi át a szerepét. pedig teljesen egyformán bánok velük. lehet egymásközt kiosztják a munkabeosztást: melyiküknek kell nyaliznia.... (: -
#2351 Ez régebbi kép nincs már annyi most 6 van. -
#2350 12 macsekotok van???? :) -
#2349 Ha minden igaz az albumomban a sokszínű melletti cirmos,majdnem úgy néz ki mint a MICI. -
#2348 ő róla van kép? -
#2347 Érdekes dolog ,hogy mióta elpusztult a MICI azóta az egyik kinti cicc baromi simulékony lett eddig ezt nem csinálta. -
#2346 Ő egyedül bent aludhatott ezért is volt családtag,van még cicánk de ők kint laknak. -
#2345 :(
volt társa? -
Mirázs #2344 Nagyon sajnálom... -
joe14 #2343 -
Aspyrin #2342 Rip. -
joe14 #2341 Ez mi? Nyugodj békében? vagy pihenj? Ezt szoktátok a bannoltakra is írni. -
#2340 rest in peace -
#2339 még régen,mielőtt megmérgezték volna, a mienk egyszer úgy jött haza,hogy a lábán egy 4cm-es lyuk volt, csak a csont. még orvos se kellett -
Büntit annak a mocskos kutyának.
És részvétem. -
#2337 :S -
#2336 sajnálom :(:(
az én macskám viszont most szül :d -
joe14 #2335 -
#2334 -
#2333 Sajnos nem élte túl :((((((((((((((((((((((((((((
Hazahoztuk és itthon eltemetjük pedig a legjobb kezekben volt.
Köszi mindenkinek az együttérzést. -
Mirázs #2332
Ha cica alszik, akkor alszik.:D
Spider!
Kitartás a cicának! -
#2331 Nekunk is van kutyan en megmondtam ay otthon uloknek ha bantani meri a macskamat akkor fel fogom rugni.
Es remelem Spider hogy meg fog gyogyulni a macskad.