Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
csótányokat meg vakondot nem sajnálom 😛

btw cica meg nem lehet nálunk mer kcsög szomszédnak galambjai vannak, hogy influenzásodnának be, és mérgezi, meg csapdázza a macsekokat

CattiBrie
na most vagy minden állatot sajnálok, vagy egyiket sem

[/spam]™

EmThor
lol. mer a gazda majd leállítja a régi ösztönt és pont ott van 😊

Crazygirl
jol van veletek se lehet semmit megosztani... ez az sg forum...!

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Crazygirl
az csak egy madar es semmi kozom nincs hozza...

smici
bezzeg amikor a madarat lõttétek le azon csak vihogtál :|

Úgy érzed nyomott vagy?

Punker
ez az élet rendje, ha ügyes a macsek akkor meg tud pattani ha nem akkor nem.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sajnálom, de soha ne a kutyát hibáztatsd, hanem a gazdáját...

Crazygirl
Szeretnek gyaszolni egy elhunyt kiscicat amit a kornyekbeli rohadt kutyak szetteptek az este folyaman. SZERENCSERE NEM AZ EN CICAM VOLT....Kulonben nem tudom mit csinaltam volna... Edesapam reggel vette eszre a tetemet, es eloszor o is azt hitte hogy a mienk, nagyon megijedt. Eltemette hogy ne lassam meg mennyire kibeleztek szegenyket. Az en cicam is kint volt az ejjel de szerencsere o valahol mashol volt igy nem kerult a kutyak karjai koze... Csinaltunk szegeny kiscicanak egy keresztet es eltemettuk... Igaz nem az enyem volt de nagyon faj hogy mar nincs itt! HALA A HULYE KUTYAKNAK MEG A GAZDAIKNAK AKIK KIENGEDIK OKET!!! <#rinya><#sir>
(a vernyom meg mindig ott van a keresztol jobb oldalra...<#sir>)

egyik másik 😄
mindkettõ😄
kicsit nagyok a képek...(webkamerával készültek)

CattiBrie
akkor télleg csak ez a mi átkunk egy átok macs

[/spam]&#8482;

bmffm856
az enyém is így van...az alsó ágakon lógó díszeket viszont folyamatosan leveri...😄😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Hála az égnek nem másznak fel, az egyiket teljesen hidegen hagyja a másik pedig csak az alsó ágakkal játszik.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CattiBrie
A ti macskáitok nem másztak fel a fára?

[/spam]&#8482;

Kellemes Karácsonyt 😊
Jó ez a ringlispil:

De azért ne vigyem már túlzásba:

Viszont kívánom mindenkinek !!

NSTSpider
Én is Boldog Karácsonyt kívánok minden macsekosnak!

bmffm856
Boldog Karácsonyt m inden macskakedvelõnek, és persze a macsekoknak is...😄😄😄!!!

ForRedGlory
Már tettem be egyszer képet, de ezek másikak 😊

Pisti

Topi

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

bmffm856
hát a mienk az egy degenerált példány...cocker spániel...elég retardált szerencsétlen...😞

van egy kutyánk is, velünk nem történt még ilyesmi szerencsére

bmffm856
naygon aranyos...😊😊 a cicák az ember legjobb társai...azok mindig ott vannak ha kellenek...van egy kutya is itthon, az állítólag az ember legjobb barátja, aztán engem már vagy 20-szor, a család többi tagját is sokszor megharapta...😞

bejött a havról :😄 nem sok kedve volt fotozkodni 😄

bmffm856
😄😄 az én cicámnak iy volt egy kölyke...az is dettó így nézett ki...😊

az 😄 csak fura volt, mert ugyanugy néz ki..😄
talán a a homloka szürkébb(kékebb) egy kicsit

bmffm856
😄😄😄😄 ez nagyon jóóó😊😊

bmffm856
én pesti vagyok, de balatonon nyaralunk, és ott egy szomszéd vitte el, aki pécs mellett lakik...de az összes (24) kölykét sikerült elajándékozni..😊...a Pecsában vittték mint a cukrot...😊😊

ja, õ is csinált egy két macskát a szomszédban láttam egy ugyanolyat mint õ. elkezdtem hívni, hogy jöjjön haza, aztán elszaladt...,bementem a lakásba és ott feküdt az ágyon, mondom ez hogy?😄 aztán rájöttem a turpisságra 😄

bmffm856
na akkor is...😊 annyira be lehet pörgetni..😊 olyan vicces amikor játszik...a legpoénabb amikor a farkát kergeti, és nem jön rá, hogy az az övé...😊😊

smici
én Pécsrõl kaptam a két macsekot :o

Úgy érzed nyomott vagy?

bmffm856
de aranyos...😄😄 nagyon szép cica...dettó úgy néz ki mint a mi macskánknak a volt kölyke, akit Pécs környékére ajándékoztunk...õt elütötte egy autó...😞

smici
nekem nem szokott elrohanni, harapni csak akkor ha játszani akar

Úgy érzed nyomott vagy?

bmffm856
azt is szokta...😊 általában az van, hogy hívom, és jön (de tényleg...akárhol van a laksában, ami azért nem kicsi 140m2, és mondom, hogy 'Kefír cica gyere" garantált, hogy 1-2 percen belül megjelenik)..nagyon okos cica...a dorombolási rituálé pedig így megy általában: hívom, jön, lefekszik, ráteszia fejét a karomra, elkezd dagasztani, közben néha megnyalogatja a kezem, elalszik, és...hirtelen felekl, és elrohan...ha rossz helyen simogatom, még finoman meg is harap, de csak figyelmeztetés szinten...😊 annyira édes...😊 majd egyszser felveszem videóra és azt is megosztom itt...ha érdekel valakit...😊

a másikrõl is van két kép(nem a legjobbak😄)

smici
nekem nyalogatni szokta a kezem D:
de csak a fiú

Úgy érzed nyomott vagy?

igen 😄 ugyanez

bmffm856
igen...az én cicám is ilyen....egy ideig nagyban dorombol, és dagasztja az pólómat, mint a kiscicák, aztán egyszer csak...husss...harap egyet, és elmegy...😄

sokat 😄 ha foglalkozunk vele, akkor mindig, tehát ha hozzáérek akkor rögtön beindul, de nem szereti ha túl sokat simogatjuk...idõ után bepipul érte😄 és harap

bmffm856
nagyon aranyos...😊 mennyit dorombol? az én Kefírem szinte állandóan nyomja a mûsort...😊

lány, Durci a neve 😄
(1 v. 1,5 évesen került hozzánk, mert az elözõ macsekunkat elütötte egy autó...és anyám mindenképpen szeretett volna még egy hasonló perzsa macskát)

bmffm856
tök aranyos..😊 õ is lánycica? és mi a neve?

mi a gond?😄

smici
omg D:

Úgy érzed nyomott vagy?

my macs:

bmffm856
köszi, megmondom neki 😄

bmffm856
😄DDDDDDDDDDD

NSTSpider
Aranyos a cicced.A felsõ képrõl az jut eszembe mikor a frissen mosott kocsimon végigrohangálnak a macskák sáros lábbal de akkor tudják is ,hogy "sárosak" az ügyben 😊))

bmffm856
hát...mnem tudom mennyire középkorú...😊 már a 11.-ben van...😊 meglehetõsen jó húsban van, és állandóan alszik...meg persze dorombol...valóban lány, volt 24 kölyke...😊 mind gazdára talált...😊

Aranypofa 😊 Középkorú lánymacskának nézem.

A "testvére", Luca 😊