5735
-
#2410 Cináltam bannert.
-
#2409 Amugy énis kisvárdai vagyok.
Nyomhatsz a macskádrol egy képe :)
Nekem támadt egy olyan ötletem hogy mindenkinek a macskáit fel kéne rakni mint az sg forumozok képtára csak éppen macskák lesznek ott. -
#2408 :D, ...nem, nem,...de mi benne a furcsa, hogy ott lakom? Jó, mostanába kevesebbet vagyok otthon, de akkor is ott :) -
#2407 és akkor most kiedrül, h testvérek vagytok... -
#2406 De persze kisvárda :D -
#2405 Csak hasonlít az enyémre, vagyis kiköpött ua. :) amúgy Kisvárdán -
#2404 Hm ez hogy a te cidád?
Hol laksz maugy? -
#2403 hádde, hádde...EZ AZ ÉN CICÁM!!! :)
otthon dorombol most is, hogy került hozzád?? :) -
#2402 Vaku miatt. -
Red Bull #2401 Mitől ilyen izés a szeme körül? olyan mintha vizes lenne :) -
#2400 tiszta aaranyooooooos!!!! :)) -
#2399 A vaku miatt hunyorított. -
#2398 Ezek a képek kb 5percel ezelőtt készültek.
-
#2397 MAjd lefogom. -
#2396 Én meg kitépném a galambász mellbimbóját. -
#2395 Jaja,én mennék oda h mi a f***t képzelsz magadról ,Baseball ütővel megnevelném kicsit.Szegény macskák.Galambász barátom sem sajnálnám.Pofán vágnám tanuljo a leckéből,meg csináljon vmit a galambokkal,akkor nem viszi el a macs. :)
Úgy fel tudnak idegesíteni az ilyenek,hogy csak úgy lelő meg megöl ezt meg azt,szarik a világra mintha ő lenne a király aki mindent megtehet.Meg kell nevelni,térjen észhez. -
#2394 a galambász.
mér nem keríti el jobban őket. -
Zséé #2393 Meg is eszi vagy csak elfogja és játszadozik vele? Miénk néha fog egy-egy madarat vagy denevért, de szinte soha nem eszi meg, csak játszadozik vele.
Gondolom rendesen etetitek, de lehet, hogy a hasa veszi rá a merényletekre :) -
Red Bull #2392 Mit tudok az ellen csinálni hogy a macskám ne fogja meg a környék összes galambját meg patkányát? naponta gereblyézem össze a galambtollakat, most is épp azt csináltam. Az udvar meg tele van patkánymaradványokkal, naponta fog vagy 2öt. Fél éves a lánycica, de nagyon tud vadászni már :) Alíg várom hogy legyenek kismacskái. Jó lenne ha azok is ilyen ügyik lennénel.
Azért baj ha megfogja a galambokat, emrt akkor a galambász emberke le fogja lőni, már 6 macskámat ő lőtte le szerintem, mert ahogy láttuk hogy galambot fogott a macska, másnap már fejbelőve jöttek haza, még azt túlélték, és nem tanultak a leckéből, másnap megint mentek galambért és már nem is jöttek haza többé :(. De ezt a cicát még nem bírták lelőni, vagy nem is akarták. nem tudom. -
#2391 Te! Ugye van fotógéped!
Készítsd a picikre!!! -
#2390 Öööööa miénk ma ööö mit is csinált öööö
hát adott pár pofont a kutáynak.
Egyre jobban nő a pocija jönnek a babák ^.^
És ma valahogy nem akart kimenni a házbol.. -
#2389 köszi. -
joe14 #2388 Majd meggyógyul. -
#2387 borogatás, állatorvos
mitől? hideg, huzat... -
#2386 Hi all!
Lenne 1 kérdésem:Mitől lehet az,hogy a macsomnak mind2 szeme be van gyulladva?Egyszer reggel megyek iskolába,látom,hogy a cicának van vmi az orrán.Gondoltam verekedett.Jövök haza megnézem,bal szeme begyulladt.Másnapra 2 napra rá a jobb is,azóta a jobb szemét már csak résnyire tudja kinyitni. -
#2385 a mienk ma konzerv kukoricát evett az asztalról :) -
Cat 02 #2384 mienk ma reggel fagyoskodott :D
délután meg nem láttam :) -
#2383 jól vannak a cicusok?
a mienk ma napozott. -
#2382 Köszi mindenkinek az ötleteket -
#2381 Egyetértek, marha szép cicus -
#2380 csak éppen zuhanyzás közben elaludt :D -
#2379 Ez a macsek nekem annyira tetszik, hogy nagyon :D Iszonyat különlegesen néz ki... -
kisviku #2378 A macskák gyakran vedlenek.Ez mondjuk általában nyáron fordul elő, amikor nagyon megnő a szőre.Bár ahogy elnézem, a Tied nem olyan hosszú szőrű mint az enyém, de természetes.
A kefélést (mármint a kefét, nem a k*rást, ne gondoljatok másra!) szereti, gyakrabban keféld ki a bundáját.Nagyon fogja szeretni, garantálom.
Nem kell semmi extra kefe, egy használaton kívüli hajkefe megteszi. -
Cat 02 #2377 1ébként ha kikeféled segít vmit de nem sokat ;)
vagy rakd ki télen és 1ből megnő neki :P -
#2376 Jah ez az én macsekom. : ) -
#2375 ez a macs???
tök szép szine van!
a mienk, Átok, szürke és főleg fehér szőrét eregeti a ruháimra
sztem pont semmit nem lehet tenni a szőrhullatás ellen
ez ilyen macska default setting :)) -
#2374 Baszott vicces vagy! -
Cat 02 #2373 nekem télen nemszokta , bár igaz kinn éll szal kell neki a bunda :D -
Aspyrin #2372 Gyakran kell fésülni. -
#2371 mit takar az "annyira"?