Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
spec ez kanapén van de nálunk is úgy van hogy Anyummal alszik. Olyan mint egy kis baba úgy bújik. 😊
nekem ez a fekete-fehér összeállítás a kedvencem😊
tud ám a kezedre koncentrálni!😊
Üdv: Huncolin
figyelte a kezemet! 😊
itt van még egy, bár a minõsége eléggé silány lett
vagy csak sunyi, és a kép készítés után olyat csinált, amire nem számítottál? 😊
Üdv: Huncolin
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Végre ráakadtam egy élõ macskás-fórumra 😊
Van nekünk is egy macskánk két éve került hozzánk az utcáról egy állateledeles üzleten keresztül...Sajnálom hogy nem volt akkor digitális gépem és nem tudtam képeket csinálni róla mikor még annyira kicsi volt, meg mikor evés közben elaludt fejjel benne a kajában 😊
Amúgy egy nagy amazon, de Anyumnak mindent enged hogy csinálja vele..
Az egész család imádja meg szeretgeti éjjel-nappal pedig nem tegnap került hozzánk, de mindenki oda meg vissza van érte 😊
Itt van pár kép róla:
1) nem lesz budos
2) nem sir a macska
3) nagyobb meretre no
nalunk elkerulhetetlen volt a kimiskaroltatas... mert kokemenyen szagos volt..es mert minden rohadt ejszaka sirt a macska...
nincs ember aki azt elviselte volna..hogy az ejszaka kozepen hajnali 4 kor a macsja nekiall fel orat nyavogni...minden nap.minden heten!!!!
plusz lany macskank is van..es nem akarunk tobb kismacskat mert a kiscicak oltasa meg minden feler egy havi fizetessel... inkabb a kimiskaroltatni mint ezek....
megteheti, aki nem akarja, hogy nem engedi ki a macst, azt szagolhatja...
[/spam]™
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
akkor nincs is gond
de sajna nem ez van 80%-ban, hogy a cica szeretõ gazdira talál 😞
[/spam]™
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mert aztán meg mit teccünk csinálni a kicsikkel?
kinyírjuk?
hagyjuk hogy elkóborogjanak? aztán elpusztulnak?
...
[/spam]™
szegényke elég viharvert túlélõ volt 😊
Ez a kép kb. 1 éve készült...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
mert gyakran hagy nyomot maga után...
Én csak a saját tapasztalatot írtam le!
írtam lejjebb, hogy ez lakásban van tartva, éét?
nade, ha még nem volna mindig világos, akkor elmondom, hogy a herélés azért van, hogy ne legyen büdös - és majd kiderül, hogy mennyire fog ellógni így
[/spam]™
Ugyanúgy el fog járni hancúrozni meg néha nyomni egy kis gruppent a kedves kis cicalányokkal. Ezzel annyit értetek el, hogy nem csinál utódokat meg sokkal jobban fog hízni... <#vigyor1>#vigyor1>
A mi macskánk is ki lett herélve anno de lehet most brutálabb szexuális életet él mint azelõtt... <#idiota>#idiota>
szerintem felelõtleség macskát kóborolni hagyni
[/spam]™
de soha nem gondoltunk arra hogy kigolyózzuk szegényt micsoda szemét kinzás már az......
hát, ez pamacs viszont lakásban van
a másik meg hogy néha kiszökik - talán pont a lányok után - és hát bármikor elütheti egy autó, megmérgezhetik..., illetve nem talál vissza
[/spam]™
[/spam]™
nagyon édes!
a másik, meg pont olyan, mint a voltomé
Canon 450 D
tud valamit...