Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#sir><#rinya>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Shortstop
😊

spec ez kanapén van de nálunk is úgy van hogy Anyummal alszik. Olyan mint egy kis baba úgy bújik. 😊

NSTSpider
Az alsó képen nagyon aranyosan néz a cicc !!! Mostanában az enyém azt csinálja,hogy elalvás elõtt felugrik az ágyra odagömbölyödik és együtt alszunk el 😊))

jaj de aranyosak ezek a cicusok(is)!😊

nekem ez a fekete-fehér összeállítás a kedvencem😊

nagyon aranyos, fõleg az alsó képen
tud ám a kezedre koncentrálni!😊

Üdv: Huncolin

CSOCSO
igen..az also kep eszmeletlen cuki
CSOCSO
edes a kis batman😄
Sné Zsuzsa
jajjj de drága!!!!!!!

ÁÁÁÁ!!! DE CUKI!!!

Canon 450 D

Dying Soul
Alsó kép:

O_O

Shortstop
örülök hogy nektek is tetszik 😊

figyelte a kezemet! 😊

itt van még egy, bár a minõsége eléggé silány lett

szerintem olyan mintha figyelne valamit

az elsõ képen, miért szomorú?
vagy csak sunyi, és a kép készítés után olyat csinált, amire nem számítottál? 😊

Üdv: Huncolin

Big Daddy
Sony szõnyeg,kira!<#integet2>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

CattiBrie
Velkám! 😊

[/spam]&#8482;

Sné Zsuzsa
áááá ez nagyon cuki!!! 😊))

Canon 450 D

EmThor
imádnivaló 😊

Shortstop
Sziasztok!

Végre ráakadtam egy élõ macskás-fórumra 😊
Van nekünk is egy macskánk két éve került hozzánk az utcáról egy állateledeles üzleten keresztül...Sajnálom hogy nem volt akkor digitális gépem és nem tudtam képeket csinálni róla mikor még annyira kicsi volt, meg mikor evés közben elaludt fejjel benne a kajában 😊
Amúgy egy nagy amazon, de Anyumnak mindent enged hogy csinálja vele..
Az egész család imádja meg szeretgeti éjjel-nappal pedig nem tegnap került hozzánk, de mindenki oda meg vissza van érte 😊
Itt van pár kép róla:

NSTSpider
Ja így van csak nem mindig kell kismacska valakinek.Pont a mûtét hiánya miatt van egy falka macskánk.Ezek már meg lettek mûtve(lányok) a fiúk nem de nincsenek is a lakásban.A mi lánycicánk is testesebb lett a mûtét után, elötte gebe volt.

CattiBrie
monnyuk én a mini cicákat szeret(ném) 😊

[/spam]&#8482;

CSOCSO
pedig a kimiskaroltatas nagyon is jo dolog!
1) nem lesz budos
2) nem sir a macska
3) nagyobb meretre no

nalunk elkerulhetetlen volt a kimiskaroltatas... mert kokemenyen szagos volt..es mert minden rohadt ejszaka sirt a macska...
nincs ember aki azt elviselte volna..hogy az ejszaka kozepen hajnali 4 kor a macsja nekiall fel orat nyavogni...minden nap.minden heten!!!!

plusz lany macskank is van..es nem akarunk tobb kismacskat mert a kiscicak oltasa meg minden feler egy havi fizetessel... inkabb a kimiskaroltatni mint ezek....
CattiBrie
naugye, még egyel több ok, hogy ne hagyd szaporodni

megteheti, aki nem akarja, hogy nem engedi ki a macst, azt szagolhatja...

[/spam]&#8482;

Punker
szeretõ gazdi nem küldi kés alá......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CattiBrie
lehet, persze
akkor nincs is gond

de sajna nem ez van 80%-ban, hogy a cica szeretõ gazdira talál 😞

[/spam]&#8482;

Punker
el is lehet ajándékozni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CattiBrie
õt is ivartalanítani kell(ene)

mert aztán meg mit teccünk csinálni a kicsikkel?

kinyírjuk?
hagyjuk hogy elkóborogjanak? aztán elpusztulnak?
...

[/spam]&#8482;

az én macskám egy rendetlen cica mert ide fialt nekem 5 kis cicát és ahhh... ráadásul nem is fajtisztát pedig tök jól nézne ki a sziámi kicsibe de nem neki más milyen kandur kellett... ráadásul 5...<#csodalk><#csodalk>

Punker
bakker 😞
szegényke elég viharvert túlélõ volt 😊

Mhosah Myth
Cilit... Valami száj meg törökfertõzése volt. Meg vesebetegség. Már néhány napja csak feküdt enni se nagyon tudott szegény és nemrég vitték el anyáék orvoshoz és ott kellett hagyni szegényt 😞(

Ez a kép kb. 1 éve készült...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
melyiket? miért? 😞

Mhosah Myth
Most altatták el az egyik cicánkat szegény nagyon beteg volt <#rinya><#rinya>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Hát jah... Én biztos nem örülnék ha kiherélnének! 😊

ne általánosíts 😄, én is szeretném már ha macsekom(#1588) ki lenne...
mert gyakran hagy nyomot maga után...

CattiBrie
nem "harizom"

valszeg a férfiak máshogy állnak a heréltetés dologhoz 😊😊

[/spam]&#8482;

Mhosah Myth
Jól van ne harizz... 😊
Én csak a saját tapasztalatot írtam le!

CattiBrie
hát fogadjunk

írtam lejjebb, hogy ez lakásban van tartva, éét?

nade, ha még nem volna mindig világos, akkor elmondom, hogy a herélés azért van, hogy ne legyen büdös - és majd kiderül, hogy mennyire fog ellógni így

[/spam]&#8482;

Mhosah Myth
Attól, hogy ki lett herélve még nem azt jeletni, hogy impotens lett 😊
Ugyanúgy el fog járni hancúrozni meg néha nyomni egy kis gruppent a kedves kis cicalányokkal. Ezzel annyit értetek el, hogy nem csinál utódokat meg sokkal jobban fog hízni... <#vigyor1>

A mi macskánk is ki lett herélve anno de lehet most brutálabb szexuális életet él mint azelõtt... <#idiota>

Punker
kertváros részben nincsenek kóbor macskák csak szabad cicák akik élik az életüket és néha benéznek a manuszhoz aki kaját ad nekik, ennyi és így van ez jól 😊

CattiBrie
hát szeirnem ez a minimum, hiszen ha valóban eltûnik egy macska hetekre, akkor valszeg egy csomó ártatlan kicsmacskát gyárt, melyek amikor felnõnek kóbor macskák lesznek és onnantól elég széles a skála, hogy egy macska mit csinál...

szerintem felelõtleség macskát kóborolni hagyni

[/spam]&#8482;

Punker
na jó nem vitázok, tény ha nincs kigolyózva néha 1-2 hétre eltünik, néha véresen jön vissza mert a többi kandúrral harcol a cicalányokért és még büdös is 😊

de soha nem gondoltunk arra hogy kigolyózzuk szegényt micsoda szemét kinzás már az......

CattiBrie
ó, de kedves vagy (pláne egy lánnyal)

hát, ez pamacs viszont lakásban van

a másik meg hogy néha kiszökik - talán pont a lányok után - és hát bármikor elütheti egy autó, megmérgezhetik..., illetve nem talál vissza

[/spam]&#8482;

Punker
valszeg te is büdös vagy az õ szaglásának mégse küld kés alá, nekünk is büdös volt néha a macsek de akkor pár napig nem jött be a lakásba és kész utána kiszellõzött 😊

CattiBrie
pl, mert büdös volt

[/spam]&#8482;

Punker
miért bántottátok szegényt? 😞

CattiBrie
Az én, azaz anyum macsja (banner: elsõ sor jobbról az elsõ), tegnap volt herélésen. Szegény olyan "részeg" volt tegnap este, hogy mindennek nekiment, meg eldõlt. De ma már talpon van. Szerencséjére (meg az enyémre) azóta még nem harap/karmol/támad/öl.

[/spam]&#8482;

Sné Zsuzsa
ez a feket-fehér sziszu nagyon ott van 😊)))))))

nagyon édes!

a másik, meg pont olyan, mint a voltomé

Canon 450 D

jujjdekira a harmadik képen a fehérgalléros macs😊)))
tud valamit...

Dying Soul
zsegény 😞((

z0ty
Már lassan egy éve, hogy elütötték :/

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Dying Soul
Szép szürkével mi lett? 😞