5735
  • hunter03
    Csak azért írok hogy elmondjam már jobban van a macskánk,a szeme meggyógyult,még tüsszög de már annyira nem vészes.
  • Darkon
    Jah ezek is regiek mar akkora lett mint egy vietnamicsungohasudiszno pedig o volt a legkisebb.
  • Aspyrin
    Hehe, milyen nagynak tűnik a fejükhöz képest a fülük gyerekkorukban a macskáknak :) Jókat röhögünk mi is amikor a pár hónapos fényképeinket nézegetjük.
  • Darkon
    leskelodo:

lapito:

alcazos:
  • Gabyee
  • phoenix1
    Aa, dehogy. Sok macska kis helyen is megfér. :xD
  • Aspyrin
    Az igen, szép nagy lakásotok lehet :)
  • phoenix1
    Nekünk otthon 7 macskánk van, ebből 2 még fiatal. 2 feket 3 szürke és 2 kendermagos. :xD
    Igazi hegymászók! Csak ezek nem a hegyet másszák hanem az asztalt a szekrényeket(be) még szerencse, hogy nem tudnak be menni a hűtőbe. :) Volt már olyan macskánk is amelyik kitudta nyitni az ajtót, sajnos becsukni már nem, ezt legjobban a gázszámlán vettük észre. :S:xD
  • hunter03
    köszi a választ
  • Tothenkopf
    Nekünk is volt hasonló,amíg nem viszed állatorvoshoz addig mindenképpen jót tesz ha kamilla teával naponta kimosod!!!
  • 5w0rdf15h
    csak amig kicsik addig marad kék aztán szép sárga lesz :)
  • Harly18
    Állatorvos egyértelműen. Otthon te nem tudsz szerintem semmit csinálni vele. :(
  • hunter03
    Sziasztok!
    A kedvenc macskám kb.4-5napja magbetegedett.A bal szeme nagyon folyik,tüsszög,és ami szerintem a legnagyobb baj,hogy a bal szemére húzódik le valamilyen véres hályog.Mi lehet ez a betegség?Mit tegyek vele?
  • Harly18
    Csak az a gond, hogy az idősebbik semmit nem eszik szinte. :( Már arra is gondoltam, hogy a levegőből él csak. A másik is finnyás kicsit, de ő legalább eszik. Nem véletlenül lett 5 kg :)
  • Aspyrin
    Elég ritka, szép kor.
  • Harly18
    Nekünk 2 cicusunk van. Az egyik 17 éves és 5 kg, a másik 18 éves és 3 kg. Nem tudom ez mennyire ritka/gyakori kor a cicusoknál.....
  • Serpa
    kifognak kupálódni.
  • Hörkee
    rusnyákok
  • Serpa
    érdekes.
    milyen mély kék szeműk van.
  • Cat 02 #2551
    picit morcin néznek :xD
  • csn tamás
    nekem van még egy cicám a csíkos mellett, s ő fekete csak eddig még nem sikerült lencsevégre kapnom mert mindig elvan valamerre...de igyekszem őt is megmutatni
  • Darkon
    Macskam macskai....
  • Barney Tech
    Az enyém még az 1-et se és igy nézettki ,mint a 2542-ben lévő.
  • Hörkee
    Ezzel azt akartam mondani, hogy ezek a macsekok ilyen fajták.
  • Hörkee
    Nekem is voltak ilyen macskáim, és hiába ettek nagyon sokat, ilyen vékonykák maradtak. Ezeknek olyan a fejük mint azoknak a kopasz macskáknak, csak ezeken van szőr. Én is szerettem őket, 3 vagy 4 ilyen macskám volt(nem emlékszem mert több éve volt), de egyik sem érte meg a 3éves kort, vagy eltűntek vagy elpusztultak.
  • Crazygirl
    jajjj :) ilyen volt az en elozo macskam is...
  • PJack
    szép cica:)
  • flippy
    Jajj de cuki!! Gyönyörűek a kis cemei!!
  • csn tamás
    sziasztok!!! ő az én cicám!!!
  • Count Adyn

Ez lenne ez én macsekom:) Lassan 2 éves és 5 kg
  • Jenny Micuno

Köszönöm, a te cicád is igazán szép!
  • PJack
    télleg szépek:)
  • Jenny Micuno
    Akkor jó, az úgy más :)
  • Aspyrin
    Nyugi, nem mondtam semmi rosszat, nem kell támadni. Az én lusta dögjeimhez képest tűnnek olyannak amilyenek :)

Párhuzamosan:

• NSTSpider
    Szia
    Én is megnéztem aranyosak.
  • Jenny Micuno
  • Lázálom
  • Lázálom
    Szerintem nincs semmi bajuk, aki mást mond az nem ért hozzájuk, vagy pillanatnyilag vak.
    Poénos kis szövegeket írtál mindegyik képhez, látszik, hogy szereted őket.
    Yashi mami tényleg szép, Seninek nagy a feje és kicsi a teste, de az csak a fotó állása, és tök jó lett
  • Lázálom
    Megnéztem a macskáidat Jenny, nagyon szépek és ápoltak!
  • Jenny Micuno
    Mondjon már valaki valamit! Ugye tényleg aranyosak és szépek?
    Én nagyon szeretem őket!