Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olyan cuki a cicám mindig az ablakban vár 😛 és ott ül
ha süt a nap akkor meg a padon kuksol és csak fekszik ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RelakSfromhome
Csókolom, mi van a szõrgolyókkal?!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ RX7
bazzegh te ekkora hülye vagy: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
naon birom az ilyen sg tagokat "Bann"

:3

Shortstop
<#lama><#violent><#banplz>

Serpa
R.I.P.
<#szomoru1>

I.C.ram
CSOCSO-carrier sokkal jobb volt! 😄
CSOCSO
hat.... egen.. a baratnomon en is el tudnek igy aludni...
sajnálom<#rinya>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vótmá, bannplz

Mhosah Myth
Ezt nem hiszem el... 3 hete kellett elaltatni a vékonyabb cicánkat most meg tegnap meghalt a nagyobb is <#rinya> Elaludt álmában... 😞((((((

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Penya
Marhara vicces vagy komam. Seggfej.

atlagember
Ha netán szállítani kell a cicust, ajánlom ezt:

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

flippy
De kis édes!!!

Haamtahk
<#papakacsint>

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Penya
Nekem is van 4 macskam, most rakok fel kettorol kepeket. Sajna mobilosak szal nem tul jok...

Az utolso kepen csapó alakba alszik😊 mint a filmes csapok. Nagyon sokszor szokott igy.

Amikor fél 😊 Nálunk is elõfordul, hogy amikor elmennek az ablak elõtt morog a macsunk(persze nem mindenkire).

Shortstop
A múltkor mikor mentem ki a szobámból az elõszobába, kissé meglepett a macskám mert szabályosan morgott. Úgy ahogy egy kutya szokott.... Nemtudjátok miért csinálhatta??? Mikor szoktak a macsekok ilyet?

Serpa
biztos fújj rád.
qtyus miatt. ^^

Serpa
szép dundi cica
jó lehet(?) dögönyözni 😊

cili (gondolom a testvére) vékonyabb.

Punker
biztos nem szoktam hozzányúlni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
Most épp az enyémbe döglik... 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Nincs semmi baja épp Dracula Grófot játszik... 😊)

(De vannak még érdekes képek a galériámban... 😄)

Serpa
akkor lehet simogatni, ha õ is akarja?

Punker
10-bõl 8-szor Bade ágyában döglik mikor megyek hozzájuk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
aha, jó pár éve ... 😊

nem ugrál már annyit, ha ugrál is, hamar "kidõl" ^^

Punker
ez az alaphelyzete annak a macskának 😊

Cecíl a drága 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Serpa
szép súlya van. 😊

a második képeden mi nem tetszett "õméltóságának"?
^^

Mhosah Myth
A miénk 9 kiló...

Serpa
lehet. 😊
hány kiló a cicátok?

a mi cicánk testvérei (asszem 1 fiú és 2 lány cica volt) nem sokkal a megtalálásuk (esõs nap) után elpusztultak 😞
nagyon kicsik és gyengék voltak.

cinó bizonyult a legerõsebbnek.😊

Eleg jol birja... 😊
Mhosah Myth
A miénk 16 éves és majdnem így néz ki 😊) Lehet, hogy rokonok <#ravasz1><#idiota>

Le a kalappal a kora elõtt, igazi senior<#worship>

CSOCSO
17?????????? macska evben?: mer ha nem akkor ezt mar csak magazni szabad!! 'kezitcsokolom!
Serpa
íme a cicánk 😊
neve: cinó & aka cicó & aka cicuka
áprilisban lesz 17 éves, "fijú".

szeret sokat aludni, jókat enni és szereti ha a kedve szerint simogatják. ^^

Nagyon aranyos! 😊
Big Daddy
Pár új kép a macsekról:

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

NSTSpider
Én is erre gondoltam ha éhes nyávog bár ha a miénk fél akkor nem nyávog.Viszont ha szeretetre vágyik,simizésre akkor is nyávog sõt amikor a nyári kempingezésérõl hazajött kb. 1 hónap 5 percig folyamatosan nyávogott 😊)

Annak lehet több oka is, de azért állatorvosnak is megkellene néznie, hogy minden rendben legyen nála ill. hogy megkapja a szükséges oltásokat. Lehet, hogy az anyukája hiányzik neki, hogy esetleg éhes, talán fél stb.

noctlown
és mi van akkor ha minden ok nélkül csak elkezd nyávogni?😊

Shortstop
nálunk meg bikázás 😊

Ha arra gondolsz, hogy felpúpozza a hátát és úgy közlekedik esetleg még furcsa hangokat is ad hozzá akkor semmi gond, csak nagyon megijedt szegény 😄 Amikor 8 évvel ezelõtt meghoztuk a fekete macskánk mellé a fehéret mind a ketten ezt csinálták napokig amikor megijesztették egymást, én elneveztem azt a poziciót ufózásnak. Rengeteget ufóztak 😄

noctlown
Üdv.

lehet offnak számít csak máshol nemigazán találok hozzáértõket.

Szal tegnap hoztunk haza egy kb féléves kandúrt, europai rövidszõrût, szokja a lakást meg minden, de sokszor felemelt háttal van. Ez mitõl lehet?

köszi

NSTSpider
Nekünk is volt 12 macskánk most 9 van 😊))

CSOCSO
nekunk 11 voooolt!!😄
katze
Nyolc? Az jó 😄 Mennyi jány, mennyi kandúr?

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

katze
Gyönyörûûû!!! Annyira szépek az ilyen cirmosak! AZz egyik macskám ilyen és annyira szépes... Nemrég eltûnt néhány napra, teljesen kiakadtam, azt hittem valami baja lett, mert még nyáron se tûnt el sose ilyen hosszú idõre, nemhogy most, mikor csak tudják, benn melegítik a seggüket 😄

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

immovable
hy, nekem 8 macskám van...

<#buck><#worship><#vigyor2><#finom><#awink>