5735
-
#2530 Mért mondasz ilyet? Hiszen semmit sem tudsz!
Pamacs szőrét levágták és befestették, ráadásul éheztetve volt, most meg nagyon is szép cicává fejlődött, annak köszönhetően, hogy hozzám került!
Yashi mami meg nem sovány, ő édesen dudni, az más kérdés, hogy netán a fényképezőgépet nem tudom kezelni. De szerintem igenis szépek!
Keimei és Lovag valóban vékonynak látszódhat, de hát mindkettő kiscica. És nem is egészséges, ha egy macska kövér!
Nem soványak, nagyon is szépek, és imádom mindet!
-
Aspyrin #2529 Borzasztó vékonykák -
#2528 -
#2527 Szóval valakinek köszönhetően, megtelt cicákkal a galériám :)
-
#2526 miért lenne több? -
#2525 Azért köszönöm -
#2524 Ajajaj, 20KB :(:(:(
A kép több :(:( -
#2523 főoldal>>saját galéria(bal oldalt fent)>>új kép feltöltése a galériába
vagy itt is lehet -
#2522 Nem tudom hogyan kell :(:(
Ti hogyan rakjátok ide az íráshoz? Kérlek segítsetek nekem... -
#2521 Nekem is van cicám :) Nem is egy,
adom is, ha tudom, a képet :) -
#2520 -
#2519 itt van megint az én Miu cicám:)
-
Cat 02 #2518 :DDDDDDDD
hát , hajrá :) -
Bájital #2517 Te,nekem is van egy kis macskám...tudnék róla mesélni. -
#2516 Hogy utálom a macskánakat. Éjjelre nem engedem be a szobába, erre egész éjjel nyervog - hülye dög. Persze nappal alszik. Kapja be. Ezért most egész nap nem hagyom aludni... -
sasta #2515 Én is javasolnám többféle alom kipróbálását, de alapvetően azt, hogy felejtsétek el a dorgálást, a macskáknál nem működik, ez illúzió. Csak rontja a kapcsolatot. Sztem azt is gondoljátok át, hogy jó helyen van-e az alom, tudjátok-e nyugodtabb helyre tenni, vagy többet belerakni, de az alapvető tapasztalatom az, hogy a gyakorlatias ötleteken túl bensőséges kapcsolatot kell kialakítani a macskával, vissza kell szerezni a bizalmát, és éreztetni vele, hogy kellő törődést kap. Szánjatok rá egy kicsit több időt és legyetek türelmesek, szerintem túl lesz rajta. -
#2514 ötletem nincs...
de igen, direkt csinálja
csak azért is
lehet h "algériás" az alomra
próbálkoztatok már mással? -
atr0p0sz #2513 Sziasztok ismét!
Nem válaszolt senki korábban, ezért gondoltam felteszem újra a kérdést. A macskánk nem szobatiszta. Néha ugyan használja az almot, de sajnos sokkal gyakoribb, hogy össze-vissza piszkít. Az alom tisztán van tartva rendszeresen, normálisan van cserélve is. Próbálkoztunk már mindennel.
Miután rossz helyre piszkított beleraktuk az alomba, rászóltunk, megdorgáltuk, végül már az orrát is belenyomtuk a piszkába, és utána beraktuk az alomba de nem használt. Egészen pontosan annyit értünk el vele, hogy amikor megdorgáljuk, közvetlenül utána ismét odapiszkít. Feltakarítjuk, utána ismét odapiszkít. Mellesleg ivartalanított kandúrról van szó, tehát nem azért csinálja, mert jelölget. Olyan mintha dacból csinálná, vagy bosszúból azért, mert meg lett érte dorgálva. Van valakinek valami ötlete erre? Privát üzenetet, hozzászólást, e-mailt is szívesen fogadok ezzel kapcsolatosan. Előre is köszönöm!
atr0p0sz -
#2512 nah ezt a kepet azert rakom be mert ez a legjobb sztem...ez kb 2 eve keszult:D...majd csinalok rola mostanit is...bar sokba nem kulonbozik csak nagyobb lett :D.../am ezt nem ertem...ilyen felperzsa hazicica keverek van? mert tok perzsa cica szore van de hazicica kinezete...vagy hogyisvan?/ ...mind1...sztem itt meg ari volt..najo most is ari de neha idegesit:D forma a tag me neha masziroz meg ilyenek, meg hiperaktiv de naon...a kutya szereti xD...nah mind1:D szal a kep-> -
#2511 de ÉL és ez a lényeg -
#2510 Ha meg nem golyózzák ki, akkor meg az lesz, hogy mindig elcsámborog és akkor meg a kocsi üti el, vagy fennakad valahol, vagy istentuggya mi lesz... -
#2509 bosszút áll mert kigolyóztátok szegényt :( -
atr0p0sz #2508 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mivel nem tudok rájönni, hogy az ivartalanított macskánk (kandúr)miért piszkít mindenhová a lakásban, holott az alom tisztán van tartva. Van egy utólag hozzánk került kiscica (szuka), akivel közös almot használnak. Nemrég költöztünk át egyik lakásból a másikba. Nem tudunk rájönni, hogy miért nem az alomba piszkít a macska. Ha bárki tud segíteni, választ adni, kérem küldjön egy e-mailt az [email protected] címre (nem tudom gyakran látogatni a fórumot), de ha csak ide tud választ írni, már az is sokat segítene. -
#2507 Na drukkolok neki!! Ha időben kerül dokihoz akkor biztos rendbe jön. -
#2506 úgy nézz ki rendben lesz.
még jövő szerdáig cseppegtetni kell, akkor ismét megnézi az orvos. -
#2505 Remélem hanar rendbe jön. -
#2504 köcce :) -
#2503 Jobbulást neki -
#2502 vmi gyulladás ráhúzodott a szemére, és attól lett olyan (továbbá a doki szerint cukros, amire már gondoltam, hisz elég gyakran iszik vizet)
soha nem volt duci cica, mindig is karcsú volt.
kapott szúrit + cseppegtetni kell a szemébe naponta 3x.
hála az égnek már nem nézz ki olya csúnyán a szemecskéje.
holnap megy kontrollra. -
#2501 profi vadász ID
-
#2500 nekem is ugyanilyen szekem van, qrva kenyelmes :P -
#2499 nem lehet hogy hirtelen lefogyott a macs?
az enyemnek is volt hasonlo, de akkor csak egy hartya lattszott, ma nem volt.
habar mondjuk igy tel fele inkabb meghiznak :)
orvos mindenfelekeppen lassa. -
Aspyrin #2498 :DDDD -
#2497 lehet befogadódik az alábbi drágaság :) /házfelújítás zajlik, így kb mindennek nekidörgölődzik, egyik oldala festék, másik hungarocel :D/
-
#2496 Meg fiatal cecca, nyari szuletesu. Ne szerintem elegge egzotikus kinezetu :) Majd rakok meg fel kepet. -
#2495 van egy kis baj.
a cicánk bal szeme hártyásnak nézz ki, könnyezik, meg egy kis fehér vmit(geny?) láttam benne.
meg mintha a 3. szemhéját lehetne látni.
a másik szeme szép tiszta.
arra gondolunk, h belekaphatott a karmával.
kamillás vízzel mossuk neki, de ha péntekig nem enyhül, elviszük a dokibácsihoz.
ti mire gondoltok?
mitől lehet? -
#2494 komoly macskának tűnik...:) -
Kis koszos. :) -
#2492 akkor még többet fog aludni :) -
#2491 Szerintem is köszike ^^
Csak már megin alszik :)
Ugye mikor megnő, akkor már nem lesz ennyire lusta? Elég rossz, hogy reggel randalírozik meg este, és nap közbe meg alszik egyfolytában :S