5735
  • CattiBrie
    biológia :)
  • lTommyl
    meg "töketlen" hehe:D
  • Serpa
    igazi eunuk lesz a macsek ^^
  • lTommyl
    :D értem :D
  • Serpa
    az agyában vmi megváltozik.
  • lTommyl
    és mi a garancia arra h ha kiheréltetem akkor abbahagyja??
  • CattiBrie
    hát vagy kicsukod, vagy kiherélteted

vagy szagolod a bűzt
  • lTommyl
    hát nem tudom :)
  • Serpa
    én azért 2x is meggondolnám, h "megrövidítsd", írom azért mert kertesházban laksz.
  • lTommyl
    nem ilyesmivel nincs gond
  • Serpa
    nagyon kanos szokott lenni?
  • lTommyl
    aham, hát köszi szépen.
  • Serpa
    kizárt, h letud szoktatni róla.
    ez benne van.

csak az segíthet.
  • lTommyl
    értem szal akkor már nem is tudok semmit csinálni vele??
  • Serpa
    így jelöli meg a territóriumát.
    ha ki lenne herélve, minden más lenne.
  • lTommyl
    nincs, de télleg a kutyával volt mindig:D
  • CattiBrie
    kasztrálva van?
  • CattiBrie
    lol a kutyától tanulta? :))
  • lTommyl
    Heló mindenkinek!
    azért írok mert van egy (most már 2 éves) kan macskám és az lenne a problámám vele h a lakásban állandóan mindent lepisil. Nem tudom mit csináljak vele, mert nem szeretném kizárni a házból.(egyébként kertes házról van szó tehát nyugodtan ki is mehetne) A macskáról annyit érdemes még tudni h születésekor elpusztult az anyja szóval kb 2 naposkorától nálunk van, és kölyök kora óta egy nősténykutyával volt. Ja azt nem írtam mert elég viccesen hangzik de a kocsikereket is lepisili. szerintetek mit tegyek vele??? előre is kössz!
  • Harly18
    Ebben lehet valami...
  • Aspyrin
    Örök csecsemők :)
  • Harly18
    A változatosság kedvéért előző este 6-szor keltem fel. Egy csecsemőhöz nem kellene ennyiszer felkelni... :)
  • Harly18
    Nélunk is a csap központi szerepet tölt be. Szinte csak onnan isznak, sokszor órákig képesek nézni a csöpögő csapot, sokszor csak játszanak a vízzel, s előfordul, hogy reggel mikor ébredés után megyek a fürdőszobába, akkor álmos fejjel néz rám vagy sokszor úgy kell felébreszteni a kisasszonyt, hogy ébresztő van, mert kellene a mosdó. Mivel ugye aludni is szeretnek benne....

Ezt a cicakaját majd megnézem, hátha beválik. Arra emlékszem, hohgy régen volt egy olyan száraz macskakaja, amitől szinte eufórikus állapotba kerültek. Csak már nem emlékszem, hogy melyik volt. Lehet már nem is csinálnak olyat... :=
  • Serpa
    ez érdekes.
    a mi cicánk is a csapból szeretett leginkább inni.

a másik.

Harly18!
    a fressnapfban lehet kapni egy zselészerű kaját, nagyon omlós hús van benne; nevét nem tom, azt nagyon habzsolta a cicusunk.
    kis konzerv és rá van írva, h senior.
  • Tothenkopf
    Nekünk meg a macskáink szinte minden maradékot megesznek válogatás nélkül,persze kapnak kitekatot is.Mondjuk kitekatból csirkéset nem veszünk mert azt a pulim nem szereti...
    Mindíg együtt eszik a macskákal.
  • CattiBrie
    szia Csocso!

mi van a cicáiddal?
    nincsnek újabb képek? :)
  • Harly18
    Ja, én eddig azt hittem, hogy csak én vagyok megtisztelve a cica által... :)
  • Harly18
    Ez már megvolt. Épp ezért nem tudjuk mi lehet ilyenkor a baja. A kora miatt arra is gondoltam, hogy kicsit már megzakkant, de a valódi okot nem tudom...
  • Sugam
    az en macskam annyiban kulonbozik hogy csak 1 fajta kajat "eszik" aztis csak nyalogatja... +24/23at alszik.a masik meg a csapbol iszik, mosogato vizet iszik, mert nem modi a talkabol..elotte friss vizet toltok odaraokm, majd 5perc mulva szopja a csapot:D,ez valami ragaly lehet:D
  • CSOCSO
    el kel kottetni es befejezi. nalunk is ez volt.. azota semmi
  • CSOCSO
    lool:D edi
  • Aspyrin
    Végre egy sorstárs :)
  • Harly18
    Az semmi...Az egyik cicánk olyan, mintha tüzelne, tehát úgy nyávog, hogy az embernek belefájdul a feje. Csak ezt kb hajnali 3 és 6 között csinálja, az ajtókat becsukja, pedig direkt miatta van nyitva, hogy tudjon közlekedni, s ilyenkor akar inni a csapból, mert ugye a tálkából nem módi, na meg enni is akar és pipikélni is ki akar menni, persze 2 perc múlva jönne be, s az ajtó már így is szét van kaparva, szóval mindig fel kell kelni ilyen tájban és felette kell állni és vigyázni kell, hogy el ne dőljek, mert ugye iylenkor mindig az én macskám....
  • Aspyrin
    Nálunk előfordul ugyanez hajnal háromkor is :P
  • Harly18
    Fiatal korukban mindent megettek. Sokszor kaptak olyan kaját, amit mi is ettünk. Húslevestől kezdve a főzelékekig, tehát mindent megettek, az egyik egy ideig szinte csak zöldséget evett, kukoricát meg borsót...Az volt jó élet, most meg este 10-kor akarnak enni, amit persze tudomásunkra hozzák az állandó nyávogással, s olyankor nagy kérdés, hogy mit egyenek. Addig csinálják a nyávogást, amíg nem kapnak valamit. Úgyhogy mozgalmas estéink vannak....
  • Aspyrin
    Nekünk is válogatnak. Konzervek közül whiskasból és friskiesből csal azokat eszik amiket nem kapni a közértekben csak a fressnapfsban. Ezeken kívül már csak a gourmet jöhet szóba. A száraztáppal sem könnyebb a helyzet :)
  • Harly18
    Igazából azt veszem észre, hogy kedv kérdése náluk, hogy éppenm mi tetszik. Van, hogy sokat esznek egy bizonyos macskakajából, s van, hogy beleszagolnak és elbattyognak. A Whiskast próbáltuk nemrég és dobhattuk is ki a kukába. Régen a májkrém volt az, amit ha csak meglátott, már teljesen beindult és még az asztalról is leszedte, de manapság már ez sem jön be...
    Azért köszi a tippet. Marad a kísérletezgetés a különféle macska kajákkal :)
  • phoenix1
    esetleg "whiskas"-t próbáljad meg, amikor nekünk betegeskedett az egyik szürke (brú) azt attunk neki, képzelheted, hogy nem panaszkodott.
  • Crazygirl
    jajjj de tunemeny :D
  • Harly18
    Nincs valakinek valamilyen tippje cicák számára, amit tuti megesznek? Idős koruk miatt, főleg az idősebb nem igazán eszik, s ha eszik is, akkor sokszor rosszul van és "rókázik". Mindig úgy csinál, mintha éhes lenne, mert a konyhában a tála körül sündörög, de bármit kap, neki semmi sem tetszik. Még a márkás száraz és konzerves kaját sem eszi meg. Az állatorvos szerint normális, hogy ilyen korban alig eszik, de azért mégiscsak kéne ennie, szerintem.....