Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annakin
szemcsöppentõbõl lehet õket etetni és mindenképpen hívj fel v. menj el egy állatdokihoz! mert csak õ tudja pontosan, h milyen kaját nyomhatnak ezek a csöppségek.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

van 2 1,5hetes kismacskám, az anyjuk tegnap óta eltûnt. mit csináljak?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kis álmos... <#vigyor0>

Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu

Koszi, bar azt nem tudom hogy colorproint-e, bar most elegge kivan fakulva a bundaja 😊

Annakin
igaz, tapasztaltam. a kutyánk is odáig volt a junior cicakajáért. igen költséges és nem is biztos, hogy tuti. vannak, akik állítják, hogy manipulálják vmivel keverik ezeket a drága kajákat az üzlet miatt. hát nem tudom😞 én mindenesetre keverem az étrendet a cicáimak és adok nekik vizet is bõven. õk nem csak a csapból iszogatnak😊)

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Genna
Persze! hát a szárazkaját hogy bírná elrágni? de nemtom, h hogy tartya magát, de nálunk, még a kutya is a junior macskakajáér van megõrülve! 😄

Genna

Annakin
vannak jó kaják idõsebb cicáknak, akármelyik állateledelesnél kaphatsz. nekem is van egy házi csíkos 12 éves kandúrom, igen válogatós evés területen de megoldható. érdekes, h õ inkább junior kajákat eszik jobban a kicsivel együtt.

CSOCSO
nagyon szep szinei vannak! ez valami colorpoint vagy mi?
Genna
Az én macskám 9hónapos és 4 napos, és még a súlya nem éri el az 1 kilót! Minimacska, vagy nemtom! Szotyi a neve, mer tigriscsikos! De amuty aranyos ien törpén! 😄DD

Genna

Serpa
idõsebb korú macsekoknak lehet vmi spéci kaját venni?

kitten, adult, ?grandparent?

😊

Sugam
/bump

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Shortstop
Vácott az utcánkban lesznek kiscicák, ha valakit érdekelne akkor jelezze!
Két anyacica fog elleni.

Serpa
kis vadmacska!
😊

CattiBrie
Mimiszikü a cicapisi 😊😊

[/spam]&#8482;

Törölt felhasználó
Nem örülne neki ! <#ejnye1> és a kritikát sem birja.
RelakSfromhome
Vótmá 😄

(belenéztem a totyik elejébe 😄 )

Attól még megsimizném 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

NSTSpider
Nagyon jól néz ki 😊))

Törölt felhasználó
vitaminhiánya sincsen és majdki csattan az IQ tól

Igen, de o nem perzsa, de attol meg nagyon aranyos 😊. Egyebkent nem tudom az elozo hszem miert baszta szet a topikot, a kepeket atmereteztem.

Serpa
hasas?

kiscicái lesznek?

Meg 2 kep:

Egyebkent van 1 masik macskam is aki eppen hasas, talan majd holnap teszek be rola is 1 kepet 😊

Serpa
a bundája elég durvának nézz ki.
nincs vitaminhiánya?

Ez a tied? Eleg "erdekes" kinezete van 😊

Törölt felhasználó
nemtecc 😊

CattiBrie
szõõõõõõrmók 😄

[/spam]&#8482;

Az en macskam:

aston shell
ja, nem hulye... 😄
es iszonyat makacs, gyors, pofatlan, de szereessuk 😄

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

up 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

es az az en macskam <#taps>
RaST
Biztos értelmes jószág lehet ;]

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

aston shell
hehe nem 😄

az a sajat kis helye mellettem 😄

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

jó a logóm😊? a macskás kép a bannerbõ van 😊

Szép

beágyaztad ? 😄

aston shell
na, vettem a batorsagot es beraktam a galeriamba a macsekomat...

"Máj ket"

Dying Soul
de aranyos 😊

Shortstop
hasonló volt velem is. haverral ültünk a kocsiban lent a dunaparton és egyzsercsak egy macska felugrott a lehúzott ablakhoz... Hát én is nagyon megijedtem attól a fekete szõrgombóctól 😊

aston shell
sztem van egy kis sziami beutes, de amugy telleg gyonyoru!

én egyszer még kiskoromba télen, nézek ki az ablakon, esett a hó, egyszercsak az egyik macskánk felugrott, és úgy megijedtem hoy 2óráig sírógörcsöm vot, majdnem szívrohamot kaptam... azóta sem merek éjjel kinézni az ablakon

CattiBrie
😄

[/spam]&#8482;

RelakS
Tittaaaa! Meksimizeeeem!! ... *grrrrr* ... *HAM!*reccs* ... Brühühûûû, a tittaaaa, megette a tenyerem javááát!!

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ottto
Jesszus milyen macska van a szoszédságunkban o_O Kis macskás horror történet (Nemhosszú)
Szóval álok az ablkaban, látom egy fekete-fehér macska távolodik az ablaktól, nekem háttal. Nagyon bírom a macskákat, rákoppintok az üvegre, gondolom játszok vele kicsit. Hirtelen megfordul. Elakadt a lélegzetem, két lépést hátrahõköltem. Azok a hatalmas, szétálló szemek amikkel rámmeredt, félelmetes volt. Nem is tudom mintha egy UFO tekintett volna rám, akkora szemei votak! Nem volt beteg, vagy bedagadva, hanem csak egyszerûen olyan aránytalanul nagyok, egybõl visszahõköltem.....

Hát van ilyen is. Talán majd egyszer megpróbálom lekapni, bár mégegyszer nem szívesen találkoznák a pillantásával...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

BADE
házimacska vagy valami keverék?
Nagyon szép.A színe is érdekes,habár én a fekete macsekokért vagyok oda.
Egy kicsit hasonlít egy fehér tigrishez:

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

RaST
Cicamica pihen a szabadban ;D

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Pingpont labda és cipõfüzõ xD 😄

Shortstop
játéknak szerintem valami nagyon kicsi plüss elég. Olyan max 15cm-ig. De ami nálam nagyon bejött az az alufóliából gyúrt galacsin. Hát az valami félelmetes hogy tud vele pörögni. Akár fél órán keresztül pofozza meg rohangál vele a lakásban... 😊
érdemes kipróbálni 😊

Shortstop
nagyon aranyosak <#circling>