5735
  • Narxis
    De aranyosak! :)
  • Fec papa
  • greg benz
  • Narxis
    Ezzel nehéz vitatkozni, ha simán kitömeti a macskát én azt mondom az még elfogadható, biztos nagyon szerette, ragaszkodik hozzá stb. De az, hogy helikoptert csinál belőle az inkább valami morbid viccnek hat mint annak, hogy fú de szerette.
  • Molnibalage
    Mindenki számára más a normális. Kínában pl. megeszik a kutyát és a macskát.
  • greg benz
    A Bodies kiállítás kicsit más tészta.. az legalább közvetít valamilyen értéket, lehet belőle tanulni! Olyan részeit láthatjuk testünknek amikre eddig sosem volt lehetőség. És nem mellesleg azok az emberek haláluk előtt felajánlották a testüket efféle tudományos célokra. Kétlem, hogy a macska bármi ilyesfélét tett volna, bár tudom, nem ember "csak" egy macska..
    Az pedig, hogy szerinted RC-t építeni egy döglött macskából teljesen normális és elfogadott dolog, csak és kizárólag rólad állít ki szegénységi bizonyítványt..
  • Narxis
    Durva.
  • Pluskast
    igen van
  • Zero 7th
    Múmiákról hallottál-e már?
  • Molnibalage
    Tudtommal igen. Sőt, nem kitömött is. A Bodies kiállításon felszeletelt és tartósított hullákat mutogattak. Na ezt add össze...
  • Narxis
    Eleve mi normális abban, hogy kitömnek egy állatott?

Ezt én se értem, én bizarrnak tartom a kitömött állatokat, lehet ezért is viszonyulok másképp a videóhoz. Apropó.. kitömött ember van?
  • Narxis
    Nem, te vagy beteg. Az, hogy mi volt x évvel ezelőtt kurvára leszarom. Az ember elvileg fejlődik, bár arra most is látok bizonyítékot, hogy némelyik megállt a fejlődésben.

Maradandó emlék egy fotó is basszus és azon legalább nem néz ki bizarrul.
  • Molnibalage
    Én sem értem ezt a nyafogást. Eleve mi normális abban, hogy kitömnek egy állatott? Akkor mot nem mindegy, hogy hol és hogyan van kitömve? Az nem több, mint töltelék anyag, meg ami a macskából megmaradt...
  • Zero 7th
    Nem, ti vagytok túl érzelgős puhapöcsök. A macska is haszonállat. Az, hogy ti nem annak tartjátok, a tényen nem változtat. Még mindig nem emberről beszélünk. Hatvan évvel ezelőttig teljesen természetes volt, hogy az ember mindent felhasznált, ami nyersanyaghoz csak hozzáfért. Csak a nagy büdös kényelmes fogyasztói társadalom baszott így el titeket. Gondolom egy csirkének sem lennétek képesek elvágni a nyakát...

Másik irányból megközelítve a kérdést, ez a cucc egy maradandó emlék. Ha elkaparja a kert végében, mint ahogy az macskákkal szokás, akkor semmi nem maradt volna a macska után. Így meg örök emlék, és nem csak a gazdájának, hanem az egész világnak.
    Majd szólj, ha a te kedvenced éri el a világhírt...
  • Narxis
    Ez egy beteg ember...
  • greg benz
    Azért a bőrkabát meg a bőrcipő kicsit más tészta.. Itt konkrétan a saját macskáját (amihez normális esetben nyilván kötődik az ember valamilyen szinten) kitömette, és egy rc helikoptert épített belőle..szerinted ez normális, vagy egy szinten van azzal, hogy valaki bőrkabátot hord? És azt se felejtsük el, hogy a tehén haszonállat. De csűrhetjük-csavarhatjuk a dolgot ezerféle módon, attól még egy aberrált fasz marad a csávó. De ez náluk biztos valami családi hagyomány, valamelyik nagyszülőből biztos masszírozós fotelt csináltatott..
  • Zero 7th
    Ezzel bizonyítva, hogy mennyire emberséges és empatikus vagy? Vagy hogy gondolod?

A bőrkabátos, bőrcipős embereket is megtámadod az utcán, vagy szegény tehénke nem számít?
  • greg benz
    Ezt a csávót halálra verném aztán belőle is RC helikoptert csinálnék..
  • gosumofo
  • Narxis
    :D
  • geo91
    akciós volt :)

• Narxis
    hehe, kis krampusz :))
  • videobaby
    ő is van:)
  • Narxis
    hehe, kis meglepett :D
  • videobaby
    [imgw]http://kepkezelo.com/images/1o44zscs11s5mvnpxmpw.jpg[/imgw]
  • Narxis
    hehe de édi :D nem bántja az ág a fejét?:D
  • Ferenc4
  • greg benz
    A lenyalogatós történet ismerős, csak a miénk utána nem eszi meg a húst később sem :D
  • chhaya #5466
    Az enyém ugyanezt csinálja. :D Van mikor odaülök mellé, amíg eszik, akkor néhányszor rámnéz közben, de betermel mindent...
  • Narxis
    Konzervnél meg válogatós és amikor nem akarta megenni a pástétomosat akkor rámutattam párszor határozottan és azt is el kezdte enni. :D Mondom azt nem fogom igazgatni, inkább nem vettem neki több pástétomosat, csak a mártásosat eszi ebből a Gourmetol-ból vagy milyenből. Lenyalogatja a mártást aztán később megeszi a húst.
  • greg benz
    LOL :DDD
  • Narxis
    Jaja, lefordultam a székről mikor megláttam. Középre szoktam igazgatni a tápját és akkor elkezdi enni. xD
  • greg benz
    Ez mennyire igaz :DDDD
  • Narxis
  • CSOCSO
    Bengali

• NessieGraf
    A normális ételek, minél kevesebb vegyszerrel az első lépés. Persze a napi - elsősorban vízből és otthon készített édes (nem cukros és nem édesítős!!!) zöldségitalból pótolt folyadék mellett.

A vegyszermentes ételek alatt értsd: nagyüzemi tartásból / termelésből, élelmiszeripari előállításból származó élelmiszer fogyasztása tilos. Ugyancsak messze kerülendő a finomított cukor, a finomított (vagy bármilyen adalékot tartalmazó) só és a finomliszt, illetve a finomlisztből készült pékáruk. Tilos a mikrohullámú sütő használata.

Ezen a ponton az étkezésed fele-negyede árból kijön az addiginak, a szervezeted elkezd tisztulni. A máj és egyéb kiválasztó szerveid terhelése csökken, működése stabilizálódik, el tudja látni a feladatát anélkül, hogy rohamai lennének.

A dolog kulcsa, hogy az allergiás időszak előtt kb. három hónappal kell elkezdeni.

Amúgy nem mondtam, hogy allergia nem létezik. A fentiek be nem tartása mellett a szennyezett levegő, az elektroszmog is jelentősen támogatja kialakulását. A kialakult kiválasztószervi túlreagálás az allergia. Mindazok, amikre ma azt mondják, allergiát okoznak, csak kimutatják ezt az állapotot.

Nagyon komolyan érdemes elgondolkodni azon: az allergiára vagyonokért beszedett allopátiás (tüneti kezelés) szerek csak tovább mérgezik a szervezetet. A vége az ilyen kezelésnek az lesz, hogy a szervezet kiválasztó rendszere elfárad, különböző mértékben leáll, kialakul a rák. (Amit persze további mérgezéssel kezelnek, hiszen úgyis elég sokan vagyunk már.)

A fentiekben leírt módszer kiegészítésére léteznek más, vegyszermentes, gyógyulást segítő módszerek. Viszont nem véletlenül írtam ezt, hiszen saját erőből, töredék anyagi ráfordítással megvalósítható. Akkor is, ha megmarad a macskád. :)
  • greg benz
    Kicsit belefolyva a témába (bár lehet abszolút hülyeség amit leírok) nekem kb 2-3 évvel ezelőtt olyan allergiám lett egyik évről a másikra, hogy kegyetlen.. mindig nyár eleje-közepefelé jött elő, éjszakákat nem tudtam tőle aludni, folyton tüsszögtem, taknyom nyálam egybe folyt, a szemeim körül már pirosra vakartam, szóval tényleg borzalmas volt. Aztán visszaköltöztünk tavaly nyáron vidékről pestre (na nem emiatt), és a mostani lesz a második szezon, hogy abszolút "tünetmentes" vagyok. Azóta, hogy elköltöztünk semmi ilyen jellegű problémám nem volt, pedig semmilyen gyógyszert nem szedtem soha rá, (hazudok, mert anno mikor még lent laktunk kb két hétig szedtem Claritine bogyót de persze fost sem ért) mert én sem hiszek abban, hogy mindenre rögtön gyógyszer a megoldás.. Szóval én úgy látom bizonyos esetekben a puszta környezetváltozás is elég lehet az allergia megszűnéséhez..
  • NessieGraf
    Én azon, amit tanácsolni tudok nem keresek semmit. Az orvosod és a természetgyógyászod értelmetlenül legombol rólad egy valag pénzt, te meg elhiszed, hogy gyógyíthatatlan vagy. És tényleg. A hülyék allergiásan halnak meg. De ez az ő dolguk. Lehetne másképp is, de ahhoz gondolkodni és cselekedni kéne. Sry.
  • Narxis
    Az ilyen összeesküvés elméletekre nem vagyok vevő, sorry. A józan gondolkodást jobban szeretem, de inkább zárjuk is le ezt a témát mert nem ide való.
  • greg benz

:DDDDDDD