5735
-
Fyndath #5534 Humorosból, én nagyon mosolyogtam rajta
-
#5533 Nagyon komoly összeállítás, durva képek!
Az amelyik egy helikoptert csinált a macskájából viszont továbbra is egy retardált fasz... -
kamionosjoe #5532 Macskák a világ körül! -
Fyndath #5531 Nagyon szép -
#5530 Ilyen színben is létezik? :O nem is tudtam
Mondjuk a miéknél úgysincs szebb
-
#5529 Csak a gazdajat provokaltam rileksz:)
Tetszik. -
#5528 Köszönöm! Én azt kizártam mert úgy emlékeztem csíkosak. Ami a többségre igaz is de találtam 1-2 hasonlót így utána nézve. Mondjuk kék szeműt még nem. :) -
Fyndath #5527 Maine Coon -
#5526 Egy kis off ha nem nagy gond:
Nem tudjátok hogy ez a macsek milyen fajta?
-
#5525 -
#5524 Naaaaa mé? -
#5523 Kikurt csunya :/ -
#5522 jujj de édes :D -
Fyndath #5521 -
#5520 Mobilos képek... kis idióta
-
#5519 Látom kitörő lelkesedéssel fogadta az éneklést -
kamionosjoe #5518 holli, holli, holli, holli, hó!
a macskának jajj de, jajj de jó!(Ezt énekeltem neki miközben fényképeztem :D)
-
#5517 -
#5516 natakarodj -
geo91 #5515 "ügyesen" álcázott reklám... -
bekkácska #5514 Az én drágalátos macskám a minap tette tönkre végleg a kanapénkat...nem tudtok arra valamilyen módszert, hogy tudnánk erről leszoktatni, hogy teljesen szétkarmolja a huzatot? Mindenesetre most új kanapé után nézünk, de azért óvatosak vagyunk árban, mert ki tudja a következő meddig bírja...Ezért pl. nyereményjátékokkal is próbálkozunk: https://www.facebook.com/budapestbank/app_440526835982678 -
#5513 Hehe, aranyos. :) -
#5512 -
#5511 Vérmacska. :D -
WarCow #5510 -
#5509 Basszki :DD -
#5508 Sziasztok macska tulajdonosok!
Bocsánat az offért, de szeretnék segítséget kérni tőletek! kb. 40 perc lenne kitölteni egy kérdőívet, amit barátnőmnek kellene a szakdolgozathoz. Ha valakit érdekel, (mert ki is elemzi, ha kéri az illető), akkor emailban elküldi az értékelést. Kb. 40 perc lenne!
Segítségeteket előre is köszönöm!
http://kerdoivoldal.atw.hu/index.php -
#5507 -
#5506 -
#5505 /agree -
#5504 haha, ez jó :D -
#5503 -
#5502 De aranyos, nem sok fehér macskát láttam még. :) -
Angyisz #5501
www.angyisz.eoldal.hu -
#5500 Hihetetlen milyen gyorsan nőnek...itt már láthatóan nagyobbak. Gazdijelölt még mindig nincs sajnos.
-
#5499 Ha lenne lehetőségem, befogadnám az összeset. :( Nagyon szépek. -
#5498 A kiscicák 8 hetesek, hihetetlenül szépek, szinte mindegyik kiköpött anyja, a pofin a fehér foltok különböznek leginkább, de van amelyiknek sötét orra van, míg a másiknak rózsaszín. Kicsit félénkek, de egy új gazdinál hamar beilleszkednének!
-
#5497 Ő az anya cica, kicsit furcsa pózban van éppen a képen, de amúgy nagyon szép, érdekes, ugyanis kicsi feje van, nagy fülei és valahogy a testfelépítése is inkább olyan kecsesebb. Fiatal, 1 éves sincs igazán. Gazdit keresek neki is, ivartalanítás megoldható, szuper helyet keresek neki. Bár nem hinném, hogy innen lesz meg a gazdi, hiszen itt mindenkinek van macskája, de minél több helyen szerepel, annál jobb...ráadásul sürgős, mivel a jelenlegi helyén nem maradhat sokáig.
-
#5496 Sikerült újabb kóbor cicát begyűjtenem :) :( Ráadásul váratlanul 5 kiscicát is szült. Tündériek, gyönyörűek, gazdira várnak...
-
#5495 Anya és lányai. :D